F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.007.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava

priznaj sve... {#}.  MIsliš na novinarku na početku? Određuješ stupanj težine (kasnije možeš promijeniti bez problema), ekipu za koju voziš i broj sezona koje želiš voziti.

Za patch pročitaj par postova gore.

iddqd
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

A zasto mi neradi autosave nemogu stavit na ON.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne znam iz prve ruke pa ovako... probaj počet karijeru, izađi iz igre pa uđi i vidi da li radi.  Mislim da je patch taj bug pokrpao, ali ponavljam... pročitaj par zadnjih strana rasprave

iddqd
15 godina
neaktivan
badmad kaže...

ne znam iz prve ruke pa ovako... probaj počet karijeru, izađi iz igre pa uđi i vidi da li radi.  Mislim da je patch taj bug pokrpao, ali ponavljam... pročitaj par zadnjih strana rasprave

Pokuso i poslalo me ispocetka.

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ima li neko rijesenje za autosave koji mi jena disabled.

0 0 hvala 0
16 godina
Intelovac123 kaže...

My F1 -> Edit Profile -> Autosave ON/OFF

15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Intelovac123 kaže...

My F1 -> Edit Profile -> Autosave ON/OFF

Nemogu staviti da bude na ON kontas???

16 godina
neaktivan

moraš napraviti offline account na windows live-u.

objašnjeno ti je tu http://segmentnext.com/2010/09/23/f1-2010-errors-crashes-freezes-fixes/ pod brojem 26

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 12:20 (Crokilla).
16 godina
doktor1 kaže...

Uploado sam sve modove koje sam stavio u jedan file..... KLIK

Hvala puno. Sad igra izgleda puno bolje. Ali zašto to codemasters nije mogao odma tako napravit?

15 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
doktor1 kaže...

Uploado sam sve modove koje sam stavio u jedan file..... KLIK

Hvala puno. Sad igra izgleda puno bolje. Ali zašto to codemasters nije mogao odma tako napravit?

jer su nesposobni

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
Crokilla kaže...

objašnjeno ti je tu http://segmentnext.com/2010/09/23/f1-2010-errors-crashes-freezes-fixes/ pod brojem 26

Imam ja profil al mi poslije trazi cd-key da unesem sta onda kad mi je igra ko*ija.

17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ima li itko pojma zasto se postavljene kontrole ne sacuvaju, tj. postavim kontrole na joystick i radi tako dok ne izadjem iz igre. Kad ponovno udjem, rade defaultne kontrole. Zna li itko u cemu je stvar? Ako je vec bio odgovor, ispricavam se.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
Crokilla kaže...

Imam ja profil al mi poslije trazi cd-key da unesem sta onda kad mi je igra ko*ija.

trebaš napraviti offline account, a ne online.

dao sam ti link, odi na njega i pod broj 26 i tamo ti je sve objašnjeno korak po korak...

15 godina
neaktivan
Crokilla kaže...
Intelovac123 kaže...
Crokilla kaže...

trebaš napraviti offline account, a ne online.

dao sam ti link, odi na njega i pod broj 26 i tamo ti je sve objašnjeno korak po korak...

E hvala care..Radi.

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Imam jedno pitanje. Maloprije sam vozio kvalifikacije i bio sam prvi, no kad se stavila utrka krećao sam s 16 mjesta. Zašto? Nisam dobio nikakve one penalities pa da mi umanje rezultat...

Prof. dr. sc. torrentologije
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 20:55 (Brzi97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Brzi97 kaže...

Imam jedno pitanje. Maloprije sam vozio kvalifikacije i bio sam prvi, no kad se stavila utrka krećao sam s 16 mjesta. Zašto? Nisam dobio nikakve one penalities pa da mi umanje rezultat...

na long weekend ili short? jesi startao Q2 ili si odvozio samo Q1 ?

15 godina
F1 2010 - rasprava

Jel se još nekom čini da neki zavoji nisu baš 100% fluidni????

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

kako to misliš? Da ih AI prolazi čudnjikavo ili ih ti ne možeš proći glatko? Mene ubija sektor2 u Kataloniji (ona brza šikana na uzbrdici). AI prolazi ful gas, ja ne mogu zadnji dio prema ravnici nikako, tu gubim dobrih 1 / 1.5 sec.

Anyhoo, pitanje: da li ste imali problema prilikom prilaska pit laneu na nakim stazama, tipa Malezija, gdje se za ulazak u pitlane mora jako kočiti (i prije ograničenja brzine) zbog zavoja. Tamo me redovito a) pretekne ghost car jer uleti sa 700 na sat u zavoj koji jedva savladam u prvoj brzini, b) još popijem warning ili penalty za blocking {#}.

iddqd
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ja imam velikih problema u Catalunyi na ulazu u zadnju sikanu i gubim dosta u odnosu na ostale. Ako udjem brze, bolid se izvrti redovno.

btw u sektoru 2 u tu sikanu na uzbrdici ulazim punim gasom bez problema, ali mora se voziti skroz po rubniku na rubu warninga.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 15:21 (Pudge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Jučer instaliram patch, i nisam mogao vjerovati kako je isti popravio stvari. Nema više onog buga u boxu, igra mi se izvodi brže, kao da ju je patch optimizirao, i tko zna što je još patch ispravio a da ni ne znam.

Sad stvarno uživam vozeći se. Pravi osjećaj brzine, super grafika. Prezadovoljan sam. Eto, dovoljno je da kažem da pored instaliranog Black Opsa ja i dalje prašim F1 2010. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ima li neko rijesenje za problem da kao da nema vozaca u autu prikazuje prazno auto i volan koji se pomijera.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Ima li neko rijesenje za problem da kao da nema vozaca u autu prikazuje prazno auto i volan koji se pomijera.

pa na opcijama ukljucis view drivers lol

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Evo instalirao sam igru, al eto problem. Prvo mi javlja da neki d3d compiler_42.dll fali, ok skinem ga s interneta kopiram u system32, eto drugi problem (vidi sliku ispod). Jel tko zna rješenje.

Sta je sad ovo Sta je sad ovo
iKnow :)

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
badmad kaže...
Kill Frenzy kaže...

kako to misliš? Da ih AI prolazi čudnjikavo ili ih ti ne možeš proći glatko? Mene ubija sektor2 u Kataloniji (ona brza šikana na uzbrdici). AI prolazi ful gas, ja ne mogu zadnji dio prema ravnici nikako, tu gubim dobrih 1 / 1.5 sec.

Anyhoo, pitanje: da li ste imali problema prilikom prilaska pit laneu na nakim stazama, tipa Malezija, gdje se za ulazak u pitlane mora jako kočiti (i prije ograničenja brzine) zbog zavoja. Tamo me redovito a) pretekne ghost car jer uleti sa 700 na sat u zavoj koji jedva savladam u prvoj brzini, b) još popijem warning ili penalty za blocking {#}.

To i mene jebe. Ono lijevo-desno na uzbrdici nikako savladat. Gubim previše vremena, AI proleti tamo a ja nema šanse da full gasom prođem tom brzinom. U pravilu uvijek moram pustit gas i gubim sigurno sekundu.

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

POZDRAV!!! AKO STARTAM NA KISNIM GUMAMA MORAM LI POSLIJE VOZITI NA PRIME I OPTION GUMAMA ILI JE DOVOLJNO SAMO NA PRIME???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako je kišna utrka ne moraš uopće mjenjati gume.

14 godina
neaktivan

PA OK, ALI PRESTANE PADATI U 8 KRUGU A JA VOZIM 34 KRUGA!?

16 godina
neaktivan
fiju-briju kaže...

PA OK, ALI PRESTANE PADATI U 8 KRUGU A JA VOZIM 34 KRUGA!?

pa nema veze to, cim si starto na gumama za kisu nemoras vise mjenjat gume, takva su pravila u F1... i prestani se vise "DERAT"

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 10:29 (mtopol).
14 godina
neaktivan

MA NE DEREM SE :p!!! PA GUBIM S TIM GUMAMA 4 SEC PO KRUGU A OSTALI VOZE NA GUMAMA ZA SUHO KADA KISA PRESTANE! A KADA BIH STAVIO PRIME GUME IZDRZE DO KRAJA ALI SU SPORIJE OD OPTION GUMA, A OPTIO MI KAZE DA DRZE 19 KRUGOVA ZNACI MORAO BIH JOS U BOKS PO GUME ZA ZADNJIH 6-7 KRUGOVA! ZIKU?

16 godina
neaktivan
fiju-briju kaže...

MA NE DEREM SE :p!!! PA GUBIM S TIM GUMAMA 4 SEC PO KRUGU A OSTALI VOZE NA GUMAMA ZA SUHO KADA KISA PRESTANE! A KADA BIH STAVIO PRIME GUME IZDRZE DO KRAJA ALI SU SPORIJE OD OPTION GUMA, A OPTIO MI KAZE DA DRZE 19 KRUGOVA ZNACI MORAO BIH JOS U BOKS PO GUME ZA ZADNJIH 6-7 KRUGOVA! ZIKU?

Pa stavi gume koje zelis, stavi option i malo ih sacuvaj, pa ces izdrzat do kraja utrke. Inace VELIKA SLOVA znace "DERANJE" ... iskljuci Caps Lock ... {#}

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice