Dota?Što je to?

poruka: 14
|
čitano: 14.457
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Dota?Što je to?

Evo da priznam (nemojte se smijat) neznam što je Dota.Bili mi itko mogao objasnit šta je to?

Hvala

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Dota?Što je to?

Dota to ti je sine igra (strategija) kojoj je pravo ime Warcraft 3 The frozen Throne.

Taj nadimak joj je dao sam developer (proizvodač), zasto nitko nezna.

Igra je izasla davne 2002., ali i dan danas jako igriva igra.

Otac u duši, majka sinu puši. Otac voli, majka ljubi druge.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Dota?Što je to?

Ma pretpostavio sam da je nešto u vezi s Warcraftom.Igro sam navedenu igru i nekužim kako se igra mp.Mislim igra li se kao strategija građenje građevina,štancanje vojske, ili sam vidio nešto u vezi s herojima.

Može objašnjenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Dota?Što je to?

Neznam ni ja kako se igra, jer neigram strateske igre.

Za online igranje ti treba igra+zadnji patchevi.

I mozes mislim preko xfirea naci serveri i ukljuciti se u igru.

Otac u duši, majka sinu puši. Otac voli, majka ljubi druge.
17 godina
neaktivan
Dota?Što je to?

Evo ovako, Dota(Defence of the Ancients)ti je zapravo 5v5 partija gdje svak izebere svoga heroja i cilj je za svaki tim da unisti glavnu "zgradu" svog protivnickom timu. Ali kao sto si spomenio ono gdje raids kule i to, ima i toga, otiđe se u posebnu sobu(rpg room)i tamo ti kreiraju razne igre i ne samo takve tower defence. Ali ako se zanimas za dotu mozes prvo skiniti da igras protiv kompjutera(botova)i onda otic protiv drugih igraca. Mozes igrat preko battle neta ili garene. :)

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dota?Što je to?

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Lol, sto si mu njega stavio. Prije bi ga nazvao basstard! Shvacas? Basshunter=Basstard
Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!
16 godina
protjeran
Dota?Što je to?

ROFL odlična pjesma pre zakon.Skinite je.LOL

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 20:39 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

jel ovo mozda original ?
ja mislim da je........
Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
17 godina
Perkan777 kaže...

Ma pretpostavio sam da je nešto u vezi s Warcraftom.Igro sam navedenu igru i nekužim kako se igra mp.Mislim igra li se kao strategija građenje građevina,štancanje vojske, ili sam vidio nešto u vezi s herojima.

Može objašnjenje?

Tu razvijaš samo jednoga heroja, nema građenja, dobijaš levele, kupuješ iteme,...
16 godina
neaktivan
Dota?Što je to?

ovako, to ti je jedna rpg mapa za warcraft 3, da bi ju igrao moras imat war3 instaliran, skines mapu sa sluzbene stranice dote, preporucljivo patch 1.23 da imas, to se igra maksimalno sa 5 na 5 igraca ali mozes i manje do 1 na 1, imas 90 i nes heroja za birati, svaki je unikatan i ima posebne moci, lvlas ih do 25 lvla ubijajuci neprijateljske creepove i druge heroje, na svakom lvlu mozes odabrati novu moc ili unaprjediti vec odabranu, od unistenih tornjeva ili ubijenih creepova i heroja dobivas golde kojima kupujes iteme, a odredjeni itemi kad se spoje daju bolje, za neke moras kupovati i recepte, u njima ti pise sto treba da se sloze. Imas tri puta kojima mozes ic, sredina gore i dolje ofc, na svakome su ti 3 tornja koje moras unistiti da bi mogao napasti glavne tornjeve i na kraju unistiti glavnu neprijateljevu zgradu, ukratko- zanimljivo, probaj, nista te ne kosta tih 5 mb downloada Osmijeh

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dota?Što je to?

za sve informacije o doti playdota.com

Cedo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota?Što je to?

Nisam ni ja znao sta je Dota :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Dota?Što je to?

ne mogu vjerovat da ovo citam, a da uopce o ovome postoji post.

dečko, jesi li ti ikad cuo za google? pa prva stvar kad upises dota dobijes web stranicu sluzbene stranice, wikipedije etc.

mogu samo reci JAOJ.

evo i link da se ljudi vise ne sramote: http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_of_the_Ancients

ajd sad lipo zakljucajte ovu temu.

It's not who u are, it's who u know.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice