priznaj sve... . MIsliš na novinarku na početku? Određuješ stupanj težine (kasnije možeš promijeniti bez problema), ekipu za koju voziš i broj sezona koje želiš voziti.
Za patch pročitaj par postova gore.
priznaj sve... . MIsliš na novinarku na početku? Određuješ stupanj težine (kasnije možeš promijeniti bez problema), ekipu za koju voziš i broj sezona koje želiš voziti.
Za patch pročitaj par postova gore.
A zasto mi neradi autosave nemogu stavit na ON.
ne znam iz prve ruke pa ovako... probaj počet karijeru, izađi iz igre pa uđi i vidi da li radi. Mislim da je patch taj bug pokrpao, ali ponavljam... pročitaj par zadnjih strana rasprave
ne znam iz prve ruke pa ovako... probaj počet karijeru, izađi iz igre pa uđi i vidi da li radi. Mislim da je patch taj bug pokrpao, ali ponavljam... pročitaj par zadnjih strana rasprave
Pokuso i poslalo me ispocetka.
Ima li neko rijesenje za autosave koji mi jena disabled.
My F1 -> Edit Profile -> Autosave ON/OFF
My F1 -> Edit Profile -> Autosave ON/OFF
Nemogu staviti da bude na ON kontas???
moraš napraviti offline account na windows live-u.
objašnjeno ti je tu http://segmentnext.com/2010/09/23/f1-2010-errors-crashes-freezes-fixes/ pod brojem 26
Uploado sam sve modove koje sam stavio u jedan file..... KLIK
Hvala puno. Sad igra izgleda puno bolje. Ali zašto to codemasters nije mogao odma tako napravit?
jer su nesposobni
objašnjeno ti je tu http://segmentnext.com/2010/09/23/f1-2010-errors-crashes-freezes-fixes/ pod brojem 26
Imam ja profil al mi poslije trazi cd-key da unesem sta onda kad mi je igra ko*ija.
Ima li itko pojma zasto se postavljene kontrole ne sacuvaju, tj. postavim kontrole na joystick i radi tako dok ne izadjem iz igre. Kad ponovno udjem, rade defaultne kontrole. Zna li itko u cemu je stvar? Ako je vec bio odgovor, ispricavam se.
Imam ja profil al mi poslije trazi cd-key da unesem sta onda kad mi je igra ko*ija.
trebaš napraviti offline account, a ne online.
dao sam ti link, odi na njega i pod broj 26 i tamo ti je sve objašnjeno korak po korak...
trebaš napraviti offline account, a ne online.
dao sam ti link, odi na njega i pod broj 26 i tamo ti je sve objašnjeno korak po korak...
E hvala care..Radi.
Imam jedno pitanje. Maloprije sam vozio kvalifikacije i bio sam prvi, no kad se stavila utrka krećao sam s 16 mjesta. Zašto? Nisam dobio nikakve one penalities pa da mi umanje rezultat...
Imam jedno pitanje. Maloprije sam vozio kvalifikacije i bio sam prvi, no kad se stavila utrka krećao sam s 16 mjesta. Zašto? Nisam dobio nikakve one penalities pa da mi umanje rezultat...
na long weekend ili short? jesi startao Q2 ili si odvozio samo Q1 ?
Jel se još nekom čini da neki zavoji nisu baš 100% fluidni????
kako to misliš? Da ih AI prolazi čudnjikavo ili ih ti ne možeš proći glatko? Mene ubija sektor2 u Kataloniji (ona brza šikana na uzbrdici). AI prolazi ful gas, ja ne mogu zadnji dio prema ravnici nikako, tu gubim dobrih 1 / 1.5 sec.
Anyhoo, pitanje: da li ste imali problema prilikom prilaska pit laneu na nakim stazama, tipa Malezija, gdje se za ulazak u pitlane mora jako kočiti (i prije ograničenja brzine) zbog zavoja. Tamo me redovito a) pretekne ghost car jer uleti sa 700 na sat u zavoj koji jedva savladam u prvoj brzini, b) još popijem warning ili penalty za blocking .
Ja imam velikih problema u Catalunyi na ulazu u zadnju sikanu i gubim dosta u odnosu na ostale. Ako udjem brze, bolid se izvrti redovno.
btw u sektoru 2 u tu sikanu na uzbrdici ulazim punim gasom bez problema, ali mora se voziti skroz po rubniku na rubu warninga.
Jučer instaliram patch, i nisam mogao vjerovati kako je isti popravio stvari. Nema više onog buga u boxu, igra mi se izvodi brže, kao da ju je patch optimizirao, i tko zna što je još patch ispravio a da ni ne znam.
Sad stvarno uživam vozeći se. Pravi osjećaj brzine, super grafika. Prezadovoljan sam. Eto, dovoljno je da kažem da pored instaliranog Black Opsa ja i dalje prašim F1 2010. :)
Ima li neko rijesenje za problem da kao da nema vozaca u autu prikazuje prazno auto i volan koji se pomijera.
Ima li neko rijesenje za problem da kao da nema vozaca u autu prikazuje prazno auto i volan koji se pomijera.
pa na opcijama ukljucis view drivers lol
kako to misliš? Da ih AI prolazi čudnjikavo ili ih ti ne možeš proći glatko? Mene ubija sektor2 u Kataloniji (ona brza šikana na uzbrdici). AI prolazi ful gas, ja ne mogu zadnji dio prema ravnici nikako, tu gubim dobrih 1 / 1.5 sec.
Anyhoo, pitanje: da li ste imali problema prilikom prilaska pit laneu na nakim stazama, tipa Malezija, gdje se za ulazak u pitlane mora jako kočiti (i prije ograničenja brzine) zbog zavoja. Tamo me redovito a) pretekne ghost car jer uleti sa 700 na sat u zavoj koji jedva savladam u prvoj brzini, b) još popijem warning ili penalty za blocking .
To i mene jebe. Ono lijevo-desno na uzbrdici nikako savladat. Gubim previše vremena, AI proleti tamo a ja nema šanse da full gasom prođem tom brzinom. U pravilu uvijek moram pustit gas i gubim sigurno sekundu.
POZDRAV!!! AKO STARTAM NA KISNIM GUMAMA MORAM LI POSLIJE VOZITI NA PRIME I OPTION GUMAMA ILI JE DOVOLJNO SAMO NA PRIME???
Ako je kišna utrka ne moraš uopće mjenjati gume.
PA OK, ALI PRESTANE PADATI U 8 KRUGU A JA VOZIM 34 KRUGA!?
PA OK, ALI PRESTANE PADATI U 8 KRUGU A JA VOZIM 34 KRUGA!?
pa nema veze to, cim si starto na gumama za kisu nemoras vise mjenjat gume, takva su pravila u F1... i prestani se vise "DERAT"
MA NE DEREM SE :p!!! PA GUBIM S TIM GUMAMA 4 SEC PO KRUGU A OSTALI VOZE NA GUMAMA ZA SUHO KADA KISA PRESTANE! A KADA BIH STAVIO PRIME GUME IZDRZE DO KRAJA ALI SU SPORIJE OD OPTION GUMA, A OPTIO MI KAZE DA DRZE 19 KRUGOVA ZNACI MORAO BIH JOS U BOKS PO GUME ZA ZADNJIH 6-7 KRUGOVA! ZIKU?
MA NE DEREM SE :p!!! PA GUBIM S TIM GUMAMA 4 SEC PO KRUGU A OSTALI VOZE NA GUMAMA ZA SUHO KADA KISA PRESTANE! A KADA BIH STAVIO PRIME GUME IZDRZE DO KRAJA ALI SU SPORIJE OD OPTION GUMA, A OPTIO MI KAZE DA DRZE 19 KRUGOVA ZNACI MORAO BIH JOS U BOKS PO GUME ZA ZADNJIH 6-7 KRUGOVA! ZIKU?
Pa stavi gume koje zelis, stavi option i malo ih sacuvaj, pa ces izdrzat do kraja utrke. Inace VELIKA SLOVA znace "DERANJE" ... iskljuci Caps Lock ...