F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: F1 2011 (Codemasters)
RuskeGTT kaže...
blekii kaže...

P.S. Jedva čekam tursku da otvorim DRS u 7i8 zavojima... :){#}

neces nista postic, izvrtit ces se ako pokusas pun gas, jedino ako ne pustis dobrano gas, onda se mozda i da...DRS nije nikako za zavoje...istestirat cu i ja pomalo...

Ma zezam se ja, izvrtanje je neminovno... Ove godine je i FIA zabranila DRS u navedenim zavojima...

15 godina
blekii kaže...
RuskeGTT kaže...
blekii kaže...

P.S. Jedva čekam tursku da otvorim DRS u 7i8 zavojima... :){#}

neces nista postic, izvrtit ces se ako pokusas pun gas, jedino ako ne pustis dobrano gas, onda se mozda i da...DRS nije nikako za zavoje...istestirat cu i ja pomalo...

Ma zezam se ja, izvrtanje je neminovno... Ove godine je i FIA zabranila DRS u navedenim zavojima...

malorpije vozio tursku kroz te zavoje nemos ni pomislit na drs jerdnostavno te samo izbaci :)

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

sto znači steering saturation??? ne kužim baš :S

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gta4freak2 kaže...

krenuo sam karijeru i igram s volanom...stavio sam postavke koje mi odgovaraju(slične onima koje su postane par stranica prije)...znači prva utrka: Australija... i na treningu odvozim prvo par krugova da se gume zagriju i poslje nikako nisam mogo spustit krug ispod 1:35 bez obzira na način vožnje :S bio sam daleko najsporiji...igram s wiliamsom...barichello(momčadski kolega :D) je bio brži od mene za 4 sekunde...neznam u čemu je stvar...setup bolida nisam dirao jer neznam koje stavke bi promjenio...

Nešto ne radiš dobro, ja u istom bolidu imam 10 sec brže vrijeme... igraj se malo sa setupom... evo mog setupa ako kome zatreba...

Aerodynamics:

Front Wing Angle: 6
Rear Wing Angle: 8

Braking:

Balance: F 56% - R 44%
Pressure: Low
Brake Size: Standard

Balance:

Front Anti-roll Bar: 3
Rear Anti-roll Bar: 9

Suspension:

Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 10
Rear Spring Stiffness: 10

Gearbox:

Gear 1: 130 kph / xxx mph
Gear 2: 161 kph / xxx mph
Gear 3: 190 kph / xxx mph
Gear 4: 220 kph / xxx mph
Gear 5: 252 kph / xxx mph
Gear 6: 284 kph / xxx mph
Gear 7: 321 kph / xxx mph

Fuel: Standard

Alignment:

Camber front: -3.00
Camber rear: -1.40
Toe front: 0.09
Toe rear: 0.35

16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Zanimaju me dvije stvari. 

Koje su vam postavke kočenja, naravno postavke papučica mislim?

Te kako da izaberem one efektne gume s crvenim rubom. Uopće ih ne vidim.

0 0 hvala 0
15 godina
colezgd kaže...

Zanimaju me dvije stvari. 

Koje su vam postavke kočenja, naravno postavke papučica mislim?

Te kako da izaberem one efektne gume s crvenim rubom. Uopće ih ne vidim.

ja samo odaberem svoj volan u igrici i nisam nista dirao oko samih papucica i volana ,jedino podesio fedbeck,te gume imas samo na nekim stazama one super soft

17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Prvi dojmovi....

- zvuk; drastično bolji nego kod prethodnika

- grafika; ljepše osvjetljenje i drastično bolje izgleda nego prethodnika, (naravno čista instalacija bez modova)

- meni; napokon izbačeni iz one "kamp kućice" kao neki jazavci

- handling; noć i dan napsram prethodnika, bolid se lako može izgubit na izlasku iz zavoja, (naravno bez TCSa) kao i gazeći po pasicama, stisnuti kers na grbavom djelu staze je jako riskantno, drs odličan

- kočenje; - napokon možemo blokirat kotače, treba dobro podesit volan da ne dolazi do blokiranja na svakom kočenju...

To je za početak. Kada krene karijera i 100% dužina utrke bit će još dojmova....

Krug u Australiji

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

- dobio prvu zbusenu gumu jer sam se izvrtio u zadnjem zavoju u singapuru jer mi ostao DRS upaljen...zabio se u zid na ulasku u pit stop i puncture...slika je dolje:

- nemoguce je lijepo odvoziti na kisi ako iskljucis assiste, neznam, barem je meni tesko...

- kisa mi bolje izgleda nego u 2010

- smeta mi HUD jer nemogu vidjeti desni retrovizor - valjda ce koji patch

- KERS na startu pomaze jako, pogotovo ako startas zadnji ili tamo negdje kraj onih 3 sporih momcadi, preteknes ih odmah, a na kocenju ako si na pravoj strani staze mozes dobiti jos mjesta...

- evo i mojih postavki volana i skroz mi ok tako igrati:

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 17:49 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Ja ne znam kako, ali igra je sve bolja i bolja što je duže igram {#} U odnosu na početak, grafika se poboljšala, zvuk se poboljšao, fizika se poboljšala {#}  Maknuo sam sva pomagala i sada je čisti gušt voziti...Divota!

Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Ako neko može da pomogne

igram igru 5-10 min i samo me izbaci

hota

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Kakve imate postavke u Gaming profileru za G25?

..errando discimus

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Ja ne znam kako, ali igra je sve bolja i bolja što je duže igram {#} U odnosu na početak, grafika se poboljšala, zvuk se poboljšao, fizika se poboljšala {#}  Maknuo sam sva pomagala i sada je čisti gušt voziti...Divota!

Hahaha ista star i kod mene, igra mi postaje sve bolja.

F.C LIVERPOOL
17 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

{#} Znao sam da ću nešto zeznuti...Spustio sam igru u traku, i sada kad je vraćam, nije full screen. To mi se događalo i s f1 2010. A sada sam zaboravio kako se vraća u normalu {#} Pomoć! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

{#} Znao sam da ću nešto zeznuti...Spustio sam igru u traku, i sada kad je vraćam, nije full screen. To mi se događalo i s f1 2010. A sada sam zaboravio kako se vraća u normalu {#} Pomoć! {#}

ALT + ENTER

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Riker kaže...

alt+ enter

17 godina
RuskeGTT kaže...

- nemoguce je lijepo odvoziti na kisi ako iskljucis assiste, neznam, barem je meni tesko...

- smeta mi HUD jer nemogu vidjeti desni retrovizor - valjda ce koji patch

- nije nemoguće bez assista na kiši - video 1

- to za HUD stoji, pa brate mili šta od cijelog ekrana na vražiji retrovizor

video 1

Počeo sam karijeru u Force Indiji i mogu reći da je stvarno teže nego u 2010. Naravno to mi se dopada. Često zaboravim na DRS i KERS pa se sjetim na pola ravnice. Evo i trening iz Australije - video 2

video 2

- postavke volana

- postavke volana - postavke volana
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 18:40 (doktor1).
16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Želim crvene rubove na gumama :D!!!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
colezgd kaže...

Želim crvene rubove na gumama :D!!!

pa ima ih na stazama na kojima su bile ove sezone....

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

doktore, ja sam mislio LIJEPO i BRZO odvoziti po kisi...gledam tvoj SPA, jbt brate 220kmh u ou ruzu, ja pokusavam ga proc u istim uvjetima sa 290...velika razlika? i vidim krug ti je 2:00 a ja oko 1:55, neznam sad tocno, ne hvataj me za rijec...plus sta si ti na intermedijima, dakle lagana kisa ti je, a ja sam se hrvao na full wet i heavy rainu...

kako god, uredan krug, ali malo spor...vidim da imas mjesta za poboljsavanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

Netko je prije spominjao čudne rezultate kvalifikacija...{#}

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 19:10 (Promster).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

doktore, ja sam mislio LIJEPO i BRZO odvoziti po kisi...gledam tvoj SPA, jbt brate 220kmh u ou ruzu, ja pokusavam ga proc u istim uvjetima sa 290...velika razlika? i vidim krug ti je 2:00 a ja oko 1:55, neznam sad tocno, ne hvataj me za rijec...plus sta si ti na intermedijima, dakle lagana kisa ti je, a ja sam se hrvao na full wet i heavy rainu...

kako god, uredan krug, ali malo spor...vidim da imas mjesta za poboljsavanje

Najprije komentiraš da je nemoguće bez pomoći po kiši, a onda pišeš da želiš kroz o rouge proletit sa 300!!! Ja ulazim sa 300, a izlazak je sa kakvih 250! A sada o kakvoj kiši ti pričaš..... Idem na time trial i stavim wet. Neznam kako kod tebe više i jače pada!! {#}

I evo ti 1.56 bez pomoći sa sve skupa odvoženih kakvih pet krugova u Spa sa F1 2011...

Može se vozit LIJEPO I BRZO bez pomoći po kiši! I to je to.

ššššš - možda su u šumi
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

ja nisam isao na TT nego u utrku, pa u practice ili u kvalama...

cilj mi izac sa 290 i uspje, ali plese ko budala...zato i kazem da je nemoguce brzo i lijepo odvoziti...brzo da ali ispada svakako, a sporo i lijepo vec da :D

ma kako god, sve 5, idemo dalje rokati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

na TT nema heavy rain samo light

malaysia legend

Q: 2nd

R: 4th

force india, ja zadovoljan

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 19:52 (dmanz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Vidim da svi kad igrate po kiši imate kapljice po ekranu, a ja ništa! 

Kako da napravim da ih dobijem?

0 0 hvala 0
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Kako sam se sad nazajebavao s 1. utrkom, svaki put me sjebz avi kreteni u boxu, di se to štela kad da me zovu ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Dakle....

Codemasters je napravio punokrvni nastavak prošlogodišnjeg naslova, a ne DLC ili ekspanziju. Potrudili su se i napravili su odličan posao. Sa grafičke strane, sasvim korektno i ljepo, naravno da će doći modovi koji će to još popravit, ali i ovako izgleda mnogo bolje nego prethodnik. Na mojoj kanti, DX11, 1920x1080, iber detalji, oko 50 FPSa; odlično! Zvuk je fantastičan, svaki bolid ima svoj zvuk, zvukovi šaltanja također stepenicu više nego lani. Također za pohvalu i zvuk koji se stvara prilikom paljenja DRS-a.

Fizika je za moje gušte odlična. Drastično bolja od prethodnika. Možete bokom u zavoj, korištenje DRS-a i KERS-a na krivim mjestima dovodi do problema... Odlično je da nakon šta "izgubite" bolid imate šanse za vratit ga uz korekcije, (što je u prethodniku bilo jako teško). Jako mi se sviđa šta treba odvozit dva, tri kruga da gume profunkcioniraju kako treba, odlično.

Kočenje - napokon odlično. Segment koji utječe na dobro odvežen krug. Taj dio su također napravili bez greške

DRS, KERS, mješavine goriva.

-ove tri stvari vas stvarno uvlače u kokpit i imate isjećaj da osim šta trebate vozit, (odnosno samo stiskat gas i kočnicu) sudjelujete u utrci. Ovo su odradili savršeno. Razlike su vidljive, ubrzanje, (KERS), stabilnost kroz zavoje, (DRS), sveopće ubrzanje mjenjanjem mješavine goriva.

Ne želim niti pomišljat kako je ovu igru igrat bez volana, a to je samo znak da volan funkcionira savršeno.

Ja mislim da smo dobili najbolju F1 igru do sada. A pod time mislim mogućnosti karijere kao i sve ovo gore nabrojano. Kupujem, Codemasters je zaslužio.

-odličan real time prikaz gdje je tko na stazi.... -odličan real time prikaz gdje je tko na stazi....
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 20:27 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ja nisam isao na TT nego u utrku, pa u practice ili u kvalama...

cilj mi izac sa 290 i uspje, ali plese ko budala...zato i kazem da je nemoguce brzo i lijepo odvoziti...brzo da ali ispada svakako, a sporo i lijepo vec da :D

ma kako god, sve 5, idemo dalje rokati :)

A što bi značilo brzo u SPA po jakoj kiši?

15 godina
neaktivan
gta4freak2 kaže...

sve off osim traction na medium...ai difficulty na razini iznad amateur(neznam kak se zove)..simulacija guma i goriva on...oštećenja on..

breake deadzone mi je na 5%...moram onda to probati..

Kako namjestiti ai difficulty ?

15 godina
F1 2011 (Codemasters)

Isto kao i u prethodniku i ovdje se osjeti trzanje samo u nekim zavojima bez obzira na dobar fps.

Svaka staza ima koji kritičan zavoj i uvijek na istom mjestu lagano trzucka

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 21:16 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Isto kao i u prethodniku i ovdje se osjeti trzanje samo u nekim zavojima bez obzira na dobar fps.

Svaka staza ima koji kritičan zavoj i uvijek na istom mjestu lagano trzucka

Meni uopće ne trza..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice