F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.469
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
F1 2011 (Codemasters)

meni sve na ultra,50-60fps

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: F1 2011 (Codemasters)

a dajte ljudi pa ja ne mogu da predjem onu prvu stazu :S kad sam u onoj kabini odem na kalendar pa onda practice i nikako ne mogu da ispod vremena dodjem! hocu vise da pocnem igrati trke.. {#}

14 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

a dajte ljudi pa ja ne mogu da predjem onu prvu stazu :S kad sam u onoj kabini odem na kalendar pa onda practice i nikako ne mogu da ispod vremena dodjem! hocu vise da pocnem igrati trke.. {#}

pa odi na onaj monitor i na drugi prozor i tam možeš preskočit na p2,p3 ili na kvalifikacije i utrku 

a i ako ideš na prvo prozor stisni enter i možeš ubrzav vrijeme sa f2

16 godina
Mitch kaže...
evo igrao igru, definitivno najbolja optimizacija ikad od Codemastersa !
barem za mene, igra fino leti na mojoj rezi na oko 40-50 fpsa uz pristojne detalje

Čudno, a meni svega 30-35, negdje na medium, high.

Mora da je do nvidia drivera pošto i drugima sa 460-560 igra ide na svega 30. Samo se nadam da će novi doći uskoro.

16 godina
kako je ovaj šangaj dobra staza, sad sam sa DRS-om i malim dodatkom kersa u williamsu odvozio 340.56 kmh...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Mitch kaže...
evo igrao igru, definitivno najbolja optimizacija ikad od Codemastersa !
barem za mene, igra fino leti na mojoj rezi na oko 40-50 fpsa uz pristojne detalje

Čudno, a meni svega 30-35, negdje na medium, high.

Mora da je do nvidia drivera pošto i drugima sa 460-560 igra ide na svega 30. Samo se nadam da će novi doći uskoro.

Ja isto imam Nvidiu i igra mi leti 50-40 fps-a.

Dok mi je jedinica štekala i još šteka..

F.C LIVERPOOL
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

daj ajde neko  na hamaci da nabacimo online

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni 2011 ide bolje nego 2010 na istoj konfi.U 2011 imam average 52 fps-a prema Benchmarku,a minfps je 45

F1 2011 Codemasters
17 godina
odjavljen
F1 2011 (Codemasters)

meni AVG 56fps,MIN 51 sve ultra

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Ja isto imam Nvidiu i igra mi leti 50-40 fps-a.

Dok mi je jedinica štekala i još šteka..

Pa ne svima, to kako kome, onako random se desi. Eto tebe je ta stvar zadesila na 2010

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

meni je malo cudno igram kvalifikacije u maleziji na professional i rubens barrichello napravi vrijeme 1.35.555 na option gumama dok vettel, hamilton i ostali na prime gumama kasne po 3 sec, a kad dode q3 oni na option gumama naprave 2 sec manje od rubensa wtf?!!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
deathCLAW kaže...

meni je malo cudno igram kvalifikacije u maleziji na professional i rubens barrichello napravi vrijeme 1.35.555 na option gumama dok vettel, hamilton i ostali na prime gumama kasne po 3 sec, a kad dode q3 oni na option gumama naprave 2 sec manje od rubensa wtf?!!

ja sam isto(mislim da je malezija) vozio kvalifikacije i bio prvi,dok su svi ostali kasnili po 1-3 sekunde

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 13:20 (M4X).
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

mislim igra je stvarno super sto se tice one od prosle godine, kolko sam primjetio po kisi je 10 puta teze vozit cak dok nema simulacije guma, fizika je bolja, ljepse izgledaju crashevi, bolidi su ljepsi, drs i kers se mogu osjetit recimo ako u paraboli stavim drs okrenem se za 360 stupnjeva, stavili su i crvenu zastavu sto je super, safety car je ok al su mogli nama prepustit gas al nista strasno, stvarno je predobra igra al ako se nastavi ovo sa rubensom i takvima izludit cu, inace sam igrao preko 2 sata dok si nisam nasao custom tezinu i opet me i bas kad mislim da sam je naso opet se razocaram....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

sad ce utrka gledat cu iako ce vettel pobjedit vise nije zabavno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
deathCLAW kaže...

mislim igra je stvarno super sto se tice one od prosle godine, kolko sam primjetio po kisi je 10 puta teze vozit cak dok nema simulacije guma, fizika je bolja, ljepse izgledaju crashevi, bolidi su ljepsi, drs i kers se mogu osjetit recimo ako u paraboli stavim drs okrenem se za 360 stupnjeva, stavili su i crvenu zastavu sto je super, safety car je ok al su mogli nama prepustit gas al nista strasno, stvarno je predobra igra al ako se nastavi ovo sa rubensom i takvima izludit cu, inace sam igrao preko 2 sata dok si nisam nasao custom tezinu i opet me i bas kad mislim da sam je naso opet se razocaram....

Ja igram na legendary s Williamsom i Rubens me dobio dvije utrke od 3 u kvalifikacijama. Stvar je u tome da je setup jakoo bitan i otkada sam napravio dobre setupove vozim i do 1.5 brže od njega.

16 godina

Daj onda neke setupe stavi tu :D

F1 2011 Codemasters
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

meni vec ide na jetra ovi s tunngla crasheri noliferski pobjedjujem ih nonstop onda me namjerno blokiraju u svakom zavoju i dok sam ispred ja normalno kocim (cak i kasno) a oni uopce ne koce namjerno u mene

nadam se da na orginalu nema puno takvih idiota

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Daj onda neke setupe stavi tu :D

http://www.racedepartment.com/showthread.php?t=64339

ovdje imate odlične setupove.. ja sam sada za tursku koristio setup s te stranice i donio mi je 8 vrijeme u kvalifikacijama s willamsom(na legendary). Malo sam prepravio neke stvari no i ovak je dobar bio.

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ima k'o kakav link za HD skinove bolida, neću gledati kockasti logo Vodafone-a na Mclarenu.{#}

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)
pozz ljudi evo imam 2 pitanja steka mi igrica malo ponekad dali mi mozete rec kak da postavim to jel spustio sam rezoluciju i sve a komp mi je quad 4x2.2ghz graficka ATI 4550 512-nisam siguran 100% da je ta al tak neka 4gb rama..
i drugo pitanje znaci zelim igrat 100% utrke ali mi trebaju flashbackovi jel imam malo sjeban volan pao mi je pa mi zna zastekat tak da mi se dogodi cesto da fulam pa dali mi neko moze objasnit kak da stavim onaj mod sa 40 njih ja sam pokusavao nes al nisam uspijo..:D

0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ako ima koja dobra duša da mi posta sliku defaultnih postavka volana, bio bih joj jako zahvalan.

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

ojjj kako me nervira igrica {#} nikao ne mogu da bar budem 23 :( uvijek ispadnem s piste ili sl....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Promster kaže...

Ima k'o kakav link za HD skinove bolida, neću gledati kockasti logo Vodafone-a na Mclarenu.{#}

pa povecaj detalje grafike...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina
Promster kaže...

zasad ima za ferrari i red bull. race department

15 godina
DangerousB kaže...

ojjj kako me nervira igrica {#} nikao ne mogu da bar budem 23 :( uvijek ispadnem s piste ili sl....

kad neznas :) 

16 godina
crack kaže...
DangerousB kaže...

ma citao sam da ulogu igra i car setup :S ja uvijek ostavim default

15 godina
DangerousB kaže...
crack kaže...
DangerousB kaže...

ma citao sam da ulogu igra i car setup :S ja uvijek ostavim default

neigra bas toliko, vjerovatno si naviko na neku arkadu pa ti je tesko sad,inace sta se setupa tice ja vozim skoro svaku utrku neki svoj koji mi najvise pase,neke sitne izmjene samo radim.

13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Jel moze jedno pitanje? Znam da je mozda glupo, ali fakat neznam kak staviti da igram sa yostickom, neznam jel kao neprima ga ili koji kura*. Imam jedan SpeedLink i Logitech , a nemam nigdje settings za njih, ko recimo na PES. A jesam ,isao sam na option pa sam tam stavio Yostick, ali nista

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Imam jedan bug, auto mi se najedamput sam od sebe razleti i bude mi crn ekran. Čitam po oficijalnom forumu i još ljudi ima s tim problema.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
koju vi verziju igre igrate?
ja zasad igram onaj rip od 1.8gb i fenomenalno je....

uskoro kupujem org
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice