Zaleti se sa 200km/h ko Dex pa ce ic svuda
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zaleti se sa 200km/h ko Dex pa ce ic svuda
Samo gas do pola i C1
Vuče uzbrdo ko zubima ahha
Ima netko rijesenja za ovo dodem do tu i dalje neide...
U pitanju je brzi posao pa nemogu pojacat kamion...
S kojom brzinom ideš na uspon?
1. i gas... spustim se skroz i probam zaletom neide...
EDIT: Istrosio cijeli rezervoar goriva, a pomako ga nisam... odem metar,2 naprijed i to je sve
https://www.hrkgame.com/en/games/product/euro-truck-simulator-2-high-power-cargo-pack/
dali je to taj novi DLC sa specijalnim teretima o kojem pricate??
ja kupio ali nigdje nevidim te specijalke??
i sto je ovo :D :D :D :D
https://www.hrkgame.com/en/games/product/euro-truck-simulator-2-high-power-cargo-pack/
dali je to taj novi DLC sa specijalnim teretima o kojem pricate??
ja kupio ali nigdje nevidim te specijalke??
Ako misliš na Special Transport DLC koji je izašao nedavno, to nije taj DLC. Kupio si krivi
Nego, daj mi reci koji mod si skinuo za ovaj gps s lijeve strane?
evo ako ti sta znaci to su ova 2 cabine interior mod tako nekako se zove
evo ako ti sta znaci to su ova 2 cabine interior mod tako nekako se zove
BTW
Taj addon i ja koristim,radi mi na svim kamionima i svim verzijama igre isto tako :)
Topla preporuka :)
jel to samo meni ili i ostalima
kupljena je igra i svi DLC dodatci
ali na iveco kamionima na svim u trgovini fali volan :D
na ljevoj strani fali a na desno kad prebacim nefali :D
Probaj downgreadati ets za verziju niže,nekakav bug :)
Probaj downgreadati ets za verziju niže,nekakav bug :)
ma neda mi se ionako fiat nikad nije bio dobar kamion u RL a kamoli na igrici
samo MAN volvo daf ;)
P.S. evo u RL moj posao :D http://prntscr.com/hpmau4
ljudi inaće u slobodno vrijeme bježe od posla a ti još u virtuali radiš istu stvar kao i cijeli dan :D svaka čast haha
ljudi inaće u slobodno vrijeme bježe od posla a ti još u virtuali radiš istu stvar kao i cijeli dan :D svaka čast haha
tnx ;)
a gle kad nesto volis volis do kraja ;)
ovdje mi je fora ukrasavanje kamiona sto mom sefu nepada napamet hehe
ovdje si dam oduska :D
Pogledaj auto save-ove...
ovaj BUNDLE se moze kupiti???
i nema veze sto imam dlc high power cargo vec instaliran??
Naravno. Prijavi se na Steam, odi u Store i nađi taj bundle. Vidjet ćeš da ti cijena bude manja od tih 12.30€ i da DLC-ovi koje imaš (u tvom slučaju Heavy Cargo Pack) bude označen sivo i bude pisalo da taj DLC već posjeduješ.
Ja sam oba DLC-a imao i Special Transport me u budleu ispao 4€ (nekih 1€ manje) nego da sam kupovao po redovnoj cijeni.
hvala puno odo kupiti i da malo jace od 8e je nije 12 kao tamo ;) http://prntscr.com/hq6zz7
ova skandinavija me odusevila kak su ljepo napravili samo steta sto nema snjega :(
mozda ce i to u nekom DLC rijesiti hehe
moram uzet vecu kabinu ak mislm vozit ko kaki pravi ;) tj kao vi ostali ;)
Ja se ne odvajam od Italije. Definitivno najbolji map DLC do sad. Nema rute na kojoj me nešto ne oduševi. Jedva čekam da dodaju Special Transport rute u Italiju.
P.S Ako netko nije vidio, stigao je Christmas Event za ETS i ATS. Najzanimljiviji dio mi je što ne samo da se mogu dobiti dodaci za kabinu, već se natječe i za fizičku nagradu (bon za kupnju u službenom ETS2 webshopu od 50€ za tier1 ili 100€ za tier2)
Mozda je malo glupo pitanje, ali moze li mi netko objasnit sto je tocno taj world of trucks?
Najjednostavnije rečeno, web stranica na kojoj možeš pratiti statistiku svojih WoT tura, objavljivati SS iz igre, pratit statistiku i SS drugih korisnika, te povremeno riješavati ovakve evente kao što je ovaj božični za neke nagrade koje su uglavnom dodaci za kabinu ili neki unikatni skinovi.
Također kad imaš WoT možeš si stavit svoju tablicu po želji na kamion.
Razlika u WoT teretima (contractima) i običnim teretima je u tome što contracti imaju real time trajanje. Znači ako za neki teret piše da mu je do isteka 10 sati, to je 10 stvarnih sati.
Najjednostavnije rečeno, web stranica na kojoj možeš pratiti statistiku svojih WoT tura, objavljivati SS iz igre, pratit statistiku i SS drugih korisnika, te povremeno riješavati ovakve evente kao što je ovaj božični za neke nagrade koje su uglavnom dodaci za kabinu ili neki unikatni skinovi.
Razlika u WoT teretima (contractima) i običnim teretima je u tome što contracti imaju real time trajanje. Znači ako za neki teret piše da mu je do isteka 10 sati, to je 10 stvarnih sati.
Ako npr. sada napravim WoT account, moram li raditi novi profil u igri ili će sajt povuči statse mog trenutnog profila?
Ako npr. sada napravim WoT account, moram li raditi novi profil u igri ili će sajt povuči statse mog trenutnog profila?
ne moras radit novi profil u igri, samo ces kad udjes u igru tj. kod profila, morat ces povezat taj ingame profil sa ovim wotom (trazit ce te email i pass za wot)
nece ti povuc nikakve statse, zato kaj nisi imao wot profil, ne znam jel ti neko rekao da kad uzimas wot teret da mozes maksimalno 90km/h vozit (meni to pase, ali nekim nfs vozacima ne )
Pozdrav ljudi.Imam problem.Koja je sada prava verzija za ATS multiplayer?Prije 2 dana je bio neki update,sada opet.Pise mi da trazi neku verziju 1.30.2.2 ali ja nju nemam pod steam/library/eurotrucksimulator2/beta
Jel ja mogu povezat svoj račun i WoT iako imam krekiranu igru?
.