Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.931.013
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
TomoRI kaže...

ja sam za

- Ja isto.

BATTLELOG NEWBIE ( http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/191silvinjo/stats/894230851/pc/ )
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koliko sam ja shvatio, bit će kao kompanije, jedan "vlasnik" i onda se svi mogu pridružiti u tu grupu ili možeš staviti da samo određeni članovi mogu ući

Bit će voice chat i text chat, tak da bi bilo super da nabavite mikrofone da možemo ko ljudi pričat i vozit se u konvoju (također, piše da je moguće voziti u konvoju)

Konvoj radi na principu da par kamiona uzme prikolicu do istog grada (ili do istog tovarišta, nisam to shvatio) i jednostavno pičite jedni za drugima..

Ali što me najviše pati, kak sam gledao ono na yt kanalu, njima troši 1 - 1,5 mbps.. Ja osobno, to neću moć igrat jer je to previše, lagat će..

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Na moje pitanje kakvi će biti serveri, jel moguće uzeti privatne servere evo odgovora

"Only global server (Few locations in future)."

Tome se i veselim, puno vozača će bit, a kad bi bili privatni serveri, svi bi se raštrkali i gledali bi pustoš po cestama, ovako nam je taman :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dali ima negdje koja slika na netu da pogledam kako ce izgledat?Mogu mislit sta ce to bit kad vas 10 u isti glas pricaju na skajp ili TS.Koliko ja kontam svakako cemo morat radit za nekog u pocetku ili mozemo solo vozit?

EDIT: Dali ce biti admina kao u SAMP-u pa da kikaju one koji se recimo zabijaju? Mislim da ce bit takvih bisera..

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 17:59 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi ovo je beta, treba prvo vidjeti kako ce funkcionirati, kako ce se AI ponasati u MP i ostale stvari.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Dali ima negdje koja slika na netu da pogledam kako ce izgledat?Mogu mislit sta ce to bit kad vas 10 u isti glas pricaju na skajp ili TS.Koliko ja kontam svakako cemo morat radit za nekog u pocetku ili mozemo solo vozit?

EDIT: Dali ce biti admina kao u SAMP-u pa da kikaju one koji se recimo zabijaju? Mislim da ce bit takvih bisera..

1. dio - pa nece igrat to sve djeca, kao sto si i sam naveo u SAMPu, to su bebe od 10 godina koje haraju po serverima.. S razlogom će ovo biti only org :)

2. dio - nema zabijanja, kamion prolazi kroz kamion i to mi se NE sviđa, prvi razlog nema popravaka, nema štete, drugi razlog kog ću ja pretjecat po cesti kad ću prolazit kroz kamione.. Nema napetosti

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ne mora biti bas tako, logicno bi bilo da mozes prolaziti samo kroz kamione drugih suigraca(za idiote), buduci da se AI nikad nece svjesno zabiti u tebe, jeli.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ne mora biti bas tako, logicno bi bilo da mozes prolaziti samo kroz kamione drugih suigraca(za idiote), buduci da se AI nikad nece svjesno zabiti u tebe, jeli.

Al opet mi to nije fora, bas sam se nadao onome kad me neko "zguza", a ja mu se neću maknut u drugu traku na autocesti :P

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Znate li kakva će biti situacja sa mapama ?
Da li će se morati voziti na standarnoj mapi ili ce se moci igrati na modovanim mapama poput TSM-a, skandinavije i slično ?

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Znate li kakva će biti situacja sa mapama ?
Da li će se morati voziti na standarnoj mapi ili ce se moci igrati na modovanim mapama poput TSM-a, skandinavije i slično ?

U videima su rekli još na početku da će sve morat biti original od igre, znači ništa od naših modova :/

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nece valjati ako nema modova, znaci bice ono obicno , ali mozda naprave da samo odredjeni modovi mogu. I to ce biti dobro, barem da mogu lampe ostalo ne treba

spusteni do zemlje, siroke su felne, u krivini nema zime u kadu kad se sedne

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Hebes lampe nes bit pokretni kirbaj..Meni samo fizika treba ostalo manje-vise...

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Hebes lampe nes bit pokretni kirbaj..Meni samo fizika treba ostalo manje-vise...

Necu ni ja praviti cirkus od kamiona vec da mi krov ne bude mutav, i ostalo, al imaju one obicne valjda ce posluziti {#}, a fizika nije dobra ovako a kamoli u mp-u. Ma bice to sve dobro samo treba malo vremena

spusteni do zemlje, siroke su felne, u krivini nema zime u kadu kad se sedne
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni ce biti samo bitno da vozimo zajedno, fizika, hemija(mape) i ostalo je nebitno :D

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Što se tiče ovog prolaska kroz kamione, pa nedavno su uključili damage, šta su ga opet isključili?
A što se mapa tiče čuo sam da se igra na običnim mapama (bez Going East), ali isto tako da će ne na tim mapama dodavat neke stvari kao Meeting points za specialne evente. Tako piše na njihovom moddb profilu :D

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
HellKingCro kaže...

Što se tiče ovog prolaska kroz kamione, pa nedavno su uključili damage, šta su ga opet isključili?
A što se mapa tiče čuo sam da se igra na običnim mapama (bez Going East), ali isto tako da će ne na tim mapama dodavat neke stvari kao Meeting points za specialne evente. Tako piše na njihovom moddb profilu :D

Pitao sam ih na FB profilu, fino zamolio da odgovore zanima ekipu iz Hrvatske, bit će bez going east (zato jer se treba plaćati) ali samo neki serveri, bit će ih očito više tak da ćemo moć birat, nadam se da ćemo mi (bugovci) igrat na tom bez DLCa jer možda netko nema

I moći će oni raditi izmjene po mapi, ali ćemo morat skidat update-ove s njihove stranice, to je odlično, jer vjerujem da su oni pametnija ekipa od SCSa i da će nam staviti lokalne ceste i radove po cestama..

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bilo bi dobro da možemo izabrati koje modove želimo staviti, ali da se dogovorimo kao ekipa i da svi skinemo, ne neke gluposti nego npr mod za fiziku, itd..

EUNE LoL: TomoRi || Xfire: tomorijeka56
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Eo ja juce nabavio na steamu org, imate kakve prijedloge za modove ili za što bolji početak :P radim ove "brze poslove" i mislim da je pametnije tako skupiti te onda kupiti kamion? ili se varam :P

Dodajte me na steam: koken44 :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
koken1000 kaže...

Eo ja juce nabavio na steamu org, imate kakve prijedloge za modove ili za što bolji početak :P radim ove "brze poslove" i mislim da je pametnije tako skupiti te onda kupiti kamion? ili se varam :P

ne varas se

Gaming 4ever.
15 godina
neaktivan
koken1000 kaže...

U ovoj igri se nemožeš prevarit jer več za par dana češ zarađivat 50.000€ po turi te vrlo brzo i 100k€+. 

Bit češ pravi umjetnik ako shvatiš debile koji su pravili igru{#}

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
17 godina
Euro Truck Simulator 2

....{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
koken1000 kaže...

U ovoj igri se nemožeš prevarit jer več za par dana češ zarađivat 50.000€ po turi te vrlo brzo i 100k€+. 

Bit češ pravi umjetnik ako shvatiš debile koji su pravili igru{#}

Čovjek je pitao jel imamo kakve prijedloge za modove, a ti mu govoriš kako će uskoro zaraditi 50 tisuća eura, umjesto da mu kažeš kako da smanji tu zaradu i nek se muči..

@koken1000 - skini heavy economy, hard economy, kako god i muči se malo dok zarađuješ hehe

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Zekat kaže...
koken1000 kaže...

Čovjek je pitao jel imamo kakve prijedloge za modove, a ti mu govoriš kako će uskoro zaraditi 50 tisuća eura, umjesto da mu kažeš kako da smanji tu zaradu i nek se muči..

@koken1000 - skini heavy economy, hard economy, kako god i muči se malo dok zarađuješ hehe

Nisam znao da se radeći brze poslove skupljaju modovi i onda pomoču njih kupuju kamioni.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
12 godina
Euro Truck Simulator 2

HUNGARY MAP by Frank007 v0.9.2 za v1.9.22 ... {#}

Novi gradovi u v0.9.2: RÁCALMÁS, DUNAÚJVÁROS, DUNAFÖLDVÁR, SÁRBOGÁRD, SÁROSD, SIMONTORNYA, KÁLOZ, DÉG, ENYING, POLGÁRDI
Mislim da ova mapa nece imati problema sa novim patch-om, zato sto je samostalna ... {#}

Postavio frank007, danas: http://ets.modhoster.de/mods/hungary-map--3

----------------------- edit:
Napravio sam dvije ture na starom profilu Madje i radi sve ok ...

sl.2: ... i nikako da uvjeri gazdu da mu je dosao suMaper licno ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 12:38 (suMaper).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
suMaper kaže...

HUNGARY MAP by Frank007 v0.9.2 za v1.9.22 ... {#}

Nije službeno, to je netko konvertirao samo ili što već... Link će biti postavljen od autora na SCS forumu za 2-3 dana. To je jučer napisao:

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 14:42 (vrinho).
12 godina
vrinho kaže...

Nije službeno, to je netko konvertirao samo ili što već... Link će biti postavljen od autora na SCS forumu za 2-3 dana. To je jučer napisao:

Znam za to na SCS-u (pratim) ali ovo je on postavio, nije sluzbeno vec mirisem kao open betu sa ciljem da je max. pripremi za sluzbenu objavu i svoj vrlo postovani fan na SCS forumu ... {#}

modhoster.de to ne radi sto radi ets2.lt, da admini postavljaju popularne modove na svoje sajtove.

Ja cu svakako skinuti i sluzbenu verziju, da bi "platio" njemu ali i zbog sebe jer ce sigurno imati manje bagova. Bio sam nestrpljiv da vidim tih 10 novih gradova jer je to zaista fantasticno ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Znam, vidio sam da piše autor frank007 ali svejedno čekam službeno gdje je i sam rekao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dal ima ko da mi kupi ets2 ja mu platim preko bona ili nekako

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav ekipa može li netko da mi pomogne, tražim mapu gdje imaju zemlje bivše yuge pa ako netko zna gdje tražiti i gdje skinuti bio bi mu zahvalan da me uputi i na taj način pomogne :)

unaprjed zahvaljujem 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vlaha kaže...

pozdrav ekipa može li netko da mi pomogne, tražim mapu gdje imaju zemlje bivše yuge pa ako netko zna gdje tražiti i gdje skinuti bio bi mu zahvalan da me uputi i na taj način pomogne :)

unaprjed zahvaljujem 

Nemas takve mape.Ima TSM mapa par gradova u HR...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice