Dosao sam na forum da pogledam preporuku za neku tycoon igru uz koju bi proveo godisnji, a na kraju sam zavrsio ovdje :)
Navukao sam se citajuci vase postove. Ali prije no sto kupim zanima me kako bi se igra vrtila na mojoj konfiguraciji?
ASRock H67M
Intel Core i3 2100 @ 3100 MHz
8192 MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM )
ATI Radeon HD 4600 Series
Ne pratim toliko više hardver ali ovaj procesor i grafička moraju vrtiti igru bez problema, jer to je iznad minimalne konfiguracije - ako griješim neka me netko ispravi.
Znam ljude koji igraju s dvojezgrenim intelma i nvdijama serija 8xxx i 9xxx na low/medium postavkama bez problema
Pozdrav!
Imam veeliki problem u igri!!
Igram originalnu mapu+TSM vec nekoliko dana i do danas je bilo sve u redu, otkrio sam hrpu novih destinacija i sve pet. Dok nisam danas dosao do pred Casablancu. Cim nju otkrijem, vise ne mogu otvoriti stranicu gdje biram terete koje cu voziti za svoju kompaniju. Pokusao sam se okrenuti i otici u susjedni grad, u kojem sam vec bio, Rabat. I mogu normalno birati teret i voziti svuda. Ali cim otkrijem jos jedan grad, igra se objesi kad otvorim stranicu sa teretima. Ista stvar kao kod Skandinavia+DLC mapa! Ono o cemu je pisao Lion par postova ranije. Nitko ne zna zasto, ali isti simptomi. Samo sto ja nemam ni Skandinaviju niti DLC mapu.
Da li je mozda broj gradova koje mozemo imati 'otkrivene' ogranicn? ili broj razlicitih 'tura' koje se nude? Koje su mi opcije sada?
Mozda:
1. Novi profil i pazim sto otkrivam (vidim hrpu gradova u kojima sam bio samo jednom , najvise centralna njemacka, nikad ne idem tamo, biram rubne gradove cim vise udaljene jedne od drugih).
U tom slucaju hoce li moji soferi moci tamo vioziti ili ne ako prije ne otkrijem gradove?
2.Vratim stari profil do prije instalacije TSM mape i odredim koje cu gradove jos 'otkriti' a koje izbjegavati? Izracunao sam da sam na TSM mapi otkrio 34 grada. U neke sigurno necu nikad ponovno ici. Npr u Danskoj mi je dovoljan Kopenhagen i Aalborg, u grckoj par luka i par gradova, u Spanjolskoj isto, u Africi oni izmedju sjeverne i juzne rute itd.Ne treba mi bas milijun destinacija..
Savjeti?
hvala.
Od kad igram ovu igru za svaku novu mapu napravim novi profil i nikad nisam imao problema.
Novac i xp se lako vrate pomoću cheat enginea pa tako i vozači i kamioni u firmi.
Kod tebe je sigurno nekakva kolizija u pitanju jer ta mjesta na TSM mapi koja te muče sam prišao bez problema.
Također ne vidim potrebu za taktiziranjem kuda voziti, to nema smisla. Igra je namijenjena da voziš kuda želiš a ne da se moraš bojati crasheva. Ako me put odvede vratit ću se u neki grad i pet puta, jer u igri nije toliko zanimljivo odredište koliko putovanje do njega.
Dakle ako ćeš napraviti clean instalaciju igre najprije skloni modove u neki drugi folder pa nakon deinstalacije igre pobriši i ETS fodler. Kad prvi put pokreneš igru ona će napraviti novi ETS2 folder u my doc.
Osim toga to je prigoda da kreneš od nule s hard economy modom pa ćeš tek tada uvidjeti da nije lako igrati kad je zarada daleko daleko manja ;)