Fallout 3

poruka: 852
|
čitano: 186.151
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Jel bi mi netko rekao gdje da nadjem neku bestiju da se bori za mene. Evo odam vec 6-7 sati(pravih) po mapi bezveze i nemogu naci nista zivuce da oda uz mene.

Ako sta znaci lik mi je very evil i pobio sam cijeli Megaton - prvo sa automatom te onda sa atomskom.

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Fallout 3

Možeš kupiti za 2000 capsa (1000 uz speak check) ghoula sa Sačmaricom u Birtiji u Underworldu.

Ali pošto si Bad Guy možeš ubiti Konkurentnu birtijašicu i dobiti ga za đabe (valjda)

Bio je i lik u Megatonu (bivši Raider), ali kolko čujem sad je mrtav XD

17 godina
neaktivan
McVily kaže...

Bio je i lik u Megatonu (bivši Raider), ali kolko čujem sad je mrtav XD

Tux, ako vidiš ovo gore od kolege McVilya, jasno ti je da u svim mjestima gdje kaniš raditi genocid najprije odradiš kvestove i dijaloge, pa tek onda pakao Smijeh

To ti je moja topla preporuka. I ja sam "pukao" na ovu verziju Fallouta, pa lijepo nakon svih odrađenih kombinacija u nekome mjestu nabijam lošu karmu jednostavno klanjem svega što se kreće. Zabavno...

Dakle, prvo vidi jel netko hoće biti tvoj partner, pa onda ih oslobodi od životne muke.

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Ako je tko otkrio, koja verzija power armora je najbolja? I gdje ga ima?

Thnx

EDIT: i jel ima neka alternativa Bozaru iz Fallout 2? Neki gun koji je među najmoćnijima, a da nije minigun?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 10:27 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Thnx

Ja sam koristio Tesla Armor jer nema -AG, a ima 10% bonus na Energy Weapon, Doduše malo je rijedak, samo pojedini Enclave Vojaci ga nose.

Makar, i Ranger Armor mi je bio sasvim OK (sa +Luck)
17 godina
neaktivan

Glazba u igri je legendarna.

Failure is never an option
16 godina
neaktivan

Je, odlična je. Još postoji i mod koji dodaje F1 i F2 glazbu postoječoj...

Nego meni je ovaj genijalan, makar ga (nažalost) nisu stavili u igru. (trebali su Creditse tako napraviti XD)

16 godina
protjeran
Fallout 3

Što bih volio igrati ovu igru.

Cini mi se da je moj kompjuter preslab za to.

Ako nije nek mi neko rece moja konfiguracija u potpisu

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 12:24 (Dinjo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Thnx

EDIT: i jel ima neka alternativa Bozaru iz Fallout 2? Neki gun koji je među najmoćnijima, a da nije minigun?

T-51b je jako dobar armor, i nema -Agility

Sta se tice oruzja, Alien Blaster mi se cini jako dobar, istina nisam ga jos isprobao na jacim protivnicima, ali slabije dezintegrira u jednom potezu. Ali ima jako malo amunicije za pronaci

Vengeance isto nije lose oruzje

17 godina
neaktivan

Ja takodjer perem sada trenutno sa tesla armorom ali najvise zbog izgleda, meni je najlijepsi od svih ostalih power armora...Jel mi netko moze rec sta je zadnja stvar koju mogu napravit u main questu a da igra ne zavrsi, zelim doc sto dalje ali nezelim zavrsit igru

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...
 T-51b je jako dobar armor, i nema -Agility

Sta se tice oruzja, Alien Blaster mi se cini jako dobar, istina nisam ga jos isprobao na jacim protivnicima, ali slabije dezintegrira u jednom potezu. Ali ima jako malo amunicije za pronaci

Vengeance isto nije lose oruzje

Super. T51b mi se čini ono uber što tražim Osmijeh

Energy weps neću, tako otpadaju ta dva. Idem na kinetičko oružje. Osim ako su raspadanje protivnika isto animirali za energetsko i kinetičko oružje.

Ako se sjećaš u Fallout 2 je laser ravno presjekao protivnika (meni nezanimljivo Namigiva), a Bozar i Avenger (kinetički) su raskomadali protivnika (ovisno o armoru - ah, bogovi iz Black Isle...). Ako je u Fallout 3 ista animacija raspadanja protivnika kada ih pukneš iz Small guns, Big guns i Energy weapon, onda mi je svejedno... Premda ne stavljam bodove u Energy...

17 godina
Dinjo kaže...

na žalost mislim da ti je konfa preslaba... Ništa, štedi za novu Nevinašce
...something diabolic
17 godina
neaktivan

Alien Blaster je najjace oruzije koje sam ja dosad nasao, ali moj favorit je scoped magnum, ipak alien blaster koristim u teskim situacijama, jer dosta je jak a i stedim municiju. Jedino je malo neprecizan bez vatsa ali dobro energy wpns skill mi suxa

17 godina
neaktivan
Fallout 3

***SPOILER***

Upravo sam dosao u neku Oazu gdje je sve zeleno i ima neko pricajuce drvo. I to me je drvo zamolilo da ga koknem, ali i druge dvije osobe su me zamolile da mu zaustavim rasti ili da mu ubrzam rast i da se cijeli wasteland zazeleni. Pitanje je sljedece; dali ce se stvarno sve zazeleniti ili je to samo stavljeno radi teze odluke?

***SPOILER***

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

SPOILER

Nece, ja sam isao da brze raste nis se ne dogodi pametno...apsolutno nista, kaze da ce samo zelenije bit ne za par stoljeca nego desetljeca

17 godina
neaktivan

Stvarno,nece zazeleniti...Osmijeh  Ali je moralna odluka za Wasteladu,reci mu da je sebican sta voli smrti i da ljudi zavisu od njega i blablabla i postaces his best friend.

Ili kako tebi ti je ok-najbolje je save pred svaka odluka i da loadiras...Namigiva

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
16 godina
neaktivan

SPOILER

Pričajuće drvo ti je ustvari Harold, tj. sad pretežno Bob (vidi/igraj F1 i  F2)

Ma igra je legendarna. Ima jako puno "Lajt" motiva iz 1 i 2, bilo kroz likove, kroz dijaloge, ili kroz podatke u Terminalima, samo treba malo kopati i obračati pažnju na naizgledd nevažne detalje..

Faerdhur kaže...
Energy weps neću, tako otpadaju ta dva. Idem na kinetičko oružje. Osim ako su raspadanje protivnika isto animirali za energetsko i kinetičko oružje.

Ako se sjećaš u Fallout 2 je laser ravno presjekao protivnika (meni nezanimljivo Namigiva), a Bozar i Avenger (kinetički) su raskomadali protivnika (ovisno o armoru - ah, bogovi iz Black Isle...). Ako je u Fallout 3 ista animacija raspadanja protivnika kada ih pukneš iz Small guns, Big guns i Energy weapon, onda mi je svejedno... Premda ne stavljam bodove u Energy...

Nije isto... sa Laserom i sl. glava se ne razleti, već bude prerezana na pola pod koso .. Ili cijeli lik zasvijetli, i pretvori se u hrpicu prašine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 17:25 (McVily).
17 godina
neaktivan
McVily kaže...

SPOILER

Nije isto... sa Laserom i sl. glava se ne razleti, već bude prerezana na pola pod koso .. Ili cijeli lik zasvijetli, i pretvori se u hrpicu prašine.

Ah, OK. Thnx.

17 godina
neaktivan
Fallout 3

Čini mi se da sam naletio na jedan bug.Dakle sa vremena na vrijeme čujem u slušalicam zvuk pile (uglavnom kao da netko nešto pili ili buši),a u ruci ne držim onaj motorni nož ili što je to već.Da li je to još netko doživio,i da li je to bug?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Meni zuji cijelo vrijeme moj Rock-It Launcher. Ima zvuk usisavaca od kojeg je i napravljen. To mi je primarno oruzje. Moze ispucavati limenke, boce, mutirane noge, bilijarske kugle. Ma hrpu stvari. Besplatna municija. :)

btw, ima li na neko mjesto gdje ima dosta recepata za oruzja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

Meni zuji cijelo vrijeme moj Rock-It Launcher. Ima zvuk usisavaca od kojeg je i napravljen. To mi je primarno oruzje. Moze ispucavati limenke, boce, mutirane noge, bilijarske kugle. Ma hrpu stvari. Besplatna municija. :)

btw, ima li na neko mjesto gdje ima dosta recepata za oruzja?

Da li ti zuji dok je u rukama ili dok je u "torbi"?Meni je ovo zujanje skroz nasumično,a ne držim onu pili-nož u ruci,niti mi to selektirano oružje.
16 godina
protjeran
Lovac kaže...
Dinjo kaže...

na žalost mislim da ti je konfa preslaba... Ništa, štedi za novu Nevinašce
  E a di cu naci one AGP/8
HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
16 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

Nije u potpunosti istina da ti je komp preslab...kolega iz razreda ima AMD Athlona 3200+ u kombinaciji s gigom DDR rama i Radeonkom x1600...vrti Fallout 3 na medium detaljima bez imalo trzanja i čovjek uživa...tak da vredi probati u svakom slučaju...Cool
16 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...
Dinjo kaže...

Nije u potpunosti istina da ti je komp preslab...kolega iz razreda ima AMD Athlona 3200+ u kombinaciji s gigom DDR rama i Radeonkom x1600...vrti Fallout 3 na medium detaljima bez imalo trzanja i čovjek uživa...tak da vredi probati u svakom slučaju...Cool
 ....probaj nabaviti još 512 MB rama...sad je barem jeftin...
17 godina
Jerkenovski kaže...
Jerkenovski kaže...
Dinjo kaže...

Rađe posudi rame od frenda pa vidi, jer mi se ipak HD2400pro čini kao usko grlo. Da ne kupiš uzalud ram, a nebude ti svejedno radilo
...something diabolic
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Evo jedno pitanje. Kako dobiti Power Armor training tj. gdje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jerkenovski kaže...
Jerkenovski kaže...
Dinjo kaže...

SDRAMi i bas nisu jeftini, a nisu bome ni DDR. DDR2 se prakticki dijele al on nema DDR2 maticnu.
Sad bas gledam u vemilu i 256 SDRAMa je 150 kuna dok keksic od 1GB DDR2 mozes nabavit za 90 kuna. Nikako jeftino...
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Main quest će te odvesti u SPOILERBrthrhdofStl CitadeluSPOILER i tamo ćeš dobiti upute kome se javiti...
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 22:37 (paintb0x).
17 godina
neaktivan
paintb0x kaže...
hellraiser1110 kaže...

Main quest će te odvesti u SPOILERBrthrhdofStl CitadeluSPOILER i tamo ćeš dobiti upute kome se javiti...
 Puno hvala.

Htio sam pitati još nešto. Da li je netko pronašao neko special oružje npr. hunting rifle samo nekog drugog naziva recimo da ima veći damage ?
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
paintb0x kaže...
hellraiser1110 kaže...

Puno hvala.

Htio sam pitati još nešto. Da li je netko pronašao neko special oružje npr. hunting rifle samo nekog drugog naziva recimo da ima veći damage ?
 Ja jesam. Nekakav sniper. Nemogu se sad sjetiti kako se zove, a i nemogu provjeriti jer sam trenutno na Linuxu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice