Evo malo sam bacio oko na allkeyshop i ETS2, sa svim map DLC-evima, bi izasao oko 220-230kn što po meni nije uopce tako skupo u odnosu na ono sto se dobiva
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo malo sam bacio oko na allkeyshop i ETS2, sa svim map DLC-evima, bi izasao oko 220-230kn što po meni nije uopce tako skupo u odnosu na ono sto se dobiva
Pričekaj Steam christmass sale. Ja sam tamo uzeo ETS2 za 2.5 Eura... istina kasnije sam ostavljao kako je koji DLC izlazio lovu na rate, ali možda bude neki megapack za manje od tih 30tak Eura.
Ma dobro, ja sam kupio manje vise sve sto se kupiti moze (osim onih paint job dodataka i slicnih tome). Ali gledam ako bi sad netko isao kupovati sve odjednom kakva je trenutno cijena. Ali i to sto kazes, treba sacekati i taj christmass sale pa vidit iako mislim da je cak i jucer vec poceo
Ekipa iz SCS-a je opet na sebi svojstven način napravila prigodnu čestitku za nadolazeće blagdane. No, kao i uvijek ne radi se samo o čestitki već i o teaseru. Izgleda da su riješene stvari oko licenci i iduće godine nam stižu dva nova kamiona u ETS2.
Nadam se da će i američke kompanije popustiti i da ćemo nove kamione vidjeti i u ATS uskoro (pogotovo Volvo VNL :D )
Ekipa iz SCS-a je opet na sebi svojstven način napravila prigodnu čestitku za nadolazeće blagdane. No, kao i uvijek ne radi se samo o čestitki već i o teaseru. Izgleda da su riješene stvari oko licenci i iduće godine nam stižu dva nova kamiona u ETS2.
Nadam se da će i američke kompanije popustiti i da ćemo nove kamione vidjeti i u ATS uskoro (pogotovo Volvo VNL :D )
jeli ono novi Man?
Da, E6. I on je bio davno prije najavljen, ali isto je zapelo na licencama. Izgleda da je i to riješeno i da stižu oba modela tijekom iduće godine.
Uzeo sam volan speedlink drift oz.
Super radi sa ets2 ali me muci grafika volana. Trza dok se skrece dok tako nije bilo kad sam prvi put volan ukljucio sve do voznje renault kamiona kojeg sam nekako uspio prevrnuti i od tad sranje.
evo i mene medju veeeelike hehe mali ali dinamitan ;)
Pozz.Gledam sad na G2A specijalne transporte i ne nađem,jel moguce da nema tamo za kupit taj dlc?
Mislim da su ti manji DLC-evi kao npr. i Heavy cargo samo na steamu. Ali i tamo kostaju oko 5€ tako da to nije puno
Kupio preko steam-a.Jos ove kupit koji mi fale i to je to. Sad ove poklone rijesavam lagano
Nova S Scania. Ništa pre jako ovaj put.
Jebeno izgleda, no jel ima netko link moda V8 zvuka koji radi s ovom Scaniom? I dal ima mod s kojim si mogu dodavati u kabini one figurice i to?
Samo u SP zasad, upitno je dal uopće i bude u MP. Iskreno se nadam da ne bude.
Dex.pwn za dodatke u kabini si googlaj SiSl Mega Pack. Nema čega nema od dodataka, ja ga koristim već duže vrijeme.
Ubacio ih, došo da uredim kamion i nema ničeg
Dole ti je popis modova.
Nemam DLC CA, pitam dal ima neki mod koji imitira CA.
Koliko znam, bez CA ne možeš koristit ni modove za takve stvari. Tako da ti preostaje kupiti igru (bar je sad na popustu dosta) ili jednostavno igrati bez toga.
Koliko znam, bez CA ne možeš koristit ni modove za takve stvari. Tako da ti preostaje kupiti igru (bar je sad na popustu dosta) ili jednostavno igrati bez toga.
Sve to funkcionira no problem je što nema za s i r seriju,recimo imam na 2012 streamline,rjl verzijama,ali na s i r 2016 nema :)
Upravo iz minimizirane igre se javljam :)
Pirat naravno :)
Sve to funkcionira no problem je što nema za s i r seriju,recimo imam na 2012 streamline,rjl verzijama,ali na s i r 2016 nema :)
Znači mogu imati bez DLCa te dodatke u kabini? Treba mi GPS najviše.
Znači mogu imati bez DLCa te dodatke u kabini? Treba mi GPS najviše.
Stari moj nerade sve funkcije tog packa s novim scaniama,imao neimao dlc ne radi!
Jedino na starim kamionima(imam mod za 1.30v igre)
Pa znam, čekam update tog packa
Kamionđie sretan vam ŽićBo puno sretnih i sigurnih KM vam želim i da koji put povezete autostopom djedicu
Actros 2014 8x4 i Scania S 2016 8x4 :)
EDIT
Malo sam uredio ovaj mod s light boxom,maknuo paula stavio michelina :)
Radi s 50akeda i ostalima :)
https://drive.google.com/open?id=1wP7R8d0kKU3JHnIK3Zg8mbngQy0m6oWA
Odakle 8x4 na novim Scaniama?
Ja imam jedino 6x4
Ako po defaultu nema 8x4 onda može biti samo jedino.... Imaš jedan pokušaj.
Google čini čuda, ali ponekad i za to treba biti sposoban....
Pozdrav svima, novi/stari sam vozac u ovom ETS-u, posto sam davno igrao ATS, ali ne online.
Zanima me kako funkcionise online mod, da li se moze posjedovati vlastita kompanija i sta je cilj ?
Pošto imam viška vremena,htio bi naučit izrađivat svoje modove,može koji dobar tutorial?
Sad opet se igrao po lightboxu sad je u tonu s kamionom :D
EDIT
Znam da sam naporan s michelinom haha,no baš mi nekako paše takav truck kakav je u michelinu,no kako bi se reklo bitno da meni odgovara :D
BTW
Od izrade modova prvo bih naučio izrađivati dodatke za kamione(svjetla,trube,rotirke i sve te ostale điđe miđe).