ovlažih se..
jesam li to ja krivo nesto shvatio ili za pristup alphi traze 200 funti?
Nisi, traže 200 funti...
Pristup Alphi je daleko preskup.. da se radi o 50 funti reko bi ajde.. možda.. ali ovo je zbilja previše.
Srećom pa sam unaprijed kupio gotovu igru po menjoj cijeni nego što je sada (30 funti ako se dobro sjećam) i sad samo trebam strpljivo čekati konačni izlazak (nadam se da neće biti odgoda i kašnjenja..).
Na kraju će se poklopiti izlazak gotovog Elite-a sa dogfighting module-om od Star Citizena - ali onda me nije briga koliko im treba za zgotovit SC jer imam novi Elite za pikat
Nisi, traže 200 funti...
rekli bi nasi juzni susjedi:
"A da se nijesu zeru precjenili?"
rekli bi nasi juzni susjedi:
"A da se nijesu zeru precjenili?"
A nisu u potpunosti financirani od strane igraće zajednice (kao SC), vjerovatno im netko drugi politiku vodi. ^^
Stigao novi patch za Alphu (1.1):
Phase 1.1 includes the following:
• A selection of stereoscopic 3D support options added
• Oculus Rift
• Side-by-side 3D rendering for use with 3D TVs / monitors
• Anaglyph rendering: old school Red/Cyan rendering for those without Oculus Rift or a 3D TV but with some vintage red/cyan glasses
• Track IR Support added
• Dashboard brightness option added
• Improved build stability
• Assorted improvements from Alpha feedback
Svaka čast ekipi i samo tako dalje!
Na žalost, nakon inicijalne Alpha verzije i ovdje je uslijedilo zatišje (nadajmo se pred buru)
Igra je inicijalno trebala izaći ovog proljeća, no nekako sumnjam da će biti na vrijeme..
Baš gledam, prema službenim informacijama (i na Wikipediji) igra bi trebala izaći do kraja idućeg mjeseca - dakle u roku od 7 tjedana, a nekako mi se ne čini da misle uskoro 'pozlatiti' verziju 1.0
Držmo fige...
Baš gledam, prema službenim informacijama (i na Wikipediji) igra bi trebala izaći do kraja idućeg mjeseca - dakle u roku od 7 tjedana, a nekako mi se ne čini da misle uskoro 'pozlatiti' verziju 1.0
Držmo fige...
Verzija 2.0 je vani već 15 dana.Alpha testeri redom hvale ispoliranost i optimizaciju, još od prve verzije alphe.
Verzija 2.0 je vani već 15 dana.Alpha testeri redom hvale ispoliranost i optimizaciju, još od prve verzije alphe.
Mda, mislio sam na prvu finalnu verziju igre... obično su razhne Alphe i Bete bile 0.xxx a tek od službenog izlaska pod 'gotov proizvod' bi verzije išle na 1.0+ po nekoj logici ali ok..
U 7 tjedana od alphe do golda... teško...
Ali ne bih se bunio :)
Solidno izgleda
"Once again you are invited to head for the stars, take a ship and 100 credits
to make money legally or illegally - trade, bounty-hunt, pirate or assassinate
your way across the Milky Way galaxy.
It's an awe inspiring, beautiful, vast place; with 100 billion star systems,
planets, moons and asteroid fields just waiting to be explored and exploited."

Da li je moguce da ce moja prva igraca ljubav konacno da ozivi ponovo?
Kad se sejtim Commodore 64 i hladjenje transformatora zimi na prozoru jer su starci govorili kako je prevruc pa ce crknut da nije bas dobro igrati 12 sati dnevno :)
Disco, Lave.. bolje sam poznavao spaceografiju Elite nego skolsku geografiju blize i dalje regije heheh
Samo 200 funti malo previse a rado bih testirao sa Oculusom..,
Cektai da bdue gotova nema druge, strpljen spasen.
Uzeo sam i za SC onaj starter neki ali sve mi se vise lici na vaporware iskreno.....
Jel u ovoj igri možeš pilotirati nešto veće od lovca?
Jel u ovoj igri možeš pilotirati nešto veće od lovca?
Da, moći češ po potrebi i unajmiti wingmana ili cijelu posadu za veće brodove.
Da li je moguce da ce moja prva igraca ljubav konacno da ozivi ponovo?
Kad se sejtim Commodore 64 i hladjenje transformatora zimi na prozoru jer su starci govorili kako je prevruc pa ce crknut da nije bas dobro igrati 12 sati dnevno :)
Disco, Lave.. bolje sam poznavao spaceografiju Elite nego skolsku geografiju blize i dalje regije heheh
Uzeo sam i za SC onaj starter neki ali sve mi se vise lici na vaporware iskreno.....
Za Elite - ista stvar.. igrao ga tjednima na C64 (možda čak i mjesecima.. davno je to bilo..) i totalna nostalgija me opere kad se sjetim te 'šuplje' vektorske grafike, autopilota koji pri slijetanju lagano svira 'Na ljepom plavom Dunavu' itd.
Što se SC-a tiče, isto sam backer, a nisam baš siguran da će biti vaporware jer je previše toga u izradi trenutačno (još uvijek unajmljuju ljude) i čak bi kroz nekih mjesec dana napokon trebali izbaciiti i famozni DFM (DogFighting Module), no pričekat pa vidjet..
Samo se nadam da će ED izači barem kakvih pola godine, godinu prije SC-a kako bi u miru stigao uživati prvo u jednoj onda u drugoj igri
Jako lijepo napravljeno.. stanice će biti impresivne ako se uzme u obzir da je ovo klasična 'omanja' stanica
Nisam ni znao da izlazi "remake" ovog remek dijela. Ja sam jedan od onih koji je u '85. to igrao na ZX Spectrumu tako da me posebno veseli ponovno zaigrat tu legendarnu igru (sa trunku boljom grafikom). Cim izadje, odmah cu se iskalit na neduznom Thargoidu kao i uzivat u zvucima "Na lijepom plavom dunavu" prilikom slijetanja u stanicu :)
Da, totalna nostalgija.. jedva čekam igru, samo malo su previše tražili za beta pristup
Imam ja betu, pa javim dojmove, a uskoro će beta.
Mada i oni su prekoračili obečane rokove.
Gotova igra je trebala izaći početkom ove godine a sad se tek čeka Beta cccc.. valjda ćemo ju do jeseni zaigrati svi
Mada i oni su prekoračili obečane rokove.
Gotova igra je trebala izaći početkom ove godine a sad se tek čeka Beta cccc.. valjda ćemo ju do jeseni zaigrati svi
Kad vidim s koliko detalja rade na svakom aspektu igre - ne zamjeram im.
Posebice kad pogledam primjere držanja rokova kao u slučaju BF4, gdje smo u biti dobili alpha verziju igre koja danas ulazi u beta fazu.