Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.989
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Onjegin kaže...

Tomislaw uhvaćen u RTZ chatu (prva poruka). 

Fanovi me prate 0/24...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 1:56 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Dosao bi S4, samo sto se Alliance nece ni kvalifikovati. 

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ima li tko da hoće dizat party mmr. 1500mmr-2000mmr

0 0 hvala 0
14 godina
1.Lovac kaže...

imam ja 2 acc-a za trejdat za iteme ..jedan je 3,4k solo, 3,2k party, a drugi 3k solo i party

15 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
1.Lovac kaže...

imam ja 2 acc-a za trejdat za iteme ..jedan je 3,4k solo, 3,2k party, a drugi 3k solo i party

Imam i ja account na 3k mmr, al nije mi to zanimljivo, oću si ovaj dić :D

15 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Dosao bi S4, samo sto se Alliance nece ni kvalifikovati. 

TI3 Déjà vu

16 godina
neaktivan
Dota 2

GO ALLIANCE!!! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Kako me živciraju ovi ljudi u doti to je nešto nevjerovatno...25 hero pool je u glavi svima, ako se picka nešto drugo odma se zove GG, odma moral pane svima, odma flejmanje...nemoš pudgea ko čovjek odigrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
infernoxcro kaže...

Kako me živciraju ovi ljudi u doti to je nešto nevjerovatno...25 hero pool je u glavi svima, ako se picka nešto drugo odma se zove GG, odma moral pane svima, odma flejmanje...nemoš pudgea ko čovjek odigrat

Tak je meni dok mi 1st pick picka AM, i već znam da bum 35 min igral 4v5...

A za pudgea, slabo se igra u zadnje vrijeme.. većina se lovi toga kaj vide u pro sceni i balavurdija flamea.. kaj ćeš.. ja sma si mmr za 150 digel, 6 gejmova za redom tusk.. super je za semi supporta

13 godina
neaktivan
Dota 2

Mislim si koji noobovi, na lane mi dolazi OD i Venomancer.. T1 pada u 3. min, T2 7. ili 8.
Ja offlane s Doomom.
Essence aura i Venomancerovi wardovi 
Ako mi ikad opet dođu ta dva heroja, leavam game. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

Mislim si koji noobovi, na lane mi dolazi OD i Venomancer.. T1 pada u 3. min, T2 7. ili 8.
Ja offlane s Doomom.

Eto vidiš...pa to je dota, raznolikost i kompleksnost....a moj game sa pudgeom na račun kojeg sam posto gore ovo je bio teški fail, igro sam neku 4. poziciju, killstreak od 5-6 killova sam imo na početku, ali tip koji je insta clicko mid lane je picko invokera i failo game cijeli, bio je level 8 a SF je bio 13...aj vi meni to objasnite....

12 godina
neaktivan
infernoxcro kaže...
lithiumion kaže...

Ja offlane s Doomom.

Eto vidiš...pa to je dota, raznolikost i kompleksnost....a moj game sa pudgeom na račun kojeg sam posto gore ovo je bio teški fail, igro sam neku 4. poziciju, killstreak od 5-6 killova sam imo na početku, ali tip koji je insta clicko mid lane je picko invokera i failo game cijeli, bio je level 8 a SF je bio 13...aj vi meni to objasnite....

He got, outplayed

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
16 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...
infernoxcro kaže...
lithiumion kaže...

Ja offlane s Doomom.

He got, outplayed

Je stari sigurno, tip sa 830 gameova sa invokerom u 30 minuta ima 51 cs...sto posto je outplay

12 godina
neaktivan
Dota 2

Momci kako stoje stvari kod dotke?

Jel ima sta domacih turnira ili necega ? :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Imas Dota Pit sad u Splitu, vjerovatno najveci LAN turnir ikada u Hrvatskoj i sire. Ali ne mozes sudjelovat na njemu, nego samo gledat :)

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 13:11 (Jonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Imas Dota Pit sad u Splitu, vjerovatno najveci LAN turnir ikada u Hrvatskoj i sire. Ali ne mozes sudjelovat na njemu, nego samo gledat :)

Dada, to ću otić gledat. A nema ovako neš da se igra neki scrimovi ili tako nešto? :)

9 godina
neaktivan
Dota 2

Evo kad smo se ved dotakli domacih turnira i gameova imam ja jednu novost. Nekolicina dota 2 fanova nas se okupila oko projekta kojeg trenutno nadogradujemo s obzirom na povratne poruke dota 2 community-a. Konkretno radi se o chat based platformi na kojoj igrači mogu kreirati svoje matcheve i definirati entry fee za svaki match. Ideja se gradi oko toga da omogućimo ljudima da u bilo kojem trenutku mogu odigrati dotu za određenu novčanu nagradu. Na 1v1 scenariju bi se to moglo opisati na nacin da jedan igrac kreira match (bounty na platformi) i definira entry fee kojeg nakon toga uplati. Nakon toga drugi igrac se odazove odnosno prikljuci na taj match (hunt bounty) te plati entry fee. Nakon što se match odigra submita se screenshot ili replay (pomocu collect bounty) i pobjednik osvaja ukupno uplačeni entry fee. Sve transakcije idu putem paypala i moguce je uplatiti i isplatiti novce pomocu walleta na platformi. Provjerit iz prve ruke mozete na: imbaspace.com

Također vise informacija o samom projektu možete pronaći na:

https://www.reddit.com/r/imbaspace

https://www.facebook.com/ImbaSpace

https://www.youtube.com/channel/UCnUwcJ7IFkK4av3T1d3iZPQ

Sutra se održava promo event u Doti 1v1 i Overthrow custom gameu (free for all game mode) https://www.facebook.com/events/514836852032219/ gdje na svaki odigrani Overthrow match dajemo bonus 1 euro, te igraču koji će na kraju dana imati najvise osvojenih matcheva u doti 1v1 poklanjamo isto 1 euro bonus na wallet.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NoniCRO kaže...
Jonja kaže...

Dada, to ću otić gledat. A nema ovako neš da se igra neki scrimovi ili tako nešto? :)

U Splitu svako par mjeseci bude Dota turnir u igraoni zvanoj Trinity (vjerovatno jedina prava PC igraona u gradu).

LoL acc THCJoshi
15 godina
Dota 2

Jedna kraća prije spavanja...

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Jedna kraća prije spavanja...

Samo jako, nema labavo. 

15 godina
neaktivan
Dota 2

My love towards the world grew and multiplied more and more. I didnt want the last battle to come. I started to wish... for these days to go on forever.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2
My love towards the world grew and multiplied more and more. I didnt want the last battle to come. I started to wish... for these days to go on forever.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Dota 2

minjam 4k acc za 2k ... ali da je party oko 2k do 2500 najvise ... nikakvi itemi ni nista mi netriba na tom accu jedino party mmr do max 2500

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dam ti ja account, ali nije nitko igrao dugo na njemu, a i milsim da ima 3 gamea LP za odigrati.. oko 2500 su oba mmra koliko se sjećam.. javi mi se na pm

15 godina
neaktivan
Dota 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Ovaj patch je OGROMAN.

Novi heroj, arkana, promjene na mapi, nova mapa, novi hard kamp, promjene na klijentu, po heroja dobilo ags, 6 heroja nove spelove, 4 nova itema, neki itemi dobili aktivaciju. OGROMAN.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zajeb kaže...

Ovaj patch je OGROMAN.

Novi heroj, arkana, promjene na mapi, nova mapa, novi hard kamp, promjene na klijentu, po heroja dobilo ags, 6 heroja nove spelove, 4 nova itema, neki itemi dobili aktivaciju. OGROMAN.

jednom rijecju usrali dotu,zbog takvih promjena sam quitao HoN

15 godina
neaktivan
Dota 2

S tinyem i quelling blade mozete pullat camp u radiant offlaneu, totalno cancer taktika 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

S tinyem i quelling blade mozete pullat camp u radiant offlaneu, totalno cancer taktika 

Hahahahahhaah

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
15 godina
neaktivan
Dota 2

Zadnji game u 6.85 pobijedili 0-28, gg 6.85, sada probati 6.86 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice