Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.960.741
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
ToMisLaW kaže...
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Ja igram solo cijelo vrijeme i MMR mi je 4,4k, 

ali kažem da nije nikakav problem imati 5k startnog MMR-a

Nije ni čudo.

Pametnjakovicu kako ces nabiti solo mmr ako ne igras solo??

btw. startni MMR mi je bio 3,6k, a sada je 4.4, tako da...

Mislim da nemaš dovoljno mentalnog kapaciteta da shvatiš u kojem je on kontekstu to napisao. A i sad je to njegovo napisano mojim polu-objašnjenjem izgubilo čar.

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Mislim da nemaš dovoljno mentalnog kapaciteta da shvatiš u kojem je on kontekstu to napisao. A i sad je to njegovo napisano mojim polu-objašnjenjem izgubilo čar.

Znam ja šta je on mislio, ali previše pametuje po ovom forumu...

I prije bih rekao da to za njega vrijedi, ja igram solo, zato što hocu igrat solo, a ne u stacku sa 4 nooba kao on...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 21:48 (ToMisLaW).
14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Ravenclaw92 kaže...
ToMisLaW kaže...

Nikakav problem nije imati 5k MMR,

napravis smurf account, 5man stack do 13-tog levela i eto easy 5k MMR-a

dokazi na primjeru :) koji ti je mmr inace?

E pa ja se kladim da ako uzmes 5 igraca tu negdje oko tvog mmr-a da i dalje neces imat 5k startnog mmr-a.

16 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

E pa ja se kladim da ako uzmes 5 igraca tu negdje oko tvog mmr-a da i dalje neces imat 5k startnog mmr-a.

Sa sadašnjim accountem ne, ali ako napravis novi smurf account, i nades 5 ljudi koji igraju solidno dotu, lako ces imati 5k mmr-a

Zato što na normal match makingu kao solo igrac naletis na stack od 5 ljudi, a ti imas 5 random igraca u teamu... 

I to moraš biti bot pa sa stackom da ne pobjedis 5 random ljudi...

11 godina
protjeran
Dota 2

ajmo tomica i ekipa ... svi u split u 5 misec ... pokazite skill da mmr nista ne vridi...

https://www.facebook.com/events/423668094444869/424345307710481/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
banee kaže...

ajmo tomica i ekipa ... svi u split u 5 misec ... pokazite skill da mmr nista ne vridi...

https://www.facebook.com/events/423668094444869/424345307710481/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity

Ako platis put i sredis fax nije greda :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 15:53 (Ravenclaw92).
17 godina
neaktivan
Dota 2

jel itko od vas igra u areni sljedeći tjedan?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Sa sadašnjim accountem ne, ali ako napravis novi smurf account, i nades 5 ljudi koji igraju solidno dotu, lako ces imati 5k mmr-a

Zato što na normal match makingu kao solo igrac naletis na stack od 5 ljudi, a ti imas 5 random igraca u teamu... 

I to moraš biti bot pa sa stackom da ne pobjedis 5 random ljudi...

Ae da ti ja objasnim sad sve. Znaci imo sam 5800 solo rating i prodo sam taj account prije 3 tjedna ( 125 eura ). Napravio sam novi acc i odigro sam do lvl 13 solo sve i imo 70% win rate na dotabufu. U tih 10 gameova sam vecinom suporto jer sam htio da dobijem gameove i dobio 4,7 k ( 7 gameova dobio ). Digo sam u 2 dana do 5 k ( sta god vi rekli da je tesko ja vas moram razocarat i rec da je preeasy, likovi po 0 20 su mi imali u timu ja sam solo dobivao gameove i dalje sa takvim retardima.) Sad imam 5250 i mucim se dosta dok dizem rating nemogu vise sam dobivat gameove i nije potrebno jer svih 10 igraca znaju sta rade. Sad bio je pokus sa 5 likova koji su radili 5 man stack do lvl 13 i imali su prek 95% win rate. Igrali su solo 10 calibration games, oni koji su suportali dobili su svih 10 i imali najveci rating 4,8 k. Oni koji su igrali mid storma ili cary lunu sa midasom imali su od 5,5 do 6 k dobili su 6-7-8 od 10 gameova. Utvrdili su da nije bitno oces li izgubit ili dobit game u tih 10 i da se gleda samo gpm, xpm i kda. Eto sad svi znate kako imat velik rating, no problem je imate li skilla da napravite po 700-800 gpm vs recimo dendia ? hf ovo je moj sadasnji account http://dotabuff.com/players/130780161

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 16:50 (FarmWithMeee).
16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Ae da ti ja objasnim sad sve. Znaci imo sam 5800 solo rating i prodo sam taj account prije 3 tjedna ( 125 eura ). Napravio sam novi acc i odigro sam do lvl 13 solo sve i imo 70% win rate na dotabufu. U tih 10 gameova sam vecinom suporto jer sam htio da dobijem gameove i dobio 4,7 k ( 7 gameova dobio ). Digo sam u 2 dana do 5 k ( sta god vi rekli da je tesko ja vas moram razocarat i rec da je preeasy, likovi po 0 20 su mi imali u timu ja sam solo dobivao gameove i dalje sa takvim retardima.) Sad imam 5250 i mucim se dosta dok dizem rating nemogu vise sam dobivat gameove i nije potrebno jer svih 10 igraca znaju sta rade. Sad bio je pokus sa 5 likova koji su radili 5 man stack do lvl 13 i imali su prek 95% win rate. Igrali su solo 10 calibration games, oni koji su suportali dobili su svih 10 i imali najveci rating 4,8 k. Oni koji su igrali mid storma ili cary lunu sa midasom imali su od 5,5 do 6 k dobili su 6-7-8 od 10 gameova. Utvrdili su da nije bitno oces li izgubit ili dobit game u tih 10 i da se gleda samo gpm, xpm i kda. Eto sad svi znate kako imat velik rating, no problem je imate li skilla da napravite po 700-800 gpm vs recimo dendia ? hf ovo je moj sadasnji account http://dotabuff.com/players/130780161

Pa da..

Ja sam bio napravio smurf account, odigrao mozda 18 gejmova, jedno 14/4 score imo, i to veliki GPM, XPM i killove, i onda sam gledao s kime igram, znaci vec tada je mene sa 18 gejmova stavljalo sa ljudima od 2500+ gejmova, koji imaju minimalni mmr po 4,5+k, 

jer da, i u normal match makingu svatko ima svoj MMR ali je skriven, jer i normal mm radi po nekim statistikama...

15 godina
FarmWithMeee kaže...
ToMisLaW kaže...
Ravenclaw92 kaže...
 Utvrdili su da nije bitno oces li izgubit ili dobit game u tih 10 i da se gleda samo gpm, xpm i kda.

Znači idem midas rush na Jakiru?

Say hello to my little friend
12 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
FarmWithMeee kaže...
ToMisLaW kaže...
Ravenclaw92 kaže...
 Utvrdili su da nije bitno oces li izgubit ili dobit game u tih 10 i da se gleda samo gpm, xpm i kda.

Znači idem midas rush na Jakiru?

Jesi li ti jedan od onih ljudi kojima treba posebno objasnjavat? Sta ti nije jasno? Zasto nemozes sam shvatit neke stvari nego ko djetetu od 8 godina svaku crticu pomno objasnjavat treba?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 19:28 (FarmWithMeee).
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
FarmWithMeee kaže...

Pa da..

Ja sam bio napravio smurf account, odigrao mozda 18 gejmova, jedno 14/4 score imo, i to veliki GPM, XPM i killove, i onda sam gledao s kime igram, znaci vec tada je mene sa 18 gejmova stavljalo sa ljudima od 2500+ gejmova, koji imaju minimalni mmr po 4,5+k, 

jer da, i u normal match makingu svatko ima svoj MMR ali je skriven, jer i normal mm radi po nekim statistikama...

Treba ti 5 gameova u kojima ces imat skor 70 0 na pocetku accounta i stavit ce te odma u rank sa ljudima koji imaju od po 5 k u rankedu, ali to opet nema veze sa ranked. Sa ranked prvi game ce opet biti sa retardima i razvalit ces ih, drugi game ce biti jaci, treci jos jaci o tebi ovisi kako ces se drzat vs njih i koliko ces si dignut ratinga, ako si dovoljno dobar nakon prvog gamea ces imat recimo bubam napamet 5300.

13 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Ae da ti ja objasnim sad sve. Znaci imo sam 5800 solo rating i prodo sam taj account prije 3 tjedna ( 125 eura )

wtf

14 godina

oce netko igrat? treba +1

15 godina

Priglupo je to što ti mjere farm dok igraš hard suporta, npr. Jakiro, kad je poanta heroja da bude lvl 6 na kraju gejma s čizmom i štapićem. To mi nije jasno.

Say hello to my little friend
17 godina
neaktivan
Dota 2

jel ima itko da želi aktivno igrati sa mnom i još dvojicom u partyu?

da imamo česti 4-5 stack.

niski mmr, dakle oko 2500-3000

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako planirate igrati ranked ne valja sa 4 jer od nedavno ne dopuštaju četvoročlanim družinama da traže ranked gejm.

17 godina
neaktivan
Dojitza kaže...

Ako planirate igrati ranked ne valja sa 4 jer od nedavno ne dopuštaju četvoročlanim družinama da traže ranked gejm.

većinom smo na random draftu.

16 godina
neaktivan
Dota 2

DH Bukurešt Casteri,

Konacno neki dobar turnir da ce biti castan na "našem" jeziku, i to u visokoj kvaliteti :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 0:21 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Dota 2

ne da sam šovenista ali ne smatram srbski jezik hrvatskim i rađe gledam barem donekle profesionalne engleske castere...

6 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

DH Bukurešt Casteri,

Konacno neki dobar turnir da ce biti castan na "našem" jeziku, i to u visokoj kvaliteti :D

Kad je to?

LoL acc THCJoshi
11 godina
protjeran
acca kaže...

ne da sam šovenista ali ne smatram srbski jezik hrvatskim i rađe gledam barem donekle profesionalne engleske castere...

nemoj tako dobar je melon decko... sdr3   igrac!

16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
ToMisLaW kaže...

DH Bukurešt Casteri,

Kad je to?

26-27. 04. 2014.

http://wiki.teamliquid.net/dota2/DreamHack_2014/Bucharest

11 godina

Igra li ko dotu2 na laptopu preko nvidia gt 750m grafe, hitno mi je potrebna informacija da li fps zna cesto ili rijetko padati na 40-ak fps u momentima ili duljim periodima jer ima raznih benchmarka i cini mi se da grafa strasno oscilira, od 40 do 80 fps, samo neznam kolko cesto i kolko dugo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 17:40 (The_Fichek).
17 godina
The_Fichek kaže...

Igra li ko dotu2 na laptopu preko nvidia gt 750m grafe, hitno mi je potrebna informacija da li fps zna cesto ili rijetko padati na 40-ak fps u momentima ili duljim periodima jer ima raznih benchmarka i cini mi se da grafa strasno oscilira, od 40 do 80 fps, samo neznam kolko cesto i kolko dugo.

slozis si ko i ja na svojeme, malo smanjis grafiku koju skoro ne primjetis posto se radi o malom ekranu max 17"

psn id: mNik987
11 godina
toxic kaže...
The_Fichek kaže...

slozis si ko i ja na svojeme, malo smanjis grafiku koju skoro ne primjetis posto se radi o malom ekranu max 17"

15.6" ekran, govorim o benchmarkovima na medium settings naravno.

12 godina
neaktivan
acca kaže...

šovinista*, zarez prije ali, srpski*, radije*

toliko o hrvatskom ;)

on topic: Slažem se s tobom i radije uvijek pogledam Engleske streamove

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
13 godina
neaktivan
acca kaže...

Ne da sam Hrvat, nisam ni Srbin, ali nema toga Hrvata ni Srbina kojeg bih gledao umjesto Merlinija i ekipe.

14 godina
The_Fichek kaže...

http://www.teamliquid.net/forum/dota-2/337793-customising-dota-2

http://www.garenaworld.com/images/dota2_tweak4.png

Steam:Cakija_ST POE: cakija123
16 godina
neaktivan
Dota 2

Starladder seson 9

Tablice,

EG jako dobro igra {#} 

Moj PC  
1 3 hvala 0
E-mail: