Dwarf fortress weekly

poruka: 6
|
čitano: 743
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dwarf fortress weekly

Pozdrav,

dakle - da li je itko cuo ili isprobao Dwarf Fortress?

Ako ne, kratki summary: igra je vrhunski kompleksno indie djelo jednog programera, u srzi real-time dungeon strategy. Dakle, vrlo slicno Dungeon Keeperu, ali puno, puno, puno kompliciranije. I da, u originalu - kompletno ASCII :-D Naravno, igra je besplatna.

Ideja koju sam pokupio sa SomethingAwful jest da se probamo okupiti i napraviti queue ljudi koji bi htjeli shareati jednu igru, po sistemu, jedna osoba igra tjedan dana, zatim druga, zatim treca, etc, dok se na kraju sve ne vrati prvoj. Pa koliko izdrzimo, izdrzimo. Trebali bi pisati svako toliko neki update u ovoj temi, cisto da ostatak ljudi zna sto se dogadja - minimalno prilikom primo-predaje save pozicije.

Ako je netko zainteresiran, evo nekoliko useful websiteova:

Zainteresirane mozemo zapisati ovdje, ako ih uopce bude bilo, jer je ovo vise-manje pucanj u prazno; cisto sumnjam da na ovom forumu ima dovoljno entuzijasta za ovako nesto, ali rekoh, da probamo pa da vidimo...

Cheers!

Its been so long, I've lost my taste.... Say angel come... Say lick my face...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dwarf fortress weekly

Dajem šansu.

EDIT: Na prvu - komplikacija na kvadrat, ali ima ono nešto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 20:07 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dwarf fortress weekly
4ucker kaže...

Dajem šansu.

Znam, zato sam i rekao da je pucanj u prazno... rijetko tko ima volje za ovako nesto :-)

Its been so long, I've lost my taste.... Say angel come... Say lick my face...
17 godina
neaktivan
Dwarf fortress weekly

Cak je Oreilly izdao knjigu za igru. 

http://shop.oreilly.com/product/0636920022565.do

Prva indie besplatna igra za koju je izdana "Getting started" knjiga ikada?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dwarf fortress weekly
Deus ex machina kaže...
4ucker kaže...

Dajem šansu.

Znam, zato sam i rekao da je pucanj u prazno... rijetko tko ima volje za ovako nesto :-)

Krenuo sam s onim tutorijalom za početak igranja, uglavnom, teška jest, ali mislim da nakon što pohvatam konce, slijedi sesija podočnjaka... :-D

16 godina
neaktivan
Dwarf fortress weekly

Istina, jednom kad se ufuras bude stvarno zabavno, ali kompleksnost samo raste. Ja ga pustim sastrane da se vrti sam od sebe, tu i tamo dodam nesto ili popravim i to je to... jos uvijek mi nisu izginuli :-D

Well as for the ending - damn right I'm learning, you may ask for the door - end over end... well I hate how the clouds hide the gasps from above!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice