Ma nešto su zaj..ali u igri.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sta te to uopce muci sad
molio bih ako netko ima volje da mi stavi linkove za modove,prije sam ih imao al ih sad nemogu nac,ono za bolje osvjetljenje i zivlje boje i za kilometar sat
da, ali samo upozorenje to su stariji modovi ima vec i novijih, a osim toga ceka se na dosad najtrazeniji mod svaki dan bi vec mogao biti release znaci full 2011 timovi, tocne jacine, itd. o tome vise ovdje:http://www.racedepartment.com/f1-2010-mods/50591-upcoming-rddev-release-season-2011-a.html
BTW: Sta da kazem na interviewima da me ostali timovi primjete? sta god kazem uvijek mi se smanji happines od svih timova sad sam pri kraju sezone i sve one torte dijagrami od timova su mi na nuli
Kolko ja znam (bar sam procita na racedepartment ovo)
Trebas blatit svoj tim,znaci kad te pitaju za tvoje auto,trebas dat odgovor koji je na lijevoj strani (ako se ne varam)
:) Pa to što neide više od 296 km/h a već na 70% ciljne ravnine motor vrišti, udara u blokadu kako god podesim parametre motora/mjenjaća/krilaca. Uspio sam 1:56 napravit al neko je tu na forumu napravio 1:49 di je on našo sedam sekundi ja se pitam?
:) Pa to što neide više od 296 km/h a već na 70% ciljne ravnine motor vrišti, udara u blokadu kako god podesim parametre motora/mjenjaća/krilaca. Uspio sam 1:56 napravit al neko je tu na forumu napravio 1:49 di je on našo sedam sekundi ja se pitam?
ZDS i ja smo radili 1.49 u bahreinu i moglo se i malo bolje ali eto nisam imao više vremena. uglavnom cijeli krug moraš voziti na granici izlijetanja i uspjet ćeš
ja sad ucim voziti ove staze koje sam inace jako malo puta vozio i neznam ih napamet (yeongam, suzuka, kina, silverstone)
dok te naucim napamet ownam sezonu ovak uvijek zavrsim negdje u top5 sada sam s torrom rossom drugi u poretku 20 bodova iza prvog jos je samo abu dhabi, nekak cu ga probat izgurat sa staze pa da odustane i ja do pobjede
Na kojoj težini igraš?
Na kojoj težini igraš?
neznam tesko je reci davno sam to slagao, ali i imam par modova niti vise neznam kojih, koji modificiraju grip, tezinu i svasta, tak da neznam al meni je dobro, od 18 utrka pobijedio sam 4
ZDS i ja smo radili 1.49 u bahreinu i moglo se i malo bolje ali eto nisam imao više vremena. uglavnom cijeli krug moraš voziti na granici izlijetanja i uspjet ćeš
Hm, baš me zanima kolko voziš na ciljnoj ravnini? Pa ja se baš i ne vučem vozim na granici al sa tastaturom ti si na volanu ili?
Na kojoj težini igraš?
neznam tesko je reci davno sam to slagao, ali i imam par modova niti vise neznam kojih, koji modificiraju grip, tezinu i svasta, tak da neznam al meni je dobro, od 18 utrka pobijedio sam 4
Ja sam završio sezonu kao prvi na hard sa Lotusom. Dobio sam poziv i prešao u Red Bull odigro sam tek prvu trku Bahrein i završio prvi, tekuču sezonu sam počeo i cijelu ču odigrat na na expert. Igram 20% od ukupne dužine utrke.
evo prije par min i ja presao u red bull, mislim da mi je na ravnini max u bahreinu bilo oko 296?
Hm, baš me zanima kolko voziš na ciljnoj ravnini? Pa ja se baš i ne vučem vozim na granici al sa tastaturom ti si na volanu ili?
na ciljnoj ravnini ne ide preko 300, mislim da je max 298 koji sam dobio. ja naravno vozim na volanu, i nije ni čudo da ne možeš bolje kad si na tastaturi. kupi volan i onda probaj pa ćeš vidjet
Nemože biti razlika između tastature i volana 7sek. ono teško mi je to zamislit al ajd. Mislim da je stvar možda u modovima, ja igram igru po default-u sa originala.
Nemože biti razlika između tastature i volana 7sek. ono teško mi je to zamislit al ajd. Mislim da je stvar možda u modovima, ja igram igru po default-u sa originala.
Kod mene sve bez modova, a možda jednostavno moraš još malo vježbati
Kod mene sve bez modova, a možda jednostavno moraš još malo vježbati
Dobro, sad je bar jasno da sz zeznuli igru što se max km/h tiče, al da moram još vježbat i da je to povezano sa 7 sek. razlike nestoji.
Baš me zanima kolko bi ti napravio sa tastaturom?
igra neće loda, prođen P1, skočina na Q i završin utrku i neće loda, alt+F4 opet uđem i opet triban vozit utrku. neče loda nekad ni na Q ili P1/2/3 jednostavno kako kad. gleda san na netu kako to rješit al ništ ne funkcionira . patch je instaliran.
ne trza, pit stop je Ok, cila igra je odlična samo što neće loda nekad i to me totalno raspxxxx.
help!!!!
igra neće loda, prođen P1, skočina na Q i završin utrku i neće loda, alt+F4 opet uđem i opet triban vozit utrku. neče loda nekad ni na Q ili P1/2/3 jednostavno kako kad. gleda san na netu kako to rješit al ništ ne funkcionira . patch je instaliran.
ne trza, pit stop je Ok, cila igra je odlična samo što neće loda nekad i to me totalno raspxxxx.
help!!!!
pa jesi instalirao patch i ako treba game save fix?
meni neće loda!
nakon patcha moras instalirat save fix da bi save radio: http://www.racedepartment.com/downloads/f1-2010-rddev-mods-69/rddev-save-error-patch-1-01-fix-3635/
jel može neki tutorial kako igrati ovu igru u lanu naravno crackanu?
jel može neki tutorial kako igrati ovu igru u lanu naravno crackanu?
Ovdje se nesmije o tome,al poslao sam ti na pp.
može i meni
Jendo pitanje, da li vama radi xfire kada igrate f1 2010? Naime kada igram čujem zvuk da mi je netko poslao poruku ali kada stisnem alt+tab ne pokaže mi se prozor i ne radi mi da kad stisnem hotkey da mi se izbaci onaj prozor sa svim frendovima koji su online. Da li se to može ikako riješiti?
Jendo pitanje, da li vama radi xfire kada igrate f1 2010? Naime kada igram čujem zvuk da mi je netko poslao poruku ali kada stisnem alt+tab ne pokaže mi se prozor i ne radi mi da kad stisnem hotkey da mi se izbaci onaj prozor sa svim frendovima koji su online. Da li se to može ikako riješiti?
Radi xf ingame.
Idi pod tools-launch-detect games,i onda tam klikni na f1 i dolje izaberi neki drugi directx(ovisi na kojem dx igraš)
Ljudi...treba mi pomoc...
Skinuo sam preko torenta F1 2010...razor1911..codematsers
I sve sam insltalirao i pise miplease run games's linceh aplication F1_2010.exe..help
Na ovom forumu je zabranjeno govoriti o piratstvu
ali problem je u tome kaj nemrem nikako promijenti directx
e kako da savam igru a nemogu mikako jer sam skinuo sa torentom.
inače je od razera.
pa možete pronači
e kako da savam igru a nemogu mikako jer sam skinuo sa torentom.
inače je od razera.
pa možete pronači
pogledaj par postova iznad sebe