Euro truck simulator

poruka: 145
|
čitano: 99.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Euro truck simulator
serta007 kaže...

ajde mi reci jel ima pach za licencirane kamione tj.sa pravim imenima jel sam vidio na you tube da ima pravih kamiona i gdje se moze skinuti???? euro truck simulate??

Evo tu imaš i kamione Žuja....itd...    http://rapidshare.com/files/142500034/svebee.scs 
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
neaktivan
Euro truck simulator

kaj se tice igrivosti po meni je odlicno napravljena kontrola

u options si stavim na mis+tipkovnica i onda se volan ne  zakrece s strelicama nego s misem i mozes recimo kao i u stvarnosti zaokrenut volan samo malo a ne da cijeli kamion cuka zbog skretanja

ed samo da vam velim

kocenje s rucnom na semaforu unistava kocnice

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro truck simulator

Igra je sasvim ok za jednu simulaciju kamiona.

Brzo dosadi istina, ali da su malo razgranali ceste više u širinu i dodali još malo građevina bilo bi zaista zabavno profuravat se malo okolo Namigiva

Ova fora s mišem okretat volan zvuči ok - moram i to probati..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo ja sutra dobivam grafu :)

budem instaliro igru ali bi htjeo sa patchavima za prave kamione, i dali se to moze online igrat pa da zaigramo preko hamachia/interneta?

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
16 godina
neaktivan
benko kaže...

evo ja sutra dobivam grafu :)

budem instaliro igru ali bi htjeo sa patchavima za prave kamione, i dali se to moze online igrat pa da zaigramo preko hamachia/interneta?

ne...
ipak je to simulacijaOsmijeh
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
steta kaj nemremo online.

a ja naso puno modova za igru....
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
16 godina
neaktivan
Euro truck simulator

Jel mi može netko objasniti kak da u igri nabavim onaj certificate. Znate onaj mali crveni znak. To treba kupiti? Gdi? Kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro truck simulator

Pa moraš imati određeni iznos kolko košta, i onda kad klikneš na odredište gdje se traži on te sam pita dal želiš kupiti...

1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Euro truck simulator

jel tko zna kad se kupe kamioni kako ih birati (ja imam 3) ali ih nikako ne mogu birati? hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro truck simulator

Kad dodješ kod truck dealer-a imaš tmo 3 kamiona Scanie, 3 Volva, 3 Reanulta i 3 Mercedesa a biraš ih sa tipkama lijevo-desno i odabereš kojeg hoćeš ( naravno ako imaš dosta love ) i to je to!! I možeš ih malo upgrade-at na onom service-u i tamo ga možeš i farbat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro truck simulator

pomoć ne radi mi volan, u kontrolama je ali koda i nije

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro truck simulator

igram 18 Wheels of Steel American Long Haul ali nije mi bas sve jasno..... imam puno para Cool kamiona, prikolica... procitao sam negdje da se može vlastita kompanija stvoriti i zaposlit vozači... kako? ne kuzim nista... molim odgovor sto brze.. hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro truck simulator

dajte pomagajte.... stvarno ne kužim nista....

0 0 hvala 0
16 godina

Kad dođeš do hotela gdje spavaš, treba ti se pojavit da zaposliš vozača, da vozi za tebe. Ali moraš imat 2 kamiona tako da jedan daješ njemu.

Karma is a funny thing.
15 godina
neaktivan
CikaSpaso kaže...

Kad dođeš do hotela gdje spavaš, treba ti se pojavit da zaposliš vozača, da vozi za tebe. Ali moraš imat 2 kamiona tako da jedan daješ njemu.

da...... ali kad dođem do hotela tamo može samo spavat i nista vise...
 neznam stvarno.... dajte neki odg

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2008 21:09 (Godfather).
15 godina
neaktivan
Euro truck simulator

dajte ljudi pomozite.............

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro truck simulator

Probaj igrat s G25 pa mi pričaj kako se loše igra!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Godfather kaže...
CikaSpaso kaže...

da...... ali kad dođem do hotela tamo može samo spavat i nista vise...
 neznam stvarno.... dajte neki odg

Nekad dobije ponudu za vozača a nekad ne.
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
Euro truck simulator

Ljudi ja sam davno (negdje oko 2000-te godine) igrao igru Hard Truck 2 koji mi je bio odličan i tematikom me jako podsjeća na ovo. Jeli ova igra neka vrsta nastavka tog serijala i koliko ih je uopće otada izašlo ako jest?

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro truck simulator

A koja sam ja mizerija :)

Dosad nisam igrao neku drugu igru na PC-u osim CMR2 a sad ova nece da se pokrene,koliko ja stelao ...nece.Progres ide negde do pola,cuje se muzika i toliko.Probao sam sve modove..prozor i sve to i nista.

Osim ako nije u pitanju moja 7200 GT Smijeh

Pitanje za vas gamere.

Zasto prokleti CMR2 nece da igra na XP SP2 a hoce na Visti? Cini mi se da je problem nastao kad se DX9 "prebacio" na DX9c

(isprobano na vise hardvera,na XP nece)

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Uuuu, sigurno je ugođaj 100x veći nego s Pevec volanom. Ako imaš G25, jel se promijene texture, AI drugih vozača, cijeli izgled igre??? Možda dobiješ neke nove i življe gradove?

Igra ima veći problem s monotonosti nego s upravljivosti (iako je naravno s tipkovnicom užitak 0). Jednostavno je dosadna, u prošlim nastavcima je to sve bilo bolje obrađeno, a ova igra kao da je ostala u beta verziji...
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
15 godina
neaktivan
Euro truck simulator

e ljudi, ne mogu nikako igrati s volanom. Nece mi ici ljevo, desno, ne rade cak ni gas i kocnica.

Testiral sam volan i videl sam da je sve ok, ali u igri nece sljakat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro truck simulator

jesi li u opcijama igre podesio volan?

1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
meni onaj link neradi ima koj drugi za skinut?
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Joe Cavallo kaže...

Uuuu, sigurno je ugođaj 100x veći nego s Pevec volanom. Ako imaš G25, jel se promijene texture, AI drugih vozača, cijeli izgled igre??? Možda dobiješ neke nove i življe gradove?

Igra ima veći problem s monotonosti nego s upravljivosti (iako je naravno s tipkovnicom užitak 0). Jednostavno je dosadna, u prošlim nastavcima je to sve bilo bolje obrađeno, a ova igra kao da je ostala u beta verziji...
 Pa normalno da je ostala u beti! Pa to nije gotova igra! Da se malo informiraš ako te zanima ta igra vidio bi na njihovoj stranici da se sprema dodatak za englesku tj. engleska se dodaje postojećoj mapi i obogaćuju se europski gradovi na kopnu. Dalje: ovih dana tvorci igre idu u Dansku primit nagradu za ovu igru a na povratku su rekli da će se zadržati malo po Europi radi sljedećih nastavaka ili dodataka. Što znači da već planiraju proširivat ovu igru! I priče su bile da će dodati i scandinaviju ( Norveška, Švedska, Finska ) pa kako su naši stari govorili:  Živi bili pa vidili!!
p.s. i normalno da je ugođaj 100x boji  nego sa pevecovim volanom kad g25 ima force feedback i sve ostalo! I vozi se ko po putru!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 22:00 (Joe Cavallo).
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
 Pa normalno da je ostala u beti! Pa to nije gotova igra! Da se malo informiraš ako te zanima ta igra vidio bi na njihovoj stranici da se sprema dodatak za englesku tj. engleska se dodaje postojećoj mapi i obogaćuju se europski gradovi na kopnu. Dalje: ovih dana tvorci igre idu u Dansku primit nagradu za ovu igru a na povratku su rekli da će se zadržati malo po Europi radi sljedećih nastavaka ili dodataka. Što znači da već planiraju proširivat ovu igru! I priče su bile da će dodati i scandinaviju ( Norveška, Švedska, Finska )
 Jel ti čuješ sebe što govoriš?

Ako prodaju igru, znači da više nije u beta verziji, znači da je gotova. Igra je već u prodaji dosta dugo, a tek će sad staviti dodatke. Onako igra grafički izgleda očajno, AI je zak*rac, nikakav G25 ne može to popraviti...

Iako su mi se sviđali svi prijašnji nastavci, ovo je, sorry, oteže smeće...
They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
15 godina
neaktivan
Euro truck simulator

jel mi ko moze objasnit kak da si skinem euro truck simulator pomocu qtorrenta???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e jel znas ti mozda kako da skinem euro truck simulator pomoću qtorrenta?

15 godina
neaktivan
jel znas kako da skinem euro truck simulator pomocu qtorrenta
marac
16 godina
neaktivan
Euro truck simulator

Koji je tebi qrac?? Prekini spamat!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka