Jel se vama događa da na naplatnim kućicama nema onog kruga što se vrti ? ja u africi iznad rabata naletio na rampu i ne mogu proći. dok npr u evropi bilo je bar njih i prošao sam bez problema.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napravih skin za Scaniu, tko želi može skinuti ovdje
Btw ako netko zna nekakv mod za bullbar koji se može ediirati, može mu se promijeniti boja, molim da mi dojavi ;)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/919188_501767359919654_424336502_o.jpg
Can't wait :)
Scandinavia :)
Btw ako netko zna nekakv mod za bullbar koji se može ediirati, može mu se promijeniti boja, molim da mi dojavi ;)
Ja za svoju Scaniu koristim ovaj bullbar mod : https://app.box.com/s/grt245owlh5j8x4270to
...super su se sjetili. Ubacili i skinove za AI kamione u promet,sad nismo jedini "skinovani" na cesti.....
....uhvatio sam ih nekoliko...
Evo sredio sam i za njih jača svjetla
....molba vrinho:ako možeš srediti ovdje/pojačati svjetla za skinovane pošto je izbacio novu verziju 1.1. Neki su ostali a neke je nove kamione ubacio i na njima su default /slabija svijetla..evo link: http://uploaded.net/file/w9d6y2cr i evo Vam link za novu ver. TSM mape(prilagođena za 1.6.x) http://bitly.com/bundles/thomastsm/t
Koje su izmjene u toj novoj TSM mapi za ver. 1.6?
...ne bih znao pošto je ne vozim,vjerojatno samo prilagodba za novu verziju patcha...
Davno sam učio njemački u srednjoj školi pa ne mogu nikako dokučiti kako treba što pišu na svom forumu ;) Ali koliko sam skužio mapa je bolje optimizirana za 1.6 verziju igre
Ja koristim TSM 4.1.2 od jučer, za sada ne vidim neke promjene ali nisam imao vremena niti puno voziti
Mapa je optimizirana za v1.6.1 koja je i potrebna (obavezna) ...
" Um diese Map-Version spielen zu konnen, ist die Version 1.6.1 erforderlich ! "
Jbt jel sam se prepao! xd Imam vam ja onog Volva FH10,i sad ja gasim motor kad ono ona iza zenska se ustaje! uFFF,JEL SAM SE prrestrasio
http://blog.scssoft.com/2013/10/yes-its-coming-your-way-very-soon.html
Uskoro nam stiže novi Volvo , a ja sam jutros imao priliku da vidim jednog na cesti. Crvena kabina... jednostavno prekrasan. Da me nije semafor za*ebo pratio bi ga samo da ga uslikam, ali jbg mora mene potrefit crveno :(
Valljda ga sutra vidim negdje na carini, stvarno perverzija kako su ga dizajnirali.
Jbt jel sam se prepao! xd Imam vam ja onog Volva FH10,i sad ja gasim motor kad ono ona iza zenska se ustaje! uFFF,JEL SAM SE prrestrasio
Volvo F10 ;)
FH10 ne postoji !!
ja koristim bullbar koji je napravljen za Daf,ali uz malo "prčkanja" po .sii file-ovima radi i na Scaniji
Volvo F10 ;)
FH10 ne postoji !!
Mislio sam na F10 xD
Kada izađe novi patch Scania će u zasluženu mirovinu. 
Mapa je optimizirana za v1.6.1 koja je i potrebna (obavezna) ...
" Um diese Map-Version spielen zu konnen, ist die Version 1.6.1 erforderlich ! "
Morao sam upotrijebiti google translate za ovo :D
Dakle kaže da bi koristili TSM 4.1.2 morate imati 1.6 patch
Kako god meni je i starija verzija radila na 1.6 ali sigurno je bolje sve fino updejtati, ne košta ništa
Nazivi fajlova su isti pa ih je samo potrebno zamijeniti i sve radi kako je i radilo, za one koji se pitaju nema prekida igre
Napravih skin za Scaniu, tko želi može skinuti ovdje
Evo ti 2 moda, prvi mjenja bullbar u boji kamiona a drugi isto to i dodaje još nekoliko boja. Nema moda koji bi dao da mjenjaš po želji.
http://ets2.lt/en/accessories-colours/
http://ets2.lt/en/bullbar-pack/
Yebeni skin BTW 
Evo sredio sam i za njih jača svjetla
....molba vrinho:ako možeš srediti ovdje/pojačati svjetla za skinovane pošto je izbacio novu verziju 1.1. Neki su ostali a neke je nove kamione ubacio i na njima su default /slabija svijetla..evo link: http://uploaded.net/file/w9d6y2cr i evo Vam link za novu ver. TSM mape(prilagođena za 1.6.x) http://bitly.com/bundles/thomastsm/t
Pogledat ću.
Uskoro stiže ljepotan,jedva čekam!
....vrinho , ja mislim da sam riješio jača svijetla za sve AI kamione/skinovane. Našao sam tri nova kamiona u gore navedenom modu koja nisu bila u tvom modu i samo ta tri .sii fajla prebacio u drugi light mod, i u .sii postavkama od novih kamiona dao vrijednosti što imaju drugi kamioni u svom light .sii fajlu... Logično bi bilo da je tako, pošto pokušavam prvi put,valjda će biti ok...
koliko je prisla, moja oko 85 000 km 
....vrinho , ja mislim da sam riješio jača svijetla za sve AI kamione/skinovane. Našao sam tri nova kamiona u gore navedenom modu koja nisu bila u tvom modu i samo ta tri .sii fajla prebacio u drugi light mod, i u .sii postavkama od novih kamiona dao vrijednosti što imaju drugi kamioni u svom light .sii fajlu... Logično bi bilo da je tako, pošto pokušavam prvi put,valjda će biti ok...
Mislim da ih je više od 3. Uglavnom, updateirao sam ga upravo.
koliko je prisla, moja oko 85 000 km 
Igram sa Scaniom od prvog dana kad je igra izašla i da sam igrao dosad na istom profilu imala bi oko 150 000-200 000km ali na sadašnjem profilu ima oko 75 000km. 
Ja sam s jednom presao 125.000 a sada na novom profilu vec preko 20.000. Bas veceras sam skupio dovoljno novaca da prosirim garazu i kupim si novu Scaniu. 'Staru' sam dao Ralfu, mom prvom ijedinom (zasad) vozacu. Zamislite cuda: prijedjem ja u svoju ganc-novu Scaniu, i gle: odjednom mi prorade neki stariji modovi, kao npr. mod za svjetla!! A prije igra nije nikako reagirala na mod, iako je bio aktiviran?!?! Svasta. Sad sam sretan, imam krovna dodatna svjetla koja bacaju 300m dug ali uzan snop svjetla, ste boje kao i obicna svjetla, a ne ono bljestavilo koje baca svjetlo preko La Mans kanala!! :)
Jos mi je proradio mali mod koji odstranjuje onaj mali gornji lijevi retrovizor. malo sam povecao FOV na onom velikom retrovizoru i sad je sve 5. Cak mogu malo gledati kroz lijevi prozor van :)
Ja vozim Scaniu topline sa Volvo interijerom, i zadovoljan sam, moja Skandza sigurno ne ide u mirovinu. Ipak, novi Volvo je prekrasan.
Ja sam s jednom presao 125.000 a sada na novom profilu vec preko 20.000. Bas veceras sam skupio dovoljno novaca da prosirim garazu i kupim si novu Scaniu. 'Staru' sam dao Ralfu, mom prvom ijedinom (zasad) vozacu. Zamislite cuda: prijedjem ja u svoju ganc-novu Scaniu, i gle: odjednom mi prorade neki stariji modovi, kao npr. mod za svjetla!! A prije igra nije nikako reagirala na mod, iako je bio aktiviran?!?! Svasta. Sad sam sretan, imam krovna dodatna svjetla koja bacaju 300m dug ali uzan snop svjetla, ste boje kao i obicna svjetla, a ne ono bljestavilo koje baca svjetlo preko La Mans kanala!! :)
Jos mi je proradio mali mod koji odstranjuje onaj mali gornji lijevi retrovizor. malo sam povecao FOV na onom velikom retrovizoru i sad je sve 5. Cak mogu malo gledati kroz lijevi prozor van :)
Ja vozim Scaniu topline sa Volvo interijerom, i zadovoljan sam, moja Skandza sigurno ne ide u mirovinu. Ipak, novi Volvo je prekrasan.
Nekužim 
Mislim da ih je više od 3. Uglavnom, updateirao sam ga upravo.
.....ma to je to,baš kao što sam i sam pretpostavljao da se treba odraditi...
..sad znam za ubuduće ..hvala u svakom slučaju..bio sam u kontroli i sve je OK,za sada...
jesi ti getriba sa jednog drugog foruma?
ja sam prošao 26 000km. Jest slabo zato jer u stvarnosti vozim Axora, pa ne stignem, al sam koliko toliko za ovim volanom kraj kompa :)
Nekužim 
Ocito da je BULIGO rasni i cistokrvni mjesanac ... 
Stavite si na Drugi program, Top Gear i kamioni, prava komedija 
moja scania...