dal mi moze neko pomoc?? ja kada udjem u igru mi je samo pola ekrana mislim nije pola nego nije cijeli vidi se prozor kao kad sam na netu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dal mi moze neko pomoc?? ja kada udjem u igru mi je samo pola ekrana mislim nije pola nego nije cijeli vidi se prozor kao kad sam na netu...
ALT+Enter
Jel mi može neko upload-at mape:
database, frontend, language i system jer sam ja svoje zabunom izbrisao. Hvala
nece mi alt+enet
Jel izašao koji peč nakon onog prvog?
Jel izašao koji peč nakon onog prvog?
Ne...
Imam problem. U svakoj utrci koju vozim (u karijeri) mi pukne guma! I to nerijetko više puta u utrci! I već sam lagano lud
Ima tko sličnih iskustvava? Jel to do mog načina vožnje ili je igra jednostavno glupa?
Imam problem. U svakoj utrci koju vozim (u karijeri) mi pukne guma! I to nerijetko više puta u utrci! I već sam lagano lud
Ima tko sličnih iskustvava? Jel to do mog načina vožnje ili je igra jednostavno glupa?
Instaliraj patch.
Instaliraj patch.
Vidi vraga, odvozio utrku do kraja :D
Hvala, pirat!
kak namjestit da igram na gamepadu na pc?????
Imam jedan problem svaki put kad ponovo ulazim u igru igra mi ne bude preko cijelog ekrana i uvijek moram namještat grafiku. Imam zadnji patch.
Kad stisnem alt+f4 onda bude preko cijelog ekrana, ali kad opet pokrećem moram opet stiskat alt+f4 i stalno namještat detalje. Jel ima kakvi fix za to?
Imam jedan problem svaki put kad ponovo ulazim u igru igra mi ne bude preko cijelog ekrana i uvijek moram namještat grafiku. Imam zadnji patch.
Kad stisnem alt+f4 onda bude preko cijelog ekrana, ali kad opet pokrećem moram opet stiskat alt+f4 i stalno namještat detalje. Jel ima kakvi fix za to?
Idi pod :: C:\Users\Username\Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettings(otvori notepadom),
Kad si otvorio hardwaresettings onda potraži gdje piše "fullscreen" i napiši "true"(sad ti piše "false").
molio bih ako netko ima volje da mi stavi linkove za modove,prije sam ih imao al ih sad nemogu nac,ono za bolje osvjetljenje i zivlje boje i za kilometar sat
Idi pod :: C:\Users\Username\Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettings(otvori notepadom),
Kad si otvorio hardwaresettings onda potraži gdje piše "fullscreen" i napiši "true"(sad ti piše "false").
Svaka ti dala
oce mi neko vec jednom rec kako namjestit gamepad ??? neda mi se vise igrat na glupoj tipkovnici!!!!
Di je problem? U igri si stavi da voziš na gamepad i bok.
Čitaj kaj piše, u My F1 odi u igri i tam namjesti da voziš na gamepad.
oce mi neko vec jednom rec kako namjestit gamepad ??? neda mi se vise igrat na glupoj tipkovnici!!!!
snalazljiv si jeli? to se nade u 10 sekundi lutanja po meniju, a konfiguriras u 2min...
tesko?
molio bih ako netko ima volje da mi stavi linkove za modove,prije sam ih imao al ih sad nemogu nac,ono za bolje osvjetljenje i zivlje boje i za kilometar sat
da, ali samo upozorenje to su stariji modovi ima vec i novijih, a osim toga ceka se na dosad najtrazeniji mod svaki dan bi vec mogao biti release znaci full 2011 timovi, tocne jacine, itd. o tome vise ovdje:http://www.racedepartment.com/f1-2010-mods/50591-upcoming-rddev-release-season-2011-a.html
BTW: Sta da kazem na interviewima da me ostali timovi primjete? sta god kazem uvijek mi se smanji happines od svih timova sad sam pri kraju sezone i sve one torte dijagrami od timova su mi na nuli
opet veci gust i teze je voziti rfactorov mod f1 2011 by dazor...koji vec postoji mjesec i nesto...i konstantno ih updejta...
npr. u ovoj igri prolazim zavoje skroz normalno bez poteskoca, u rfactoru je sve puno teze, iako nije za usporediti, uzmite to kao alternativu tko zeli malo realnije i teze
opet veci gust i teze je voziti rfactorov mod f1 2011 by dazor...koji vec postoji mjesec i nesto...i konstantno ih updejta...
npr. u ovoj igri prolazim zavoje skroz normalno bez poteskoca, u rfactoru je sve puno teze, iako nije za usporediti, uzmite to kao alternativu tko zeli malo realnije i teze
Ako je teže,ne znači da je realnije.
Osim ako nisi vozio u reallifeu onda ti vjerujem
Ne kužim,što je tu bug?
To što jako zaostaju il si ti previše u prednosti.
Ne kužim,što je tu bug?
To što jako zaostaju il si ti previše u prednosti.
nemoguce je na sepangu napraiti 1:11 NIKAKO, mozda tek da vozis sa voyagerom
Na stazi Sakhir nemogu postič veču brzinu od 295 km/h a stavim na podešavanju skroz desno naći low downforce i very high speed, al nevrijedi motor vrišti nači okretaji u crvenom debelo, brzina 7-ma?
Na stazi Sakhir nemogu postič veču brzinu od 295 km/h a stavim na podešavanju skroz desno naći low downforce i very high speed, al nevrijedi motor vrišti nači okretaji u crvenom debelo, brzina 7-ma?
koj auto?
koj auto?
Kakve veze koji je auto svaki bi trebo ići 300 km/h. Probo sa Red Bull-om McLaren-om i Ferrari. Riječ je o Grand Prix-u ne carrier modu, ono smrdi mi na neki bug. E da... nemogu spustit vrijeme kruga ispod 2 min.
ja sam sad probao sa mclarenom na grand prix napravio sam 1:56 iz prve a i primjetio sam da nisam vozio vise od 290 km/h