Driver: San Francisco

poruka: 552
|
čitano: 154.373
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Driver: San Francisco
ofc da se moze
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
lovac82 kaže...
ofc da se moze

kako?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem.

Kaže ovako: 6. Odite u mapu: C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\

i obrišite settings.yml prije pokretanja igre.

Ja nemam uopće ovaj Ubisoft Game Launcher folder, pa jel zna netko možda zašto? {#}

Probao reinstal i svašta, ali je uspijeva.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi sugran da nemaš, umjesto traženja po koracima tu adresu kopriaj gore u addres bar prozora ( my computera na primjer ), samo umjestu tu defaultnih podataka unesi svoje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 11:15 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NoOne1 kaže...

Imam jedan problem.

Kaže ovako: 6. Odite u mapu: C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\

Ja nemam uopće ovaj Ubisoft Game Launcher folder, pa jel zna netko možda zašto? {#}

Pretpostavljam da igra nije original. {#}

Kada instaliraš igru moraš je update-a i naravno moraš u folder opcijama označiti da ti pokaže skrivene foldere.

16 godina

Pokreni igru, pusti da ti se izpatcha ubisoft game launcher i onda ćeti se pojaviti ta datoteka i taj file

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Jesi sugran da nemaš, umjesto traženja po koracima tu adresu kopriaj gore u addres bar prozora ( my computera na primjer ), samo umjestu tu defaultnih podataka unesi svoje.

Probao sam i to unest u address bar, ali nema ni tamo.

dv14 kaže...
NoOne1 kaže...

Imam jedan problem.

Pretpostavljam da igra nije original. {#}

Kada instaliraš igru moraš je update-a i naravno moraš u folder opcijama označiti da ti pokaže skrivene foldere.

Naravno da nije original. {#} Update sam napravio te sam označio da ne budu "hidden" folderi.

Ima još netko nekakvih ideja? :D

16 godina

Taj folder mi se pojavio tek nakon pokretanja igre. Obrisao sam ga al ne vidim kakve to veze ima,sve mi radi kak treba...

0 0 hvala 0
15 godina

na 3. chapteru sam i prosao sam masu onih dareova, igra je zakooon, provozao sam sad laborghini diabla, mmm zvijer,šteta šta se auta koja nađeš na cesti ne mogu spremit u garazu :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
athlon64 kaže...
lovac82 kaže...
ofc da se moze

kako?

Only the brave
16 godina
neaktivan
kule kaže...

Taj folder mi se pojavio tek nakon pokretanja igre. Obrisao sam ga al ne vidim kakve to veze ima,sve mi radi kak treba...

A pokrenut ne mogu kad izbaci ovo: 

14 godina
neaktivan
NoOne1 kaže...
kule kaže...

A pokrenut ne mogu kad izbaci ovo: 

Pronadi novi crack @NoOne1 i problem ce ti bit rijesen... (Znam iz vlastitog iskustva {#}).

A u vezi km/h, izgleda da moze, ali treba na language prebacit na njemacki ili neki drugi europski (tako sam bar procitao negdje).

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 13:18 (Severe Rage).
16 godina
neaktivan

@Severe Rage

Bome bio si u pravu. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
@Severe Rage

Moguce je da je do toga, igra mi je na de i pise mi km/h, ali ne mogu provjeriti hoce li mi tako biti ako stavim na eng jer nisam doma sada pa ne mogu probati...
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
neaktivan

Iskreno, ne mogu se sjetiti kad sam se zadnji put tako zabavljao igrajući neku PC igru...Ne kažem da igra nema mana, ali jednostavno je prezarazna i samo vuče za dalje, dalje i dalje...{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prešao igru jutros, sada jos prec dareove i activitye koje nisam {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 0
15 godina

Izgleda da ću i ja pauzirati sa igrom dok ne izbace nekakav patch koji sređuje performanse. Ovako nemam volje igrati na 20fps bez obzira na detalje i rezoluciju.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

Iskreno, ne mogu se sjetiti kad sam se zadnji put tako zabavljao igrajući neku PC igru...Ne kažem da igra nema mana, ali jednostavno je prezarazna i samo vuče za dalje, dalje i dalje...{#}

upravo tako, ja sam sad igrao oko 2 sata, mozda i vise...to za mene je jako puno...dirt3 ne igram vise od 45min, nfs isto tako, crysis prodem pol misije pa izadem...ova igra je totalno zarazna, razne misije, podmisije, uletavanja u aute pa slusanje baba kako ti kenjaju sta brzo vozis, pa oni japanci koji se trkaju stalno...fenomenalno...dobio sam i speed shift, pa je jos lakse, pogotovo kad sa vise murijaka lovis lika...

za sad imam mali problemcic kad sa murijakom lovim 4 racera, 2 sam uspio dalje nisam stigao, tesko ih je ram-ati jer su brzi i izmaknu svaki put kad si blizu njih...budem probao jos...

evo dva screenova (ako se ne varam jako slicno vrijeme sam imao i u prvom dijelu, ovo u garazi) :)

14 godina
neaktivan
Pozdrav

Ovako glasi moj problem

Pokrenem igru i radi savrseno i na low i na high, (ali uvijek postoi onaj ali :p) ali nakon nekoliko minuta igra bude nekako usporena radi sve ali je bas usporeno!!!

I sada volio bi rijesit to ako se moze nekako popravit !!

Unaprijed Hvala !! :D

0 0 hvala 0
15 godina
Piljo kaže...
Pozdrav

Ovako glasi moj problem

Pokrenem igru i radi savrseno i na low i na high, (ali uvijek postoi onaj ali :p) ali nakon nekoliko minuta igra bude nekako usporena radi sve ali je bas usporeno!!!

I sada volio bi rijesit to ako se moze nekako popravit !!

Unaprijed Hvala !! :D

koji hardware imas u kompu? ekstremno pregrijavanje gpu-a moze to uzrokovat ponekad.

17 godina
neaktivan

Jedan od rijetkih igara koja me zabavila u zadnje vrijeme.

Zbilja fora misije kad se upare s onom njegovom moći.

Fora su mi ona dva lika kaj skupljaju pare za fakultet .....hahahaha

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina

Možete mi samo reći koliko chaptera ima?

16 godina
neaktivan
quickr kaže...

Možete mi samo reći koliko chaptera ima?

8

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Dobro je, dobro, ne morate ga više hvaliti, već ste me nagovorili da ga kupim {#}

http://steam-expo.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakva je fizika auta? Jel više arkada ili simulacija? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Penryn kaže...

arkadna

16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Takođe! Pozitivno sam iznenađen, stvarno nisam očekivao ovako dobru igru. {#}

...life is only an iLLusion!
15 godina
iLLusion kaže...
Riker kaže...

Takođe! Pozitivno sam iznenađen, stvarno nisam očekivao ovako dobru igru. {#}

ma baš to, samo takav je gušt igrat i vozikat se, nazalost radi bete za bf3 izgleda da će morat prićekat malo xd.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Penryn kaže...

arkadna

ali ne ono NFS: Undercover arkadna.. fizika je genijalna, taman pogodena za igru, simulira tezinu i pogon auta - svaki auto se drugacije ponasa. Ne moze biti bolje za ovakav tip igre ^^ 

16 godina
neaktivan

Ovo zasluzuje novu poruku... igram ja sada i shiftam se u jedan cop Charger... i tece prica lipo, samo cujes policajku, I was born like a man {#} 

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice