Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 271.060
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Fallout 4
Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 16:58 (toTheCore).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Instant orgazam sam dobio nakon sto sam vidio obavijest na facebooku 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Vjerujem da se radi o prerađenom engineu na kojem je Skyrim rađen pošto se i o starim konzolama radi.

Iskreno, apsolutno me briga za grafiku, ali hoću kompleksni RPG, ako ne to, onda barem u rangu New Vegas-a.
Ali s obzirom što su sa Skyrim-om napravili, očekujem razvodnjeni "RPG" prilagođen za mase koji će imati ocjene 95/100 na metacritic-u. 

Izvinjavam se zbog gorčine, ali volim Fallout i ako ovo useru onda...

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Fallout 4

valjda neće napravit skyrim sa puškama (ponovit fallout 3).

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Fallout 4
Apachy kaže...

Sve me strah da oće..

A pošto dolazi i na stare konzole opet sljedi prastari engine..

I vjerovatno NPCovci koji niti hodaju niti trče istom brzinom kao igrač! Jer to je tako jebeno teško napravit! I da metle u guzici ne ginu...

A priča? Sve me strah Bethesde i priče...

16 godina
Fallout 4

Fallout u kojem BGS dizajnira svijet, a Obsidian piše scenarij bi bio idealan 

1 1 hvala 0
17 godina
Fallout 4

PLEASE STAND BY

http://fallout.bethsoft.com/

From the HTML source code:

"PA system failure has occured."

"Shutdown of the Masterbrain has been authorized and all sensitive materials have been removed for security purposes."

"Please attempt re-access. Have a pleasant day."

Hype je preko 9000! :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 21:19 (MariusEight).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Koliko god se trudio da zavolim Fallout 3 i New Vegas jednostavno za mene to nije to, taj njihov engine je katastrofa za ovaj tip igre, neki osjecaj kao da si u kazalistu, sve je nekako umjetno, neznam... I ovo da ce izaci na starim konzolama, ono wtf... Fallout 2 mi je subjektivno najbolja igra koju sam ikada odigrao i sada kada rezumiram, volio bih da nisu niti radili ovaj 3 i New Vegas, igrao sam ih najvise radi prva dva Fallouta i uvjeravao sam sebe da tu ima nesto, ali taj neki kazalisni osjecaj i... Nema onaj sharp raw osjecaj koji je krasio orginalne igre, tesko je to rijecima objasniti nekome tko nije igrao prva dva na 15" monitoru... Odigrati cu ja i ovaj 4 ali znam da to nije to...

1 0 hvala 0
13 godina

Slazem se. Loša vijest je da ce i na starim konzolama bit. Pa dokad ce nas kočiti te proklete konzole?? Em su nove smeće,em ove stare još više. I to još RPG igra...

11 godina
protjeran
Fallout 4

Ma ne vjerujem da ce izaci i za stare konzole. Pa vec brojni naslovi su minimum PS4 XOne zadnje vrijeme.

Ne znam uopce odakle taj podatak nekome da ce izaci na starim konzolama kada se ne zna ama bas nista jos o igri jer Bethesda skriva tu igru ko zmija noge.

A i znaju oni da bi to bio veliki samar fanovima jer mnogi ocekuju da igra bude ispeglana, kako gameplay sistem tako i grafikom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jesus kaže...

Vjerujem da se radi o prerađenom engineu na kojem je Skyrim rađen pošto se i o starim konzolama radi.

doktor1 kaže...
Apachy kaže...

Sve me strah da oće..

A pošto dolazi i na stare konzole opet sljedi prastari engine..

I vjerovatno NPCovci koji niti hodaju niti trče istom brzinom kao igrač! Jer to je tako jebeno teško napravit! I da metle u guzici ne ginu...

A priča? Sve me strah Bethesde i priče...

Rocinante2112 kaže...

Slazem se. Loša vijest je da ce i na starim konzolama bit. Pa dokad ce nas kočiti te proklete konzole?? Em su nove smeće,em ove stare još više. I to još RPG igra...

Može link na tu vijest da dolazi i na stare konzole?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 10:43 (Alex Mercer).
17 godina
Fallout 4

Na prošloj stranici sam prije mjesec dana stavio to:

Bethesdina lista za E3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A i našli su kao u nekom kodu za web stranicu šta ti ja znam. Ima na redditu post o citavoj temi.

13 godina
Fallout 4

Općenito mislim da je fail što ce igra bit na IKOJOJ konzoli. Nebitno jel current gen il last gen.

Igra je RPG. Nema šta tam radit,opet ce nam gimpat UI,imace tehnicke nedostatke,biće dumbed down,a to ak anprave s falloutom RIP serijal.

Moj PC  
0 8 hvala 0
12 godina
Rocinante2112 kaže...

Općenito mislim da je fail što ce igra bit na IKOJOJ konzoli. Nebitno jel current gen il last gen.

Igra je RPG. Nema šta tam radit,opet ce nam gimpat UI,imace tehnicke nedostatke,biće dumbed down,a to ak anprave s falloutom RIP serijal.

Jel baš na svakoj temi moram ovakve bulšite čitati. Daj se saberi, plz.

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
Fallout 4

Vidim da ima dosta ljudi koji bi htjeli stalker a ne fallout 4. Kad bi se spojile te dvije igre sigurno bi nešto dobro izašlo iz svega toga.

0 0 hvala 0
13 godina

'Tis true.

Sam pogledaj primjere posvuda. Dragon Age npr. Počelo je s dvojkom već. Skyrim. Witcher (u jednoj mjeri).

List goes on and on and on

16 godina
Rocinante2112 kaže...

A ti bi radije da smo i dalje zapeli u 90-ima i da je svaki RPG i dalje izometrijski turn-based sa kilometarskim tekstovima od kojih je pola suvišno i NPC-evima bez glasova? Volim i ja stare Falloute, ali jebiga, vremena se mijenjaju, a tako i igre. Po meni sljedećem Falloutu samo treba novi engine i dobar scenarist za jednu vrhunsku igru.

12 godina

Slažem se. Nek stave bolju grafiku i animacije i ostave ostalo na razini 3/NV i ja sretan.

Od nekih novih stvari, volio bih kad bi igra bila single player, ali da ima jednu veliku odvojenu multiplayer PVE/PVP zonu, bilo FFA u Day Z stilu ili Faction vs.Faction kao Elder Scrolls Online.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 12:33 (DeniZg).
13 godina

Moja poanta  bješe engine ce suckati pošto ce igra biti i na Old genu. Igra bi najbolje ispala da nejde na konzole uopce. To je tehnička činjenica. sad ,kako vam drago

12 godina
neaktivan
Fallout 4

Co-op bi bio fora iako toga sigurno neće biti.

Budemo vidjeli. Možda nas ugodno iznenade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Potvrđeno za PC, PS4, XB1. Neće izaći za last gen.

PSN - DeniZg80
17 godina
Fallout 4
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 15:01 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
DeniZg kaže...

Potvrđeno za PC, PS4, XB1. Neće izaći za last gen.

Link?

EDIT: Našao, zanemari.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 15:01 (Alex Mercer).
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Nema starih konzola, o hvala ti Bethesda 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Fallout 4

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Rodić kaže...

Nema starih konzola, o hvala ti Bethesda 

Vi neki zbilja vjerovali da ce izaci i za stare konzole? ccc :o

@Alex Mercer, od kud je ta slika? Link?

12 godina
neaktivan
Fallout 4

Super! Jedan strah manje! Stare konzole su otpisane! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Please Stand By

0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 4

Trailer:

0 0 hvala 2
Nova poruka