Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.973.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Prvo i osnovno prije uklanjana bilo kojeg moda je da uklonis sve sto je koristilo taj mod.
Npr. prije uklanjanja moda za neki poseban (ne-default) kamion moras prodati sve te kamione, kako tvoj ako ga vozis tako i od svih tvojih vozaca.
U tvom primjeru prije uklanja moda za tockove trebao si skinuti i zamjeniti te tockove na svim kamionima gdje god da si ih stavio.

Znaci u igri NESME nista da se koristi iz tog moda koji zelimo ukloniti (ovo je vazno za neiskusne, oni drugi vec razlikuju da "svako pravilo ima i izuzetaka")

ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/wheel/pt379/front.pmd -> ovo je tvoj problem, stavi ponovo taj mod za tockove pt379, u igri skidaj i "bacaj" te tockove sa svih kamiona. Zatim provjeri jesu li ti tockovi jos u ponudi i nakon deaktiviranja moda, a  tek ako nisu onda moze da "leti" i taj mod.

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 16:30 (suMaper).
Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Trazim vec danima mod za scaniu led tuning da mogu stavit ledice ispod znaka, nikako nemogu nac da mi radi jer imam patch 1.5.2, moze pomoc?

evo jedna slika moje scanie, ima chip tuning na 840hp

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 17:02 (redikulx).
Moj PC  
0 12 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

hahah istinaaa {#}{#}

Nikad nereci nikad!!

10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
redikulx kaže...

Trazim vec danima mod za scaniu led tuning da mogu stavit ledice ispod znaka, nikako nemogu nac da mi radi jer imam patch 1.5.2, moze pomoc?

Ove felge su odvratne... :/

16 godina
neaktivan
redikulx kaže...

Već sam ti rekao da žaruljice iz truck shopa 7 rade na 1.5.2. dokaz je na priloženoj fotki 

evo traži ovdje, vrti stranice unutrag, možeš početi od desete http://ets2.lt/en/category/detalestiuningas/

a felge su stvarno očajne. osim što je izgleda kao loš model stoje kamionu "ko piletu sise" :D

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Prvo i osnovno prije uklanjana bilo kojeg moda je da uklonis sve sto je koristilo taj mod.
Npr. prije uklanjanja moda za neki poseban (ne-default) kamion moras prodati sve te kamione, kako tvoj ako ga vozis tako i od svih tvojih vozaca.
U tvom primjeru prije uklanja moda za tockove trebao si skinuti i zamjeniti te tockove na svim kamionima gdje god da si ih stavio.

Znaci u igri NESME nista da se koristi iz tog moda koji zelimo ukloniti (ovo je vazno za neiskusne, oni drugi vec razlikuju da "svako pravilo ima i izuzetaka")

ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/wheel/pt379/front.pmd -> ovo je tvoj problem, stavi ponovo taj mod za tockove pt379, u igri skidaj i "bacaj" te tockove sa svih kamiona. Zatim provjeri jesu li ti tockovi jos u ponudi i nakon deaktiviranja moda, a  tek ako nisu onda moze da "leti" i taj mod.

Ako sam te dobro shvatio,da bi uklonio te kotace,moram vratiti sve kamione na kojim su isti bili,i onda staviti druge kotace na njih. Na kraju onda taj kamion prodati...Nisam imao svojih vozaca. Bice mi tesko skontati koji su to kamioni bili,jer nije bio samo ovaj pt379,bilo ih je vise.

Znaci ima posla oko toga.Hvala na odgovoru{#}

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Uf,uf, pa ti si ga bas zamrsio. Sada mirisem da si imao i vise kamiona cije modove si brisao a da ih predhodno nisi prodao ... :(

Ok polako, korak po korak i prati log fajl, on ti diktira slijed i neophodnost. Znaci prvo nadji taj mod za kotace za pt379 aktiviraj i ukloni te kotace sa svih tvojih kamiona koje sada imas. Ako imas i taj kamion (pt379) bez obzira da li ga vozis ili samo stoji u nekoj tvojoj garazi onda ga moras prodati.
Zatim ponovo pokreni igru ali deakt. taj mod (i pomoli se ili sta vec ...) pokusaj uraditi ono na sta je igra krahirala i ako te opet izbaci pogledaj log fajl i on ce ti reci sta slijedi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

My precious

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 21:55 (vrinho).
Moj PC  
9 4 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...pauza{#},koji shot pa nastavljamo...{#}..

Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

kako stavit ovu kameru izdaleka na ets sam to radio al nisam nikad gledo na ets 2 ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Uf,uf, pa ti si ga bas zamrsio. Sada mirisem da si imao i vise kamiona cije modove si brisao a da ih predhodno nisi prodao ... :(

Ok polako, korak po korak i prati log fajl, on ti diktira slijed i neophodnost. Znaci prvo nadji taj mod za kotace za pt379 aktiviraj i ukloni te kotace sa svih tvojih kamiona koje sada imas. Ako imas i taj kamion (pt379) bez obzira da li ga vozis ili samo stoji u nekoj tvojoj garazi onda ga moras prodati.
Zatim ponovo pokreni igru ali deakt. taj mod (i pomoli se ili sta vec ...) pokusaj uraditi ono na sta je igra krahirala i ako te opet izbaci pogledaj log fajl i on ce ti reci sta slijedi.

Ovaj kotac pt379 ne postoji posebno kao mod,već je on dosao uz kamion peterbilt 379 ili kenworth koji sam probao kad je izasao ne netu i onda ga ubrzo izbacio jer mi je bio velik lag. Sada nemam ni jedan svoj kamion s obzirom da sam napravio novi profil,krenuo ispocetka(level 5), upravo zato da vidim hoce li mi tada otici ovi zastarjeli kotaci. Medjutim, i nakon novog profila nista se nije promijenilo,opet su tu. Ovi svi zastarjeli kotaci su bili na verziji 1.4.8,a sad sam na v1.5.2.1s,ali stare gume su i dalje tu.

Mislim da je ovaj kamion u pitanju http://ets2.lt/en/kenworth-w900arc-interior-1-4-12/. Njega sam jednom probao i ubrzo izbacio jer mi je pravio veliki lag.

Haj hvala ti puno, valjda cu uspjeti nesto izbrisati

16 godina
neaktivan
EasyWay kaže...
suMaper kaže...

Ovaj kotac pt379 ne postoji posebno kao mod,već je on dosao uz kamion peterbilt 379 ili kenworth koji sam probao kad je izasao ne netu i onda ga ubrzo izbacio jer mi je bio velik lag. Sada nemam ni jedan svoj kamion s obzirom da sam napravio novi profil,krenuo ispocetka(level 5), upravo zato da vidim hoce li mi tada otici ovi zastarjeli kotaci. Medjutim, i nakon novog profila nista se nije promijenilo,opet su tu. Ovi svi zastarjeli kotaci su bili na verziji 1.4.8,a sad sam na v1.5.2.1s,ali stare gume su i dalje tu.

Mislim da je ovaj kamion u pitanju http://ets2.lt/en/kenworth-w900arc-interior-1-4-12/. Njega sam jednom probao i ubrzo izbacio jer mi je pravio veliki lag.

ja sam sličan problem riješio tako da sam kod reinstalacije obrisao ets2 folder u my documents. prije toga sam sklonio modove, profile i screenshotve u drugi folder. 

ets folder obrišeš nakon što deinstaliraš igru. kad se igra pokrene nakon reinstalacije tražit će te da napšraviš novi profil, odnosno prvi profil. naravno to ti ne treba nego odmah izađeš iz igre. igra će nakon toga napraviti novi ets2 folder u my documents u kojeg ubaciš svoje stare profile i modove i ne bi se trebali više pokazivati errori od prije. 

eto probaj tako možda ti pomogne 

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
EasyWay kaže...
suMaper kaže...

ja sam sličan problem riješio tako da sam kod reinstalacije obrisao ets2 folder u my documents. prije toga sam sklonio modove, profile i screenshotve u drugi folder. 

ets folder obrišeš nakon što deinstaliraš igru. kad se igra pokrene nakon reinstalacije tražit će te da napšraviš novi profil, odnosno prvi profil. naravno to ti ne treba nego odmah izađeš iz igre. igra će nakon toga napraviti novi ets2 folder u my documents u kojeg ubaciš svoje stare profile i modove i ne bi se trebali više pokazivati errori od prije. 

eto probaj tako možda ti pomogne 

Uradio sam sve kako si napisao,ali smeće je i dalje tu{#}

Evo SS i koji su to kotaci:

Na 1.slici zastarjeli kotaci sa 1.4.8 verzije su :2, 3, 4, 5, i 6. kotac

Na 2. slici : 1, 2. i 3. kotac

Na 3. slici : 4. i 5. kotac

Ove redne brojeve sam stavljao od vrha prema dole po slikama

Eh,da je meni samo znati kako se zovu modovi koji sadrzavaju ove kotace,ja bi njih ponovo stavio na svoj kamion i onda bi ga prodao. Ja mislim da bi tako nestali i tako bi sve radio dok ne izbacim sve uljeze. Trazio sam po netu, ukucavao u google nazive ovih kotaca iz igre, ne bi li me usmjerilo na njihove prave modove,ali nista. Upucivalo me skroz na desete stranice,na kojim je potpuno drugi sadrzaj.

Ma hajd da vas vise ne tusim,bice sta mora biti{#} Pokusat cu voziti sa jednim kotacima,bez pokusavanja promijene istih i gotovo

Hvala svima koji su pokusali pomoći

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 1:04 (EasyWay).
14 godina
EasyWay kaže...

Eh,da je meni samo znati kako se zovu modovi koji sadrzavaju ove kotace,ja bi njih ponovo stavio na svoj kamion i onda bi ga prodao. Ja mislim da bi tako nestali i tako bi sve radio dok ne izbacim sve uljeze. Trazio sam po netu, ukucavao u google nazive ovih kotaca iz igre, ne bi li me usmjerilo na njihove prave modove,ali nista. Upucivalo me skroz na desete stranice,na kojim je potpuno drugi sadrzaj.

Ma hajd da vas vise ne tusim,bice sta mora biti{#}

Gledajući na prošloj strani modove koje imaš instalirane varaš se da nemaš nijedan koji ima mod za kotače. Naime, 50kGT chasis+upg lights ima kotače u sebi dodane a one su u igri pod 50k_customs a vjerojatno su i neki kotači u FurkanSevke_50k_addons modu. Ove D3SWheel su inače u modu za Mercedes MP4, znam jer ga koristim a ovaj Scania Stax ti i samo ime govori kao i Peterbilt 379, imaš oba kamiona na ets2.lt

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 1:16 (vrinho).
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...
EasyWay kaže...

Ma hajd da vas vise ne tusim,bice sta mora biti{#}

Gledajući na prošloj strani modove koje imaš instalirane varaš se da nemaš nijedan koji ima mod za kotače. Naime, 50kGT chasis+upg lights ima kotače u sebi dodane a one su u igri pod 50k_customs a vjerojatno su i neki kotači u FurkanSevke_50k_addons modu. Ove D3SWheel su inače u modu za Mercedes MP4, znam jer ga koristim a ovaj Scania Stax ti i samo ime govori kao i Peterbilt 379, imaš oba kamiona na ets2.lt

Ok. pogledat cu sve ove modove koje si naveo,posebno ove 50kgt chasis+upg lights i ove za merc mp4 koji sam koristio na prosloj verziji igre,samo ga moram pronaci,jer ih ima u vise verzija na ets.lt. Ovu scaniu STAX i pt 379 mi valjda nece biti tesko pronaci. Hvala na odgovoru {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo moje scanie

i R500 je slabo za neke terete npr tenk od 62t ali sta je tu je polako...

4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Iveco Hi-Way sa fc3 skinom {#}{#}

Nikad nereci nikad!!

6 0 hvala 0
17 godina
Damir1908 kaže...
lion002 kaže...

kako stavit ovu kameru izdaleka na ets sam to radio al nisam nikad gledo na ets 2 ? 

...evo video ... 

12 godina
Euro Truck Simulator 2

TSM Map 4.1.1 veröffentlicht

Hello Community,
the TSM Map 4.1.1. is published now. With this Version the Bugs before are fixed, in Berlin are new highway junctions, some new construction zones are built within and in some Countries the licence plates are updated.

- tsm 4.1.1 - 319,23 MB
http://uploaded.net/file/7wq7uu7z
http://cloudzer.net/file/vh9p0oqp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Svi imate neke modove, skinove... Kod mene tradicionalno.  {#}

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zasto mi ne radi scania 2008 v3 na tsm 1.4.1 dal imak o takav problem

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Mecka i BMW M3 zure ka 400 tkm ... {#}

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
suMaper kaže...

To je M1 {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sta kazete na broj brzina ?  posto sam dobio g27 stavio bi 6 ali citam komentare kazu da je nerealno pa najbolje da pustim 12 ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
macgyver 53 kaže...
suMaper kaže...

To je M1 {#}

Eh, znaci opet sam omanuo, ma znao sam da je neki M ... {#}

Damir1908 kaže...

sta kazete na broj brzina ?  posto sam dobio g27 stavio bi 6 ali citam komentare kazu da je nerealno pa najbolje da pustim 12 ? 

Eh, sta bi ja sve dao da imam ovaj problem ... {#}

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Za mene je ovo kraj, čekam 3ku.{#}

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 19:42 (Zekat).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Neki su ovdje sa 100 razinom a ti vec odustajes? :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Neki su ovdje sa 100 razinom a ti vec odustajes? :(

ne odustaje ..vozio je 170 km na sat , stavio svakakve modove i vec na 53 razini ima 150 i kolko vec vozaca..a neki sto su na 100 i nekom nisu ni blizu tome, dok su neki stavili hard economy mod, al i ovako realno sad igram na pocetku ako igras kako treba a kupio sam g27 i to ti je tesko jer vozis polako, fino, jednostavno gustiras i uzivas u igri skupa sa volanom 

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kako ti moze biti zabavno voziti 170 na sat, ja ne idem preko 85 :(

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Kako ti moze biti zabavno voziti 170 na sat, ja ne idem preko 85 :(

Nije zabavno.. Ali sam i ja par puta tako puko kad mi dopižde monotone autoceste

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice