Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 361.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Fallout: New Vegas
EnlightenedPhoenix kaže...
Baotica kaže...

Što se tiće umjetne inteligencije, i beštimanja na račun iste, tj. pojave da zombiji i ostala žgadija bezglavo juriša na vas a ne taktizira, stoji.No to ima svoje razloge, prvi je da je realno da zombiji, gekosi, mravi i ostala niža bića nemaju inteligencije za taktiku.

Nije istina!

U Falloutu 2 su me geckosi više puta okružili i ubili ako nisam bio dovoljno brz!

A life? Where can I download one of those?
15 godina
neaktivan

Pocea drugi put igrat kako triba.

Priša je jedanput ali san stalno bija na drogama,letija sa jednog kraja mape na drugi,slabo radija side questove i igra na normal.

Sad na hard i sve laganini istražit i razmislit prije nego (ne)zapucan :)

Igra je stvarno ok i ima dobar replay value bas zbog mogucnosti izbora,sistema reputacije i karme za budiste među nama.

Sweettooth
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel zna mozda netko zast mi se igra crasha???!!! inace kupio sam od skidr0va

Prodajem SE V640i pogledajte u oglasima! pp kupci!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa ocito zbog toga... meni se s oriđiđijem ne ruši nakon apliciranih updejta...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan

ma naso sam problem no igra nije moj stih... negovorim da je igra losa dapace odlicna je no nije za mene

Prodajem SE V640i pogledajte u oglasima! pp kupci!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molio bi odgovore onih koji su prešli igru - glavni zadatak mi je ionako sporedna stvar (već ohoho vremena samo lutam svijetom i radim ostale stvari) pa bi volio da mi malo objasne.

Došao sam do dijela kada razgovaram s cezarom - koliko sam ja shvatio ja imam platinum novčić i moram se odlučiti kojoj strani/frakciji ću se pridružiti: NCR, Legiji, House-u ili Yes Man tj. tko već bude upravljao njime

Konkretno me ovo zanima: (možete mi slobodno odgovoriti s Da/Ne odgovorima - čak bi bio i zahvalan jer onda mi nebi otkrili puno priče. Samo da znam svoje opcije)

Znači moram odabrati kojoj ću se glavnoj frakciji prikloniti (NCR, Legija, House)?

Kod manjih frakcija moram napraviti "Ili si samnom ili protiv mene stav" tj. neke će mi se prikloniti a druge će biti izbrisani s lica zemlje kao moji neprijatelji?

Da li ja mogu upravljati Yes Man-om i biti vladar vegas-a? Dakle niti jedna frakcija kojoj ću se prikloniti nego napraviti svoje carstvo svrgavanjem House-a i preuzimanjem securitrona?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Molio bi odgovore onih koji su prešli igru - glavni zadatak mi je ionako sporedna stvar (već ohoho vremena samo lutam svijetom i radim ostale stvari) pa bi volio da mi malo objasne.

Došao sam do dijela kada razgovaram s cezarom - koliko sam ja shvatio ja imam platinum novčić i moram se odlučiti kojoj strani/frakciji ću se pridružiti: NCR, Legiji, House-u ili Yes Man tj. tko već bude upravljao njime

Konkretno me ovo zanima: (možete mi slobodno odgovoriti s Da/Ne odgovorima - čak bi bio i zahvalan jer onda mi nebi otkrili puno priče. Samo da znam svoje opcije)

Znači moram odabrati kojoj ću se glavnoj frakciji prikloniti (NCR, Legija, House)?

Kod manjih frakcija moram napraviti "Ili si samnom ili protiv mene stav" tj. neke će mi se prikloniti a druge će biti izbrisani s lica zemlje kao moji neprijatelji?

Da li ja mogu upravljati Yes Man-om i biti vladar vegas-a? Dakle niti jedna frakcija kojoj ću se prikloniti nego napraviti svoje carstvo svrgavanjem House-a i preuzimanjem securitrona?

moj savjet ti je da odigraš sam, bolje tako nego da ti netko spojla.

al, da, ja sam shvatio ukoliko se prikloniš yes man-u da u biti ti postaneš vladar vegasa, al nemoj me držat za riječ.

baš sam završio igru na strani house-a, za koji dan ću ponovno, vjerojatno za yes man-a.

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
17 godina
neaktivan
Nobles kaže...

Savjet na mjestu, ali htio sam da mi se potvrdi ono što se cijelu igru kuhalo i govorilo i koje su bile moje pretpostavke (da ne mislim krivo jer želim napraviti nešto i onda na kraju lupim glavom u zid i vidim da je to nemoguće).

15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Nobles kaže...

Savjet na mjestu, ali htio sam da mi se potvrdi ono što se cijelu igru kuhalo i govorilo i koje su bile moje pretpostavke (da ne mislim krivo jer želim napraviti nešto i onda na kraju lupim glavom u zid i vidim da je to nemoguće).

Da, ja sam zbog greške u igri morao ići putem koji me je doveo do vladavine robotima i na kraju tjeranjem Legata i NCR-a te preuzimanjem kontrole nad Hooverom i New Vegasom.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
17 godina
neaktivan

Ma donio sam odluku - neću je završiti :D  

Barem dok ne dođe DLC koji daje mogućnost igranja poslije kraja. A ja sada lijepo na 22 levelu (upravo došao do njega) uzeo Explorer perk koji otkriva sve lokacije u igri - Ima ih mali milion koje nisam posjetio. A sada u istraživanje pustopoljine i nove pobjede - barem dok ne stignem do maksimalnog levela - onda zapravo stajem i čekam DLC :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
DžavoŠepard kaže...

Epski pohvat uspješan! Zaklao sam 2 deathclawa s combat knifeom!

koja tezina?

Very easy, naravno.

Ali i tako je teško :P

Svi višlji difficulty leveli su mi glupi jer ja mrzim kad nekog čovjeka pogodim u glavu a on ne crkne. Šteta što nema realan difficulty level gdje ste ti i neprijatelji jednako ranjivi (very hard je da su neprijatelji ubermenschen a ti picek, probao)

17 godina
Paolo2612 kaže...

Barem dok ne dođe DLC koji daje mogućnost igranja poslije kraja. A ja sada lijepo na 22 levelu (upravo došao do njega) uzeo Explorer perk koji otkriva sve lokacije u igri - Ima ih mali milion koje nisam posjetio. A sada u istraživanje pustopoljine i nove pobjede - barem dok ne stignem do maksimalnog levela - onda zapravo stajem i čekam DLC :)

Imaš TU mod koji ti omogućuje igranje nakon MQ-a. Treba se regati.

...something diabolic
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 0:11 (Lovac).
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...
Paolo2612 kaže...

Imaš TU mod koji ti omogućuje igranje nakon MQ-a. Treba se regati.

Nije stvar u mod-u, nego što taj DLC neće samo dodavati mogućnost igranja nakon završentka nego će se neke stvari u wastelandu nakon završetka promijeniti ovisno o tvojim odlukama. To me najviše zanima

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 0:42 (Paolo2612).
17 godina

Mislim da ćemo se pravih DLC-ova za PC načekati... Mršti se

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Lovac kaže...

Mislim da ćemo se pravih DLC-ova za PC načekati... Mršti se

Bit će kao i u prethodniku, ništa sljedećih mjesec-dva, pa onda kroz 2011 otprilike 5-6 DLC-ova, i onda (za strpljive), naravno i GOTY izdanje...

Prvi DLC izlazi za praznike i on je xbox360 ekskluziva. Da li je vremenska ili prava - nemam pojma.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 12:24 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina

Ne volim tu cijelu stvar s DLC-ima, kad svi dođu neće mi se dati ponovo Fallouta prelazit, sad ga drugi put prođem i bok, možda jednom probam DLC-eve. Ista stvar s ME2, jako mi se dopao Lair of the shadow broker. Samo kad je došao, instalirat igru samo zbog toga, pa onda više ni nije to-to, igrač izgubi atmosferu koja se stvara prilikom kompletnog prolaska.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zato sam ja kupio Fallout 3 GOTY :D

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Wow, što duže igram to je zaraznije. Odabrao sam good charisma tip igre*, nekako godi egu pomagati ljudima, pa ti onda oni zahvaljuju poslje Smijeh. Vratio muževo tijelo Moralesici, popravio onom kuharu aparat onaj, meso nabavio etc. Vesele me ti side-questovi možda više od glavnog zadatka, tj priče. Igram tek nekih 20ak sati, a još nisam ni na pola s main quetom. Imaaa se vremena.

*nadam se da se ne računa to što sam pobio pola onih White Glove bla bla? Smijeh Jednostavno mi antipatični, još ljudožder onaj... Adios! 

If you can understand the me, than I can understand the you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ne volim tu cijelu stvar s DLC-ima, kad svi dođu neće mi se dati ponovo Fallouta prelazit, sad ga drugi put prođem i bok, možda jednom probam DLC-eve. Ista stvar s ME2, jako mi se dopao Lair of the shadow broker. Samo kad je došao, instalirat igru samo zbog toga, pa onda više ni nije to-to, igrač izgubi atmosferu koja se stvara prilikom kompletnog prolaska.

Ja sve igre ostavljam instalirane na disku - s obzirom da su dan terabajtni diskovi normalna stvar par GB više manje za jednu igru mi ništa ne znači.

Ali opet ja igram možda 2-3 igre godišnje i njima se stalno vraćam koliko su mi dobre pa se lako uvučem nazad.

16 godina
neaktivan

Pozz ljudi, evo igram ovu igru i doso sam do djela kad dodes kod mr. housa i kad ti veli da mu trebas nac onaj platinum chip. Kolko jos imam do kraja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja nisam  na kraju a prešao sam taj dio i mogu ti reći da  si još daleko od kraja .

Došao sam do "The House Always Wins  part 5 "

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Ja nisam  na kraju a prešao sam taj dio i mogu ti reći da  si još daleko od kraja .

Došao sam do "The House Always Wins  part 5 "

Pa kaj nije to ta misija? The House Always Wins?

EDIT: Skuzio sam... ta misija ima vise djelova :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 19:11 (Cheezl).
15 godina
neaktivan

Za one koji su završili, za koga ste radili i koji ste kraj dobili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

igra ko sama igra mi se jako svidja ( prica, atmosfera, exploration se isplati stav igre) ali...

sama FPS izvedba je KA TA FA KIN STRO FA!!! uzas uzas uzas!!!!  to je MILJAMA daleko id bilokakve far cry/stalker/battlefield izvedbe.. jako jako jako loshe... 

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Genie kaže...

igra ko sama igra mi se jako svidja ( prica, atmosfera, exploration se isplati stav igre) ali...

sama FPS izvedba je KA TA FA KIN STRO FA!!! uzas uzas uzas!!!!  to je MILJAMA daleko id bilokakve far cry/stalker/battlefield izvedbe.. jako jako jako loshe... 

pa meni nije tak lose 

na nekim puskama ADS je odlicno napravljen,ali nazalost na nekima nije 

17 godina
neaktivan

pa meni nije tak lose 

ma recimo F:NV u STALKER enginu bi bila jedna od igara koje bi vrlo brzo usle u to 10 najboljih ikada...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 9:05 (Genie).
16 godina
neaktivan
Genie kaže...

pa meni nije tak lose 

ma recimo F:NV u STALKER enginu bi bila jedna od igara koje bi vrlo brzo usle u to 10 najboljih ikada...

Vidiš, to je stvar ukusa, ja FO nemogu zamisliti u drugom engineu, to više nebi bilo to, samo kakvoj nadogradnji ovoga trenutnoga.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
protjeran
Genie kaže...

pa meni nije tak lose 

Slazem se 

X-ray engine mi se posebno sviđa...na call of pripyat je bio gotvo bez bugova i super brzo mi je radio na dosta slaboj konfiguraciji 

17 godina
neaktivan

ili recimo ... Fallout u ovome..

eh ah.. definitivno oblivion engine prema ovome zgleda blize Quake1 enginu nego necemu novijem :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma dajte molim vas...

Vi znate koliko ti enginei dodju??? I koliko je to modifikacija itd itd...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice