Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.962.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Schweini7 kaže...

Stvarno bi bio problem jooš te 2-3 minute pričekati.. i ja bi te reportao, pogotovo ako si imao loš score...

Iskreno skor mi nije bio dobar, ali nisam feed-a! Reportali su me 100% jer se nisam moga suzdrzat, igram alkemista solo bot protiv riki-a i slarka i supijem dobit first boold i double kill, ali zanemari sve kad na topu invalid feeda kunk-u !

Slika govori 1000 rijeci..

play2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 12:28 (fanaticni gejmer).
13 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Neprijatelj je unistio gotovo cijelu nasu bazu (mi jedva prvi red njihovih towera) i ja odlucim napustit jer je ocito gg. Palim komp jutros vidim "5 games in low priority", znaci ili su me svi reportali (debhili su ako jesu posto je bio kraj) ili su ovi stali ispred naseg spawna i trollali te nisu hjteli dovrsit posao. {#}

Stvarno bi bio problem jooš te 2-3 minute pričekati.. i ja bi te reportao, pogotovo ako si imao loš score...

Za koju kategoriju reportaš one koji odu?

Za komunikaciju? Za pogrešno korištenje skillova?

12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

To nije ni meni jasno.. oni koji napisu pls report "player" ne znaju da prvi igrac koji napusti automatski ide u low priority ?

play2much
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Schweini7 kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Neprijatelj je unistio gotovo cijelu nasu bazu (mi jedva prvi red njihovih towera) i ja odlucim napustit jer je ocito gg. Palim komp jutros vidim "5 games in low priority", znaci ili su me svi reportali (debhili su ako jesu posto je bio kraj) ili su ovi stali ispred naseg spawna i trollali te nisu hjteli dovrsit posao. {#}

Ako je pisao po ruski za komunikaciju, ako ima loš score za feedanje.. ako ja mogu pričekati i nazovimo "trpjeti" poraz, mogu i drugi..

Ako ti smeta da te killaju u bazi kupiš smoke i pobereš se nekam..

13 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Ako je pisao po ruski za komunikaciju, ako ima loš score za feedanje.. ako ja mogu pričekati i nazovimo "trpjeti" poraz, mogu i drugi..

Ako ti smeta da te killaju u bazi kupiš smoke i pobereš se nekam..

Čestitam, ti si rak zajednice.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Evo nakon 2 mjeseca igranja odlucio sam prestati dotu jer igra je doslovno smece pocevsi od laga , pada servera i ovih sugavih rusa . 

Uglavnom imam iteme u vrijednosti od 70€ za dp , pudgea , mepa , antimagea i nyxa . Prodajem jako povoljno preko steama ili moze neke druge igre kao gift za vise informacija pm me.

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

2 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Evo nakon 2 mjeseca igranja odlucio sam prestati dotu jer igra je doslovno smece pocevsi od laga , pada servera i ovih sugavih rusa . 

Uglavnom imam iteme u vrijednosti od 70€ za dp , pudgea , mepa , antimagea i nyxa . Prodajem jako povoljno preko steama ili moze neke druge igre kao gift za vise informacija pm me.

2 mjeseca i dosta mu je... prvo nemas pravo nazivati nesto smecem jer nemas pojma, igram dotu2 cca godinu dana i nema nikakvih lagova, ako ti imas shit od veze (iako u hrv 99% nas ima slicne probleme sa vremena na vrijeme) onda ti moras rijesit sam jer nece sigurno valve radit servere za svakog igraca sa sugavim netom. rusi? pa imas tipkovnicu, cro room u doti pa lijepo nadi jos 4 igraca pa neces vise imat takve probleme... sve u svemu, igro si 2 mjeseca, a imas iteme u vrijednosti 70€.. to sve govori o tebi i tvom igranju... da si vise igro a manje skupljao iteme mozda nebi nazivao ovakvu igru smecem... a sto se tice itema, imas market pa ih tamo mozes prodat

12 godina
neaktivan
razbijac kaže...

To sam i ja reka prije mjesec dana i jos igram dotu. {#}

btw kod mene nema lagga, ponekad me igra izbaci a sto se tice rusa, oni su ok ljudi ali jedini i veliki problem je sto se ne razumimo.. 

play2much
13 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
razbijac kaže...

2 mjeseca i dosta mu je... prvo nemas pravo nazivati nesto smecem jer nemas pojma, igram dotu2 cca godinu dana i nema nikakvih lagova, ako ti imas shit od veze (iako u hrv 99% nas ima slicne probleme sa vremena na vrijeme) onda ti moras rijesit sam jer nece sigurno valve radit servere za svakog igraca sa sugavim netom. rusi? pa imas tipkovnicu, cro room u doti pa lijepo nadi jos 4 igraca pa neces vise imat takve probleme... sve u svemu, igro si 2 mjeseca, a imas iteme u vrijednosti 70€.. to sve govori o tebi i tvom igranju... da si vise igro a manje skupljao iteme mozda nebi nazivao ovakvu igru smecem... a sto se tice itema, imas market pa ih tamo mozes prodat

Da naravno da mi je dosta zivaca igrao sam prije toga wow a prije wowa obicnu dotu , a sta se tice shit veze mislim da nebi davao tolike novce tcomu koji izvuce i do 25m/s , dotu ne isplati se igrat ako neznate nekoga u rl i da imate premade ostalo je sve za qurac. Cro room nasao 4 nasa igraca nikad goru partiju nisan igra covik mi govori kako treba da se igra dp i da sta sam uzeo mana buce a stojim jos na midu , da sta ne idem na bloodstone odma .... toliko o nasim a nije ni cudo u balkanaca da se nikad nismo slagali i svatko se pravi pametan nada sam se da ce nas bar ova europa malo dovest u red !

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ako se ti znaš zabavljati, svaka igra je vrijedna igranja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 20:23 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

DotA je shit igra, ako to ne možeš prihvatiti, to nije naš problem.

Jučer uđem s prijateljem da odigram miran i fin meč, tip picka Bounty Huntera, kaže "solo off", stalno govori "Help gank bot Slark free farm" dok nas gore rasturaju 4v4 jer Invoker koji ide Alacrity max build ne može pomoći teamfightu na lvl 6. I onda solofeeda Slarka 5 killova.

High Matchmaking, EU West.

14 godina
Onjegin kaže...
Imsovcanin kaže...

Jučer uđem s prijateljem da odigram miran i fin meč, tip picka Bounty Huntera, kaže "solo off", stalno govori "Help gank bot Slark free farm" dok nas gore rasturaju 4v4 jer Invoker koji ide Alacrity max build ne može pomoći teamfightu na lvl 6. I onda solofeeda Slarka 5 killova.

imam samo dva pitanja:

1. tko ste to Vi?

2. što to u gore napisanome dotu čini shit igrom?

hvala unaprijed.

lp.

13 godina
neaktivan
Dota 2

To je problem prevelike baze ljudi koja igra igru. Ima stvarno masu retarda u svijetu i kad se neki uhvati Dote dobiješ onakve gejmove kakav je Onjegin opisao :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Imsovcanin kaže...

zda nebi nazivao ovakvu igru smecem... a sto se tice itema, imas market pa ih tamo mozes prodat

High Matchmaking i ljudi se tako ponasaju? Takav game sam imao jedino kad se frend frisko prebacio sa dote dok nije skupio levele i solidan winrate.

16 godina
neaktivan
razbijac kaže...

... Cro room nasao 4 nasa igraca nikad goru partiju nisan igra covik mi govori kako treba da se igra dp i da sta sam uzeo mana buce a stojim jos na midu , da sta ne idem na bloodstone odma .... toliko o nasim a nije ni cudo u balkanaca da se nikad nismo slagali i svatko se pravi pametan nada sam se da ce nas bar ova europa malo dovest u red !

pa dobro ti je lik jos i rekel... tko jos kupuje arcanes na dp-u? bloodstone rush ak si noob ili ides prvo po cyclone...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 22:55 (Skibac).
13 godina
razbijac kaže...

u dva mjeseca si skupio iteme u vrijednosti 70evra? 
Ili si najsretniji covjek na svijeti ili najgluplji potrosio tolike pare na besplatnu igru i na kraju je pljujes kako je losa itd :) 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
chaselol kaže...
razbijac kaže...

u dva mjeseca si skupio iteme u vrijednosti 70evra? 
Ili si najsretniji covjek na svijeti ili najgluplji potrosio tolike pare na besplatnu igru i na kraju je pljujes kako je losa itd :) 

Klađenjem bi mogao lako doći do tog broja, uz naravno, sreću.

Say hello to my little friend
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dota 2

fakat nije smjesno. zadnja dva tjedna sam ludila. kuzis nema nigdjw. ni na amazonu mi na ebayu neznam di da trazim. ostalo ih je 5 na amazonu marucila i onda svojom greskom zapravo nisam. uzasno mi je. to je trebao biti bozicni poklon jako vazan za meni vaznu osobu. jooooj. dakle, ako itko ima ikakvu informaciju kako da se docepam kape bila bih mu jako zahvalna

0 0 hvala 0
13 godina
klara1001 kaže...

fakat nije smjesno. zadnja dva tjedna sam ludila. kuzis nema nigdjw. ni na amazonu mi na ebayu neznam di da trazim. ostalo ih je 5 na amazonu marucila i onda svojom greskom zapravo nisam. uzasno mi je. to je trebao biti bozicni poklon jako vazan za meni vaznu osobu. jooooj. dakle, ako itko ima ikakvu informaciju kako da se docepam kape bila bih mu jako zahvalna

ja kupio 8 komada za black friday, bile po 3.99$ hahaha, sad cu da podjelim ekipi da budu hardcore =] bice opet u dota store ne brini

11 godina
neaktivan
Dota 2

Hoces mi prodat? pliiizzzzz. ko zna oce bit u storeu do bozica...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dota 2

Chaselol posaljes mi svoj broj moba u privatne por da te nazovem da mi das neke informacije? pliizzzz. nisam frik :p samo mi je ovo bitno...:))

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dota 2

Chaselol hvala ti na odgovoru :) ne mogu vise slat privatne poruke kaj god . dosegla sam dnevni limit... ostali --- jos uvijek zelim kupiti kapu ako tko prodaje il zna nekog ko prodaje... hvala

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Popio sam zuti karton na par minuta zbog bog zna cega al dobro. Ne brini klara naci ces ih na marketu, tu najvise para zaradjuju :P procackaj malo amazon, sigurno ce ih biti :) ako nadjem sta javim!@

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dota 2

moze hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

treba požurit i kladit sve rareove na One, ovo je sigurica {#}. Još alliance u zadnje vrijeme pravo slabo igra, ne mogu oni ništa vakoj ekipi. Sigurica.

16 godina
neaktivan
Sunshin kaže...
fanaticni gejmer kaže...

treba požurit i kladit sve rareove na One, ovo je sigurica {#}. Još alliance u zadnje vrijeme pravo slabo igra, ne mogu oni ništa vakoj ekipi. Sigurica.

Pobjedili su fnatic i navi. Za 4-rare mozes dobiti 25 nazad. Isplati se.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice