Driver: San Francisco

poruka: 552
|
čitano: 154.348
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Driver: San Francisco
Mitsuoka kaže...
Jack Sparrow kaže...
Penryn kaže...

Kakva je fizika auta? Jel više arkada ili simulacija?

arkadna

ali ne ono NFS: Undercover arkadna.. fizika je genijalna, taman pogodena za igru, simulira tezinu i pogon auta - svaki auto se drugacije ponasa. Ne moze biti bolje za ovakav tip igre ^^

upravo to...nebi to zvao arkadom jer se osjeca tezina i neka realnost...naravno ne na razini GT-a, ali meni cak bolje od shifta u kojem auti plivaju i prenerealno teski su za kontrolirati (ovi od 500-600 i vise konja), po meni fizika za 5!

17 godina
neaktivan

Evo, prešao sam igru tj. završio priču i kada je bila odjavna špica, nesvjesno sam zapljeskao {#} Kraj je vrlo maštovito napravljen. Sama igra me u svim segmentima oduševila, igrivost, ideja, realizacija, grafika, optimizranost, filmići, napetost...Doista u svim segmentima. Bugova apsolutno nigdje nisam vidio. Da ne dužim, od igre nisam očekivao apsolutno ništa a pretvorila se u jednu od najboljih igara koje sam igrao. I što ja najbolje, ostalo mi je još valjda na stotine usputnih misija, 'izazova', otključavanje autiju i sl. Pravo malo remek-djelo. {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Može mi netko pomoći oko emulatora za PSX? Izvuko sam oba CD-a Driver-a 2 od kolege.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Da ne dužim, od igre nisam očekivao apsolutno ništa a pretvorila se u jednu od najboljih igara koje sam igrao. I što ja najbolje, ostalo mi je još valjda na stotine usputnih misija, 'izazova', otključavanje autiju i sl. Pravo malo remek-djelo. {#}

Tako je i meni bilo. Čak mi je stajala jedno dva dana skinuta razmišljao sam bi li je uopće instalirao jer sam imao predosjećaj da će biti trash... a kad ono prezarazna igra {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 14:16 (Minoza).
15 godina

čisto RAZOČARANJE ....  suvišno je komentirati 

Moj PC  
0 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

blah blah... baš je dobra igra! {#}

15 godina
Minoza kaže...
psihoroba kaže...

a dobro da si igrao 1 i 2 deo na ps1 pisao bi i ti tako... ocekivo sam vise od igre... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 14:27 (psihoroba).
14 godina

Jel zna netko gdje je najjeftinije za kupiti igru?

http://steam-expo.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
psihoroba kaže...
Minoza kaže...
psihoroba kaže...

a dobro da si igrao 1 i 2 deo na ps1 pisao bi i ti tako... ocekivo sam vise od igre... 

Igrao sam 1 i 2 na PSu, te 1 na kompu (ove ostale sam preskočio). I dalje mislim da je SF odličan. Očekivao sam jako malo od igre, a na kraju me ugodno iznenadila.

Sjećam se doduše da bi te u Driver 1 za svaku sitnicu policija krenula loviti {#}

Ovdje me malo živcira što mi apsolutno svi auti trube i blicaju svjetlima, kako god da vozim likovi se ponašaju ko da uvijek divljam po cesti, čak i ako vozim laganini.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 14:38 (Minoza).
15 godina
Minoza kaže...
{#}

Ovdje me malo živcira što mi apsolutno svi auti trube i blicaju svjetlima, kako god da vozim likovi se ponašaju ko da uvijek divljam po cesti, čak i ako vozim laganini.

to nisam primjetio, jbg tesko je primjetiti neke stvari dok driftas kroz grad, hahaha

nego mene zivcira sta murija ne reagira sve dok ju ne udaris, al ok, igra je savrsena, zabavna i oprostim joj to :)

14 godina
neaktivan

pozdrav,imam problem sa driverom sf-om,ovako sve radi ok i onaj menu igre i i ona scena na pocetku sve to vidim ali kad treba pocet vozit nema mi slike,tj. ne vidim cestu vidim samo gore onu kartu i cujem zvuk.

grafa je 5770 1gb,nisam stavljao nove drivere neg su oni sa cd-a gore,ostale igre sve rade ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
anto te nakanto kaže...

pozdrav,imam problem sa driverom sf-om,ovako sve radi ok i onaj menu igre i i ona scena na pocetku sve to vidim ali kad treba pocet vozit nema mi slike,tj. ne vidim cestu vidim samo gore onu kartu i cujem zvuk.

grafa je 5770 1gb,nisam stavljao nove drivere neg su oni sa cd-a gore,ostale igre sve rade ok.

Ponovno skini igru.

15 godina

jos malo random slikica alfe, vipera i gt40 u top speedu

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina

a to je ja sam inace fan igre pa sam ocekivo po nastavku sigurno vise a ti nisi ocekivo tako da je to to :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jok drivere nove skini i programe
14 godina
neaktivan

Zavrsio igru, ostalo jos par side missiona. Odlicna igra, veliko iznenadjenje. Prica, mnogo licenciranih automobila koji su veoma fino odradjeni sto se tice grafickog aspekta, zanimljivi kako side tako i main questovi + odlican vozni model, svaka cast !

15 godina

sta nitko ovjde nema zivota da u 2-3 dana prijedu cijelu igru...neznam stvarno...

ja cu prolaziti igru sigurno 2 mjeseca...kao svaku drugu, a neke prolazim i pol godine, neke ni ne prodem...neznam stvarno

mislim svaka cast, ali ono pretjerujete 2-3 dana za proc igru, sta igrate 15+ sati dnevno?

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hahahah pa nije TES IV: Oblivion, main quest je 5h igre ako znas znanje, side questovi 7-8h. Mozda 4-5 misija nisam iz prve zavrsio.. Ostalo sve zaredom.

15 godina

meni ovakve igre, tipa driver, gta i sl. volim istrazivati grad sto vise, uciti ceste napamet, skokove, bla bla...

meni tih 7-8 sati ce prec u 20 i vise...ja vec sad igram 4-5 sati sve skupa, a nisam zavrsio 2. chapter, nego sam na pola

jednostavno neznate uzivat u igri, izrokate ju odmah i poslije gledate u prazan monitor dok ne izade neka nova

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne kazem da se necu zadrzati na igri.. Naravno da ce biti kuliranja sa bentleyem i mercom kroz grad, moze i range rover {#}

Sta da ti kazem, iduca 2 mjeseca 10 extra naslova, da sad nisam presao Drivera tesko da bi dosao na red od Battlefielda, L.A. Noire, ME3, MW3, AC3 itd itd.

15 godina

ja kuliram kroz grad i sve to, bas sad kad prolazim igru, neznam veci mi gust :) svako voli svoje...

meni veceg izlaska nema do 15.11 i nfs-a, a dalje do far cry-a 3 iduce godine...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

iskreno ni meni nije zanimljivo pric igeu u dva dana jos ako kupujes orginale onda si lud ako zelis pric u 2 dana

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a hebiga to je realno vrijeme za proc igru...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Zato su jedini originali koji posjedujem PES - ovi za PS3 i Call of Duty 2 za PC. Sad planiram tu uvrstiti jos FIFA - u 12 i BF3. I to je previse.

14 godina

Igra je solidna, po meni ništa posebno. Da sam je platio bilo bi mi žao para, ovako sam ravnodušan. Preći ću je i brzo zaboraviti....

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

a hebiga to je realno vrijeme za proc igru...

Kako za koga. Za mene je isto realno, ali ak igras po 6,7 sati dnevno i nije bas. Sve ovisi koliko je igra kanpanjski duga...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 15:02 (hitmanr).
14 godina
neaktivan

Vidim kako sam presao main quest da se otkljucao " New Game + ", pa eto ko je fan sigurno ce se pronaci tu.. Mene bas i ne zanima nesto posebno. 

16 godina
neaktivan

imam problem sa igrom, ne moguće ju je igrat, previše trza

konf: intel dualcore E6500 2,93 GHZ, 4 GB ddr3, ati radeon HD5500 1GB , win 7 32 bit

ima ko kakvu ideju ili prijedlog????

0 0 hvala 0
15 godina

evo prolazim 6. chapter, kupio si murcielaga lp670. uhuhu koja beštija

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
yolle kaže...

imam problem sa igrom, ne moguće ju je igrat, previše trza

konf: intel dualcore E6500 2,93 GHZ, 4 GB ddr3, ati radeon HD5500 1GB , win 7 32 bit

ima ko kakvu ideju ili prijedlog????

Kod mene također lagga.

Mislim da ti jedino preostaje čekati da izbace nekakav patch.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice