Kada bi trebalo da igra bude prikazana na E3? Datum? Vreme?
Ako se dobro sjećam, u nedjelju u pola 12.
EDIT: Lažem! Evo linka s više informacija:
http://wccftech.com/bethesda-shares-details-e3-lots-fallout-4-incoming/
Izgleda da ništa od demo-a.
http://i.imgur.com/ICzUaJ0.png
Evo vam sve konference
Konferencija je 14-og, a bice gameplaya, po nasem vremenu prekosutra ujutro.
Konferencija je 14-og, a bice gameplaya, po nasem vremenu prekosutra ujutro.
Tocnije, u 4h u noci nedelja na ponedjeljak.
Ni meni nebi smetao dobar solo sa mogućnošću npc tima story based open world rpg... ali šta je tu je. Neka stave editor u f4 i opet će to biti još jedna 10/10 GotY igra ( ok pola portala će dati witcheru, pola falloutu). Još 2 h do konferencije.
http://www.twitch.tv/bethesda
3 min
Upravo pocinje.
Ovo sve sto su najavili ako stvarno bude radilo tako ova igra ce biti prejebena kombinacija fallouta i simsa.
RD 10.11.2015.
Predobar demo!
A može i žensko... Biće to sve dobro (nakon prva 2 patcha) ;-)
Ali vault 111 krije twist!
Pokazali su pocetak igre, izgleda odlicnoo, customization armora, weapona izgleda brutalno, i ne smeta mi gradnja kuce posto je to opcionalna stvar... Neznam za vas ali mene su vec osvojili
Fora to izgleda... Osvjetljenje je fantastično...
Ali i za Witchera nam je obećano ludnica osvjetljenje pa nismo dobili...
Animacije kretenja i dalje užas...
SPECIAL je tu...
Nadam se da je main quest nije samo baziran na traženju naše familije, (tako mi nekako djeluje onaj početak).. Jer dosta mi je traženja Ciri u Witcheru...
Ovaj nigga ne izgleda plastično već jako dobro...
*ima body opcija; dali je Bethesda napkon ubacila likove različite građe?
Neću lagati, slinio sam kad sam gledao prijenos!
Ako sve to stvarno bude u igri, odlično!
Nisu spomenuli da li ima skillova ili su to maknuli/promijenili, jer sam vidio "Science rank 1" kao requirement za modificiranje energetskog oružja.
Ova igra je isti Fallout 3 / new vegas.
slično kao borderlands - borderlands 2.
Stvarno sam se odusevio na ovo sto su prikazali. Doktor ima pravo za animacije, stvarno blagi uzas! Kustomizacija svega je apsolutno sjajna i izgleda bolje od svega sto sam video u nekoj igri do sada! Kreiranje lika je stvarno super odradjeno!
Igra i bez nVidia bla, bla efekata izgleda sjajno i to joj kod mene nece umanjiti imerziju, da nije nesto tehnicki preimpresivno-nije, ali hej, to su Bethesdine igre! Jako lepe, jako imerzivne i bez obzira na tehnikalije (setimo se Skyrima) svi smo ludo uzivali!
Nego da vas pitam, da neko nema tacnu informaciju kako se igra vrti na konzolama i kako ce izgledati u odnosu na PC? Ja mislim jednako na svim platformama, ali 30 FPS-a na konzolama. Sta mislite?
Meni se dopada jako!
Videi su odlicni,biće ovo super!
Ova igra je isti Fallout 3 / new vegas.
slično kao borderlands - borderlands 2.
Bolja grafika, više mehanika, novi setting, novi vaultovi, al' feeling je isti, slažem se, a to je pravo dobra stvar što su rekreirali atmosferu fino.
Stvarno sam se odusevio na ovo sto su prikazali. Doktor ima pravo za animacije, stvarno blagi uzas! Kustomizacija svega je apsolutno sjajna i izgleda bolje od svega sto sam video u nekoj igri do sada! Kreiranje lika je stvarno super odradjeno!
Igra i bez nVidia bla, bla efekata izgleda sjajno i to joj kod mene nece umanjiti imerziju, da nije nesto tehnicki preimpresivno-nije, ali hej, to su Bethesdine igre! Jako lepe, jako imerzivne i bez obzira na tehnikalije (setimo se Skyrima) svi smo ludo uzivali!
Nego da vas pitam, da neko nema tacnu informaciju kako se igra vrti na konzolama i kako ce izgledati u odnosu na PC? Ja mislim jednako na svim platformama, ali 30 FPS-a na konzolama. Sta mislite?
Pa veći framerate, bolja grafika...
i više crasheva.
Hell yeah!
Mislim da gradnja kuće nije bezveze ubačena, nego će biti posrednik za udomljavanje, pa ćemo ovisno o ljudima ili bićima koja stanuju kod nas (lol, Deathclaw, gledam u tebe) vidjeti i njihovo zadovoljstvo u našem "domu", te ćemo ih možda u neke misije moći povesti sa sobom. Možda čak i na samom kraju igre gdje će biti epic clash ili nešto. Možda će na dnevnoj bazi donositi pronađene materijale, da olakšaju sistem više-manje novoj krvi igrača.
Netko je rekao "nije valjda priča oko obitelji" ili tako nešto. Zapravo, to jako ima smisla. I igra kroz svu svoju brutalnost ima neki esencijalni i iskonski smisao za razvijanje ovakve vrste priče, skoro pa naizgled površan. Koga biste vi tražili da ste psihički rastrojeni, da ste tu gdje jeste, a jedino što imate je živo još samo u vašim sjećanjima? Ne sumnjam da tu neće biti i kojekakvih uplitanja između organizacija, frakcija, velikana kroz NPC kontakte/konflikte i slično. Jer u takvom svijetu sve ostaje ili na samostalnom lutanju ili na stvaranju odnosa sa drugim ljudima kako bi, iako u paklu katastrofalnih razmjera, sačuvali svrhu postojanja čovjeka kao jedinke.
Da budem iskren vecina toga izgleda ok ili dobro, s obzirom na okolnosti. Ima nekoliko stvari oko kojih sam skeptican, vecinom vezanih za izgradnju naselja, ali malo i za onaj jetpac powersuit...
Vidjet cemo kad igra izadje sve detalje, za sada uglavnom pozitivno, kad vec mora bit 3D fps style.
Meni je drago sto su to sve ubacili, ne prisiljavaju nas da gradimo kucu i te stvari, a niti mi ne smeta, koncept su ocito uzeli iz Skyrima pa prosirili na sire podrucje, drago mi je vidjeti da su svi power armori u igri, sad se jos nadam da ce i Enclave biti ovdje...
Grafika je super, a jos je ovo i prikazano na PS4 ili XBO...
Ma...
Hmm...
Trebali su napraviti novi engine od nule...
Nakon najave sam instalirao NW i nazalost gledajuci combat na ovim trailerima nije to puno drugacije...
Ako nebude load screenova to ce biti bolje, ajd bar nesto...
Bolje bi bilo da su ovo resursa sto su ulozili u pravljenje ovih aps i gluposti ulozili u igru, recimo da su napravili novi engine...
Igra mi se cini isto kao da je na nekoj pozornici, umjesto da je osjecaj zivog svijeta...
Animacije likova necu komentirati, komentar stvarno nije potreban...
Pa bethesda je uvijek problema imala sa zivim svijetom. Jednostavno im nejde. Naprave velik i prekrasan svijet,ali jednostavno je uvijek isti problem. Neinteresantni likovi,i mrtav svijet.
Problem s morrowindom bio,oblivionom,skyrimom, trojkom,new vegasom... To je jednostavno tako,ali uvijek su imali jak gameplay element pa se nekako izvuce. I dan danas bi mogao NV igrati ispočetka. Kad prihvatiš kako stvari funkcioniraju i stoje...bude bolje.
Eh sad,il mozes il nemozes probavit to. Ja mogu pa bude bolje,a i vidim sad je crafting kak spada ,moraju stvarno s jakim gameplay elementima nadoknadit to šta im loše ide. Kod skyrima mi to nije upalilo jer je igra jako plitka,malo skillova,malo talenta,malo spellova. loš crafting...
Onda nepomaze ni grafika ni modovi. New Vegas i trojka su ipak kompleksniji pa se mogu ''izvuc'' s time. Tako ce mi i 4vorka sjest.
Upravo sam procitao par komentara na netu i jedan mi je posbno sijeo pa da ga podjelim ovjde: YAY FALLOUT 3.5!!!!
Animacije likova, omg, kako je to lose, gledam ovog Deathclawa i neizgleda mi opasno, niti kao neka prijetnja, niti kao nesto sto zelim ubiti, samo mislim u sebi: kako si jadno animiran, zao mi jadnog Deathclawa sto je ovako jadan...
Upravo sam procitao par komentara na netu i jedan mi je posbno sijeo pa da ga podjelim ovjde: YAY FALLOUT 3.5!!!!
Animacije likova, omg, kako je to lose, gledam ovog Deathclawa i neizgleda mi opasno, niti kao neka prijetnja, niti kao nesto sto zelim ubiti, samo mislim u sebi: kako si jadno animiran, zao mi jadnog Deathclawa sto je ovako jadan...
U novom engine-u od nule bi sigurno bio strašniji
Napravili su dobar UI za pogled iz Power Armora
Nadam se da će i drugi armori imati tako nešto, a ne standardni pogled..
Zabole me za grafiku i animacije. Samo nek' bude zabavno i igrivo.