Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.238.314
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel madarska kompatibilna sa scandinavia?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
goodye kaže...

jel madarska kompatibilna sa scandinavia?

Ne... 

Ljudi sretna Vam Nova godina {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 11:43 (Lettel).
16 godina

Vozači, Sretna Nova!! :)

Evo polako usavršavam vožnju na novom volanu i moram priznat da je još veći gušt vozit nego na joystick..  Pa ako neko ima mogućnost nek nabavi volan {#}

Htio sam vas zamolit za mod u kojem se glasnije čuje zvuk motora u kabini..

Te link za mapu Skandinavija.. 

Ta mapa ide na orginal mapu?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 14:07 (soja).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

ja nikako nemogu namjestit volan... uvjek mi ide previše okrenem za 5° ovaj u igri okrene za 30°šta got dirao po postavkama neide nikako

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zelenbic kaže...

ja nikako nemogu namjestit volan... uvjek mi ide previše okrenem za 5° ovaj u igri okrene za 30°šta got dirao po postavkama neide nikako

Meni je ovak i supeer mi je:

16 godina
neaktivan
soja kaže...

Evo polako usavršavam vožnju na novom volanu i moram priznat da je još veći gušt vozit nego na joystick..  Pa ako neko ima mogućnost nek nabavi volan {#}

Hvala

ovdje su ti glasniji zvukovi za sve kamione, osim za scaniju streamline, jer dok sam radio mod streamline još nije bio aktaulan 

osim glasnijeg zvuka vani i u kabini dodao sam drugačije zvukove žmigavaca, retardera, turba, kočnica ali u osnovi to je defaultni zvuk a pojačan 

više zvukova za različite kamione mogu biti istovremno uključeni, npr zvuk za scaniju u volva mogu raditi istovremeno u igri

http://ets2.lt/en/default-sound-edit-for-all-trucks-v2/

pro mods mapa radi s dlc-om i osnovnom mapom, skini ovdje 

prvi dio: http://www1.zippyshare.com/v/6297764/file.html

drugi dio: http://www44.zippyshare.com/v/5534216/file.html

@zelenbic koji volan imaš?

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 15:07 (robisierra92).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sretna vam svima 2014

Uspori malo! Već sutra budeš samo ime na spomeniku!

2 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Uzimam sad jedan odmor do 20. tako da necu igrati neko vrijeme. Cujemo se ekipo tamo kasnije {#} Ne znam sto ne mogu sliku ubaciti ali nema veze

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

1 0 hvala 0
16 godina
robisierra92 kaže...
soja kaže...

Hvala

ovdje su ti glasniji zvukovi za sve kamione, osim za scaniju streamline, jer dok sam radio mod streamline još nije bio aktaulan 

osim glasnijeg zvuka vani i u kabini dodao sam drugačije zvukove žmigavaca, retardera, turba, kočnica ali u osnovi to je defaultni zvuk a pojačan 

više zvukova za različite kamione mogu biti istovremno uključeni, npr zvuk za scaniju u volva mogu raditi istovremeno u igri

Dal moram krenut s novim profilom ako stavim pro mod mapu?

EDIT:

Kad enable-am Pro mods mapu izbaci me van iz igre.. probao sam i napravit novi profil al opet isto.. imam orginal preko steama i dlc

Jel zna netko u čem je stvar??

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 16:52 (soja).
16 godina
neaktivan
soja kaže...

EDIT:

Kad enable-am Pro mods mapu izbaci me van iz igre.. probao sam i napravit novi profil al opet isto.. imam orginal preko steama i dlc

da ne bi bilo zabune - skinuo si oba fajla i raspakirao na desktop, ili gdje god, pa sve scs fajlove iz tog foldera kopirao u mod folder?

znači imaš 1.8.2.5 verziju, pogledaj u game log u ets2 folderu na c disku što kaže, možeš kopirati ovdje zadnje logove

možeš probati pokrenuti igru samo s promods mapom bez modova 

Tempus fugit
17 godina
soja kaže...
robisierra92 kaže...
soja kaže...

Hvala

EDIT:

...skini sa ovoga linka http://www39.zippyshare.com/v/67019379/file.html  ovaj def i ubaci u mod folder zajedno sa ona dva od promoda......i ne moraš praviti novi profil...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 18:30 (lion002).
16 godina
robisierra92 kaže...
soja kaže...

EDIT:

da ne bi bilo zabune - skinuo si oba fajla i raspakirao na desktop, ili gdje god, pa sve scs fajlove iz tog foldera kopirao u mod folder?

znači imaš 1.8.2.5 verziju, pogledaj u game log u ets2 folderu na c disku što kaže, možeš kopirati ovdje zadnje logove

možeš probati pokrenuti igru samo s promods mapom bez modova 

da oba fajla sam skinuo, kopirao u mod folder, ušao u igru edit profile, sva maknuo i označio samo ta dva fajla pro mods-a i kliknem continue i izbaci me van na pola loading screena..

imam 1.8.2.5 verziju.. 

evo zadnji dio iz game log-a: 

00:57:26.477 : <ERROR> load_unit() - Expected exactly one top-level unit in file (/def/vehicle/truck/mercedes.actros/interior/standard_p.sii), got 2

00:57:26.478 : <ERROR> load_unit() - Expected exactly one top-level unit in file (/def/vehicle/truck/mercedes.actros/interior/standard_r.sii), got 2

00:57:26.479 : <ERROR> load_unit() - Expected exactly one top-level unit in file (/def/vehicle/truck/mercedes.actros/interior/standard_g.sii), got 2

00:57:26.479 : <ERROR> load_unit() - Expected exactly one top-level unit in file (/def/vehicle/truck/mercedes.actros/interior/exclusive_p.sii), got 2

00:57:26.480 : <ERROR> load_unit() - Expected exactly one top-level unit in file (/def/vehicle/truck/mercedes.actros/interior/exclusive_r.sii), got 2

00:57:26.480 : <ERROR> load_unit() - Expected exactly one top-level unit in file (/def/vehicle/truck/mercedes.actros/interior/exclusive_g.sii), got 2

00:57:27.465 : [startup] spawned 19 vehicles

00:57:27.472 : <ERROR> Mipmapping is not supported for npot texture: '/automat/texture/alphabet.dds'.

00:57:27.472 : <ERROR> Mipmapping is not supported for npot texture: '/automat/texture/alphabet.dds'.

00:57:27.473 : <ERROR> Mipmapping is not supported for npot texture: '/automat/texture/numeric.dds'.

00:57:27.473 : <ERROR> Mipmapping is not supported for npot texture: '/automat/texture/numeric.dds'.

00:57:27.539 : [startup] spawned 2 vehicles

00:57:46.925 : Creating save-game file (/home/profiles/4E69636B/save/1/game.sii) ...

00:57:52.130 : quit

00:57:52.130 : Creating save-game file (/home/profiles/4E69636B/save/autosave/game.sii) ...

00:57:52.175 : Game has been auto-saved.

00:57:52.500 : [dx9] NVAPI unloaded

00:57:52.501 : [net]  LOG INFO: Stopped

00:57:52.639 : [sys] process shutdown

17 godina
Euro Truck Simulator 2

...moraš ubaciti i ovaj što sam ti ja gore linkao, znači, ta dva(kad ih otpakuješ) plus ovaj moj gore moraju biti u mod folderu i treba ovako da ti izgleda na kraju:

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 18:41 (lion002).
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
lion002 kaže...

...moraš ubaciti i ovaj što sam ti ja gore linkao, znači, ta dva(kad ih otpakuješ) plus ovaj moj gore moraju biti u mod folderu i treba ovako da ti izgleda na kraju:

Sad radi {#}

Hvala 

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mozda jest malo oft, ali ne znam gdje drugo da pitam.

Dobio sam 4 steam kartice igrajući, e sada me interesuje da li cu ja vise ikada moci da dobijem kartice igrajući igricu jer mi piše "You don't have any more drops remaining for Euro Truck Simulator 2."

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lion002 kaže...

pa da def file se za ovu verziju mape skida s njihove stranice {#} zaboravih na to, zato se igra rušila

btw poljoprivrednici u mađi očigledno dobro žive jer svi voze nove petice, čak i ovi koji prodaju lubenice ;) 

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
lion002 kaže...

pa da def file se za ovu verziju mape skida s njihove stranice {#} zaboravih na to, zato se igra rušila

btw poljoprivrednici u mađi očigledno dobro žive jer svi voze nove petice, čak i ovi koji prodaju lubenice ;) 

Posto su lubenice? Inace imaju oni dosta tam tih lubenica, sjecam se kad sam putoval s starim, negde oko Szegeda smo ih tovarili za D, u hladnjaci normalno, a munje su sijevale u tri coska i vjetar puhal, nebo crno, ma katastrofa vrijeme... A madzarska mi je ostala u srcu radi onih njihovih IFA kamiona, ja sam se tolko zaljubil u njih da sam sam sebi rekel da  kad budem stariji da si jednog moram nabaviti, obavezno {#} Posto je tam IFA ko tu nama TAM, kamion za poljoprivrednike i male firmice... 

Sad malo cekam da se madzarska mapa malo razradi i da bude malo veca, jer mi ovo izgleda pre malo, a vjerujem da bude fenomenalna... 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam problem sa jedim kamionom ima laptop unutra i kad je kamera u kabini ja taj laptop nevidim i zastore i tako te đinđe a kad stavim kameru onako izvana vidim laptop unutra i sve ostalo šta bi to moglo biti

Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...

Maaaaa daleko je RED mi bolji od ovoga, ovdje je dosta nekako mutnije, dok je na RED-u sve ljepse izrazeno, RED mi je bolji, bez puno razmisljanja 

ee jel mi mozes dat link od red??

16 godina
neaktivan

Htio bih sve obavjestiti da je ETS 2 oko 6,5 $ na Humble Bundleu.

12 godina
protjeran
BULIGO kaže...
R4zOR229 kaže...

Ajd daj link od madarske, inace kakva je u usporedbi s drugima jel izgleda realnije s tim rutama?

Da, ima puno dionica ceste gdje imas kuce lijevo i desno, kao u Slavoniji, a ne velikamapa i rastrkani mini-gradovi a izmedju njih nista, prazne ledine.I teze je zaradjivati, manje Xp se dobija, i 80km ne predjes za 30 sekundi nego vozis i vozis..a kisa kad padne, pada cijelu noc :) Naime, udaljenosti i protok vremena su drukcije nego na original mapi. Ima dosta low-definition objekata ali se zato mapa super vrti na maminom multipraktiku ;)

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=32&t=24305&sid=8fd04bd1aca3709d2d9e96a236f438ae

najnovija verzija je 0.9.1H

tamo su 2 linka za download, jedan kaže The version with lower, more "hungarian" rewards! 

drugi kaže The version with higher rewards!

znači prvi daje manje exp i novca za odvožene rute jelda? koji bi preporučili i jesu li razlike velike?

i naravno, dali modovi kao što su peterbilt 389, extra tuning za kamione i sl. rade ovdje? 

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Idem sad s malim offtopicom, ali tiče se vozača hehe

Kupio sam City Car Driving (150 kuna + PDV ispadne 176 kuna i par lipa) i stvaaarno sam očaran kakva je igra, nije najsavršenije realna, ali je naspram drugih igrica pre dobra.

Inače igrica je napravljena s namjerom da se koristi u svrhe obučavanja mladih vozača u autoškolama, ali su tokom mjeseci i mjeseci primali sve više zahtjeva da naprave tu istu igru i za naše svrhe, ne samo komercijalne. I tako smo dobili stvarno super igricu.

Imate na torentima starije verzije, ja sam ih desetak skinuo samo jedna je radila i zato sam se odlučio za kupnju, jer se vidi da puno igrača vozi, nema piratizacije i eto zahvalio sam im se na taj način.

Ima i modova dosta za razne aute, prvo morate proći misije nekakve gluposti i onda kad otključate sve možete rukat modove samo tako hehe

EDIT:
Ima modova i za kamione, baš prave tegljače, sad neznam kakva je realnost, ali mogu probat ako ste zainteresirani

Inače to vam je u velikim gradovima smješteno, imate sporednih cesta brdo, stvarno sam očaran :)

http://www.imagebam.com/gallery/88zv629ptl3ekzagilsgvdsehvxl7594

http://www.imagebam.com/gallery/9xa17sk06uenumyfzoz9x6x23o2umiw6/

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 13:58 (Hrvek1909).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lettel kaže...

Posto su lubenice? Inace imaju oni dosta tam tih lubenica, sjecam se kad sam putoval s starim, negde oko Szegeda smo ih tovarili za D, u hladnjaci normalno, a munje su sijevale u tri coska i vjetar puhal, nebo crno, ma katastrofa vrijeme... A madzarska mi je ostala u srcu radi onih njihovih IFA kamiona, ja sam se tolko zaljubil u njih da sam sam sebi rekel da  kad budem stariji da si jednog moram nabaviti, obavezno {#} Posto je tam IFA ko tu nama TAM, kamion za poljoprivrednike i male firmice... 

Sad malo cekam da se madzarska mapa malo razradi i da bude malo veca, jer mi ovo izgleda pre malo, a vjerujem da bude fenomenalna... 

Baš zato mi se jako sviđa ova mapa jer je prepuna detalja i izgleda jako uvjerljivo. Autor je odlično dočarao duh ruralne mađarske. 

Neka te ne zabrinjava veličina mape zato jer je rađena u omjeru 1:3 a ne u omjeru 1:19 kao ostale pa tako vožnja od 50-ak kilometara može potrajati i pola sata a ceste su strašno zanimljive jer se većinom vozi po lokalnim zavojitim cestama prepunim prometa 

Veliki update se očekuje u veljači a ako se ovako nastavi igra bi se mogla preimenovati u "Hungarian Truck Simulator" jer već jako puno ljudi vozi na mapi iako se radi samo o jednoj državi s 30-ak gradova

kuky007 kaže...

ee jel mi mozes dat link od red??

evo skini ovdje to je zadnja verzija i radi na 1.8

http://sharemods.com/avlrktf96z2b/zzzzzzzzzzzReal_Environment_v2_AEgos_Edition.7z.html

a ovdje je tema na scs-ovom forumu o tome pa si pogledaj ako te zanima više 

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=34&t=48647 

Skull1989cro kaže...
BULIGO kaže...
R4zOR229 kaže...

Ajd daj link od madarske, inace kakva je u usporedbi s drugima jel izgleda realnije s tim rutama?

Da, ima puno dionica ceste gdje imas kuce lijevo i desno, kao u Slavoniji, a ne velikamapa i rastrkani mini-gradovi a izmedju njih nista, prazne ledine.I teze je zaradjivati, manje Xp se dobija, i 80km ne predjes za 30 sekundi nego vozis i vozis..a kisa kad padne, pada cijelu noc :) Naime, udaljenosti i protok vremena su drukcije nego na original mapi. Ima dosta low-definition objekata ali se zato mapa super vrti na maminom multipraktiku ;)

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=32&t=24305&sid=8fd04bd1aca3709d2d9e96a236f438ae

tamo su 2 linka za download, jedan kaže The version with lower, more "hungarian" rewards! 

znači prvi daje manje exp i novca za odvožene rute jelda? koji bi preporučili i jesu li razlike velike?

i naravno, dali modovi kao što su peterbilt 389, extra tuning za kamione i sl. rade ovdje? 

Svi modovi od 1.7 verzije igre rade na mapi 

Ovisi koliko dozu realnosti želiš, ja koristim ovu drugu, s većim "nagradama" a i to je relativno malo pa dok skupiš love za prvi kamion treba se jako puno voziti.

Da sam znao krenuo bih s drugom verzijom jer verzija s "manjim nagradama" relanija jer nije logično očekivati 2 tisuće eura za rutu od 15-20 kilometara 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...

Instaliraj zadnju verziju, 0.9.1H nema razloga da koristis stariju verziju. nagrade za odvozene rute pocinju od oko tisuce eura po turi, pa se polako penju navise. meni sad na levelu 19, sa ubacenim skill-pointsima i sve, pojavljuju se iznosi do 7000 eura za nesto preko 100Km ture. Osrtalo mi je jos samo staviti bodove u ADR (cisterne), pa ne vjerujem da ce se iznosi vise puno povecavati,osim jos malo zbog udaljenosti.

Ako bas zelis mozes si sam namjestiti (ili da ti netko namjesti) da dobijas stotine tisuca eura po turi, ali cemu? Za isprobavanje kamiona je dovoljna original mapa. Madjarska je za cisto uzivanje u voznji, ne za nabijanje para i pravljenje imperija sa 150 kamiona/vozaca.I pazi sa extra-large teretima, ima mnogo niskih nadvoznjaka za kojeg ce t neki nestandardni visoki teret zapeti.

Ja sam za ovu mapu odabrao Volvo FH16, buduci da je kasnije dodan u igru kao i Scania streamline, dosta modova mi ne radi. Ostali, koji nisu namijenjeni bas novim modelima rade ok. Mislim da je isti problem neovisno mapi, to da za Volvo i Scaniu neki (stariji) modovi ne rade. Isprobaj mod po mod pa vidi.

P.S.Ja sam vozio za druge dok nisam 'otkljucao' veci kredit, pa sam uzeo kredit (100.000)i kupio osnovni Volvo FH i kako otkljucavam koje poboljsanje, tako ga nadogradjujem, i vracam kredit koliko mogu. Jos mi ostalo oko 90.000EUR za vratiti, jer sam nedavno na lvl 17 instalirao novi motor od 600KS. Pomocne vozace necu uzimati, mozda tek jednog, jer mi je to u suprotnosti sa nacinom igranja na ovoj  mapi: cim manje modova, i bez Ai vozaca. One-man army.Cista uzivancija. Jos uvijek mi je nevjerojatno koliko je ova mapa drukcija od originalne, i da i nakon godine dana igranja jos uzivam u voznji.Jedino me jos Farming Simulator 2013 uspio drzati ovoliko dugo (zbog modova).

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 14:20 (BULIGO).
16 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Madjarska je za cisto uzivanje u voznji, ne za nabijanje para i pravljenje imperija sa 150 kamiona/vozaca.

Ja sam za ovu mapu odabrao Volvo FH16, buduci da je kasnije dodan u igru kao i Scania streamline, dosta modova mi ne radi. Ostali, koji nisu namijenjeni bas novim modelima rade ok. Mislim da je isti problem neovisno mapi, to da za Volvo i Scaniu neki (stariji) modovi ne rade. Isprobaj mod po mod pa vidi.

Pomocne vozace necu uzimati, mozda tek jednog, jer mi je to u suprotnosti sa nacinom igranja na ovoj  mapi: cim manje modova, i bez Ai vozaca. One-man army.Cista uzivancija. Jos uvijek mi je nevjerojatno koliko je ova mapa drukcija od originalne, i da i nakon godine dana igranja jos uzivam u voznji.Jedino me jos Farming Simulator 2013 uspio drzati ovoliko dugo (zbog modova).

Slažem s s tobom mađa je baš uživancija :) Nakon mađe TSM, čak i ProMods, izgledju pusto. Kad se uzme u obzir da je to odradio jedan čovjek ne preoistaje ništa drugoi nego hvaliti. A zbog takvih entuzijasta ova igra će živjeti još dugo i rijetkima će dosaditi :) 

Jer sve više i više modera se uključuje u community, pa možemo očekivati samo još više modova i još više mapa.

Osobno više preferiram "one man army" s extreme hard economy modom, pa onda skupljam euro po euro za vraćanje kredita i kupovanje garaža 

Što se tiče modova, kao što sam napisao, modovi iz 1.8 verzije rade (tuning, zvukovi, skinovi, prikolice, mod za grafiku), čak mi rade i neki koje koristim još od 1.7 

Tempus fugit
12 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

skinuo sam obje verzije i puno mi se više sviđa ova s manjim nagradama. mapa je super, puno detalja koji odaju dojam da zaista i vozim gradovima i naseljima. u usporedbi s normalnom mapom iz igre ova mađarska izgleda življe. originalna mapa mi je dosadna, voziš cestom, sve je isto skoro stalno. eh da nam je mapa hrvatske rađena u ovom stilu. hell yeah

edit: a ima li možda negdje mapa našeg voljenog balkana, rađena u stilu ove mađarske? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 15:12 (Skull1989cro).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovo je jedan od nacina kako od dobrog kamiona napraviti svijetleci "bor" ili od viska glava (NE) boli, jednostavno puno i previse toga, a nazalost, nemogu nista skinuti s njega jer je sve vec na njemu...

Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Carski napravljeno! Gdje si nabavio taj mod ako nije tajna? :)

Never late in a \8/
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Noc,crvena svjetla u kabini...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

need for speed tuning na kamionima hehe. predivan je. http://ets2.lt/en/?s=scania+r1000 

ne mijenja niti 1 kamion, dostupan je od levela 12 za cca 200k eura. makar ne znam kad ću dići lv12 na mađarskoj mapi sa slow levelanjem. al imat ću taj kamion uf

edit: a moram pitati čemu thumb down? jel ovdje ima takvih fanatika koji smatraju da su modovi s novim kamionima djelo sotone i njihove korisnike treba spaliti na lomači?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 18:38 (Skull1989cro).

3 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice