F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.017.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ma nešto su zaj..ali u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

sta te to uopce muci sad

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: F1 2010 - rasprava
dmanz kaže...
Krmic kaže...
Ryder007 kaže...

molio bih ako netko ima volje da mi stavi linkove za modove,prije sam ih imao al ih sad nemogu nac,ono za bolje osvjetljenje i zivlje boje i za kilometar sat

Link

da, ali samo upozorenje to su stariji modovi ima vec i novijih, a osim toga ceka se na dosad najtrazeniji mod svaki dan bi vec mogao biti release znaci full 2011 timovi, tocne jacine, itd. o tome vise ovdje:http://www.racedepartment.com/f1-2010-mods/50591-upcoming-rddev-release-season-2011-a.html

BTW: Sta da kazem na interviewima da me ostali timovi primjete? sta god kazem uvijek mi se smanji happines od svih timova sad sam pri kraju sezone i sve one torte dijagrami od timova su mi na nuli

Kolko ja znam (bar sam procita na racedepartment ovo)
Trebas blatit svoj tim,znaci kad te pitaju za tvoje auto,trebas dat odgovor koji je na lijevoj strani (ako se ne varam)

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
neaktivan

:) Pa to što neide više od 296 km/h a već na 70% ciljne ravnine motor vrišti, udara u blokadu kako god podesim parametre motora/mjenjaća/krilaca. Uspio sam 1:56 napravit al neko je tu na forumu napravio 1:49 di je on našo sedam sekundi ja se pitam?

16 godina
neaktivan
Zekat kaže...

:) Pa to što neide više od 296 km/h a već na 70% ciljne ravnine motor vrišti, udara u blokadu kako god podesim parametre motora/mjenjaća/krilaca. Uspio sam 1:56 napravit al neko je tu na forumu napravio 1:49 di je on našo sedam sekundi ja se pitam?

ZDS i ja smo radili 1.49 u bahreinu i moglo se i malo bolje ali eto nisam imao više vremena. uglavnom cijeli krug moraš voziti na granici izlijetanja i uspjet ćeš{#}

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

ja sad ucim voziti ove staze koje sam inace jako malo puta vozio i neznam ih napamet (yeongam, suzuka, kina, silverstone)

dok te naucim napamet ownam sezonu ovak uvijek zavrsim negdje u top5 sada sam s torrom rossom drugi u poretku 20 bodova iza prvog jos je samo abu dhabi, nekak cu ga probat izgurat sa staze pa da odustane i ja do pobjede {#}

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Na kojoj težini igraš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Na kojoj težini igraš?

neznam tesko je reci davno sam to slagao, ali i imam par modova niti vise neznam kojih, koji modificiraju grip, tezinu i svasta, tak da neznam al meni je dobro, od 18 utrka pobijedio sam 4

15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
Zekat kaže...

ZDS i ja smo radili 1.49 u bahreinu i moglo se i malo bolje ali eto nisam imao više vremena. uglavnom cijeli krug moraš voziti na granici izlijetanja i uspjet ćeš{#}

Hm, baš me zanima kolko voziš na ciljnoj ravnini? Pa ja se baš i ne vučem vozim na granici al sa tastaturom ti si na volanu ili?

15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Zekat kaže...

Na kojoj težini igraš?

neznam tesko je reci davno sam to slagao, ali i imam par modova niti vise neznam kojih, koji modificiraju grip, tezinu i svasta, tak da neznam al meni je dobro, od 18 utrka pobijedio sam 4

Ja sam završio sezonu kao prvi na hard sa Lotusom. Dobio sam poziv i prešao u Red Bull odigro sam tek prvu trku Bahrein i završio prvi, tekuču sezonu sam počeo i cijelu ču odigrat na na expert. Igram 20% od ukupne dužine utrke.

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

evo prije par min i ja presao u red bull, mislim da mi je na ravnini max u bahreinu bilo oko 296?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Hm, baš me zanima kolko voziš na ciljnoj ravnini? Pa ja se baš i ne vučem vozim na granici al sa tastaturom ti si na volanu ili?

na ciljnoj ravnini ne ide preko 300, mislim da je max 298 koji sam dobio. ja naravno vozim na volanu, i nije ni čudo da ne možeš bolje kad si na tastaturi. kupi volan i onda probaj pa ćeš vidjet {#}

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Nemože biti razlika između tastature i volana 7sek. ono teško mi je to zamislit al ajd. Mislim da je stvar možda u modovima, ja igram igru po default-u sa originala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Nemože biti razlika između tastature i volana 7sek. ono teško mi je to zamislit al ajd. Mislim da je stvar možda u modovima, ja igram igru po default-u sa originala.

Kod mene sve bez modova, a možda jednostavno moraš još malo v{#}ježbati

15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
Zekat kaže...

Kod mene sve bez modova, a možda jednostavno moraš još malo v{#}ježbati

Dobro, sad je bar jasno da sz zeznuli igru što se max km/h tiče, al da moram još vježbat i da je to povezano sa 7 sek. razlike nestoji.

Baš me zanima kolko bi ti napravio sa tastaturom?

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

igra neće loda, prođen P1, skočina na Q i završin utrku i neće loda, alt+F4 opet uđem i opet triban vozit utrku. neče loda nekad ni na Q ili P1/2/3 jednostavno kako kad. gleda san na netu kako to rješit al ništ ne funkcionira . patch je instaliran.

ne trza, pit stop je Ok, cila igra je odlična samo što neće loda nekad i to me totalno raspxxxx.

help!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Z_interactive kaže...

igra neće loda, prođen P1, skočina na Q i završin utrku i neće loda, alt+F4 opet uđem i opet triban vozit utrku. neče loda nekad ni na Q ili P1/2/3 jednostavno kako kad. gleda san na netu kako to rješit al ništ ne funkcionira . patch je instaliran.

ne trza, pit stop je Ok, cila igra je odlična samo što neće loda nekad i to me totalno raspxxxx.

help!!!!

pa jesi instalirao patch i ako treba game save fix?

15 godina
neaktivan
imam patch, kaj je to save fix???
meni neće loda!
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010 - rasprava

jel može neki tutorial kako igrati ovu igru u lanu naravno crackanu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Matoje kaže...

jel može neki tutorial kako igrati ovu igru u lanu naravno crackanu?

Ovdje se nesmije o tome,al poslao sam ti na pp.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
mozes i meni poslat?
SUICIDE-because the world is better place without you
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

može i meni

BASIC je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010 - rasprava

Jendo pitanje, da li vama radi xfire kada igrate f1 2010? Naime kada igram čujem zvuk da mi je netko poslao poruku ali kada stisnem alt+tab ne pokaže mi se prozor i ne radi mi da kad stisnem hotkey da mi se izbaci onaj prozor sa svim frendovima koji su online. Da li se to može ikako riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Matoje kaže...

Jendo pitanje, da li vama radi xfire kada igrate f1 2010? Naime kada igram čujem zvuk da mi je netko poslao poruku ali kada stisnem alt+tab ne pokaže mi se prozor i ne radi mi da kad stisnem hotkey da mi se izbaci onaj prozor sa svim frendovima koji su online. Da li se to može ikako riješiti?

Radi xf ingame.

Idi pod tools-launch-detect games,i onda tam klikni na f1 i dolje izaberi neki drugi directx(ovisi na kojem dx igraš)

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan

Ljudi...treba mi pomoc...

Skinuo sam preko torenta F1 2010...razor1911..codematsers

I sve sam insltalirao i pise miplease run games's linceh aplication F1_2010.exe..help

TH.markec.TH
16 godina

Na ovom forumu je zabranjeno govoriti o piratstvu

Stargate rulzzz
16 godina

ali problem je u tome kaj nemrem nikako promijenti directx

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

e kako da savam igru a nemogu mikako jer sam skinuo sa torentom.

inače je od razera.

pa možete pronači

BASIC je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matotheBUG kaže...

e kako da savam igru a nemogu mikako jer sam skinuo sa torentom.

inače je od razera.

pa možete pronači

pogledaj par postova iznad sebe

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice