F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.015.765
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

dal mi moze neko pomoc?? ja kada udjem u igru mi je samo pola ekrana mislim nije pola nego nije cijeli vidi se prozor kao kad sam na netu...

legenda.nino@gmail.com

0 0 hvala 0
17 godina
Re: F1 2010 - rasprava
Nani 555 kaže...

dal mi moze neko pomoc?? ja kada udjem u igru mi je samo pola ekrana mislim nije pola nego nije cijeli vidi se prozor kao kad sam na netu...

ALT+Enter

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
F1 2010 - rasprava

Jel mi može neko upload-at mape: 

database, frontend, language i system jer sam ja svoje zabunom izbrisao. Hvala

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

nece mi alt+enet

legenda.nino@gmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010 - rasprava

Jel izašao koji peč nakon onog prvog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

Jel izašao koji peč nakon onog prvog?

Ne...

سمندری ڈاکو
14 godina

Imam problem. U svakoj utrci koju vozim (u karijeri) mi pukne guma! I to nerijetko više puta u utrci! I već sam lagano lud  {#}

Ima tko sličnih iskustvava? Jel to do mog načina vožnje ili je igra jednostavno glupa?

16 godina
moderator
smola3005 kaže...

Imam problem. U svakoj utrci koju vozim (u karijeri) mi pukne guma! I to nerijetko više puta u utrci! I već sam lagano lud {#}

Ima tko sličnih iskustvava? Jel to do mog načina vožnje ili je igra jednostavno glupa?

Instaliraj patch.

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
smola3005 kaže...

Imam problem. U svakoj utrci koju vozim (u karijeri) mi pukne guma! I to nerijetko više puta u utrci! I već sam lagano lud  {#}

Instaliraj patch.

Vidi vraga, odvozio utrku do kraja :D

Hvala, pirat!

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

kak namjestit da igram na gamepadu na pc?????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Imam jedan problem svaki put kad ponovo ulazim u igru igra mi ne bude preko cijelog ekrana i uvijek moram namještat grafiku. Imam zadnji patch.

Kad stisnem alt+f4 onda bude preko cijelog ekrana, ali kad opet pokrećem moram opet stiskat alt+f4 i stalno namještat detalje. Jel ima kakvi fix za to?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Praetorian1 kaže...

Imam jedan problem svaki put kad ponovo ulazim u igru igra mi ne bude preko cijelog ekrana i uvijek moram namještat grafiku. Imam zadnji patch.

Kad stisnem alt+f4 onda bude preko cijelog ekrana, ali kad opet pokrećem moram opet stiskat alt+f4 i stalno namještat detalje. Jel ima kakvi fix za to?

Idi pod :: C:\Users\Username\Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettings(otvori notepadom),

Kad si otvorio hardwaresettings onda potraži gdje piše "fullscreen" i napiši "true"(sad ti piše "false").

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 22:12 (pirat).
16 godina
neaktivan

molio bih ako netko ima volje da mi stavi linkove za modove,prije sam ih imao al ih sad nemogu nac,ono za bolje osvjetljenje i zivlje boje i za kilometar sat

SUICIDE-because the world is better place without you
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 9:12 (Ryder007).
16 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

molio bih ako netko ima volje da mi stavi linkove za modove,prije sam ih imao al ih sad nemogu nac,ono za bolje osvjetljenje i zivlje boje i za kilometar sat

Link

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Praetorian1 kaže...

Idi pod :: C:\Users\Username\Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettings(otvori notepadom),

Kad si otvorio hardwaresettings onda potraži gdje piše "fullscreen" i napiši "true"(sad ti piše "false").

Svaka ti dala{#}

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 10:49 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

oce mi neko vec jednom rec kako namjestit gamepad ??? neda mi se vise igrat na glupoj tipkovnici!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Di je problem? U igri si stavi da voziš na gamepad i bok.

Čitaj kaj piše, u My F1 odi u igri i tam namjesti da voziš na gamepad.

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 20:15 (DadoZG).

0 0 hvala 0
15 godina
deathCLAW kaže...

oce mi neko vec jednom rec kako namjestit gamepad ??? neda mi se vise igrat na glupoj tipkovnici!!!!

snalazljiv si jeli? to se nade u 10 sekundi lutanja po meniju, a konfiguriras u 2min...

tesko?

15 godina
neaktivan
Krmic kaže...
Ryder007 kaže...

Link

da, ali samo upozorenje to su stariji modovi ima vec i novijih, a osim toga ceka se na dosad najtrazeniji mod svaki dan bi vec mogao biti release znaci full 2011 timovi, tocne jacine, itd. o tome vise ovdje:http://www.racedepartment.com/f1-2010-mods/50591-upcoming-rddev-release-season-2011-a.html

BTW: Sta da kazem na interviewima da me ostali timovi primjete? sta god kazem uvijek mi se smanji happines od svih timova sad sam pri kraju sezone i sve one torte dijagrami od timova su mi na nuli

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
F1 2010 - rasprava

opet veci gust i teze je voziti rfactorov mod f1 2011 by dazor...koji vec postoji mjesec i nesto...i konstantno ih updejta...

npr. u ovoj igri prolazim zavoje skroz normalno bez poteskoca, u rfactoru je sve puno teze, iako nije za usporediti, uzmite to kao alternativu tko zeli malo realnije i teze

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

opet veci gust i teze je voziti rfactorov mod f1 2011 by dazor...koji vec postoji mjesec i nesto...i konstantno ih updejta...

npr. u ovoj igri prolazim zavoje skroz normalno bez poteskoca, u rfactoru je sve puno teze, iako nije za usporediti, uzmite to kao alternativu tko zeli malo realnije i teze

Ako je teže,ne znači da je realnije.

Osim ako nisi vozio u reallifeu onda ti vjerujem{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava
evo ja naisao na cudan bug neznam sto je to,bio sam usredotocen na voznju da nisam niti skuzio rezultat na kraju kvalifikacija :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Ryder007 kaže...
evo ja naisao na cudan bug neznam sto je to,bio sam usredotocen na voznju da nisam niti skuzio rezultat na kraju kvalifikacija :D

Ne kužim,što je tu bug?

To što jako zaostaju il si ti previše u prednosti.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 18:52 (pirat).
16 godina
neaktivan
pa to sto sam ja previse u prednosti a rekord staze u reallife je 1.34.267
15 godina
pirat kaže...
Ryder007 kaže...

Ne kužim,što je tu bug?

To što jako zaostaju il si ti previše u prednosti.

nemoguce je na sepangu napraiti 1:11 NIKAKO, mozda tek da vozis sa voyagerom

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 19:10 (RuskeGTT).
16 godina
neaktivan
pa to ti ja kazem nemoguce mora da je bug
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Na stazi Sakhir nemogu postič veču brzinu od 295 km/h a stavim na podešavanju skroz desno naći low downforce i very high speed, al nevrijedi motor vrišti nači okretaji u crvenom debelo, brzina 7-ma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Na stazi Sakhir nemogu postič veču brzinu od 295 km/h a stavim na podešavanju skroz desno naći low downforce i very high speed, al nevrijedi motor vrišti nači okretaji u crvenom debelo, brzina 7-ma?

koj auto?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Zekat kaže...

koj auto?

Kakve veze koji je auto svaki bi trebo ići 300 km/h. Probo sa Red Bull-om  McLaren-om i Ferrari. Riječ je o Grand Prix-u ne carrier modu, ono smrdi mi na neki bug. E da... nemogu spustit vrijeme kruga ispod 2 min.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 12:21 (Zekat).
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

ja sam sad probao sa mclarenom na grand prix napravio sam 1:56 iz prve a i primjetio sam da nisam vozio vise od 290 km/h

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice