F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.006.076
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

od kad sam presao iz Virgina u mercedes gp nekako mi ful teze... narucito barcelona, pa svi su skoro brzi od mene za sekundu, dok sam na kisi doslovno nepobijediv... vrlo cudne stvari se dogadaju u ovoj formuli, kad bi barem jos neki patch izasao :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 17:41 (donsale98).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Kako da namjestim da vozim naprimjer 36 lapova a ne 1.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
Intelovac123 kaže...

Kako da namjestim da vozim naprimjer 36 lapova a ne 1.

Pa prije utrke  odrediš oćeš vozi 1 krug , 3 kruga ,20% utrke , 30% utrke ,50% utrke ili cijelu utrku.

Bilo bi zgodno , ali nije potrebno
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Zasto mi nece da sejva igru... szta se moram regat u windows live-u??

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

to se i meni odjednom pocelo dogadati, druga sezona, kina i poslje nje ide barcelona, ja uredno odvozim kvalifikacije , save-am i izadem iz igrice prije utrke i uvijek mi vrati na kinu - shanghai - pa ja ne vjerujem, toliko bugova jos nisam vidio niti na jednoj igrici - doslovno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moras se regati... evo ti tutorial

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

sorry na glupom pitanju. 

gdje online kupiti orginal key? :)

:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jel itko igrao Grand Prix 4? Tamo su oštećenja bila puno bolja, osim toga tamo je bilo odustajanja, sudara svega dok u F1 ja u 4 utrke 100% duljina nisam doživio niti jedno odustajanje ni sudar! WTF!
14 godina
neaktivan

Ja sam sa ovom igricom prezadovoljan...veliki sam fan F1 i meni se ova igra jako dopada..

Jedine zamjerke su to sto malo fali publika,vozi se na praznom stazom,bez navijaca,i savety car... i mozda malo slavlja nakon sto pobijedim utrku..a ne samo jbeni interviju..

15 godina
neaktivan
a što je s sudarima tjekom utrke, odustajanja itd...
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

hoce mi raditi na minimum? Znam glupo pitanje ali dirt 2 mi radi na 60fps.

AuDi Q7. Ako sam ti pomogao klikni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Duble kaže...

Hoce bez problema, i instaliraj patch radi dosta bolje sa patchem.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
17 godina
neaktivan
netko178 kaže...

sorry na glupom pitanju. 

gdje online kupiti orginal key? :)

http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Racing-Car/Formula-1-2010/~r348748/?s=f1

dasHHa
14 godina
neaktivan
Z_interactive kaže...
a što je s sudarima tjekom utrke, odustajanja itd...

Ima sudara...

Odustajanaj bas i ne

16 godina
neaktivan
Weky kaže...
Duble kaže...

Hoce bez problema, i instaliraj patch radi dosta bolje sa patchem.

Da da, s patchom sam došao od neigrivog do igrivog{#}. Na benchu je izašlo 33 FPSa u prosjeku, dok je prije bilo 23{#}

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

evo jedan interesantan screen... kako to izgleda kada dođe do sudara na uskim ulicama monte carla...{#}  napravio sam krš, i krug poslije svi su još uvijek stajali u koloni...

mojih ruku djelo mojih ruku djelo
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

ajde objasni nam kako mozes biti zadnji 24. ako si isao 1 krug vise i dosao opet iza njih i opalio SS?

malo cudno, onda bi trebao biti 1. ili eventualno iza onih par koji bi uspjeli proc...ali ti si zadnji, dakle ovo se dogodilo ispred tebe i nemas ti ruke u ovome{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ajde objasni nam kako mozes biti zadnji 24. ako si isao 1 krug vise i dosao opet iza njih i opalio SS?

malo cudno, onda bi trebao biti 1. ili eventualno iza onih par koji bi uspjeli proc...ali ti si zadnji, dakle ovo se dogodilo ispred tebe i nemas ti ruke u ovome{#}

a možda su me od prije vodili za 2 kruga jer sam imao dve gume zbušene i pokušavao ih probušit sve 4...{#}

15 godina
F1 2010 - rasprava

zasto bi pokusavao zbusiti sve 4? nisu mi jasni ljudi koji igraju takve igre (f1, rbr, wrc, grid i sl.) kojima je cilj sto vise unakaziti auto i uzivati u zvukovima kad mjenjac preskace i u zanosenju...ovo su igre gdje je cilj biti 1., dozivjeti igru kao pravi vozac f1...a ne lupati se...za to postoje posebne igre...

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
danas igrao monte carlo, slupam se i dobijem opomenu za illegalno blokiranje? A glupi AI me ne zna zaobić, pokušavam se maknuti s puta kad ono diskvalifikacija, koja glupost, di mogu nabavit GP4? link?
14 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
RuskeGTT kaže...

a možda su me od prije vodili za 2 kruga jer sam imao dve gume zbušene i pokušavao ih probušit sve 4...{#}

Imas mod za gume??

Ako imas,daj link di da skinem

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

zasto bi pokusavao zbusiti sve 4? nisu mi jasni ljudi koji igraju takve igre (f1, rbr, wrc, grid i sl.) kojima je cilj sto vise unakaziti auto i uzivati u zvukovima kad mjenjac preskace i u zanosenju...ovo su igre gdje je cilj biti 1., dozivjeti igru kao pravi vozac f1...a ne lupati se...za to postoje posebne igre...

uopće mi se neda s tobom raspravljat... igram karijeru... ide mi čisto solidno ali zakaj ne bi isprobao da vidim šta se sve može napravit s bolidom... jeste čuli ljudi ako vam pukne guma ili napravite sudar ste totalni debili jer to nije cilj igre...{#}

14 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
RuskeGTT kaže...

uopće mi se neda s tobom raspravljat... igram karijeru... ide mi čisto solidno ali zakaj ne bi isprobao da vidim šta se sve može napravit s bolidom... jeste čuli ljudi ako vam pukne guma ili napravite sudar ste totalni debili jer to nije cilj igre...{#}

Pa ići namjerno kršit bolid ili izazivat sudar nije cilj igre.

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

tko zavrsi prvi u monte carlu , taj slobodno moze reci da je svjetsko cudo postigao! a ima jos takvih staza.  na velikoj nagradi europe odovzio sam doslovno savrsen krug u kvalifikacijama i bio sam tek 8. i to u ferrariu! nabiju vremena da je to nevjerovatno

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

dali mogu igrat igru f1 2010 na aceru 5738z s windows 7

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 22:01 (Lovro270).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igor18 kaže...

Pa ići namjerno kršit bolid ili izazivat sudar nije cilj igre.

niko nije rekao da je poanta igre kršit se ko idiot ali treba isprobat model oštećenja... kužiš?{#}

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Vozim u mađarskoj, kiša pada, startamo na intermedijima, u 6 krugu odm u box, promijenim na soft a vani još kiša pada, staza mokra i šta se dogodi... izjurim ko iz topa ispaljen, gripa više nego ovih dana u abu dhabiju, vozim najbolja vremena iz kruga u krug a iza mene sprej od vode ko u auto praonicu.. nevjerovatno

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Ludim nemogu se sjetit šifre od accounta..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Igor18 kaže...

Vozim u mađarskoj, kiša pada, startamo na intermedijima, u 6 krugu odm u box, promijenim na soft a vani još kiša pada, staza mokra i šta se dogodi... izjurim ko iz topa ispaljen, gripa više nego ovih dana u abu dhabiju, vozim najbolja vremena iz kruga u krug a iza mene sprej od vode ko u auto praonicu.. nevjerovatno

Zbog takvih stvari samo još odavno obrisao igru i ni ne pomišljam ju ponovo zaigrati,nažalost

Prodajem N95 8gb- http://www.njuskalo.hr/nokia/nokia-n95-8gb-oglas-1931860
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

dakle ovako imam zeznut problem..do utrke u valenciji sve je bilo u redu i sad kada odigram tu utrku i zatim silverstone  bilo koliko utrka poslje,sejvam ali kad ponovo uđem u igru uvjek me vraća na utrku u valenciji :s..kao da mi save game ne radi :(  (to mi se počelo dešavat odkad sam stavio neke modove i patch) ..ima li pomoći i dali je itko imao sličan problem???

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice