Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.200
|
čitano: 7.825.515
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2

@Igzy20 

Gdje si kupio stalak ?

Pretpostavljam da je preklopiv.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2024 11:12 (mkexx).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

@hahhaajaads, baš sam nedavno došao na temu playseatsa sa frendom. On si sad prati akcije i planira uzet isto nešto sklopivo. Meni je fora, al zasad mi je stalak dovoljan. U svakom slučaju, koji god da imaš upgrade je u odnosu na obično sjedalo i miš/tipkovnica combo. 

spoonman039, ne čini ti se. Udaljeno je od monitora dosta, ali to je bilo samo za potrebe slikanja. Kod igranja je bliži. Stalak i pedale su pod stolom, sami volan je malo ispred stola. Imam 24" monitore tako da se vidi se dobro, ali bilo bi i bolje da je 27" monitor u pitanju. No, meni ne smeta, priviknuo sam se jako brzo. 

A žena je odmah pitala dal volan radi i u NFS Heat pošto zna to zaigrat. Rekoh, radit će. 

@mkexxInstar informatika . Sklopiv, podesiv po visini, 3 razine nagiba pedala. Dolazi sa šarafima za volan, šifter i pedale, te vezicama za kablove. Iznenadilo me koliko je čvrst, očekivao sam da će za tu cijenu bit lošiji. Ništa se ne klima, gumene nožice ga drže na podu, pa nema pomakivanja. Treba mi 5 min da ga namjestim prije igranja i isto toliko da ga maknem kad ne igram. Nema više zapetljanih kablova, ne smeta na stolu ako trebam nešto radit i sl. Definitivno preporuka. Vjerujem da ima i kvalitetnijih i boljih stalaka, ali ne bude se ni sa ovim pogriješilo.

Što se samog ETS tiče, uzeo sam odmah Grčku pri izlasku i moram reći da mi se dopada jako. Zanimljive su mi ove uske uličice i istovari na tim mjestima. Treba se nekad malo i pomučiti. Jedini minus zasad su mi naplatne kućice kod kojih se bez obzira na ENC potrebno zaustavit. Sad se rješava taj event, a koliko vidim došao je i božični event, pa idemo i njega odvozit. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Hvala na odgovoru, ali nažalost artikl je trenutno nedostupan.

Naručio sam sa službene stranice svoj prvi volan Moza R5 bundle, tako da neće baš brzo stići.

0 0 hvala 0
8 godina
Euro Truck Simulator 2

da li je netko naišao na bug da ne možete s teretom izaći iz kruga firme ? U zadnjih nekoliko dana često mi se to dogodi i onda moram leavati job, izgubim pare, vrijeme, naživciram se i ugasim .

Ima li neki fix ? Našao sam da je riješenje verificirati filove ali meni nije pomoglo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Imaš li instalirane modove? Možda ti neki mod radi problem.

Otvori game log sa notepadom i vidi unutra što se dešava. Možda ti samo neki mod nije kompatibilan s verzijom igre i to ćeš moći vidjeti u game logu

1 0 hvala 1
8 godina
Prte kaže...

Imaš li instalirane modove? Možda ti neki mod radi problem.

Otvori game log sa notepadom i vidi unutra što se dešava. Možda ti samo neki mod nije kompatibilan s verzijom igre i to ćeš moći vidjeti u game logu

E da to nisam spomenuo , nemam niti jedan jedini mod. Igra je full stock sa svim expanzijama. To mi se počelo događati nakon što sam instalirao Grčku. Makar ne mora biti to je samo ono što sam primjetio.

10 godina

A zaboravio sam pitati... Na koji način ne možeš izaći iz kruga firme? Fizički kamionom ili se igra crasha?

8 godina
Euro Truck Simulator 2

Sorry i ja dajem info na kapaljku.

Dogodi mi se isto ovo :

A problem just began today with my ETS2. I cannot drive out of a company, dealership, garage and turn onto the street. My truck stops, hazard lights automatically turn on, and air pressure very rapidly falls from full pressure to below the requirement within 2 seconds

Fizički s kamionom. Ništa se ne crasha. Samo se upale sva 4 žmigavca i tjt.

Budem snimio večeras ako se ponovi. Stvarno ne znam što se događa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

https://steamcommunity.com/app/227300/discussions/0/4339851480062506221/

Evo ovdje ima neko moguće rješenje pa probaj s tim

0 0 hvala 1
8 godina
Prte kaže...

https://steamcommunity.com/app/227300/discussions/0/4339851480062506221/

Evo ovdje ima neko moguće rješenje pa probaj s tim

Glupan sam .

Ovaj post sam i citirao gore i nisam probao to riješenje jer mi se činilo glupo, a nisam nikakve postavke dirao u igri.

Ovo je riješilo problem

The problem turned out to be the "Emergency Brake System", which I put from "vehicle" to "Full detection". I'll try report it as a bug.

10 godina
Euro Truck Simulator 2

Obicno tako bude. Probaš 100 stvari, a na kraju bude neka glupost.

Najbitnije je da sad radi. Truck on! 

1 0 hvala 1
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo mene nakon cca 3 godine opet u igri, drago mi je da nisam prodao volan. Natrag zmontirane ručice na volan i guštam po Balkanu. Sad me nešto vuče da napravim upgrade volana za T300 ali još ću razmisliti o tome

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Imam ti ja neki aftermarket volan, mislim da mu je promjer 35cm. Razmak onih rupa u sredini je 70mm ako se ne varam.

Nije rađen za thrustmaster kao ovi volani sa linka nego je neki generic volan. MOMO s ali expressa 

Ako želiš dat ću ti ga jer meni ne treba

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Nažalost, aftermarket univerzalni neće pasati zbog tipki. Ovi koje sam linkao su rađeni baš za određene tipove volana da sve paše ko sa originalnim, zato i toliko koštaju ali hvala svejedno kolega 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2025 13:47 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Zanima li ikoga EVR sound mod za MAN, Mercedes i Volvo?

Kako sam prije par godina kupio par modova tako mi svako toliko na mail šalju nove kad izađe neki update.

Pa ako koga zanima mogu mu proslijediti na mail

1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Na kojim modelima Volva radi? Ako radi i na FH4 modelima daj šibni PM 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Igzy20 kaže...

Na kojim modelima Volva radi? Ako radi i na FH4 modelima daj šibni PM 

A kaže u mailu "added support for new volvo fh5,6" tako da pretpostavljam da nije za fh4.

Ali uvijek mozes probati

14 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Euro Truck Simulator 2

I najave za Island 

0 0 hvala 0
6 godina
Euro Truck Simulator 2

Yebeš sve to dok ne uvedu multi-core support. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice