Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.231.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

izišla verzija 1.6 ali samo torrent, http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php

kako nemam torrent možr li netko uploadat patch da ga skinem?

fala

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
suMaper kaže...
robisierra92 kaže...
gale007 kaže...

igram orginal igricu, i nemogu staviti drugi patch, sad mi je trenutni 1.3.1, a skinuo sam noviji ai ubacio u mod folder ali nista

Da li si skinuo ovaj koji sam označio i radi ovako kao u videu?

http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php

Pa zar ti se ne cini da je on patch tj. .exe fajl ubacio u mod folder i ceka sricu !!! ... {#}

EDIT: @ gale007 patch je .exe fajl i njega trebas aktivirati (pokrenuti) bilo gdje ...

bravo fala, puno mi znaci aime, ma kako da ga aktiviram, dajte ljudi pomozite moze na t.viwier molim vas

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Bilo je i vrijeme da uvedu realnu potrošnju goriva.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam problem,instalirao sam patch i sve je prošlo ok,pokušam se ulogirat u igri s napravljenim accountom,kad kliknem sejvani dio,izbaci me iz igre?Pokušao sam sve modove maknut koje imam,i ista stvar bude,grrr,mislim da nisam nigdje pogriješio,kojim ste vi postupkom napravili account?

RIJEŠENO!

Problem je bio s starim profilom,morao sam napravit novi profil u igri,sad sve radi.Jedino malo bed jer moram sve ispočetka :-/.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 14:27 (flash3).

1 0 hvala 0
12 godina
BULIGO kaže...
Bit ce da ti je trigger jednostavno izvan dometa postavljen. Ili predaleko od ceste ili iznad/ispod zemlje itd. Vidjao sam takve stvari na Farming Simulatoru koliko hoces na modovima.

Opet, cudno da se to bas tebi dogodilo?!?! Sto kazu na 'ofisl' ProMods forumu??

ProMods nema nista ovako spolja a za reganje ja sam izuzetno "tezak slucaj", vise od tri mjeseca sam bio ovdje svakodnevno vise puta dnevno i jeeedva se odlucih na reganje {#}
Sad me vec hvata panika zbog mog anti-reganskog fobija a WoTr vuuce li vuuce ... {#}

gale007 kaže...

bravo fala, puno mi znaci aime, ma kako da ga aktiviram, dajte ljudi pomozite moze na t.viwier molim vas

dupli (dvostruki) klik levim tasterom misa na taj fajl ...

flash3 kaže...

Imam problem,instalirao sam patch i sve je prošlo ok,pokušam se ulogirat u igri s napravljenim accountom,kad kliknem sejvani dio,izbaci me iz igre?Pokušao sam sve modove maknut koje imam,i ista stvar bude,grrr,mislim da nisam nigdje pogriješio,kojim ste vi postupkom napravili account?

RIJEŠENO!

Problem je bio s starim profilom,morao sam napravit novi profil u igri,sad sve radi.Jedino malo bed jer moram sve ispočetka :-/.

de, ma nemoj mi samo reci da opet treba novi profil ... jeee ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 15:39 (suMaper).
16 godina
neaktivan

Novi profil po 657 put {#} 

Zbog ovih par novih đinđa neću još radit novi profil, taman sam se zalaufao s igrom na hard economy modu i napatio da zaradim neku lovicu za nove žarulje :D 

Ne znam što vi ostali mislite ali WoT za sada izgleda kao jedan veliki servis za sheranje fotki

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Muko moja šta uradiše sa zvukom od Iveco Hi Way-a , kao da vozim John Deera sa 8 plugova, a ne kamion od 560 hp.

World of trucks izgleda fino, ali ne vidim neke svrhe u ovome. Kad bi bio kao neki ranking ili provedeno vrijeme u igri pa da ima neku svrhu, ovako izgleda kao Facebook za kamione.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Znači mora se raditi novi profil s novim update-om? I'll pass makar jedino primamljivo zvuči ova realna potrošnja goriva.

Edit: Nije li novi Volvo trebao biti u ovom update-u?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 17:59 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nemora se pokretat novi profil već samo kliknete VOZI i parkira vas u garažu, meni je tako bilo i normalno sam vozio dalje

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

nisam cak morao niti ista klikati samo sam se nasa doma i sve je ok ... {#}

Edit: novog Volva nema, a ja za to nisam ni cuo da treba ... uf, uf, ali svi putevi na default i tsm mapi su posivjeli tj. postali neotkriveni sem dlc mape. Na njoj su mi ostali zuti (otkriveni) no i svi gradovi na svim mapama su ostali otkriveni kao sto je i bilo ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 18:28 (suMaper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Edit: Nije li novi Volvo trebao biti u ovom update-u?

Inače već dugo nisam ništa pisao u ovoj temi pa ću sad (ali je pratim). Ja sam na 50 lvl i igra je super mada me neke stvari ipak smetaju ali nema veze. Koristim samo par modova i to mi je dosta, (ali ništa vezano za kamione).

Jedva čekam taj novi Volvo i ne samo volvo valjda će biti više novih kamiona s novim dlc-om a najavili su i neke nove mogućnosti u igri, na scs blogu. No od toga još ništa a rekli su da će uskoro, http://blog.scssoft.com/2013/09/looking-forward.html  ..... samo se nadam da bude ovaj mjesec. :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

decki mene zanima ocaj world of trucks dali ce se moc igrat online?

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

nema multiplayer-a već to je kao FB za slike, a moć ćeš dodat svoju registraciju na kamionu, iako nema HRV {#}

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam jedno pitanje kako da napravim da mi radio online svira,napravim sve kako piše u datoteci readme.rtf ali opet neće. Molim pomoć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja samo želim da stave da vozači iz tvrtke budu u igri,tj. da se mogu susrest na cesti,i neki oblik komunikacije ako smo u blizini.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crack kaže...

Ja samo želim da stave da vozači iz tvrtke budu u igri,tj. da se mogu susrest na cesti,i neki oblik komunikacije ako smo u blizini.

E upravo to.. I da ima neki mod za "obične smrtnike" i nas malo iskusnije, u kojima bi mogli davat našima plaće, popravljat kamione (ručno, ne automatski), točit gorivo itd itd itd.. Naravno sanjam, al oke..

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mene burgija briga da ce svi slijedeci modovi traziti verziju 1.6 eda bi ispravno radili. Boli me..er..uho za WoT i fotkanje. Hello kitty ce zaraziti i ovu igru, kazem vam.

Jedino se u changelogu nesto frflja o generiranju quick jobova, mozda MOZDA su ipak nasli sto prouzrocuje taj glupi freeze-bug? TO bi me zanimalo. A vi koji stalno navaljujete s TS2 multiplejerom, daj vec jednom shvatite da to nije moguce. Cak su u mocnom World of Warcraftu igraceve farme morale biti 'phased out' jer drukcije nije islo, tj. tvoju vlastitu farmu mozes vidjet samo ti i nitko drugi, nikad neces zatec nekog orka da ti cupa mrkvu dok te nije bilo :)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Cak su u mocnom World of Warcraftu igraceve farme morale biti 'phased out' jer drukcije nije islo, tj. tvoju vlastitu farmu mozes vidjet samo ti i nitko drugi, nikad neces zatec nekog orka da ti cupa mrkvu dok te nije bilo :)

Moguće je, očito su napravili krivi pristup tome ili jednostavno nisu htjeli to napraviti..

Jer vjerovatno na šta su ciljali je to da će 90% tih vlasnika "farmi" (ne igram tu igru, pa nemam pojma o čem je riječ, al evo laički kako sam shvatio) jednom otići od igre i neće im imat tko plaćat rad :)

No ovdje bi bio problem taj što bi svi htjeli imat svoju firmu, pa bi trebalo napravit neko ograničenje na 50-tak firmi i onda dalje ljudi vozite za nekoga i toj to..

I još napraviti nešto na čega bi mogli potrošiti novac (ne samo vlasnici tvrtki na nadograđivanje kamiona, već nešto tipa SA:MP ako je tko igrao, kuće i to..)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nakon duga dva mjeseca ponovo sam aktivan.Sorry svima kojima sam rekao da ću napraviti skinove...jbg,pad sistema i izgubljni svi kontakti,slike,programi...ali sad sam na starim tračnicama (cesti)....jogurt verzija 1.6.0,mala poboljšanja,i dalje dobra i zarazna igra,2004678 profil (inače nije fora ako igraš sa prvom profilom),Iveco Hi-Way,200000000 modova....i,naravno,malo novaca... :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 20:22 (goransmy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

za popizzz.....  

skinem novi patch i instaliram ga, i naravno sad nemogu nikako da pokrenem igru, stalno me izbaciva, i napravim novi profil i opet nista, sve modove maknem i opet nista i kako sad da vratim na neki drugi patch, ubit cu se

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 21:22 (gale007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Nakon duga dva mjeseca ponovo sam aktivan.Sorry svima kojima sam rekao da ću napraviti skinove...jbg,pad sistema i izgubljni svi kontakti,slike,programi...ali sad sam na starim tračnicama (cesti)....jogurt verzija 1.6.0,mala poboljšanja,i dalje dobra i zarazna igra,2004678 profil (inače nije fora ako igraš sa prvom profilom),Iveco Hi-Way,200000000 modova....i,naravno,malo novaca... :D

Alooogorane! Dobro nam se vratio! :) Ti si onomad nekad davno bio radio skinove za prikolice Konzum, billa, podravka? Fora je to bilo. Evo i ja startao novi profil zbog buga koji blokira igru kad otkrijes previse gradova :) Zabavno je opet voziti stare krntije. Nakon parr dana vozenja za poslodavce, odobrili mi kredit pa sam kupio prvi kamion, najjeftiniju Scaniju, obicnu. I sad polako vozim trpam bodove u skillove i ide super. Polako ali zabavno.

Inace imam svega odvozeno nesto malo preko 200.000KM. Zadnji profil prestao sa lvl 46. Ne da mi se koristiti cheat za xp novac i levele, ov\ako mi zabavnije, a ceka me duuga dosadna zima..i par odlicnih prosirenja mape :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

@ Hrvek: mislim da bi oblik multiplejera za ovu igru koji bi nama odgovarao zahtijevao mrezu online servera sa perzistentnim svijetom, nesto kao EVE onlne, World of Warcrafr, Guild Wars itd, svijet koji bi 'zivio' 24 sata na dan. To je jako jako tesko i skupo. Miljama i miljama izvan dometa malene kuce kao sto je SCS. Morat cemo se zadovoljiti malim add-onima i Amerikom :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mozel itko pomoci

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gale007 kaže...

mozel itko pomoci

Vratiti se na stariji patch? Mozda reinstalirati igu pa je patchati na 1.5.2

14 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

@ Hrvek: mislim da bi oblik multiplejera za ovu igru koji bi nama odgovarao zahtijevao mrezu online servera sa perzistentnim svijetom, nesto kao EVE onlne, World of Warcrafr, Guild Wars itd, svijet koji bi 'zivio' 24 sata na dan. To je jako jako tesko i skupo. Miljama i miljama izvan dometa malene kuce kao sto je SCS. Morat cemo se zadovoljiti malim add-onima i Amerikom :)

Opet ti spominjem San Andreas Multiplayer gdje svaki čovjek je mogao kupiti svoj server, hostati za 500 igrača i i dalje nebi lagalo ako se nebi našli na 10 metara razdaljine (ili ti domet slike)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sudeci po nacinu na koji SCS-ovci reagiraju na svako spominjanje ETS2 multiplejera, cini se da im nikad nije bilo (a nije ni sada) na kraj pameti napraviti multiplejer verziju. Njihov domet u toj  domeni je WOT, nekakvi 'fejsič' za ETS2.

Inace, vec odavno je lik iz SCS-a objasnio kako Ai vozaci NE parkiraju kamione. Stoga, zamisli da sretnes svog vozaca, brzo napravis skretanje na 'U" i slijedis ga..dokle? on ne zna parkirati kamion. Ti nasi vozaci u igri 'postoje' samo kao statisticki podaci, kao armije u Travianu: nitko nikad nije vidio jos nijednog vojnika ili konja kako koraca po mapi. Samo brojevi u formuli to je to.Stvaraju se i nestaju.Samo sacica brojaka u nekoj formuli. A GTA je fransiza koja sjedi na tako visokoj hrpi para da se s vrha niti ne vidi netko kao sto je SCS :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 22:00 (BULIGO).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Paul DaSquirrel sve lijepo objasnio o novom patchu i WoT-u 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 22:43 (robisierra92).

2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
gogo17792 kaže...

Odlična ponuda za ETS2 za onog tko još nema oriđiđi{#}

http://www.gamersgate.com/DD-EUROTS2/euro-truck-simulator-2

Ekipa, dali ovdje ide i DLC ili samo ETS2? ako ne ide DLC, dali i njega moram kupiti da bi bio legalan ili?!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
16 godina
neaktivan
Bacelj kaže...
gogo17792 kaže...

Odlična ponuda za ETS2 za onog tko još nema oriđiđi{#}

http://www.gamersgate.com/DD-EUROTS2/euro-truck-simulator-2

Ekipa, dali ovdje ide i DLC ili samo ETS2? ako ne ide DLC, dali i njega moram kupiti da bi bio legalan ili?!

Ovo je ponuda za osnovnu igru bez dlc-a, da i njega moraš kupiti

Btw mislim da od ovoga jeftinije ne može 

Tempus fugit
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel itko probao ovaj mod, jel točno mjeri potrošnju goriva. Btw jel vama radi Skandinavija na zadnjem 1.6.0 patchu? A i novi profil sam morao napravit.

EDIT: Evo isporabo sam i dobro radi, napokon su sredili onu kazaljku za trenutnu potrošnju goriva.

Slika

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 12:26 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice