Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 540.546
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Elden Ring
Santana kaže...

Mene zanima kaj ce FromSoft nakon ove igre. (Osim DLC)

Spominje se da rade na novom Armored Core koji nisam nikad igrao pa ne znam kaj da mislim o tome.

No sad je tesko naparavit nesto novo u ovom stilu kad su digli ljestvicu tak visoko

Ne znam, taj Armored core me ne zanima, niti onaj Deracine ni išta slično tome. Ono što znam je da je insider Omni rekao da su 3 igre u razvoju kod Froma, svaka u različitom stadiju, jedna od njih je Elden Ring, druga taj armored core, a treću ne znamo. Ono što znamo je da ta treća nije Bloodborne 2.

Nemam ideju gdje i kako dalje, osim da je prilično očito da će se ići na neku mesnatu ekspanziju za Elden. 

Nadam se od sveg srca da će im i sljedeća igra biti neki IP, po mogućnosti 3d person open world RPG, osobno bi volio nekakvu space fantasy tematiku. 

11 godina
Elden Ring

Kad nas ubije neko ili nesto sve ono sto smo pokupili prije tog ostaje kod nas kad se ponovo stvorimo ili moramo opet isto pokupit?

Predpostavljam da ostaje ali nisam pogledao u inventoriju,jutros sam krako igrao tek sam poceo lutat tamo po mapi pokupim par stvari i naletim tamo na onog idiota na konju naravno ubije me jer sam los pa tako par puta,dok nisam ja njeg ubio pa onda idem dalje naletim na one velike rakove ubiju oni mene i sad spawnam se ponovo sve sto sam prije tog pokupio je li ostalo kod mene?

Jbga problem mi je kod ovih igara sto ja to sve pretrazujem detaljno svaku cosu pa to kod mene potraje dosta,igrao sam do sad 4h,9lvl,trenutno ne stizem vise igrat.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
hrka11 kaže...

Kad nas ubije neko ili nesto sve ono sto smo pokupili prije tog ostaje kod nas kad se ponovo stvorimo ili moramo opet isto pokupit?

Predpostavljam da ostaje ali nisam pogledao u inventoriju,jutros sam krako igrao tek sam poceo lutat tamo po mapi pokupim par stvari i naletim tamo na onog idiota na konju naravno ubije me jer sam los pa tako par puta,dok nisam ja njeg ubio pa onda idem dalje naletim na one velike rakove ubiju oni mene i sad spawnam se ponovo sve sto sam prije tog pokupio je li ostalo kod mene?

Jbga problem mi je kod ovih igara sto ja to sve pretrazujem detaljno svaku cosu pa to kod mene potraje dosta,igrao sam do sad 4h,9lvl,trenutno ne stizem vise igrat.

ne gubiš ništa osim runa. A rune su bitne jer se s njima levelaš i kupuješ koješta kod trgovaca. Od sveg srca ti preporučam da kupiš uvijek od trgovaca sve recepte i sve mape i papire koji imaju kod sebe. 

edit: ali i te rune koje si izgubio možeš pokupiti ako se vratiš na mjesto gdje si zginuo

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2022 15:03 (Cansee).
16 godina
Cansee kaže...
Ali i te rune koje si izgubio možeš pokupiti ako se vratiš na mjesto gdje si zginuo

Osim ako ne umreš ponovo prije nego ih pokupiš  U tom slučaju ih gubiš nepovratno.

It is always darkest just before the dawn.
10 godina
Bas sam pogledao Dunkey Review.
On je isto primjetio ogroman end game difficulty spike, ja sam primjetio ali sam mislio da sam underlevelan.
Ali nosio sam Veteran Armor i opet su mi nanosili hrpu dmg.
Sad idem isprobavati Ashes +10 na nekom bossu da vidim kako im ide.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
mrsmith kaže...
Cansee kaže...
Ali i te rune koje si izgubio možeš pokupiti ako se vratiš na mjesto gdje si zginuo

Osim ako ne umreš ponovo prije nego ih pokupiš  U tom slučaju ih gubiš nepovratno.

Nisam iskreno ni pomakao se skoro nista,tako da i da sam popusio sve mogu pocet ponovo.

Ma zato me i zanimalo jer pokupim sve biljke,ubijem nesto zivine,nakon tog poginem,stvori me ponovo vidim opet sve tu oko mene ja ko idiot opet kupim isto...

Origin_Steam: hrka11
11 godina
neaktivan
Elden Ring

Ja sam odustao od igre. Ne zato sto je teska ili sl. vec zato sto nemam pojma kud i gdje dalje. Nakon 100h igre pogubio sam se skroz, ne znam gdje sam neku spilju propustio ili nekog bossa.

Tako da mi nema smisla ici na zadnjeg bossa da zavrsim igru kad sam propustio ko zna koliko. A da istrazujem svijet i lutam danima da bi slucajno naletio na neke stvari koje sam propustio je gubljenje vremena, nije mi 12god pa da nemam pametnije posla u zivotu.

Odigrao sam i zavrsio sve druge souls igre, jer su bile linearne, a ovdje je from soft sebi pucao u nogu. Sa ovim open world pristupom su trebali i neke druge stvari da promjene i prilagode. 

I dalje je ER jedna od boljih souls igara, al ne toliko dobra koliko sam u pocetku mislio. 

https://goo.gl/SPuQdX

1 3 hvala 0
10 godina
Imperator01 kaže...

Ja sam odustao od igre. Ne zato sto je teska ili sl. vec zato sto nemam pojma kud i gdje dalje. Nakon 100h igre pogubio sam se skroz, ne znam gdje sam neku spilju propustio ili nekog bossa.

Tako da mi nema smisla ici na zadnjeg bossa da zavrsim igru kad sam propustio ko zna koliko. A da istrazujem svijet i lutam danima da bi slucajno naletio na neke stvari koje sam propustio je gubljenje vremena, nije mi 12god pa da nemam pametnije posla u zivotu.

Odigrao sam i zavrsio sve druge souls igre, jer su bile linearne, a ovdje je from soft sebi pucao u nogu. Sa ovim open world pristupom su trebali i neke druge stvari da promjene i prilagode. 

I dalje je ER jedna od boljih souls igara, al ne toliko dobra koliko sam u pocetku mislio. 

a brate mili, nakon 100 sati ćeš odustat?? Pa de guglaj ako ti se već ne da tražiti, uprati gdje te grace usmjerava.

15 godina
protjeran
Imperator01 kaže...

Questove su skroz pobucali i prica je ko da je i nema, al opet je igra genijalna...

16 godina
hrka11 kaže...
mrsmith kaže...
Cansee kaže...

Nisam iskreno ni pomakao se skoro nista,tako da i da sam popusio sve mogu pocet ponovo.

Ma zato me i zanimalo jer pokupim sve biljke,ubijem nesto zivine,nakon tog poginem,stvori me ponovo vidim opet sve tu oko mene ja ko idiot opet kupim isto...

Iteme i crafting materijale ne gubiš nikada, samo rune (one su za levelanje i kupovinu kao što su rekli).

It is always darkest just before the dawn.
10 godina
ansha kaže...
Imperator01 kaže...

Questove su skroz pobucali i prica je ko da je i nema, al opet je igra genijalna...

ma meni je to genijalno. Lore je razbacan na sve strane, a priče ima ali puno manje nego što smo navikli. Ali sam na njihovim igrama puno koncentriraniji oko priče jer je ima malo, i to sam skužio da mi baš odgovara. A u nekim drugim igrama kad mi svaki NPC ispriča svoje cijelo obiteljsko stablo muka mi bude, i onda mi se sve razvodni i slabo pratim, osim ako nije baš kvalitetna priča, ali toga malo viđam u zadnje vrijeme.

11 godina
neaktivan
Elden Ring

Naravno da mogu slijedit grace zraku, nije u tom problem.

Pricu ionako vecina ne moze bas povezati. Zato se ide na YouTube i gleda Vaatividya.

Trebali su nesto bolje skontati za svoj open world, neki crveni X na mapi za spilju koju sam zavrsio. 

Ili npr 10 sentinel tree sam ubio, (nisam brojao, mozda sam 7, odkud da znam koje jesam, po cemu?) a ima ih 13 valjda. Kako sad da nadjem jos preostala tri, sem da gubim vrijeme i idem od stabla do stabla. Gdje je tu zabava?

To sam naveo kao jedan primjer, gdje je sve ostalo.

Ne kazem da treba da bude kao Ubisoft igre, al neke stvari su trebali ubaciti kad su vec krenuli u ovom pravcu.

Izvukao sam 100h zabave iz igre i meni dosta, stvarno.

Ostaje mi da ubijem zadnjeg bossa, ili da bukvalno gubim vrijeme u otvorenom svijetu lutajuci bez cilja i plana, what's the point???

Vjerujem da nisam jedini koji ce odustati iz istih ili slicnih razloga.

Imaju oni uvid u statistiku, ko je sta i koliko odradio u igri, pa nek analiziraju. 

ER je dobra igra, sjajna kao i sve u serijalu, steta jer je mogla biti genijalna.

Dok jos malo prodje vremena i euforija splasne, rangirat ce je fanovi tamo gdje joj je i mjesto, tik iznad DS2. 

Sretno u daljem igranju, don't go hollow.

https://goo.gl/SPuQdX

1 1 hvala 0
11 godina
Elden Ring

Meni je jedino steta bila sto mi mapa nekako nije markana na djelove koje sam prosao vec pa da znam da sam istrazivao ili ne odredjene dijelove mape jer igra je OGROMNA za popamtiti to sve.
Ali kao sto sam i prije napisao iako ima tehnickih poteskoca i nedostatak widescreena svijet je tako dobro napravljen i uvijek ima nesto novo za otkriti da im necu zamjeriti ovo ostalo.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lonely Boy kaže...

Nisam u startu takoder bio fan open world souls igre.

Ali više manje te navodi igra u najgorem slucaju

kada dodes negdje i vidis da ne mozes nekoga ubiti 

odnosno da se mucis shvatis da si underleveled.

drugo imas graceve koji ti pokazuju pravi put sa "strelicama"

cak i da propustis neke stvari kog briga tko ce uopce pokupi

svaki item u igri, jos ak ti ne treba za build piiih.

Fuckas ga samo samaraj kolega.

Igra te vodi za doci od pocetka do kraja, al za uz to rijesit ijedan side-quest, e to ne ide bez interneta, upravo tragicno lose su to napravili..

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Wack kaže...

Meni je jedino steta bila sto mi mapa nekako nije markana na djelove koje sam prosao vec pa da znam da sam istrazivao ili ne odredjene dijelove mape jer igra je OGROMNA za popamtiti to sve.
Ali kao sto sam i prije napisao iako ima tehnickih poteskoca i nedostatak widescreena svijet je tako dobro napravljen i uvijek ima nesto novo za otkriti da im necu zamjeriti ovo ostalo.

najbolje ti je sam markirati mapu, ja uvijek markiram gdje nisam istražio.

10 godina
Testirao sam sve 100fp+ asheve.
Najbolji ash (nakon Mimica) je Black Knife, jednako dmg je napravio Erdtree bossu, oko 60% healtha.
Svi drugi su užas.
Oko trecinu healtha su oduzeli samo headless, rollo i parfumer.
Oleg, radahn i ostali jedva cetvrtinu.
Mimic je puno bolji s dva mača, s stitom vise ide na 2H oruzje nego sto koristi stit.
Svi ostali nisu vrijedni spomena.
Testirano s 10+ ashes na Caelid Erdtree Bossu
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2022 18:43 (Gogy7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Testirao sam sve 100fp+ asheve.
Najbolji ash (nakon Mimica) je Black Knife, jednako dmg je napravio Erdtree bossu, oko 60% healtha.
Svi drugi su užas.
Oko trecinu healtha su oduzeli samo headless, rollo i parfumer.
Oleg, radahn i ostali jedva cetvrtinu.
Mimic je puno bolji s dva mača, s stitom vise ide na 2H oruzje nego sto koristi stit.
Svi ostali nisu vrijedni spomena.
Testirano s 10+ ashes na Caelid Erdtree Bossu

A cleanrot knight finlay? To je endgame ash koji isto kosta oko 130fp...

10 godina
Isto oko trecina healtha. Jedino black knife je donekle kao Mimic je se zna odmaci od bossa
11 godina
Cansee kaže...
Wack kaže...

najbolje ti je sam markirati mapu, ja uvijek markiram gdje nisam istražio.

Da markovi pomazu ali vise sam mislio da tocno svaki dio mape koji prodjem bude osvjetljen drugacije nasprem onoga gdje nisi ako si me skuzio nisam se bas najbolje izrazio :)

9 godina
Elden Ring

Oznacava sam i ja markerima pa sam ih sve slucajno pobrisao, ali bilo bi dobro da se recimo spilje, katakombe i sl oznace nakon sto ih prodjemo

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Marcek555 kaže...

Oznacava sam i ja markerima pa sam ih sve slucajno pobrisao, ali bilo bi dobro da se recimo spilje, katakombe i sl oznace nakon sto ih prodjemo

ja špilje i katakombe ne označavam ako sam ih očistio. Jedino ako nešto nisam onda si ostavim marker. Mislim da je to pametnije, jer da označavam šta sam očistio imao bi punu mapu markera. Bolje je označavati ono što se moraš vratiti.

15 godina
protjeran
Elden Ring

Super heavy ;)

Moj PC  
6 0 hvala 0
9 godina
Cansee kaže...
Marcek555 kaže...

ja špilje i katakombe ne označavam ako sam ih očistio. Jedino ako nešto nisam onda si ostavim marker. Mislim da je to pametnije, jer da označavam šta sam očistio imao bi punu mapu markera. Bolje je označavati ono što se moraš vratiti.

I tak treba. Dobili smo alate i treba ih koristit, a ne da nam se nakraju igra pretvori u ubisoft open world.

Jedino bi NPC trebo rec gdje ide odprilike, a ne "Journey awaits" pa si ti misli

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
protjeran
Elden Ring

Sinoc sam se oprobao protiv opce uvrijezeno najtezeg boss-a u igri... I je, debelo je najtezi, bez ashes-a je ultra tesko bez nekog broken builda kakvi pretpostavljam postoje.

U 5-6 pokusaja ga nisam uspio rijesiti ni sa dual blood katanama + mimic, jednom je bilo jako blizu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Santana kaže...
Cansee kaže...
Marcek555 kaže...

I tak treba. Dobili smo alate i treba ih koristit, a ne da nam se nakraju igra pretvori u ubisoft open world.

Jedino bi NPC trebo rec gdje ide odprilike, a ne "Journey awaits" pa si ti misli

da, jedino bi tu malo trebalo biti konkretniji, barem da kaže "idem u south Limgraive" ili tako nešto, ovako stvarno može bilo kuda. Baš sam prekjučer s njom imao interakciju.

15 godina
protjeran
Elden Ring

Jucer sam igru instalirao i na laptop (5900HX i 3070) i u 1080p se vrti puno gore nego na desktopu u 4K... Neke lokacije su totalan stutter fest, graficka ladi jaja, jel vi sta igrate na Ryzenima imate slicnih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Cansee kaže...
Marcek555 kaže...

U svakoj spilji ima grace ako mi je grace upaljen to mi je znak da sam tu bio. 

9 godina
ansha kaže...

Jucer sam igru instalirao i na laptop (5900HX i 3070) i u 1080p se vrti puno gore nego na desktopu u 4K... Neke lokacije su totalan stutter fest, graficka ladi jaja, jel vi sta igrate na Ryzenima imate slicnih problema?

Ja imam 4650g i na pocetku steka dosta.

Kasnije kad prođes kroz sva podrucja je oke.

Trebali su ostat na dx11..

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina
BeLLicus kaže...
Cansee kaže...
Marcek555 kaže...

U svakoj spilji ima grace ako mi je grace upaljen to mi je znak da sam tu bio. 

E tako je, tako i ja to gledam, a ako mi je neki boss bio pretežak ili sam iz nekog razloga otišao prije nego što sam sve završio, onda ostavim onu lubanju ili onog šetača ili dijamant, to mi je oznaka da se vratim.

12 godina
Elden Ring

Ne znam dali sam ovo vec napisao...

Ja sam se respecao na zadnjem bossu...

Igru sam odigrao kao int/mage build i jednostavno nema sanse da rijesnim zadnjeg tojest njegovu drugu formu.

Sad sam cisti str build i mogu samo rec kako je enormno jednostavnije igrat nego kao mag u dronjama,enormno lakse jer se daleko teze umire.

Isao malo okolo sinoc i otkrio citave nove zone na 122 sata igre...sta da vise kazem,ovo je mindfuck.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice