ajde mi reci jel ima pach za licencirane kamione tj.sa pravim imenima jel sam vidio na you tube da ima pravih kamiona i gdje se moze skinuti???? euro truck simulate??
kaj se tice igrivosti po meni je odlicno napravljena kontrola
u options si stavim na mis+tipkovnica i onda se volan ne zakrece s strelicama nego s misem i mozes recimo kao i u stvarnosti zaokrenut volan samo malo a ne da cijeli kamion cuka zbog skretanja
ed samo da vam velim
kocenje s rucnom na semaforu unistava kocnice
Igra je sasvim ok za jednu simulaciju kamiona.
Brzo dosadi istina, ali da su malo razgranali ceste više u širinu i dodali još malo građevina bilo bi zaista zabavno profuravat se malo okolo
Ova fora s mišem okretat volan zvuči ok - moram i to probati..
evo ja sutra dobivam grafu :)
budem instaliro igru ali bi htjeo sa patchavima za prave kamione, i dali se to moze online igrat pa da zaigramo preko hamachia/interneta?
evo ja sutra dobivam grafu :)
budem instaliro igru ali bi htjeo sa patchavima za prave kamione, i dali se to moze online igrat pa da zaigramo preko hamachia/interneta?
a ja naso puno modova za igru....
Jel mi može netko objasniti kak da u igri nabavim onaj certificate. Znate onaj mali crveni znak. To treba kupiti? Gdi? Kako?
Pa moraš imati određeni iznos kolko košta, i onda kad klikneš na odredište gdje se traži on te sam pita dal želiš kupiti...
jel tko zna kad se kupe kamioni kako ih birati (ja imam 3) ali ih nikako ne mogu birati? hvala
Kad dodješ kod truck dealer-a imaš tmo 3 kamiona Scanie, 3 Volva, 3 Reanulta i 3 Mercedesa a biraš ih sa tipkama lijevo-desno i odabereš kojeg hoćeš ( naravno ako imaš dosta love ) i to je to!! I možeš ih malo upgrade-at na onom service-u i tamo ga možeš i farbat!
pomoć ne radi mi volan, u kontrolama je ali koda i nije
igram 18 Wheels of Steel American Long Haul ali nije mi bas sve jasno..... imam puno para kamiona, prikolica... procitao sam negdje da se može vlastita kompanija stvoriti i zaposlit vozači... kako? ne kuzim nista... molim odgovor sto brze.. hvala :)
dajte pomagajte.... stvarno ne kužim nista....
Kad dođeš do hotela gdje spavaš, treba ti se pojavit da zaposliš vozača, da vozi za tebe. Ali moraš imat 2 kamiona tako da jedan daješ njemu.
Kad dođeš do hotela gdje spavaš, treba ti se pojavit da zaposliš vozača, da vozi za tebe. Ali moraš imat 2 kamiona tako da jedan daješ njemu.
dajte ljudi pomozite.............
Probaj igrat s G25 pa mi pričaj kako se loše igra!!
Ljudi ja sam davno (negdje oko 2000-te godine) igrao igru Hard Truck 2 koji mi je bio odličan i tematikom me jako podsjeća na ovo. Jeli ova igra neka vrsta nastavka tog serijala i koliko ih je uopće otada izašlo ako jest?
A koja sam ja mizerija :)
Dosad nisam igrao neku drugu igru na PC-u osim CMR2 a sad ova nece da se pokrene,koliko ja stelao ...nece.Progres ide negde do pola,cuje se muzika i toliko.Probao sam sve modove..prozor i sve to i nista.
Osim ako nije u pitanju moja 7200 GT
Pitanje za vas gamere.
Zasto prokleti CMR2 nece da igra na XP SP2 a hoce na Visti? Cini mi se da je problem nastao kad se DX9 "prebacio" na DX9c
(isprobano na vise hardvera,na XP nece)
e ljudi, ne mogu nikako igrati s volanom. Nece mi ici ljevo, desno, ne rade cak ni gas i kocnica.
Testiral sam volan i videl sam da je sve ok, ali u igri nece sljakat
jesi li u opcijama igre podesio volan?
jel mi ko moze objasnit kak da si skinem euro truck simulator pomocu qtorrenta???
e jel znas ti mozda kako da skinem euro truck simulator pomoću qtorrenta?
Koji je tebi qrac?? Prekini spamat!!