F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: F1 2011 (Codemasters)
doktor1 kaže...
IvanKovacic kaže...
speedy56 kaže...
Samo sanjajte.
Obični T500 RS vam se kreče oko 3500kn, a ovaj s replikom Ferrarijevog je 4500kn.
Može se kupiti i obični, pa kupiti samo ovaj Ferrarijev volan, pa se on samo zašarafi - 1000kn, ali onda imate dva volana.

pa ne ja si baš mislim kupit ovaj ferrarijevu repliku

ali valjda će sesmanjit cijena do 9 mjeseca

Zašto bi se smanjila cijena oko 9 mjeseca. Pa nije to grafička kartica pa da izlazi nova serija, a stara pojeftini. Neće ti to pojeftinit. Nema šamse!

pa nema veze kupil si bum

pa ali tolko košta sa pedalama

ali bez pedala košta 100 ili 150 eura

14 godina
IvanKovacic kaže...

To je cijena sa pedalama, ovo 100-150 evra je ručica mjenjača, ako se nevaram.

EDIT: Samo da znaš, ne želim te odgvoriti od volana, ali on je jako težak i jak i bilo bi puuuuno bolje ga staviti na nešto kao ovo

Pogledaj si i ovo, stavio sam baš s Gamereporta jer je recenzija čist o.k., a na hrvatskom je.

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 20:19 (speedy56).
13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
IvanKovacic kaže...

EDIT: Samo da znaš, ne želim te odgvoriti od volana, ali on je jako težak i jak i bilo bi puuuuno bolje ga staviti na nešto kao ovo

Pogledaj si i ovo, stavio sam baš s Gamereporta jer je recenzija čist o.k., a na hrvatskom je.

a osim ajde tog volana

daj preporuči neki a da je stvarno dobar

bije bitna cijena

14 godina
IvanKovacic kaže...

a osim ajde tog volana

bije bitna cijena

Nisam neki veliki ekspert što se volana tiče, ali bi moj drugi izbor nakon T500 RS bio Logitech G27, pa nakon njega G25.

Pogledaj si malo G27, kreče ti se oko 2 soma, ali s njime već imaš i mjenjač. http://www.svijet-medija.hr/p/Volan-Logitech-G27-Racing-Wheel-PCPS3/20952/

To je isto jedan od jačih volana i sigurno bi bilo dobro uzeti barem neko postolje, umjesto sica može poslužiti i običan stolac s jastucima :)

13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
IvanKovacic kaže...

ček kaj mi stim želiš reći pokazat

da si taj kupim ili?

13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
IvanKovacic kaže...

a osim ajde tog volana

bije bitna cijena

Nisam neki veliki ekspert što se volana tiče, ali bi moj drugi izbor nakon T500 RS bio Logitech G27, pa nakon njega G25.

Pogledaj si malo G27, kreče ti se oko 2 soma, ali s njime već imaš i mjenjač. http://www.svijet-medija.hr/p/Volan-Logitech-G27-Racing-Wheel-PCPS3/20952/

To je isto jedan od jačih volana i sigurno bi bilo dobro uzeti barem neko postolje, umjesto sica može poslužiti i običan stolac s jastucima :)

ali meni volan treba isključivo samo za F1 <3

14 godina
Pa rekao si mi da ti nešto preporučim i ja sam ti preporučio, a ti kupi što želiš, tvoja je lova.
Ako, kao što si napisao, lova nije bitna, uzmi T500 RS, ili jedan od ova dva.
13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
Pa rekao si mi da ti nešto preporučim i ja sam ti preporučio, a ti kupi što želiš, tvoja je lova.
Ako, kao što si napisao, lova nije bitna, uzmi T500 RS, ili jedan od ova dva.

no ok

a zkj da si ne kupim ferrarijevu repliku

14 godina
IvanKovacic kaže...

no ok

Pa T500 RS je Ferrarijeva replika.

Imaš obični, i taj s Ferrarijevom replikom.

Jedina razlika između ta dva volana je doslovno volan, sve ostalo do zadnjeg šarafčića je isto. 

Ako imaš love si kupi Ferrarijevu repliku., ali ponavljam, gledaj na to da uzmeš i neko postolje jer je T500 RS teška roba.

13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
IvanKovacic kaže...

no ok

Pa T500 RS je Ferrarijeva replika.

Imaš obični, i taj s Ferrarijevom replikom.

Jedina razlika između ta dva volana je doslovno volan, sve ostalo do zadnjeg šarafčića je isto. 

Ako imaš love si kupi Ferrarijevu repliku., ali ponavljam, gledaj na to da uzmeš i neko postolje jer je T500 RS teška roba.

ok

daj mi preporuči koje

link plis

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

U slučaju da uzimaš Logitech G27 ili G25 ti je OVO ideala. Volan drži, a sic ti može biti stolac ili fotelja. 

Na ovome linlu piše da je za G25. Ima i za G27, ali MISLIM da je to taj isti s linka jer su to (izvana) praktički isti volani.

Dalje imamo OVO. To je prava stvar za simulacije, ali to je skup sport, i ovo te zajedno s Ferrari T500 RS dođe oko 8t kn, ali ako imaš love samo naprijed i uživaj. Moramo spomenuti i ovo OVO - Rinoseat GTR. Hrvatska firma. Oba dva su vrhunska, ali ja dajem, ako gledamo pristupačnost prednost prvome jer ga kod nas možeš kupiti, dok Rinoseat nisam nigdje vidio. Ako gledamo kvalitetu čak bi prije rekao da je Rinoseat bolji.

Ako možeš nabaviti Rinoseat za tu neku lovu kao i ovaj prvi, uzmi Rinoseat, a ako ne možeš, idi u dučan po ovaj prvi i volan, štekaj i uživaj!

Recenzija Rinoseata s Gamereporta

0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ako tko otkrije kako rješiti problem sa split screen-om na PC-u neka javi...

Ne!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
F1 2011 (Codemasters)

pomoc! nece mi runa f1, nakon screena od jogurta stisnem esc ali onda se nis ne desi? pomoc

EDIT: nece mi runa ni 2010

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 14:08 (1950Killer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Moja prva sezona u Marrusiji je približava kraju; još dvije utrke. Ovjde je detaljan opis utrka uz slike, (klikom na utrku se dolazi na izvještaj sa te utrke - brojevi krugova su linkovi na slike iz utrke)...

100% dužina utrke; Legend; Assists OFF; volan.....

Ne uopće nisam lud..... {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
F1 2011 (Codemasters)

MOze li pomoc? imam win7 pro, nece mi runa ni gta iv, f1 2010 (prije na xp je isao kako lud na high bez aa), ni f1 2011? imam instaliran directx (update-an), imam oni rediustarible 2008 (nes tako), opengl i rapture sound ali nece!!! Molim Vas pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Moja prva sezona u Marrusiji je približava kraju; još dvije utrke. Ovjde je detaljan opis utrka uz slike, (klikom na utrku se dolazi na izvještaj sa te utrke - brojevi krugova su linkovi na slike iz utrke)...

ja isto rasturam sve igram kak i ti legend sve off...

alisam u wiliamsu

i prelako mi je jer  ovi za menom zaustaju 50 s mislim 2

čak i ekad ih prejdem za krug

14 godina
IvanKovacic kaže...
doktor1 kaže...

ja isto rasturam sve igram kak i ti legend sve off...

alisam u wiliamsu

i prelako mi je jer  ovi za menom zaustaju 50 s mislim 2

čak i ekad ih prejdem za krug

Jedina je razlika ta da ti voziš u Williamsu koji ima KERS, a on u Virginu koji nema KERS. KERS u Bernijevoj F1 donosi oko 0.5 sec po krugu, pa ako on pobjeđuje (ako pobjeđuje u što ne sumnjam jer ja na Dualshocku 3 bez problema vozim s assits off, jedino moram imati onu crtu jer bez toga ne mogu odrediti točku kočenja. Možda kad bi više vozio i bih, ali nemam za to živaca) 25 sec ste tu negdje. 

Ja na 30%/40% mogu pobijediti s nekih 10sec, a ako imam uber dobru strategiju i staza mi leži, kao recimo Spa bi mogli doći do nekih 25 sec.

EDIT: Zaboravio sam reći. Ovo važi za Ferrari, a u prošloj sezoni sam s Force Indijom mogao pobjediti s nekih 5 sec. Najveća razlika između bolida je grijanje guma. U Ferrariju su mi nakon 4-5 zavoja na optimalnoj temp., a u Force Indiji tek na kraju kruga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 19:32 (speedy56).
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Pošto sam završio prvu sezonu u karijeri malo sam refreshao igru na sadašnju situaciju.

Napravio sam mali guide ako netko želi update vozača, timova, livreja, guma od ove sezone

GUIDE

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

dal postoji mod za staze

bahrain i sad

0 0 hvala 0
14 godina
IvanKovacic kaže...

dal postoji mod za staze

bahrain i sad

A Hockenheim?

13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
IvanKovacic kaže...

dal postoji mod za staze

bahrain i sad

A Hockenheim?

e i to

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Šta znači FLASHBACK maže se podesit od 0 do 4, a nalazi se pod difficulty level?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Zekat kaže...

Šta znači FLASHBACK maže se podesit od 0 do 4, a nalazi se pod difficulty level?

Kad se zabiješ u zid možeš vratit vrijeme iza,i onda pokušat izbijeć taj zid :)

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan

gdje instaliram taj ''real light'' ?

normalno samo u onaj folder od F1?

vidim ovo ima samo 0.3 MB,...valjda sam dobro skinio

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

http://www.racedepartment.com/forum/threads/ace-1-2.49235/

ACE 1.2-odličan AI mod za sve one kojima je legend prelagan. Svakako preporučujem isplati se i uz malo vježbe vrlo savladiv.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

ACE 1.2-odličan AI mod za sve one kojima je legend prelagan. Svakako preporučujem isplati se i uz malo vježbe vrlo savladiv.

Skinio sam ga, on je u winrar-u ali nemogu ga raspakirat.

14 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Đapa club kaže...

Skini opet možda se desila neka greška. Meni se normalno raspakira i sve super radi.

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Zekat kaže...
Đapa club kaže...

Skini opet možda se desila neka greška. Meni se normalno raspakira i sve super radi.

je moguće pobjedin sa williamsom i fi

kolko je teže?

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Odvozio sam short race weekend sa Red Bullom(Webber). Vozio sam Australiju i uzeo sam pole position sa vremenom 1.20.8..drugi iza mene je bio Button sa 1.21..itd. Utrku sam namjestio na 40%... Autor moda preporuča da se utrke voze sa default setupom. Iskreno nisam to ispoštovao i malo sam radio na setupu, ali ništa specijalno. Ovako moji dojmovi su AI je puno bolji na startu, agresivan je i bolje vas prati, a opet ne zabija se u vas, nema više buga da AI kojeg ne vidimo vozi prebrza vremena. Uglavnom to je napredak odmah uočljiv i svakako preporučam ovaj mod..dole na slici se može vidjeti ishod utrke:

Za više dojmova morat ću malo duže igrati, ali puno toga je več napisano na racedepartmentu.

0 0 hvala 0
17 godina
Đapa club kaže...

Autor moda preporuča da se utrke voze sa default setupom.

Bezveze. Imam razike između setupova mokre i suhe staze, više downforcea, manje downforcea.... Default setupvi su bezveze.

ššššš - možda su u šumi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice