F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.005.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
protjeran
RE: F1 2010 - rasprava
naxeem kaže...

Ja i dax malo vozimo MP. Turbo fun u odnosu na AI. :)

1vs1 il + AI

┐(-。ー;)┌
17 godina
neaktivan

1v1 - pokušali smo više, al se meni sve srušilo jer sam slučajno stisnuo alt-tab u već upaljeni Starcraft 2 :D

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Kakva kretenska staza ova Katalunja!!!   Isse, kreteni od AI-a mene izudaraju 3 put u jednom krugu (caused collision) i ja dobijem penalty 10 sec! A uopće nisam kriv! Wtf??!!  Al sam poizdhio i lijepo Alt F4

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

1v1 - pokušali smo više, al se meni sve srušilo jer sam slučajno stisnuo alt-tab u već upaljeni Starcraft 2 :D

haha..ja sam oboje al najbolje je 1vs1 (nitko te ne smeta :)

┐(-。ー;)┌
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Koji bug! Vozim kataloniju i trulli cijelo vrijeme 18. i zavrsi utrka i pise da je trulli pobjedio i da su svi ostali zaostali za njim jedan krug...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crokilla kaže...

Koji bug! Vozim kataloniju i trulli cijelo vrijeme 18. i zavrsi utrka i pise da je trulli pobjedio i da su svi ostali zaostali za njim jedan krug...

Oprez bugovi napadaju :D

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

E molim vas da mi napišete za šta koje gume služe(jer sam tek igru kupio pa nez ništa). Koje se gume najmanje troše.Koje su za dobre da veliku kišu,koje za manju,

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

da li mi možete preporučiti volan koji bi bija dobar za igrat tu igru mislim se izmedu DFP gt pro, logitech g25 i da li vi imate preporuku jos neki volan?

SUZE MI TEKU KAD IZGUBE, OSMIJEH NA LICU KAD BOLJI JE, TI NE RAZUMIJEŠ ŠTO JE TO - ON JE CIJELI ŽIVOT MOJ- HAJDUK ŽIVI VJEČNO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rossi46 kaže...

E molim vas da mi napišete za šta koje gume služe(jer sam tek igru kupio pa nez ništa). Koje se gume najmanje troše.Koje su za dobre da veliku kišu,koje za manju,

optioni(najbolji za suho, mekana smjesa koja se brzo troši), prime(tvrđa smjesa za suho, slabije lovi ali sasvim dobro i naravno slabije se troše), intermedije(najbolje ih je koristiti za lagano mokru stazu), full wet( sam naziv ti govori da su najbolje za veliku količinu vode na stazi)

14 godina
F1 2010 - rasprava

pitanje: vidim da neki igrate preko hamachia..pa ako moze pomoc oko toga...i ja i frend imamo Win7 i ne radi..nasao sam neki tutorial, pokrenuo i onaj Teknogods ali ne nalazi nista..ni on mene ne moze ni ja njega.

kako vi igrate 1 vs 1 ?

hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vrda_rusty kaže...

da li mi možete preporučiti volan koji bi bija dobar za igrat tu igru mislim se izmedu DFP gt pro, logitech g25 i da li vi imate preporuku jos neki volan?

ako se možeš dočepat g25 za neku manju lovu, samo naprijed..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina

jel ima koji G25 da se prodaje i kolike su mu cijene? vecina oglasa sta sam vidio su ili istekla ili su stara par godina (tad su bili 1200-1500, pretpostavljam da bi se sad mogli prodavati po ispod 1000?)

17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Lauš je igri dao 5;zadnji komentar ide nekako ovako"Ocjena igre je sasvim jasna,uz neke SITNE propute",pa jeli on igrao igru uopće?

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tandara kaže...

Lauš je igri dao 5;zadnji komentar ide nekako ovako"Ocjena igre je sasvim jasna,uz neke SITNE propute",pa jeli on igrao igru uopće?

moze kakav link od toga? nisam citao neku njegovu recenziju pun k...

17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
tandara kaže...

moze kakav link od toga? nisam citao neku njegovu recenziju pun k...

Ne piše. Sad snima infantilne video "recenzije" za T-Portal. Sudeći po sadržaju i humoru, namijenjene su djeci do 5 godina i odraslima na tom mentalnom stupnju razvoja.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
tandara kaže...

Njegove recenzije hledam jedino zato što su na rvackom.

Inače su loše i prepune propusta. Neke nebitne stvari razveže do detalja a neke bitne niti ne spomene.

Još kad vidim da su mu par ovih velikih bugova sitne stvari onda stvarno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 17:31 (Kill Frenzy).
16 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

ima on i par dobrih recenzija,a na onaj dio sa "humorom" se nit ne obazirem
barem znam da ga nitko ne potplacuje,a sa gamespot i takvima nikad neznas 

┐(-。ー;)┌
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Evo, igra me maloprije izludila, izludilaa Viče Igram drugu utrku u sezoni, Australija, u kvalifikacijama prvi, oblačno vrijeme, a kad utrka, najveći mogući pljusak...Jedva se vidi nos bolida, staza urnebesno klizava, drugi bolidi se vrte po stazi, sudari..kaos..pokušao sam tri puta od početka, ali ne ide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Mene svaka staza izluđuje, začudo vozim bolje na kiši. Evo npr Monte Carlo! Ala nevolim te uske stazice bemti, nemogu nikog zaobići da me ne okrive za colision i odma kazna, i još poneko zapinjanje i gootova utrka.

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava

Uđem u pitlane kao trećeplasirani, izadem kao 22. te mi pukne guma nakom 100 metara od izlaska. Damn.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Weky kaže...

Uđem u pitlane kao trećeplasirani, izadem kao 22. te mi pukne guma nakom 100 metara od izlaska. Damn.

nisi obrisao ovaj polu proizvod?? :P

za dečke ispod.

Sam weky je rekao kako briše ovaj poluproizvod.od tuda moj post.LOL

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 20:21 (Kill Frenzy).
15 godina
odjavljen

Ne još ;P

Sačekat ću prvi patch da vidim hoćeli popraviti ove uočene probleme. Inače, i na toj utrci cjelo vrijeme najblizi bolid iza je bio, ha nekih 500 metara iza mene. Uđem u box sasvim dobrom brzinom i na vrijeme se prebacim na pitlane mode, i ovaj me prestigne (nevidljivo-prozirni bolid). Neznam kako je to moguće.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ne još ;P

Sačekat ću prvi patch da vidim hoćeli popraviti ove uočene probleme. Inače, i na toj utrci cjelo vrijeme najblizi bolid iza je bio, ha nekih 500 metara iza mene. Uđem u box sasvim dobrom brzinom i na vrijeme se prebacim na pitlane mode, i ovaj me prestigne (nevidljivo-prozirni bolid). Neznam kako je to moguće.

i meni se to dogodilo 100x

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

pirate, nekuzim kako da otvorim taj file od compita..skinem ga al kako da ga otvorim i gdje da ga ubacim??? jer igra mi je alji bulji..haha 2.0verzia-domaca pa dali odgovara

sutil

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Evo izašla je GameReportova recenzija, ako koga zanima.

Link.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

ljudi trebam pomoc...nemogu nikako sevat carijeru....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

autosave uključi

15 godina
AngusCro kaže...

ljudi trebam pomoc...nemogu nikako sevat carijeru....

vrati se par stranica unazad...sve ces naci sta i kako

vec je bilo pitano

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

moze mi neko rec kada udrem u nekog tijekom voznje ne otpadnem mi nista niti mi gume pucaju  di da namistin crash damage ON ???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

meni igra nije fullscreen nego radi u windowed modu na 1920x1080 rezoluciji, kako namjestiti da bude na fullscreenu?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice