Dungeon Siege 3 problem

poruka: 5
|
čitano: 1.368
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dungeon Siege 3 problem

Pozdrav ljudi!

E ovako igrica je po meni bar jako dobra, zabavna, solidna priča i sve to al bar kod mene postoji jedan problem...

Igram trenutno sa Katarinom (likuša sa puškom) i dosta često u sred borbe izgubim bilo kakav lock on target i onda ona počne pucati u prazninu gdje nema nikoga tako da me to već pomalo počinje živcirati... nezz dali se ovo dogadja samo na PC verzijama i da li možda postoji neko lagano rješenje za ovako nešto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Dungeon Siege 3 problem

Imam i ja jedan problem, nikako se ne mogu naviknuti na ovu igru posle witcher-a, jer je witcher opako dobra igra.{#}

1 1 hvala 0
18 godina
Dungeon Siege 3 problem

Igra je cisto dobra, zanimljiva.

Jedini problem zasad na koji sam naisao je povremeno zacrnjenje  ekrana od par sekundi.

Vjerojatno ce to rijesit patch ili novi driver od grafulje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dungeon Siege 3 problem

Imam i ja jedan problem koji me nervira u igri, sigurno ce netko znat pa nek mi pomogne

igram sa lucas-om i nemrem pobijedit onu tetu vjesticu u stormsong cavern-u, imo sam osjecaj da imam premalo snage pa sam

iso bezveze po cijeloj mapi i mlatil se da dodem do 6 level-a. ali opet nista ne uspijevam sve ih namlatim i kad dodem do pola s njom ja gotov

s druge strane kupovanje itema mi nije jasno koje mogu koje nemogu kupovat,kupim ga i mogu ga samo prodat od 10 predmeta sto sam kupio 8 nemogu iskoristit

kako skuzit koje mozes koje nemozes.

hvala unaprijed na odgovoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Dungeon Siege 3 problem

što se itema tiče, vidiš sliku iznad itema za kojeg lika je, ako je za jednog od magova nemreš na warriora to stavit, što se tiče vještice, peace of cake, 2hander stance, zatuci addove tako da napuniš special attack, br 4 ti je heal za 50% kroz neko vrijeme, onda nju kajtaš okolo provalije u centru da te nemre roknut, i schargaš ju s 2handerom, udariš par puta da ti se opet četvorka(onaj mali krug pored slike lika desno), napuni i opet imaš heal, traje fight dobrih 5 min al je rokneš, kad nju rokneš, dobit ćeš dodatnog lika koji sam dere ali ga ti upgradeaš, itemima i skilovima još jedan tip, kad stisneš space to ti je obrana, ako si u protection stanceu, kad digneš shield i neke magije teško prolaze, naravno, imaš i space+smjer kretanja, gdje se odmah otkotrljaš dalje u željenom smjeru samo da se makneš od mobova, imaš i update za igru gdje možeš bindat tipkovnicu, tako da ima i strife, hebeno korisno, bar meni, ako ti je ovo imalo pomoglo, super :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice