Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.190.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#}.

7 1 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...{#}

Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo odmaranja {#} Ovu sam nasao na netu {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
lion002 kaže...

...{#}

Bravo ... skidam kapu ... {#}

Ja ovdje posebno cijenim dvije stvari:
 1. istrajnost na jednom profilu do 118+ levela, i
 2. posebno, umjetnost izbjegavanja svih problema zlocudnih modova ... {#}

Jel moze da vidimo i "Povijest napredovanja" (Tvoje statistike) i info da li si na ovom profilu vozio samo Skandi ili i neku drugu mapu ?

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...samo Skandi,odnosno osnovna + dlc + promods i nijednu drugu, od početka tj. od kad su izbacili promods(bez kupovine kamiona i garaža,jednu sam kupio greškom,da se može i ona prodati,ali ne može,a scaniu ovu vozim od početka)... Modove sebi upakovao(prepravljao,namam ih baš puno) da je igra što realnija(vizuelno i zvukovi) i baš mi služi za opuštanje(muzika i vozi)...

Moj PC  
10 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

...samo Skandi,odnosno osnovna + dlc + promods i nijednu drugu, od početka tj. od kad su izbacili promods(bez kupovine kamiona i garaža,jednu sam kupio greškom,da se može i ona prodati,ali ne može,a scaniu ovu vozim od početka)... Modove sebi upakovao(prepravljao,namam ih baš puno) da je igra što realnija(vizuelno i zvukovi) i baš mi služi za opuštanje(muzika i vozi)...

Sta presao si skoro pola miliona {#}? Svaka cast {#}

spusteni do zemlje, siroke su felne, u krivini nema zime u kadu kad se sedne
12 godina
lion002 kaže...

Ooo, pa i ti si vec presao 400t km ... znaci sada juris pola milje km ... bravo, sjedi pali i vozi polako ... {#}

Kamione mozes slobodno kupovati jer ih prodajom (ili premjestanjem) eleminiras sve moguce probleme. I garaze su meni sasvim jasne, da ne mogu se prodati ali ne prave probleme ako su prazne. Znaci trebas prije sve vozace i kamione premjestiti iz svih garaza sa Skandi i tek onda mozes deaktivirati Skandi i aktivirati neku drugu mapu. Samo poslije premjestanja (ili otpustanja) moras jos malo docekati da svi ti premjesteni vozaci zavrse svoje isporuke.
Ja na jednom profilu furam sve mape, sem onih samostalnih: Madjarska, Rumunija etc ... {#}
Ee pa super je to sto sam sebi prepravljas modove, jer tako max. eleminiras moguce probleme nekompatibilnosti modova ...
Da, to sam vec i ja zapazio da vec valjda skoro ides i spavati sa svojom Scanijom (super), ali ipak vjerujem da si bar malo provozao (bar probao) i sve ostale ... {#}

17 godina
Euro Truck Simulator 2

...sve mape do sada koje su napravljene su probane čisto da vidim kako su urađene,a što se tiče kamiona i oni su(ne bih drugačije kupio ovu Scaniu koju sad vozim,brzi poslovi/pošteno zarađena/ kao i probavanje modova za jači zvuk u kabini/vani za svaki kamion). Ali nije mi se dalo sve ispočetka igrati na svakoj novoj izbačenoj mapi, a što tiče kupovine kamiona/vozača nisam se htjeo zamarati sa tim,kao što rekoh,baš mi je igra za opuštanje/odmor..muzika,pali i vozi...{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

...sve mape do sada koje su napravljene su probane čisto da vidim kako su urađene,a što se tiče kamiona i oni su(ne bih drugačije kupio ovu Scaniu koju sad vozim,brzi poslovi/pošteno zarađena/ kao i probavanje modova za jači zvuk u kabini/vani za svaki kamion). Ali nije mi se dalo sve ispočetka igrati na svakoj novoj izbačenoj mapi, a što tiče kupovine kamiona/vozača nisam se htjeo zamarati sa tim,kao što rekoh,baš mi je igra za opuštanje/odmor..muzika,pali i vozi...{#}

Al šta se tiče kamiona nema neke prevelike razlike kolko sam ja primjetio... Recimo uzmeš kamion sa nekih 400-450 ks, ja sam jedino primjetio razliku između Scanie R440 i Man-a 440, nekako mi je Scania bolje vukla al možda se to meni samo učinilo! Jedino me fasciniro FH16 750 sad novi 2013, kamion je odličan al Nothing beats a Scania V8 {#}

Never late in a \8/
12 godina
Scania Fanatic kaže...

Al šta se tiče kamiona nema neke prevelike razlike kolko sam ja primjetio... Recimo uzmeš kamion sa nekih 400-450 ks, ja sam jedino primjetio razliku između Scanie R440 i Man-a 440, nekako mi je Scania bolje vukla al možda se to meni samo učinilo! Jedino me fasciniro FH16 750 sad novi 2013, kamion je odličan al Nothing beats a Scania V8 {#}

Hehehe ... pa je, ako cemo lagat ... {#} ... {#}

11 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Scania Fanatic kaže...

Hehehe ... pa je, ako cemo lagat ... {#} ... {#}

i bez lazi :P i ja sam skoro do prije 10 dana vozio volva FH 16 750 i to je najbolji kamion u igrici cijeloj, i sto se tice snage i upravljanja i svega ostalog ali evo skoro sam uzeo novu Scaniu R730 Streamline i mogu vam reci da skoro pa ko i volvo je, samo ima malu zamjerku sa upravljanjem, lakse Volvo mota i ulazi u zavoje... ali su tu negdje naspram svih ovi ostali "losijih" kamiona.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 0:37 (EmyR).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

­

♥ One and Only Scania \8/♥
Moj PC  
13 2 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Bravo Strumf, kamion ti je super ... i gdje nadje te tablice ... {#}

Moj PC  
1 3 hvala 1
12 godina
Euro Truck Simulator 2

TSM 4.6 stize u subotu 01.03.2014 ... {#}

Uskoro stize i ProMods version 1.6 !!! ... {#}

Promods Map Mod - Stockholm - Kalmar (v1.60 Preview)

McDonald's McDonald's
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma hebes tsm neka daju neki update za igru,neka kamion neki ubace...Meni je tsm pomalo dojadila,sad vecinom madju igram ali slabo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Uskoro ets2 1.9 ... {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz kamiondzije evo jedno pitanje pa ako bude raspolozeni da mi malo pojasne. U izradi sam h-mjenjaca mjenjac sam napravio sada trebam kvacilo pa me interesuje potenci. koji da stavim,sa cega pase? i mozeli se on skopcat direktno na gamepad i da frcera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
suMaper kaže ...

Uskoro ets2 1.9 ... {#}

Sta ce bit u update-u? Jel ima negdje gdje mogu procitat sta ce bit?

12 godina

nope, sorry ... glavna stvar je AI (ako se ne predomisle), novi kamion nema  ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 22:38 (suMaper).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

HaHa

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Polako gubim volju za igrom,drzi me samo madjarska mapa inace da nema nje ja neznam dal bi igrao...Tsm mapa mi je dojadila kao sto sam gore napisao...Moraju nesto promjenit inace sumnjam da cu vise igrat...

EDIT: Ako dodje MP naravno da cu igrat {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 22:40 (Xperiax1).
Moj PC  
5 2 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

a sta bi sa Skandi, Rusija, Rumunjska etc ... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
suMaper kaže ...

a sta bi sa Skandi, Rusija, Rumunjska etc ...?

Skandi neznam dali sam probao,mislim da imam neke mape ali treba naci medju 100 gb modova za ets i fs 2013..Gobinu mapu sam probao (ako mislis na nju) ali nije mi nesto...Trenutno me madja jedino drzi...

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Nemoj traziti Skandi, sacekaj v1.6
Mislim na Rusija by Valera_t, zahtjeva DLC jer se na njegov istok nastavlja
Rumunjska 5.2, je isto kao i Madja, samostalna mapa bez autocesta i zahtjeva novi profil
Reisproject v 1.2 B, je preradjena osnovna ets2 mapa i je prilicno ok
Turska, isto sto i Rumunjska

ih, pa imas ti jos ohohoo da pogledas ... {#}

Moj PC  
2 1 hvala 2
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dali neko ima link ili zna di se moze nabaviti ovaj mod za krovne lampe

da budu take ili slicne   http://prntscr.com/2wc27y

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Par zanimljivih slika..Još jedna tura i opraštam se od DAF-a{#}

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 21:40 (Zekat).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Treba li za autobuse skinut nekakve posebne modove? Skinuo sam mod za bus,ali ne mogu nac bus u niti jednom salonu.

Di2 & EPS FTW!
12 godina
ivanoile kaže...

Treba li za autobuse skinut nekakve posebne modove? Skinuo sam mod za bus,ali ne mogu nac bus u niti jednom salonu.

Jesi li aktivirao mod ? Profil > Uredi > ...

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moze pomoc sa modovima za igru?? nisam bas imo vremena igrat igru pa nisam ni koristio modove pa bi zamolijo nekoga ako moze da mi da neke dobre modove koje i sam koristi ako nije problem...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stolic kaže...

moze pomoc sa modovima za igru?? nisam bas imo vremena igrat igru pa nisam ni koristio modove pa bi zamolijo nekoga ako moze da mi da neke dobre modove koje i sam koristi ako nije problem...

Modova imaš ko lopova u zatvoru, svih vrsti! Tako da reci nešto konkretno za šta te modovi zanimaju, dal za tuning, fiziku, grafiku ili zvuk ?

Never late in a \8/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice