Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.230.879
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
BULIGO kaže...

Teta se muci bezveze u rikverc, netko joj je trebao rec da je dosta pritisnuti <ENTER> {#}

Eto, konacno mi se posrecilo, dobio odlicnu turu Lisboa-Rostock!! {#}

3000 kilometara!!

Već si na 13 posto otkrivenosti, pa kad prije {#} Ti živiš za volanom ;) 

Brzo ćeš ti opet do 100 posto pa ćeš morat treći put ispočetka 

Tempus fugit
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Hrvek1909 kaže...

http://www.gamersgate.com/DD-EUROTS2/euro-truck-simulator-2

To mi se čini kao stock verzija ETS 2, šta je sa DLCom i updateima? Jel vrijedi taj key i na 1.6.x verziji?

Ključ vrijedi za sve verzije igre a DLC se zasebno kupuje. Ova Gold verzija je s DLC-om

Sori što kasno odgovaram, jel se može kupit ta verzija i nabavit DLC (torrent), hoće vrijedit ključ?

13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
BULIGO kaže...

Teta se muci bezveze u rikverc, netko joj je trebao rec da je dosta pritisnuti <ENTER> {#}

Eto, konacno mi se posrecilo, dobio odlicnu turu Lisboa-Rostock!! {#}

3000 kilometara!!

Već si na 13 posto otkrivenosti, pa kad prije {#} Ti živiš za volanom ;) 

Brzo ćeš ti opet do 100 posto pa ćeš morat treći put ispočetka 

hehe, da. :)

I to pazim sto i gdje otkrivam. Ovaj puta ce vjerojatno Britanija zadnja doc na red, ako ne bude igra pucala prije. Sorry champs, not your turn yet!

Ma, ja i inace uzivam voziti, samo za to nemam prilike. ETS2 je kao stvorena za mene, a i imam sada puno slobodnog vremena.

S novim profilom sam negdje malo preko 10.000km. kad zavrsim ovu turu bit ce 13.000 lol.

Odlucio sam da ne koristim cheat ni za KM, ni za levele, ni za nofce, cista igra i minimum minimuma modova. Skinuo sve modove za sminku, nis nije ostalo. Cak ni moj ljubljeni motor za scaniu R830: 830KS sa 4000NM. :(

Ostalo par modova, jedan Ok za skinove prikolica, jedan da mogu skrolat po citavoj mapi, jedan sto malo pojacava zvuk motora unutar kabine i to je uglavnom to. Vozim spartanski, i to 'stock' kamione :) Osjecam se ko sirotinja ali je zabavno. S onom nasusurenom Scaniom otprije vise nije bilo bas zabavno igrati. Jedino sam papak pa jos nisam stavio hard economy mod :) Sad sam u frci jer moram na vrijeme dostaviti 25tona brasna (WTF urgent brasno!??!!) na udaljenost 3000km s motorom od 420KS...Kao da vucem sidro za sobom.Ako prikocim, nikako da se brzina vise popne preko 80 :D

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Sori što kasno odgovaram, jel se može kupit ta verzija i nabavit DLC (torrent), hoće vrijedit ključ?

Hrvek, sa kupljenim DLC uvijek dobijes kljuc. Ako dobijes posebno, onda imas 2 kljuca za ETS2 i DLC. Moguce da gold verzija ima vec slozene obe mape skupa, onda ti ni ne treba kljuc.

Mislim da nepotrebno brines. Bilo sto da kupis, legalno, uvijek mozes zvat SCS i trazit kljuc ako ga iz nekog razloga ne dobijes (sto je malo vjerojatno).

14 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Hrvek1909 kaže...

Hrvek, sa kupljenim DLC uvijek dobijes kljuc. Ako dobijes posebno, onda imas 2 kljuca za ETS2 i DLC. Moguce da gold verzija ima vec slozene obe mape skupa, onda ti ni ne treba kljuc.

Mislim da nepotrebno brines. Bilo sto da kupis, legalno, uvijek mozes zvat SCS i trazit kljuc ako ga iz nekog razloga ne dobijes (sto je malo vjerojatno).

Ne brinem zbog nedobivanja ključa, već za ovih 7 eura odnosno 50-tak kuna, jel mogu imat ovaj DLC instaliran odnosno 1.6 verziju i igrat s legalnim keyem ili moram posebno kupovat još i DLC?

17 godina

..moraš posebno kupiti DLC...osim {#} onda ne moraš ništa...{#}..usput,vani je update na ver.1.6.1..

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 22:38 (lion002).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

E hvala :D
Imam 51 kunu na kartici, kad ono traži ~55 kuna.. -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

..moraš posebno kupiti DLC...osim {#} onda ne moraš ništa...{#}..usput,vani je update na ver.1.6.1..

Ma kako? Svaki dan novi apdejt? Pa tko ce to pratiti? Najprije 6 mjeseci nista onda lavina patcheva. Sto je novo u 1.6.1??

Lion, jesi li stavio 1.6.1? Jesmo li se rijesili buga ili ne?{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 0:33 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
lion002 kaže...

Ma kako? Svaki dan novi apdejt? Pa tko ce to pratiti? Najprije 6 mjeseci nista onda lavina patcheva. Sto je novo u 1.6.1??

Lion, jesi li stavio 1.6.1? Jesmo li se rijesili buga ili ne?{#}

• (1.6.1) Fixed crash when a truck uses addons from removed mods
  • (1.6.1) Increased length of input in UI related to World of Trucks accounts
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Koji je po vama najbolji mod da se skine i ubaci u folder. Neki must have mod preporučite. Za sada imam MegaStore i Skinnable Mirror mod

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...
  • (1.6.1) Fixed crash when a truck uses addons from removed mods

To je ono kad smo morali naprije prodati recimo mod-motor za kamion, pa tek onda ga maknuti iz /mod foldera? To me znalo nazivcirati dok nisam naucio kako to rijesiti :)

A sto se tice korisnih modova, ja bih preporucio neki dobri mod koji reskina prikolice te koji prikazuje PRAVA imena firmi kamiona te logoe. Da Majestic. Hahaha.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Jako raznovrstan i poprilicno zanimljiv Trailers and cargo pack ... {#}

http://ets2.lt/wp-content/uploads/2013/10/trailer-pack-mega.jpg
http://ets2.lt/en/trailers-and-cargo-pack/

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ETS kupljen hihi

https://www.worldoftrucks.com/en/image_detail.php?id=00000000000050E4&back=online_profile.php

I prva sličica :P
Pogledajte samo te cijene, strašno :(
I da, kako da sad napravim da mi radi DLC Going east?

EDIT:

Zanima me šta znači ono na potrošnji goriva, ne L/KM već onaj drugi, ne vidim ni pročitat..

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 12:35 (Hrvek1909).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

gdje se moze kupit taj key? igrao sam do prije normalno i onda je izasao taj patch i evo sad vise ne mogu igrat :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vrlo jeftino ovdje.

BTW novi Volvo je prekokrasan {#}

Support http://blog.scssoft.com
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sta je izaso u 1.6.1 novi volvo?

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Nije. U sljedećoj verziji. Ali ima nešto slika na WoT.

Support http://blog.scssoft.com
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Trenutno imam 1.1.1 verziju htio bi unapredit igru pa neznam koju verziju da stavim ali da je provjerena i da podržava mapu skandinavije + istoka. Troumim se između 1.5.2  1.6.0 i 1.6.1?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.,.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zekat kaže...

Trenutno imam 1.1.1 verziju htio bi unapredit igru pa neznam koju verziju da stavim ali da je provjerena i da podržava mapu skandinavije + istoka. Troumim se između 1.5.2  1.6.0 i 1.6.1?

Kako opće možeš igrati na 1.1.1 verziji? Na 1.5.2 će ti skandinavija radit sigurno.

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

ETS kupljen hihi

https://www.worldoftrucks.com/en/image_detail.php?id=00000000000050E4&back=online_profile.php

EDIT:

Zanima me šta znači ono na potrošnji goriva, ne L/KM već onaj drugi, ne vidim ni pročitat..

Dobro, slazem se da su cijene u originalnoj verziji igre nerealne ali ni ove nisu realne. 35 eura? Pa za to sover ne moze ni rucak pojesti. Opet neka greska ili sto? zarada 35 eura, kazna za speedy voznju 550 eura??{#} Sad moras dic kredit za platiti kaznu?!!?

P.S. lvl 15 sam, kupio za Scaniu motor od 480KS (baj baj 420-ka!!). Za onaj of 730KS cu se nacekati jos (lvl 25 mislim). Uzeo i novi 6x4 pogon i nove dodatne farove i nastelao im max daljinu, visinu i sirinu snopa :) Idem prazan od Rostocka za Kopenhagen pa vozim auto-dijelove u Rim!! {#}

Bit ce da Rimljani puno voze Volve i Saabove {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 16:15 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo za zagrijavanje.Nisam dugo. {#}

3 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo sta se desi kad si nenaspavan {#} :

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Hrvek1909 kaže...

ETS kupljen hihi

EDIT:

Dobro, slazem se da su cijene u originalnoj verziji igre nerealne ali ni ove nisu realne. 35 eura? Pa za to sover ne moze ni rucak pojesti. Opet neka greska ili sto? zarada 35 eura, kazna za speedy voznju 550 eura??{#} Sad moras dic kredit za platiti kaznu?!!

5 eura je kazna za prebrzu vožnju ;)

A evo ti računica iz stvarnog života, u prosjeku kamiondžija u 30 dana odvozi između 15 i 20 tura, uzet ćemo broj 17

17 vožnji × 40 eura = 680 eura = 5100 kuna za mjesec dana vožnje

S obzirom da mi je skill za long distance JEDINI na 1, to je sasvim solidna svota novca ;)

Po meni je to realno

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sinoc kasno sam konacno stigao u Rostock (iz Lisabona). XP je bio dobar, a buduci da sam krenuo ovamo kad mi je malo falilo do levela, kad sam stigao digao sam level dvaput. Sejvao sam poziciju prije stavljanja bodova u skill. Onda sam stavio 2 boda drugdje, ne u cisterne, i jasno, radi. Onda sam reloadao sejv, stavio 2 boda u cisterne (bilo je nula bodova sad ima 2/6) i vidi vraga, svejedno se nije nudio NITI JEDAN posao za voziti cisterne. Cudno!! {#}

I dalje vrijedi taktika: bodove u daljinu i vrijednost tereta! Tako upocetku vozis samo kazane i bagere, ali su ture bolje placene nego ako rasprsis bodove po svim skillsima! Ni sraklol  mi se nije pokazalo korisno. 2 boda u hitne dostave je Ok. Ekologija najzad, ionako je gorivo mala stavka u redovnoj igri.

Pitanje: jeste li ikad uocili razliku medju vasim soferima (u profitu) ovisno o vrsti/kvaliteti kamiona koji koriste? meni ispada da isto zaradjuje onaj sa najslabijim Iveco-m kao i onaj sa najjacim Volvom FH16?? I da li vise zaradjuju ako rade relativno kratke rute (500-600km) nego 'po citavom svijetu'?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 17:51 (BULIGO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
Zekat kaže...

Kako opće možeš igrati na 1.1.1 verziji? Na 1.5.2 će ti skandinavija radit sigurno.

1.Htio bi opciju da mogu spojit skandinaviju + going east, dali je to izvedivo uopče?

2.I trebao bi link za 1.5.2 verziju ako se nekom da stavit?

Krečem od početka, nabavio sam hardeconomy mod još eventualno za fiziku ako je potreban s obzirom na 1.5.2 verziju i to je to.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da, moguce je igrati Skandi+GoEast, to igra vecina onih koji vole Skandinaviju mod. na jednom profilu. Na drugom mozes imati normalnu kartu+ TSM mod, ono, cijeli mediteran. Mozda i GoEast.Ne mozes imati Skandi+TSM. Pazi kod expanzija, kad otkrijes SKORO sve gradove u normal map+Skandi+GoEast, nakon sto otkrijes max broj poslodavaca (broj koji jos nitko nema pojma koji je, ja jos brojim svoje), vise nece raditi skrin gdje biras poslove, igra ce se rusit. Ako ne moras otkriti bas sve najmanje prcvarnice, nemoj.Pokusaj otkrica 100% mape ce te odvesti u game over.

Ima li tko duzeg? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 19:57 (BULIGO).

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Postoji jedan link gdje skidam skandi+going east  mod ili moram skinut skandi pa posebno east?

Ne kužim, to se svima događa s rušenjem igre ili šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moram priznat da sam se zarazio ovom igrom,naletio slucajno na nju,instalirao ju,ali mi je bila premala :),

onda sam naisao na onu mapu od goba v36,koliko sam skuzio to su ustvari spojene mape v26 i v8,

mapa je preogromna,za pocetni grad sam izabrao (nemam pojma koji,sve je na cirilici) uglavnom je skroz desno na kraju mape,

brijem da je to blizu mongolije,uzeo prvi job sa najkracom rutom od 6580km,

vec nakon predjenih 200km imao sam popravaka i popravaka,zapeo u snjegu svakih par kilometara,

uspio se i izgubiti na mapi,nasao neku precicu i nakraju nisam znao se vratit,ova ruta je tj.vjerojatno svaka na toj mapi di ima leda i snjega preteska,

uski prolazi,nasred brda izvrnut kamion a taman uzeo zalet,i nebi ga prosao da si bog otac,imao sam i jednu tragikomicnu situaciju,

zaglavio sam na nekom uskom puteljku,i jedina opcija je bila da otkvacim prikolicu i da se poravnam nekako,no posto vozim iskljucivo iz pogleda kabine,nije mi odma prihvatilo "T",to sam skuzio tek nakon par odvozenih km :),toliko o proffesionalnosti vozaca koji zaboravi teret :)

Nego imam jedno pitanje,dal je moguce u igri tj. na cesti srest nekog svog vozaca iz firme pa se vozit iza njega,bogami na ovoj mapi bi to dobro doslo,ako nista drugo da malo pogura kad nejde dalje.

P.S zaboravio sam spomenut na ovoj ruti nigdje nikog,samo snjeg,led,voda,mrak.dok vozim sve je i meni zima od toliko bjeline :)

4 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Nemožeš vidjet svoje vozače.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice