F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.711
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: F1 2011 (Codemasters)
crack kaže...

dali netko moze potvrdit od kojih momcadi dobijem offer da vozim za njih na kraju prve sezone ?

Mislim da je prerano da bi ti to netko potvrdio,pa tek smo jučer dobili igru.

سمندری ڈاکو
15 godina

neko je spomeno da vozi renault...ja sam blizu kraja prve sezone ali mi samo stizu ugovori od sugavih momcadi

17 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

pa ne ocekujes nakon prve sezone za ferrari vozit...

to je kao pro... trebas 2,3 sezone u kontinuitetu za nesto kvalitetnije

potpis :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Hacker-ri kaže...

pa ne ocekujes nakon prve sezone za ferrari vozit...

to je kao pro... trebas 2,3 sezone u kontinuitetu za nesto kvalitetnije

ne ocekujem ali nisam ocekivo da ce mi samo gore momcadi od moje davat ugovore a drugi sam u poretku svj.prvenstva

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
crack kaže...

dali netko moze potvrdit od kojih momcadi dobijem offer da vozim za njih na kraju prve sezone ?

Mislim da je prerano da bi ti to netko potvrdio,pa tek smo jučer dobili igru.

{#}

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Ajde napišite svoje gfwl nickove da vas dodam.

Moj je dax9122.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
dax_22 kaže...

Ajde napišite svoje gfwl nickove da vas dodam.

Moj je dax9122.

Budem te dodao kasnije,pa možemo na večer baciti koju.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Hm....dojmovi nakon odvožene prve utrke u karijeri. Sve OFF, Legend, 100% duljina.

Dakle, F1 2011 je nebesima iznad F1 2010. AI je pametniji, naravno da ima mušice, ipak je to samo računalo koje se bori sa vama. Ali opet na legend ne dopušta pogreške, napravite jednu grešku i oni će to iskoristit! Na ovim postavkama treba biti konstantan i koncentriran jer i najmanja greška može uništit sve ono što ste napravili. Putanje bolida, (AI) su osjetno realnije. Sjetimo se kako su skosali u prethodniku.

Tu su već spomenuti DRS i KERS koji pridonose još boljem osjećaju vožnje i sudjelovanja u utrci. Gume su napravljene odlično, treba ima dva, tri kruga da profunkcioniraju te pred kraj svog radnog vijeka gube grip. Jako dobro napravljeno. Mogućnost čuvanja guma, odnosno blaže vožnje je isto odlična.

Mješavina goriva! Odlično, Rijetko slušam preporuke iz bokseva već sam koristim kako koju mješavinu. I funkcionira odlično. Na pola utrke mi je pisalo da će mi falit za jedan krug te sam tada odvozio tri kruga na štednoj dok se to nebi vratilo u normalu te onda vratio na standardnu za optimalne performanse. Odličan posao i stvarno utrkivanje diže na novu razinu!

Fizika auta je odlična. Gubitak gripa na hladnim/istrošenim gumama, proklizavanje kroz zavoje te moguće raznorazne korekcije su isto na razini

Najbolja F1 igra. I to je to

Da, još nešto; bio sam u boksu, mjenjaju gume, lolipop baca lizaljku na 1st gear, gledam iza i dolazi Sauber, reko sada će me zadržat i on me pusti tik pred njega...odlično jer kada se sjetimo prošlogodišnjih mušica...ajoj ajoj.

Evo malo akcije sa prve utrke i slika da vozim 100% duljine...

Odlično napisano, doktor ak uhvatiš vremena mogao bi i recu napisat?

F.C LIVERPOOL
16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Kako da upalim split screen, imam dva gamepada i neće da se pokrene, piše press start, upirem sve moguće tipke ali neće?

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
bad_ri kaže...

ne pamti mi custom kontrole, tj pamti odabir kontrola, ali sa svakim uključenjem u igru kontroler se vrati na keyboard....

Kad uđeš u igru stisni start na volanu/gamepadu.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Meni pamti kontorle a imam šrot gamepad.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

Ma nekima vam ne pamti jer stisnete enter na tipkovnici kad uđete u igru,a morate prvo stisnut start na volanu/gamepadu,ovisi šta imate i s čim vozite.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Ja na tipkovnici stisnem start, al svejedno mi upamti gamepad.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Praetorian1 kaže...

Ja na tipkovnici stisnem start, al svejedno mi upamti gamepad.

Ma pisao sam za ove kojima ne upamti.

سمندری ڈاکو
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ma pamti kontrole onako kako su mapirane, ali svaki put moraš ići pod options i pod device staviti voland ili gamepad ovisno s cime vozite jer je stavljena tipkovnica. Probao sam stisnuti start na volanu i na gamepadu, ali svejedno uvijek izabrana tipkovnica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 15:53 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sportline kaže...

Kako da upalim split screen, imam dva gamepada i neće da se pokrene, piše press start, upirem sve moguće tipke ali neće?

Može mi netko reći kako da ovo riješim?

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
16 godina
jel optimizacija u F1 2011 bolja od one u F1 2010 ?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan
crack kaže...

neko je spomeno da vozi renault...ja sam blizu kraja prve sezone ali mi samo stizu ugovori od sugavih momcadi

Valjda vozi Renault jer igra grand prix mod. Inače čekaj kraj sezone i onda odaberi novu momčad ako želiš. Do tada će ti stizati sve ponude slabijih ekipa.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Imamo volane

kako si podesio postavke za volan mislim one sensivity-e???

16 godina
Mitch kaže...

Probaj,meni zna ponekad pasti fps dosta nisko, ali ljudi vele da je to do nvidia drivera. Čitao sam na njihovim forumu neki čak i s GF 460 imaju svega 25fps, slično je bilo sa F1 2010 i kad su izdali drivere to se popravilo. Taj pad fps-a.

Kao što sam ti napisao probaj pa ces vidjeti.

btw...s obzirom na to kolko je grafika bolja, da dosta je dobro optimizirana

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 16:41 (Jack Sparrow).
16 godina
bongy kaže...
Jack Sparrow kaže...

Imamo volane

kako si podesio postavke za volan mislim one sensivity-e???

Nisam nešto baš puno previše to dirao, par puta sam probao i ovako nekako mi je najviše pasalo:

A pirat ti nek posta kako on ima.

16 godina
Jack Sparrow kaže...
Mitch kaže...

Probaj,meni zna ponekad pasti fps dosta nisko, ali ljudi vele da je to do nvidia drivera. Čitao sam na njihovim forumu neki čak i s GF 460 imaju svega 25fps, slično je bilo sa F1 2010 i kad su izdali drivere to se popravilo. Taj pad fps-a.

Igrao sam 2010, a sad sam na F1 2011 i mogu reći da je 2011 dosta bolje optimizirana. Iako sam mislio da ću imat manji prosjek FPSa, to nije bio slučaj. Sa konfom iz Moj PC sam u 2010 pri 1680x1050 dx11 i najvećim detaljima imao oko 38 fpsa u prosjeku dok u 2011 imam oko 48, dakle 10tak više  {#}

16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ma i meni radi super inače, ali mi ponekad padne fps jako, onako na momenat pa se onda osijeti.

Govore na forumima da je to do drivera, te da će novi riješiti jer nedogađa se svakome, nego onako random.

btw,a i moj komp nije baš neka ultra mašina pa je sigurno i do toga{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 17:05 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Master Z kaže...
Jack Sparrow kaže...
Mitch kaže...

Igrao sam 2010, a sad sam na F1 2011 i mogu reći da je 2011 dosta bolje optimizirana. Iako sam mislio da ću imat manji prosjek FPSa, to nije bio slučaj. Sa konfom iz Moj PC sam u 2010 pri 1680x1050 dx11 i najvećim detaljima imao oko 38 fpsa u prosjeku dok u 2011 imam oko 48, dakle 10tak više {#}

e imamo skoro iste kompove :) , meni fps drzi stalno i ne pada bas sve na full na dx11, jedino igram na losijoj rezoluciji jer mi je monitor banana

16 godina
F1 2011 (Codemasters)
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Može li neko malo objasnit što su drs i kers te kada ih koristit?

Only the brave
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Koja luda utrka.

Startao sam kao 24. u Monte Carlu a završio sam 6.

Vozilo se po kiši,u 12. krugu (od 16.) izgubio sam prednje krilo pa sam morao voziti 4 kruga bez njega.

Iz boksa su mi rekli da uđem u boks ali ja sam to odbio,riskirao sam i to se isplatilo.

Izgubio sam samo jednu poziciji (bio sam 5.,završio 6.) i uspio sam se obraniti do kraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

upravo potpisao za RED BULL dvije utrke prije kraja prve sezone :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crack kaže...

upravo potpisao za RED BULL dvije utrke prije kraja prve sezone :)

Na koju tezinu igras? {#}

16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ili vozi utrke po jedan krug + na najlakše ili nije spavao već par dana LOL
btw koja ti je ovo sezona da voziš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice