Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 369.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Elite: Dangerous
quickr kaže...

brane, koliko te na kraju koštao ovako opremljeni vulture, kad sve zbrojiš

Cca 25 milijuna brod i oprema zajedno

http://www.edshipyard.com/#/L=60N,5TP5TP01Q01Q0Wg0Wg,316Q7_6Q5K7_6k5A,7Sk7gy4xo

Inace na gore navedenoj stranici mozete probavat razlicite konfiguracije svih dostupnih brodova i vidjet odmah sve podatke ( cijena, osiguranje, potrosnja energije, tezina, jump range i jos hrpu toga).

13 godina
brane82 kaže...
quickr kaže...

brane, koliko te na kraju koštao ovako opremljeni vulture, kad sve zbrojiš

Cca 25 milijuna brod i oprema zajedno

http://www.edshipyard.com/#/L=60N,5TP5TP01Q01Q0Wg0Wg,316Q7_6Q5K7_6k5A,7Sk7gy4xo

Inace na gore navedenoj stranici mozete probavat razlicite konfiguracije svih dostupnih brodova i vidjet odmah sve podatke ( cijena, osiguranje, potrosnja energije, tezina, jump range i jos hrpu toga).

Joj da,ja zaboravio na ship builder...

Tu se sve vidi,sve se zna.

P.s za ove novije,siromasnije igrače,probajte recimo piknut Imp Clipper u drop down meniju ili python,ove skuplje zvjerke,pa pogledajte cijene modula :D :D :D

12 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
brane82 kaže...

Dakle ovako je opremljem moj vulture za  tim da jos imam 2 G3 pulse lasera 2xchaff launchera i 2xheat sink launcher, ovo mi je osnovna PvP konfiguracija.( Naravno ovo se mijenja ovisno o situaciji)

Pokusao sam stavit beam lasere i unatoc tome sto rade nesto veci damage od pulsa jednostavno trose previse energije i moram stavljat module slabije klase ili micat neke od defenzivnih stvari, griju se puno previse i pojedu kapacitor jako brzo.

Iako sa ovih 765 milijuna na racunu mogu voziti brod koji pozelim vulture je jednostavno previse zabavan da bi ga zamjenio.

ma moze se s pulsevima,samo treba maštovito baratat sa power consumptionom i gasit module koji ti ne trebaju itd..

I nije problem,a osjeti se razlika

Znam da se moze, frend iz klana ima fer-de-lance i ukupna potrosnja struje mu je preko 130% i koristi voice attack za paljenje i gasenje odredenih sustava i sve super radi.

13 godina
brane82 kaže...
Rocinante2112 kaže...
brane82 kaže...

Dakle ovako je opremljem moj vulture za  tim da jos imam 2 G3 pulse lasera 2xchaff launchera i 2xheat sink launcher, ovo mi je osnovna PvP konfiguracija.( Naravno ovo se mijenja ovisno o situaciji)

Pokusao sam stavit beam lasere i unatoc tome sto rade nesto veci damage od pulsa jednostavno trose previse energije i moram stavljat module slabije klase ili micat neke od defenzivnih stvari, griju se puno previse i pojedu kapacitor jako brzo.

Iako sa ovih 765 milijuna na racunu mogu voziti brod koji pozelim vulture je jednostavno previse zabavan da bi ga zamjenio.

ma moze se s pulsevima,samo treba maštovito baratat sa power consumptionom i gasit module koji ti ne trebaju itd..

I nije problem,a osjeti se razlika

Znam da se moze, frend iz klana ima fer-de-lance i ukupna potrosnja struje mu je preko 130% i koristi voice attack za paljenje i gasenje odredenih sustava i sve super radi.

meni je u vulture bila isto debelo iznad  linije,al sam naravno gasio cargo hatch (to na svim brodovima po defaultu gasim jer 5% je puno). Frame shift drive takodjer,kad si deployan nećeš sigurno koristit fsd,a kad ga trebas retractas i full bježanija mode..
samim time dobiš dosta powera. Još su tu i drugi moduli koji se daju gasit,svaki brod do ibera iskoristit se treba! :d

JA SAM I SHield cell bank klase A furo,njega sam manualno palio gasio s laserima kad mi je trebalo,worked like a charm. Sam hebiga,kom se neda s tim zajibavat tijekom fighta...Meni je to i draž,power managment usred engagementa,stalno radiš nešto,aktivan si. Nije da igram arkadu pa samo pucam i okrecem se s protivnikom dok sam mu na repu...

12 godina
neaktivan

Ja gasim jos i fuel scoop kad sam u borbi, za A klasu shield cell moram stavit samo 1 heat sink launcher na rucno gasenje/paljenje.

Probao sam stavit i hull reinforcement na ova dva slobodna slota ali gubi se nesto na okretnosti i brzini pa sam odustao dovoljno me otezava vec ovaj oklop, stavljao sam i D klasu FSD da ustedim na masi broda kad nije trebalo ic daleko.

14 godina

da li je moguće da u istom docku/bazi/portu jedan igrač vidi određeni brod da je na prodaji, a drugi ne?  ili je nekakav bug u pitanju?

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
quickr kaže...

da li je moguće da u istom docku/bazi/portu jedan igrač vidi određeni brod da je na prodaji, a drugi ne?  ili je nekakav bug u pitanju?

bug.

Stanice bi trebale imat uvijek iste stvari na ponudi,moduli takodjer.

14 godina

Valjda budu riješili to dok entry skupi za vulture-a. 

Late night shoping po RES-u, 3 wanted anaconde u wingu, plus nekaj sitno sastrane = 700k kredita 

I napokon sam napredovao sa combat rank-om, samo 300 killova da bih došao do competent. Next stop: expert  Iako, nisam ponosan na ostale rankove 

Laku noć 

13 godina

dodajte me ingame,probacu sutra malo uvatit igranja ,ovi moji neće trenutno pa da nisam sam

Argus Wishbone

14 godina

Dodam te sutra ;)

11 godina

Ja nisam tjedan dana stigao igrat od posla, već mi fali cockpit. :)

Možda danas uletim malo u Vulturea.

Brane, čemu heatsink launcheri? Protiv turreta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Chaff je protiv turreta i gimbaled oruzja, heatsink omogucije da protivnik izgubi lock na tebe i nestanes sa radara na neko vrijeme.

11 godina

Kaj nije da chaff nije radio protiv turreta pa ti samo HS na kratko pomagao? Jesu to riješili u nekom patchu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koliko znam chaff radi protiv gimbal i turreta, testirat co to danas sa nekim iz klana da budemo sigurni:)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nista od testiranja jer smo tijekom zajebancije u Lave sustavu naletjeli na CODE, cini se da samo upali u zasjedu jer su bili brojcano nadmocniji ali nije ispalo lose:)

Kasnije te veceri smo se ipak malo bolje organizirali i doveli u sustav anacondu pythona i jos 2 fer de lanca, bilo je jos nekoliko manjih borbi ali bez gubitaka.

Bitka za Lave je tek pocela.

0 0 hvala 0
11 godina

Nemojte da vam quick i ja uletimo sa viper-ima i da vas sve pretvorimo u svemirski otpad 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Samo ako se zabijemo u njih... više puta.... 

13 godina
quickr kaže...

Samo ako se zabijemo u njih... više puta.... 

:D

Meni je najdraze u clipperu zaletit se u manji brod,pokidam ga instant nekad xD

4 pipsa u stitove,klasa 7. Pa ti vidi haha

14 godina

Ah, NPC clippere jedem za doručak u viperu, kako će tek biti u vultureu. 

Trebao bih malo testirati letačke sposobnosti protiv pravog igrača. Spreman sam žrtvovat jedan insurance ako je netko za. 

Btw roc, dodao sam te ingame 

13 godina
quickr kaže...

Trebao bih malo testirati letačke sposobnosti protiv pravog igrača. Spreman sam žrtvovat jedan insurance ako je netko za. 

Mhm,nisam još bio online,nekako me mrzi stisnuti play...
A i peglam Mortal Kombat X ,i Pillars of Eternity ... So many games,so little time :D

11 godina

2 navrata u RES svaki po milijun 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
quickr kaže...

Mozes protiv mene ako hoces,  nemora bit borba do smrti,  mozemo stat na 20-30 posto hulla. Pokusat cu da se ne zabijam u tebe:) 

12 godina

Pozzz...Zanima me da li je moguce komotno igrati sa misem i tipkovnicom ovu igru?Ili je bas nuzno imati one palice?Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rocinante2112 kaže...

Mhm,nisam još bio online,nekako me mrzi stisnuti play...
A i peglam Mortal Kombat X ,i Pillars of Eternity ... So many games,so little time :D

Krenuo sam i ja pillars, došao na nekih 20+ sati i nekako me više ne drži  Bojim se što će biti kaj kupim gta5  

brane82 kaže...

Mozes protiv mene ako hoces,  nemora bit borba do smrti,  mozemo stat na 20-30 posto hulla. Pokusat cu da se ne zabijam u tebe:) 

U čemu letiš? Vrlo rado bih probao protiv playera, možemo i do smrti, 60k kredita si mogu priuštiti 

Endymon kaže...

Pozzz...Zanima me da li je moguce komotno igrati sa misem i tipkovnicom ovu igru?Ili je bas nuzno imati one palice?Hvala

Može se igrati, ali puno lakše i jednostavnije je sa joystickom. I ne slušaj rocinantea ako kaže suprotno 

12 godina
neaktivan

Pa sto nisi pogledao ni jedan moj video?  Vidio bi da vozim vulture:) 

0 0 hvala 0
14 godina

nisam gledao ove zadnje a ne sjećam se od prije koji je bio. my bad 

edit:

dobar ovaj zadnji fajt, s obzirom koliko ih je bilo, još ste dobro prošli. tko je ovaj nervozni na TS-u?  

a i vidim da se voliš zabijati 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 13:08 (quickr).
12 godina
neaktivan
quickr kaže...

nisam gledao ove zadnje a ne sjećam se od prije koji je bio. my bad 

edit:

dobar ovaj zadnji fajt, s obzirom koliko ih je bilo, još ste dobro prošli. tko je ovaj nervozni na TS-u?  

a i vidim da se voliš zabijati 

Danas smo malo analizirali borbu i uistinu smo dobro prosli,bilo je 7vs4.

A onaj nervozni je MJC, inace je jako dobar igrac al nekad ga malo previse ponesu emocije....non stop ga zajebavamo zbog toga:)

11 godina

Još jedna lagana milja na računu, dakle danas 3 milje sveukupno. Zasad 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Vrijeme je za promjenu sustava jer sam previše brodova uništio pa sam hostile jednoj frakciji 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da krenemo prema Lave-u, pa ako naletimo na kakav dobar sustav do tamo sparkiramo se? Od GA GU do lave-a ima 200+Ly 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice