Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 374.314
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Elite: Dangerous
beholder kaže...

Meni tu ništa nije jasno. Ne igram svakodnevno, ali igram još od bete studeni 2014. i imam samo osnovnu verziju, nisam kupovao horizion i ništa drugo i igramna 64 bitnom.

Moje je pitanje, jesu li ovi update i za mene ili samo za one koji imaju širu verziju igre? Gledao sam na YT kako bi trebalo izgledati novo kupovanje oružja, ali meni je još uvijek sve isto staro sučelje. Jučer mi je dowloadao novi loader i to je bilo to. Stvarno sam zbunjen.

Inače, Brane  prejaka borba stvarno su vrhunski commander!

Ako si imao pristup betama 1.x verzije, onda imaš pristup i 1.6 verziji koja ti ima sve promjene osim inženjera (Engineers) na površini planeta - odnosno novih modifikacija oružja, koji su dio 2.1 updatea. S tim da je naravno prvo moraš skinut iz launchera.

Ako nisi imao pristup betama, onda moraš čekati da izađe iz bete - vjerovatno kroz 3-4 tjedna.

9 godina
neaktivan

Hvala!

Jel to možda znači da mi "obični" nećemo ove inženjere koristiti tako da će ovi iz horiziona moći imati jaća oružja i bolje module?

Dok sam gledao Omega fighera kako se bori, kad su ga načeli ukljućio je silent running (a ja to nikada ne uključujem). Koji je efekt? Nestaneš s radara ili te ne mogu lockati?

Meni ta opcija osim za smugling nije nikada bila jasna.

0 0 hvala 0
12 godina

Tako je, nećeš imati pristup nijednom sadržaju iz sezone 2, uključujući i modifikacije oružja i ostalih modula. Devovi su doduše spomenuli rekli da će s vremenom inženjeri postati dostupni svim igračima koji nisu kupili ekspanziju, no ne zna se kad.

Silent running se koristi u PvPu da nestaneš sa senzora i neprijatelj izgubi weapon lock, tu si u pravu. Što se tiče smugglinga, do ovog patcha NPCi su gotovo u potpunosti ignorirali silent running, a od sada (1.6 / 2.1 patch) će i protiv njih funkcionirati na isti način, pa će imati svrhu za krijumčare.

Što je došlo/dolazi sa sezonom 2: Horizons

Planetary Landings, 2.0
Players are able to land on four types of airless planets - rocky, metal, ice and rocky/metal - which make up 61% of the planet types in Elite Dangerous' Milky Way. These planets vary in size and composition, therefore having different gravity forces affecting the flight and landing dynamics.

The Engineers, 2.1
Everything changes. Introducing an expanded mission system and game-changing loot. Craft exotic weapons and modules for your spacecraft and build a ship unlike any other.

The Guardians, 2.2
Take what comes and strike back with double. Bring a second ship to every combat encounter with Ship-Launched Fighters and defend your passengers against the deadliest threats in the galaxy.

The Commanders, 2.3
Team up and stand together. Forge your own identity with the new Commander Creator, then share your bridge with Multi-Crew and fly with friends.

"???" 2.4 Edit
A secret to be revealed in Elite Dangerous: Horizons’ final expansion!

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 17:34 (Moloch).
17 godina
Berko kaže...

Beta za 2.1 Engeneers je dostupna svima koji imaju pristup beti.
A evo i patch notes: https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=246284

beholder kaže...

Meni tu ništa nije jasno. Ne igram svakodnevno, ali igram još od bete studeni 2014. i imam samo osnovnu verziju, nisam kupovao horizion i ništa drugo i igramna 64 bitnom.

Moje je pitanje, jesu li ovi update i za mene ili samo za one koji imaju širu verziju igre? Gledao sam na YT kako bi trebalo izgledati novo kupovanje oružja, ali meni je još uvijek sve isto staro sučelje. Jučer mi je dowloadao novi loader i to je bilo to. Stvarno sam zbunjen.

Inače, Brane  prejaka borba stvarno su vrhunski commander!

Na ovom gore linku imaš popis stvari koje dolaze u 1.6 update (base Elite), te 2.1 (Engeneers). Update je trenutno u beta fazi i samo oni koji imaju pristup beti ga mogu testirati. 

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
12 godina
neaktivan
beholder kaže...

Dok sam gledao Omega fighera kako se bori, kad su ga načeli ukljućio je silent running (a ja to nikada ne uključujem). Koji je efekt? Nestaneš s radara ili te ne mogu lockati?

Meni ta opcija osim za smugling nije nikada bila jasna.

Silent onemogucuje lock oruzja i pracenje mete, i dalje si vidljiv vizualno i kao pulsirajuca kockica na radaru.

Negativa strana je nagomilavanje topline u brodu koje se moras rijesit ili gasenjem silent runninga ili s pomocu heat sinkova.

Postoje i specijalizirani pvp silent bildovi bez stitova i sa HRP paketima, idealno za napad iz zasjede ili hit and run taktiku jer tesko da ce te tko primjetit dok ne zapucas pogotovo u confict zonama i res.

Evo jedan primjer, ja u silent fdl-u se zabavljam sa 2 corvete

17 godina

Evo dva nova video od Obsidian Ant-a: 

1. pregled misija

2. Loot i combat u ice RES-u

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Nastavak Elite Dangerous PvP lige.

Prije vise od tjedan dana odigran je mec protiv RSM ali samo 1 borba koju smo mi uvjerljivo dobili ali igra se na 2 dobivene i zbog administrativnih problema mec tada nije nastavljen.

Jucer je bio nastavak i nekako smo uspjeli izgubit 2 borbu pa je o pobjedniku odlucivala 3 borba.

Kako je zavrsilo pogledajte ovdje.... 

2 0 hvala 0
12 godina

Pozzzz ljudi...Frend je kupio horizon i instalirao.Nakon toga htio je uci u igru i nije mu prihvatio lozinku...Isao je restartat pasword i dobi svaki put ovu poruku u mailu (Your password reset link has expired)...Sta se moze napraviti da se to rijesi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nek' otvori ticket na njihovoj support stranici. Ima opcija tamo da se to napravi i bez logiranja. Neka opiše što je točno problem, pa će mu oni dati novi temp pass.

https://support.frontier.co.uk/login.php?page=contact

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 21:46 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Informacija sa ED streama: Patch 2.1 javno izlazi 26. svibnja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 21:23 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina

Extra info, Frontier trololololo:

Huge GIMBALLED multicannons (i beam laseri) neće biti dostupni sa izlaskom 2.1 zato što igrači nisu otključali gimballed verzije tih oružja u Wyrd CGu. To je valjda njihov odgovor na kmečanje igrača da "nemaju dovoljno impacta u igri"

FDev's Steve Kirby, Lead Games Designer, has revealed in the CGs thread that the Wyrd CG was not for unlocking huge gimballed weapons at that particular station - it was for unlocking huge gimballed weapons ANYWHERE. Also, it was not just for one particular huge gimballed weapon - it was for ALL huge gimballed weapons, according to the following structure:

Tier 2: Huge gimballed pulse laser available in stores
Tier 4: Huge gimballed burst laser available in stores
Tier 6: Huge gimballed multicannon available in stores
Tier 8: Huge gimballed beam lasers available in stores

Dosegnut je samo Tier 4.

Koje trolčine. Naravno na forumu i redditu izbija shitstorm...

Možda zamijene burstove s MC zato jer imaju nekih problema s burstevima - no ako burstove poprave do izlaska, onda ostaje kako je gore napisano.

The weapons whose tiers we didn't hit in the Wyrd CG will not be available for purchase at all, anywhere, when 2.1 hits. Only the tier 2 and tier 4 huge weapons (pulses and bursts) will have gimballed variants available to players; the other ones will be locked away and will not be obtainable by any means until Frontier gives us another chance to "earn" them. However, they are apparently having trouble implementing huge gimballed bursts, so if they don't have them working by 2.1, they will switch the reward tiers, making huge gimballed MCs available in stores and keeping huge gimballed bursts out of the game instead.

EDIT: Frontier se pokrio ušima i odlučio da će se rezultati Wyrd CGa odnositi samo na Wyrd sistem, odnosno da će sva huge gimballed oružja biti u 2.1 odmah u startu :

Apologies for any confusion regarding the Huge Weapons CG rewards.

As Mike has already said we’ll make the CG rewards apply just to wyrd, the full range will be available elsewhere when 2.1 is released.

Steve Kirby

Lead Games Designer

P.S. Kruže glasine da "mistery" patch 2.4 sadrži Thargoide, na pitanje Brabenu "What about Thargoids" odgovorio je "Winter is coming". Ima li veze to što bi 2.4 trebao izaći na zimu s ovim je zasad - samo nagađanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 11:43 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina

Još samo napomena da su spomenuli da bi sezona 3 trebala bitit "space legs" ili konačno budemo mogli prošetati po brodovima i oko njih... valjda :D 

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Daleko je jos sezona 3, treba izgurat ovu do kraja. 

Vidjet cemo kako ce proc ovo sa inzinjerima,  malo je aktivnih igraca a dolazi i konkurencija. 

0 0 hvala 0
12 godina

Ajme gotovo je, spašavajte žene i djecu

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2016 11:13 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Novi "shipwreck" POI izgledaju odlično

Viper unakazi Pythona u 30ak sekundi s modificiranim MCevima i torpedima (PvP):

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2016 21:49 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Piton nema pojma,  da ti onako onesposobi brod gadanjem power planta a postoji nacin da se to izbjegne. 

17 godina

Btw, ako nekome trebaju CR, zaletite se do Robigo-a sad još u 2.0 prije nego dođe update; navodno su u updateu "nerfali" Robigo misije i nema više onih zanimljivih, zabavnih i podosta profitabilnih misija... 

Tako da, ako vam treba lova, zgrindajte u ovih par dana kolko stignete...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

2.1 engineers release date je danas!

Imate na oficijalnoj stranici za 19,99 season pass,snizili su cijene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Seljo tjuning stig'o u Elitu :D

https://www.frontierstore.net/game-extras/elite-dangerous-game-extras.html?extra_type=203

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 13:41 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Elite: Dangerous balkan edition 

12 godina

Kratki ED film:

Highly Recommended - a story of life on the frontier

Početna sekvenca je predobro napravljena, ostatak je subjektivan :)

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Elite i expanzija na snizenju, 33% niza cijena ako bas nekog zanima.

2 0 hvala 0
11 godina

Par slika s explora:

počinjemo počinjemo

tankanje? tankanje?

mačja šapica mačja šapica

šapica šapica

šapica izbliza šapica izbliza

binarni sustav binarni sustav

White Blue u šapici White Blue u šapici

e kad bi imao kuda staviti :S e kad bi imao kuda staviti :S
Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina

Idemo dalje...

zanimljiv planet..water world sa polarnim kapama zanimljiv planet..water world sa polarnim kapama

Earth like Earth like

random crveni high metal random crveni high metal

ajmo prema NGC 6357 ajmo prema NGC 6357

evo i prve crne rupe evo i prve crne rupe

tko to ostavlja po svemiru? tko to ostavlja po svemiru?

par zvijezda par zvijezda

pogled pogled

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina

u bespućima svemira u bespućima svemira

earth like earth like

Pillars of creation - Eagle Nebula Pillars of creation - Eagle Nebula

Random drive by Random drive by

Home? Home?

Zanimljiv pogled dok tankaš Zanimljiv pogled dok tankaš

Pogled na open cluster pokraj Omega Nebula-e. Pogled na open cluster pokraj Omega Nebula-e.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Na putu prema centru ili letiš bez odredišta? 

11 godina

Cluster malo bliže, i crne rupe.. Vidiš jednu, vidio si sve Uz malo manevriranja možeš dobiti lijepe slike ako slikaš centar u pozadini.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
quickr kaže...

Od pokušaja prema centru doma. Odustao jer ne bi se vratio do nove godine sigurno. Krivo sam si brod složio

Samomrzeći hrvat
14 godina
Entry Point kaže...
quickr kaže...

Od pokušaja prema centru doma. Odustao jer ne bi se vratio do nove godine sigurno. Krivo sam si brod složio

Neka, treba malo explorati. Ima lijepih stvari za vidjet. Samo što ja brzo ispilim na živce pa se okrenem natrag 

11 godina
quickr kaže...

Neka, treba malo explorati. Ima lijepih stvari za vidjet. Samo što ja brzo ispilim na živce pa se okrenem natrag 

Treba mi anakonda da ju ispimpam pa da skačem 80ly

Ali ako netko želi vidjeti hrpu crnih rupa i neutronskih zvijezda (dobro ni jedno ni drugo ne možeš vidjeti), skočite do Omega nebula-e, nekih 5,5k ly od zemlje i uživajte u možda stotinama white-blue zvijezda i nekoliko desetaka crnih rupa i neutronskih zvijezda.

Samomrzeći hrvat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice