Pa volan se kupije samo za vožnju, a kontroler za sve skupa. Ja ću recimo kupit novi volan samo radi F1 2011, jel drugo ništa ni neigram .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i jako je lijepo imati volan od 300kn koji radi u svim igrama i kojeg koristim u svim igrama, ciju marku kad spomenem nekima se smrkne pred ocima, a ni neznaju sta je i kakav je jer ga nisu nikad imali...
samo marke vidite!
u kojim to svim igrama koristiš volan? tebi se više isplati uzeti volan ako igraš samo utrke,a za nekog tko igra svakakve igre se više isplati uzeti kvalitetan gamepad,o tome i govorim a ti odmah napadaš.
nfsovi razni, dirtovi, f1, wrc, rfactor, rbr...
igram jos pucacine fps, a moze i 3rd kao gta i slicno...
ostalo sve MRZIM :)
nfsovi razni, dirtovi, f1, wrc, rfactor, rbr...
igram jos pucacine fps, a moze i 3rd kao gta i slicno...
ostalo sve MRZIM :)
Pa praktički si sve žanrove nabrojio.. daj budi malo precizniji.
si lud, nisam nabrojao avanture, strategije, horore, arcade itd...to ne volim...
voznje i pucacine volim, a kombinacije toga isto...
za pucacine nema sanse da koristim gamepad, a za voznje volan...
a imam i gamepad i volan, pa sam isprobao sve...
si lud, nisam nabrojao avanture, strategije, horore, arcade itd...to ne volim...
voznje i pucacine volim, a kombinacije toga isto...
za pucacine nema sanse da koristim gamepad, a za voznje volan...
a imam i gamepad i volan, pa sam isprobao sve...
Svaka ćast kolega prejak si...
Evo par riječi Andy Gray-a iz streama koje sam zapamtio:
- staze ne mogu biti na djelomično suhe/mokre
JADNO!!! nabijem ih nak... obecaju nesto i onda to ne naprave...zelim SPA da na o ruzu bude pljusak a tamo dalje u sumi da se susi i natrag na cilju da roka kisa! nabijem ih
bas tako...to im je bilo prvo cime su se hvalili, a sad kao nema toga...tako je bilo i prosle godine, obecavali su brda i doline pa na kraju razocaranje. vidjet cemo dok zaigramo igru sto ce na kraju ostati od svih "feature-a". iako je Andy Gray jucer sam rekao da on puno toga ne zna o igri. i da bi trebalo pitati Stephen Hood-a, pa cemo vidjet na kraju :)
ma nije u pitaju samo to,ja bi također dao 300 kn za odličan gamepad koji će me služiti u svim igrama,nego za neki ne baš dobar volan koji ću koristiti u dvije igre.Gamepad za tu lovu ima pravi force feedback i uopće nije loše igrati s njim,znam iz iskustva jer igram F1 2010 i DiRT 3 na Xbox gamepadu.Nemojte me krivo shvatiti,naravno da je veći užitak ovakve igre igrati na volanu,ali je jako lijepo imati odličan gamepad,pogotovo sad u vrijeme izlaska novih sportskih naslova.
točno to, ako se igra veći broj igara i veći broj žanrova, kontroler je definitivno bolji izbor
a opet kako se treba naviknuti na vožnju volanom, tako treba i sa kontrolerom, a kako je xboxov precizan, vožnja na triggere je preodlična i puno bolja nego na gljive, ali sve stvar navike
i samo da još kažem, možete govorit kako je bolja opcija imati volan i tako to, da kontroler nije za vožnje namijenjen, ali koliko puta sam u dirt 3 kod igranja mp bio bolji od onih koji voze volanom, čak i sa g27, a rang vožnje mi je tu negdje, dok se skoncentriram, držati tepmo ili biti čak brži od onih sa volanom nije ništa strano
a f1 2011 vjerujem da bude bilo dobro igrati sa xboxovim kontrolerom, jer u gridu je radio savršeno, ne vidim zašto nebi i vamo
točno to, asko se igra veći broj igara i veći broj žanrova, kontroler je definitivno bolji izbor
a opet kako se treba naviknuti na vožnju volanom, tako treba i sa kontrolerom, a kako je xboxov precizan, vožnja na triggere je preodlična i puno bolja nego na gljive, ali sve stvar navike
i samo da još kažem, možete govorit kako je bolja opcija imati volan i tako to, da kontroler nije za vožnje namijenjen, ali koliko puta sam u dirt 3 kod igranja mp bio bolji od onih koji voze volanom, čak i sa g27, a rang vožnje mi je tu negdje, dok se skoncentriram, držati tepmo ili biti čak brži od onih sa volanom nije ništa strano
a f1 2011 vjerujem da bude bilo dobro igrati sa xboxovim kontrolerom, jer u gridu je radio savršeno, ne vidim zašto nebi i vamo
Onda si igrao protiv nekog ko nema pojma igrat s volanom.
Ako znaš igrat s volanom nema šasne da neko sa džojstikom bude bolji od tebe. I sam imam xbox kontroler i igrao sam s njim f1 2010 danima ali čim sam uzeo volan i vježbao možda sat dva sam imao bolje vrijeme nego na džojstiku.
Naravno govorim o dobrom volanu sa dobrim FF-om
Da ne spominjem koliko je veći gušt igra s volanom
kupite si logi formula force EX volan je predobar a nije skup.
Ja koji sam uvijek bio protiv toga da kupujem neke igraće 'dodatke' i trošim novac na takve stvari samo zbog F1 2010 kupio sam volan. I da sam dao dvostruko više novaca ne bi mi bilo žao. Igranje takve igre s up, down, left, right je čisti grijeh
još 4 dana do isporuke na kućnu adresu ,jedva ćekam
Da,još 4 dana.Igra ima 10.2GB,tako da ima se puno za skidati.
još 4 dana do isporuke na kućnu adresu ,jedva ćekam
meni vec stize pomalo :)))
Evo prvih dojmova našeg kolege Armora, koji se uspio dočepati primjerka igre :
http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=493.msg12098;topicseen#msg12098
Prema dojmovima, čini se da nas očekuje igretina!
Odigram pa javim dojmove
Poznavajući tebe očekujem pljuvanje igre.
Ja ću je probati na xboxu za nešto manje od sat vremena pa isto javim svoje dojmove. Negdje oko 2 ujutro ću je probat i na pc-u...
Malo sam igrao jer sam srknuo koje pivo pa nevidim baš dobro.
Skinuo sam neku xy verziju igre (steam unlocked) i prvo što me zabezeknulo je loša rezolucija nekih tekstura. Stvrno loša.Vjerujem da je to do ove verzije igre. Postavke na max a fps dosta veći nego u prethodnku
Neću zasad previše komentirat ali zasad što sam vidio je da se puno lakše izleti sa staze(sve off) što je super.Dalje,full damage,zabijem se u lika i meni apsolutno ništa.Zabio sam se velikom brzinom.I koliko vidim puno je lakše igrat s gamepadom.
edit:Razlog loše rezolucije nekih tekstura je bila rezolucija. Nakon što sam naredio postavke i otišao na apply novu rezoluciju nije prihvatio.Prihvatio ju je tek nakon restarta
kakva je to verzija igre legalna ili nelegalna?

lolololo
kakva je to verzija igre legalna ili nelegalna?
Procitaj jos jednom njegov post.. Legalnu PC verziju je tesko ko danas ugrabio, ocito su konzolasi imali vise srece. Zivjeli gusari !
Fizika mi se takodjer jako svidja.Ono što mi se ne sviđa su opet neki bugovi naravno.Nakon sudara predmeti lebde oko pola metra od zemlje.WTF?
Takodjer mi se nesviđa što niti sa 200kmh nisam uspio odbit točak.Hebemti igru.No to će se ionako popravit modovima.Bitno da je fizika na mjestu što se mene tiče
"I was looking at the loose parts file that was the basis of the 2010 damage mods, and it looks exactly the same.
So I took the 2010 damage mod (my personal choice is the 120% damage mod) and, after backing up the 2011 file, replaced the new file with the modded one.
No issues, and it works just fine."
EDIT:koja hebena igretina. Fizika mi je nenadhebiva do sada.Baš mi onako fino paše.Treba formulu zadržat na stazi.Preporučam stavljanje damage moda jer je defalut damage šrot
solidna igra, nisam puno probao, ali texture neke mi se cine malo cudne, vidjet cu malo kasnije...
KERS ne osjetim previse, neznam ili sam ja ocekivao da bude kao nfs kad nitro opalis...vidjet cu isto malo kasnije detaljnije...
nisam nista mjenjao komande ni assiste, cisto me zanimala grafika i ostalo...
to je bio prvi dojam, a sad idem dalje isprobavati sta se da poboljsati u igri (detalji, komande za volan, assisti off, kisa, setupovi bolida)
igra je skinuta,,sad cu je probat pa javim dojmove,, iako nisam puno igrao 2010, jer vise volim prave simulacije..a ona to nije bila, zbog nekih nedostataka
svidja mi se..bolja je od 2010. na prvi pogled... drs radi dobro,, kers radi ...jedina zamjerka je na zvuk...dosadan je...jednolican...samo sam par utrka odvozio.. budem probao sezonu,da vidim kak radi SC
Dakle F1 2011 je puno i daleko bolja od F1 2010.
Prosle godine sam kupio F1 2010 original, ocekivao sam previse od igre pa sam malo i bio razocaran njome.
Ove godine je sve putopuno drugacije, (fizika,gume,KERS,DRS,seafty car...). Puno je teze formulu odrzati na stazi kao sto su vec neki spomenuli te da bi se moglo odvoziti par odlicnih krugova tokom kvalifikacija potrebno je zagrijati gume jer je nemoguce voziti (naravno bez ikakve pomoci). Grafika je na mjestu detaljnija nego u prethodne verzije, dok je FPS izrazito visok za ovako ajmo reci zahtjevnu igru.
Probao sam voziti razne bolide i svaki bolid ima svoj zvuk motora (a prosle god su imali svi isti zvuk) i ono najvaznije svaki bolid ima svoju fiziku (probajte voziti npr. Williams i usporedite ga s Red Bull-ovim bolidom pa ce te viti o cemo pricam). Odvozio sam jucer par 20% utrka i odusevljen sam kako se gume drugacije trose, sto ovisi i o tvom stilu voznje. Vozis agresivno i gume ce trajati puno krace nego kad vozis njeznije , ne hvatas puno rubnike itd... Kisa-- jednostavno trebate probati odvoziti,NEUSPOREDIVO bolje nego prosla verzija igre. Prosle godine sam jedva izlecivao sa staze pa kisi i skoro nije bilo nakakve razlike izmedu mokre i suhe staze, dok u 2011 verziji jedna mala pogreskica ili prejako kocenje i vec si van staze.. Damage model se po meni nije mijenjao , isti je kao prosle godine, ali to je zato sto FIA zabranjivala i tako neke spike!!
I jos jednu stvar sam zaboravio napisati, zvuk mjenjanja brzina (downshift) je fenomenalan doslovno kao da gledas na TV-u F1. Iman G27 pa je "malo" lakse voziti nego na tipkovnici, ali mislim da cu i ove godine kupiti ovu igru origigi da bi mogao multiplay igrati jer se isplati u odnosu na proslu verziju.
Eto toliko od mene ;)