Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 555.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Elden Ring
Cansee kaže...
MEGATAMA kaže...

Citam patch notes i vidim da su u globalu buffali magije sto se savrseno poklapa sa ovime sto sam pisao u ovih 100h igre da magovi nikad nisu bili ovako slabi u Souls igrama,do te mjere da sam krenuo pribjegavat macu...

ja sad ništa ne kužim. Na sve strane čitam kak je magija OP u igri i kak će to sigurno nerfat, ti kažeš sad da su slabi i da su ih buffali.

Ma zato mi je i najbolje ništa ne čitat oko toga, igram kak mi se igra i gotovo, idem na ono što mi se sviđa, a ne ono što je meta. 

Ono malo videa koje sam vidio za magiju su izgledali predobro, raznovrsnost magija i animacije i izgled su izgledale brutalno, jedino mi je žao što to propuštam kad idem na strenght

Vjerovatno su u pitanju one thorn,blood itd magije jer su buffali ove obicne koje ja koristim.

17 godina
Lonely Boy kaže...
Dodinho kaže...

Kako vi gledate na ono pozivanje NPC-eva prije ulaska u boss fight? Imao sam fight s Mergitom (ili kako se već zove) i pozvao sam onog nekog čarobnjaka (uz njegovu pomoć sam ga puno lakše pobjedio nego sam se solo borio) i sada sam u nekoj špilji mogao pozvati nekog viteza Istvana da rjesimo ona neka dva žabolika mini bossa.

Po nekom iskustvu sa prijašnjim FS igrama gledam ih više kao distrakciju bossa od "mene". Ne nužno uvijek,
 ali u većini slučajeva su mi sami NPC-evi beskorisni za bilo kakav ozbiljan dmg, ali odlična distrakcija
 boss-a od mene ( opet ne nužno uvijek ) nekad se boss bez obzira na NPC-a baš namjeri na mene
 nekad dobro dođe.

Prešao sam Sekiro i ja se ovog ili sličnog featurea uopće ne sjećam, sve sam solo riješio. A ostale DS igre sam igrao piratske verzije pa toga nije ni bilo tamo.

Uglavnom, odlučio sam preći igru bez pozivanja pravih igrača, mislim da bi mi to bilo prelagano i umanjilo bi mi doživljaj. Ovi NPC-evi su valjda ubačeni smisleno i imaju neki lore iza sebe pa mi se čini ok.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Elden Ring

Koji je najbolji mač u igri a da ga se može uzeti nešto ranije u igri?Trenutno igram sa uchigatanom +8 ali možda bi probao i nešto drugo.

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...

Koji je najbolji mač u igri a da ga se može uzeti nešto ranije u igri?Trenutno igram sa uchigatanom +8 ali možda bi probao i nešto drugo.

Bloodfang i nagakiba katana

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2022 11:24 (Marcek555).
16 godina
MEGATAMA kaže...
mrsmith kaže...
Hexfire kaže...

Na kojoj konzoli igraš? Su performanse zadovoljavajuće? Planiram igrati na Series X.

Evo da ti javim da radi poprilično dobro na Xbox Series S u FPS modu. Rekao bi sigurno 55-60 fps, no definitivno ima dropova (možda čak i na 35-40 u nekim situacijama)... a s obzirom da mi se ista stvar događala i na PC-u koji bi po speckama trebao voziti Elden na locku bez problema, sve je to do optimizacije same igre. Nisam siguran koliko će bolje raditi što se tiče fps-a na Series X (doduše izgledati će bolje svakako), baš iz razloga optimizacije.

X konzole podrzavju VRR pa je to ogroman plus za performanse.

Ma je ako imaš TV koji podržava, mislim da bez toga ne ide :)

It is always darkest just before the dawn.
10 godina
Elden Ring

Jao meni jel moguce da sam tolko glup, nakon vise od 50 sati ja tek sada skuzim kako promijeniti mapu na podzemni svijet..... dosada koristio lift svaki puta

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Marcek555 kaže...

Jao meni jel moguce da sam tolko glup, nakon vise od 50 sati ja tek sada skuzim kako promijeniti mapu na podzemni svijet..... dosada koristio lift svaki puta

Znači realno imaš 40 sati  Ko i ja uvijek skrolao po mapi Roundtable Hold, a stisneš trokut i kvadrat i tamo si.

10 godina
Elden Ring

Jel postoje neke posljedice za invade nekog igrača, ako me taj igrač ubije? Tipa da mogu izgubiti item ili tako nešto?

Inače nisam sad lud za tim da napadnem nekoga, ali jedan NPC me traži da koristim taj festering finger (koji služi za napad) pa kužim da onda moram to napraviti da napredujem taj questline

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Cansee kaže...

Jel postoje neke posljedice za invade nekog igrača, ako me taj igrač ubije? Tipa da mogu izgubiti item ili tako nešto?

Inače nisam sad lud za tim da napadnem nekoga, ali jedan NPC me traži da koristim taj festering finger (koji služi za napad) pa kužim da onda moram to napraviti da napredujem taj questline

Ma nist ne gubis. Iskoristi to par puta i to je to. Svejedno dal tebe netko ubije ili ti nekoga

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina
Lonely Boy kaže...
Cansee kaže...

meni ti se pokazalo efikasno odes u divine tower of caelid i sad vjerujem da si bio 
 tamo moraš skakutati sve dok ne dođeš do basmenta, skočiš na načetu stazu i sa
 njom propadneš dolje, naravno ne umreš ono što još većina ljudi pretpostavljam 
 ne zna je da ako skočiš i pokušaš jump attack umireš i onda znam ekipu
 invade-at skočit dolje i čekat ih uz rub, oni krenu jump attackom na mene
 kada padnju dolje poginu. 

kako si to skužio, svaka ti čast 

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Elden Ring

Ako netko želi mapu svijeta ER-a koja se može isprintati na A3 format i koristiti kao okvirni guide. Lokacije prema preporučenom levelu i progressu u 4K rezoluciji :)

Full rezolucija za print: https://eldenring.wiki.fextralife.com/file/Elden-Ring/game_progress_route_map_elden_ring_wiki_guide_3840px.jpg

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
4 0 hvala 2
11 godina
Elden Ring

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Ja sam zapeo na 2 bossa. Fire Giant i onaj Boss iz Castle Sol. Nemam vise gdje ici 😟 Nazdrazi boss mi je bio Rykard, uzeo sam Snake Hunter i upgrade na +10 i pao je za minutu.
12 godina
Gogy7 kaže...
Ja sam zapeo na 2 bossa. Fire Giant i onaj Boss iz Castle Sol. Nemam vise gdje ici 😟 Nazdrazi boss mi je bio Rykard, uzeo sam Snake Hunter i upgrade na +10 i pao je za minutu.

Ja sam bio na Fire Giantu valjda 3 dana na kraju ga solirao jer je uz sumone bilo doslovno nemoguce

11 godina
Elden Ring

Evo Rivers of Blood katana protiv Radhana, daleko je ovo od savršenog fighta, ali s obzirom da ne koristim konja, niti jednog npca za pomoć a možeš ih zvati preko 5 za ovaj fight ja zadovoljan. Lik ima strašan range i lud je ko struja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Gogy7 kaže...

teško da nemaš gdje ići. Vrlo je visoka vjerojatnost da si propustio nešto u dijelovima koje si već prošao. Ja baš razmišljam kak bi trebao malo napraviti krug po mjestima koje mislim da sam riješio, uvijek ispliva nešto novo. 

edit: ako nikako nemaš gdje ići onda možda nije loše nafarmat nešto runa da se ojačaš, pa na te bossove

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2022 17:54 (Cansee).
10 godina
Gogy7 kaže...

Sta nisu ovim patchom dodali npc i questove?

4 godine
neaktivan
Očistio sam kompletnu regiju od vulkana prem jugu te na istok prema Radivoju.Lv.117,78h igre.

0 0 hvala 0
14 godina
Elden Ring

Koliko god sam se mučio u početku sa čistim STR buildom, sada kad sam konačno uspio napumpati lika na:

VIT: 31

END: 20

STR: 36

...u kombinaciji sa Heavy Greatswordom +15 (držim ga u 2 ruke), drobim sve pred sobom. Za divno čudo, čak je i Radhan pao iz 3. pokušaja. Od svih bossova, najviše me umječu dodge roll-a naučio Red Wolf of Radagon. Tog maderfakera sam valjda 30 puta pokušavao ubiti. Kad imaš sporo oružje, (tad je tek bilo u +2 varijanti a i VIT je bio na oko 19), a boss je nenormalno brz, agresivan, udara ko kamion i uz to još baca magije svako malo, moraš postati majstor rolanja da bi preživio.

Drugi lik mi je DEX/INT hibrid sa dual katanama: Magic Uchigakatana +15 i Moonveil +5. Ogroman damage output ali za razliku od STR builda gdje imam colosall weapon, katane rijetko stun-aju kod udarca, dok Greatsword manje-više drži većinu neprijatelja, pa čak i neke bossove stunlockane.

Iskreno ovo mi je možda najbolja igra koju sam ikad igrao. Daleko od toga da je tehnički savršena, ali sa aspekta gameplaya je vrh vrhova, barem meni. Cijeli svijet je savršeno sastavljen i atmosfera je maksimalno pogođena.

P.S. Radhana nisam stavljao u spoiler tag jer se ionako spominjao 100 puta u trailerima. Ovaj drugi i nije neki spoiler ali ajde za one koji su posebno osjetljivi na to, stavljam ga u tag.

P.P.S. Radhan boss fight je jedan od najboljih od najboljih ikada.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2022 20:21 (greysaint0).

2 0 hvala 0
9 godina
Elden Ring

Jučer sam otkrio i cijelu večer istraživao Deeproot Depths. Ogromno područje koje će mnogi profulati. I ja bi da ne njuškam sve u 16.

1 0 hvala 0
10 godina

Moze mali polu-spoiler xd, na kojem si ga podrucju pronasao

11 godina
Napokon pao i BOSS u Sol Castle, sad napokon mogu ici u nizi dio planina po zadnji mač.
Ako nekome (kao meni) nije iskocio trofey nakon svih devet oružja, Spremite ih u chest pa će iskočiti.
80h 100lvl idem cistiti zonu po zonu prije fire gianta. Rjesio sam Renni i Vulcano Questove, ostala mi Fia.
Imam jos 4 bossa za Trophy ni neznam di su, ali vidim da su jako jaki.
Koja brutalna igra. Ne pamtim kad sam zadnju igru igrao toliko dugo a uzivao.
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
Marcek555 kaže...

Moze mali polu-spoiler xd, na kojem si ga podrucju pronasao

U podzemnom gradu Nokronu kod duplog Gargoyle bossa istraži njegovu arenu, čeka te iznenađenje, cijeli novi DLC

10 godina
Gogy7 kaže...
Napokon pao i BOSS u Sol Castle, sad napokon mogu ici u nizi dio planina po zadnji mač.
Ako nekome (kao meni) nije iskocio trofey nakon svih devet oružja, Spremite ih u chest pa će iskočiti.
80h 100lvl idem cistiti zonu po zonu prije fire gianta. Rjesio sam Renni i Vulcano Questove, ostala mi Fia.

jako mi je drago što to čujem jer se sjećam da nisi baš bio prezadovoljan sa onom test verzijom, a inače i ne voliš te predugačke igre jel?

13 godina
protjeran
Elden Ring

Uopće nisam bio zainteresiran kad je igrica izašla ali stalno slušaš ogroman hype i hvaljenje sa svih strana pa rekao hajde neću umrijeti za 60 eura pa da probamo na PC-u. Evo toliko me oduševila da sam kupio i drugu kopiju za Series X jer ipak je veći gust igrati na TV-u zavaljen u fotelji. Ovakva atmosfera u igri i fenomenalan art style strasno te uvuku u svoj svijet i novije igre sa "prekrasnim" grafikom tipa Valhalla, Far Cry , Horizon ne mogu se mjeriti s ovim jer imaš osjećaj da sve dolaze iz istog "kalupa" i sve si to već vidio i isprobao. Tako da već dugo nisam iskusio nesta "novo" i ova igrica je došla u pravo vrijeme da malo razbije jeb*nu monotoniju u gaming svijetu .

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
Elden Ring

Kakvo uživanje u Blood/Arcane buildu u ng+ nego šta od vas još nitko nije prešao igru, igra je vani već 3 tjedna... Dosta ovdje igrača ima da baš nitko nije još završio, nemate vremena ili? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2022 12:58 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...

Pa kak lol... ja sam lvl 105+ i na 55 sati sam... istražujem sve moguče, pokušavam riješiti svaki moguči quest i područje bez spoilanja

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2022 13:25 (alscaul).
9 godina
BeLLicus kaže...

Kakvo uživanje u Blood/Arcane buildu u ng+ nego šta od vas još nitko nije prešao igru, igra je vani već 3 tjedna... Dosta ovdje igrača ima da baš nitko nije još završio, nemate vremena ili? 

Gdje gori? Planiram 200 sati za prvi prolaz. Samo jednom je prvi put.

10 godina
NathanDrek kaže...
BeLLicus kaže...

Tako je xd

14 godina
 BeLLicus kaže...

Da me ne bi krivo shvatio (znam da ne varaš), ali meni ovo izgleda prelagano, skoro kao cheat haha. Imaš bolestan dmg, kako je to uopće moguće. Imam osjećaj da sve laganini ubijaš bez po muke  

NathanDrek kaže...

Ja tako sve igre igram, volim istražiti svaki kutak mape, misije itd. Po meni nema smisla sve na brzinu rješavati, koji je uopće gušt u tome, recimo kao ovi speedrunneri, bože sačuvaj 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2022 19:03 (Baldurion).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice