Koliko ja znam RoExtended ima obje te zemlje. U rangu s Promodsom.
Jel neko zna kako se na Snowymoonu podesi da bude uvijek sunčani dan?
Stavi Rain probability u postavkama igre na 0%, mislim da ne možeš preko moda da bude uvijek sunčano.
Može se namjestiti samo ja ne znam kako...
Može li se napraviti Scandavian update igre na offline piratiziranoj inačici igre, da se ne mora opet sve ispočetka instalirati? ("pitam za prijatelja")
Ekipa, sretan vam Božić! :D Vidim da je tema malo zamrla, ali nadam se da vas ima još koji vozite.
Ja sam odlučio umiroviti svoj G27 i počastiti se božičnim poklonom. Vrijeme je da se pređe na malo ozbiljniju razinu.
Vozi se, vozi. Ovaj novi DLC je nešto najbolje što su dosad is SCS-a napravili.
Također sam se počastio ali još ranije a za Direct drive nemam riječi, neusporedivo s prijašnjim T300 a o Logitechu da ne pričam. To je to, nema dalje.
Sretan Božić svim virtualnim kamionđijama 
Ja jos nisam do kraja uspio posloziti sve. Moram podesiti ovaj dodatak sa zmigavcima i svime da radi kako treba, a i cekam stalak da mi dodje jer mi ne odgovara ovako na stolu, ali ovo malo sto sam isprobao je odlican. Neusporedivo sa starim volanom.
Sto se novog DLCa tice isto tako se slazem. Odlican mi je i sa gustom sam odradio onaj event vezan za njega. Sad se rjesava bozicni event, ostalo je jos par voznji za odradit.
Ovdje ti je sve kako složiti ručice, dolje sam i video linkao tako da je vrlo jednostavno za složiti. Preporučam i modove za pedale jer po defaultu sve imaju isti otpor a to mi nikako ne odgovara pogotovo jer igram i utrke povremeno (nabavio i ESX volan), nije skupo a dosta veliki upgrade ako tražiš još veću realnost. Isto sam kupio onaj originalni za kočnicu ali sam i njega morao modificirati jer je pretvrda, više je za prave čvrste rigove a ne diy rješenja kao kod mene.