Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.963.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Dota 2
Zvonzi kaže...

ja otvorio dva diretide chesta i dobio Inscribed Hallowed Horde sa Trees created gemom i Inscribed Demonic Collar sa Towers destroyed gemom.

To ti je 4 keya. Realno. ja nemam vise vremena da igram dote i da se zezam sa dota2lounge inace bih nastavio. Realno sve i jedan DT chest sto otvoris refundiras u key sigurno, sve se prodaje ali sve!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
Dota 2

Kupiš sir od 10 Kuna, izvadiš ga iz pakovanja i kažeš prodajem i nekako ga prodaš za 20 Kuna.

Samo na DotA marketu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...
Zvonzi kaže...

ja otvorio dva diretide chesta i dobio Inscribed Hallowed Horde sa Trees created gemom i Inscribed Demonic Collar sa Towers destroyed gemom.

To ti je 4 keya. Realno. ja nemam vise vremena da igram dote i da se zezam sa dota2lounge inace bih nastavio. Realno sve i jedan DT chest sto otvoris refundiras u key sigurno, sve se prodaje ali sve!

ide trenutno i za 5-6, s time da ću izvadit iz lionovog rare-a gem sa Towers destroyed i ubaciti ga u Furionov Horde :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 19:52 (Zvonzi).
13 godina
Zvonzi kaže...

ide trenutno i za 5-6, s time da ću izvadit iz lionovog rare-a gem sa Towers destroyed i ubaciti ga u Furionov Horde :D

Kazem 4  samo da ga prodas odma po cijenama sto ljudi nude, to sto mozes dobiti vise je sasvim normalno jer svi smanjuju cijene nenormalno ali opet se nadje kupac bez problema :)

Ja bih to sve pojedinacno prodavao, nista ne bih gurao nigdje! A rare skupljati pa trade 4 nova rare za 1 key, a mozes ih naci lako 1-1 za stare iteme :) 

14 godina
chaselol kaže...
Zvonzi kaže...

Kazem 4  samo da ga prodas odma po cijenama sto ljudi nude, to sto mozes dobiti vise je sasvim normalno jer svi smanjuju cijene nenormalno ali opet se nadje kupac bez problema :)

Ja bih to sve pojedinacno prodavao, nista ne bih gurao nigdje! A rare skupljati pa trade 4 nova rare za 1 key, a mozes ih naci lako 1-1 za stare iteme :) 

ma ja sam mislio ovaj gem ugurati u taj furionov mythical jer mi baš nekako paše kada znamo što je furionov primarni zadatak - trees created i towers destroyed. :D

13 godina
Zvonzi kaže...
chaselol kaže...
Zvonzi kaže...

ma ja sam mislio ovaj gem ugurati u taj furionov mythical jer mi baš nekako paše kada znamo što je furionov primarni zadatak - trees created i towers destroyed. :D

Ako ces ti koristiti, da definitivno! Ako neces, onda pojedinacno prodavati !:)

Evo video

16 chestova otvorenih

Diretide 2013

P.S. zadnji chest sto je otvaran na videu, pa hm bio sam dobro pod cugom zato i takav tekst sa strane :) uzivajte!

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 22:10 (chaselol).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Zgodan kurir Chase, opravdano psovanje.

Nego, kada ste zadnji put vidjeli Shadow Demona pickanog u pub game-u? Ili u koliko out of koliko match-eva? Imam dojam da ga ljudi ne žele pickat-i jer:

1) Ili žele kerijati game

2) Ili su glupi za igrati ga, i toga su svjesni

3) Ili im se ne sviđa princip igranja sa njim

4) Ili su glupi i smatraju ga beskorisnim

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 2:05 (4ucker).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Zgodan kurir Chase, opravdano psovanje.

Nego, kada ste zadnji put vidjeli Shadow Demona pickanog u pub game-u? Ili u koliko out of koliko match-eva? Imam dojam da ga ljudi ne žele pickat-i jer:

1) Ili žele kerijati game

2) Ili su glupi za igrati ga, i toga su svjesni

3) Ili im se ne sviđa princip igranja sa njim

4) Ili su glupi i smatraju ga beskorisnim

Iskreno pickam ga svaku treću kad igram s frendovima (solo obično dođem među ruse pa ne mislim igrati ozbiljno):

a) jer sam preloš da kerijam na njihovom levelu

b) jer mi je shadow deamon najbolji supp (najzabavniji)

c) jer s njim ne zafidam ko npr. s lionom

d) lakše je biti s njim koristan

17 godina
Dota 2

Ja sam support igrac i najmanje puta sam supoprtao sa sd. Kao prvo, heroj mi jednostavno ne lezi posebno...

Necu reci da nije dobar, kada igram u cm-u onda ok, ali pub, nikako. Jednostavno, nema stun, dok lion, shadow shaman, earthshaker, svi oni su u ranom stadiju predobri. 

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Meni je sd odlican heroj. Volim supportati sa njim. A i nema nista sladje kad te neki carry zaskoci, a ti ga unistis sa ult +soul catcher + disruption i par shadow poisona. Ne zna sto ga je snaslo :)

Ali u ovoj meti ga nema ni u pro mecevima, ne sjecam se kad sam ga vidio zadnji put. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

blizzard je potegnul prava na windrunnericu pa je valve promjenil ime. pitanje je dal se bude to sad radilo sa svim ostalim herojima koji imaju direktno porijeklo u blizzardovom lore-u( skoro svi heroji), ili je to samo zato jer blizzard u svojim Heroes Of the Storm ima Windrunner lika.

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Shadow Demon je vrhunski supporter a moze biti i odlican nuker u kombinaciji sa drugom magijom + dagon.

Odlican game odigram s njim ako imam nekog kerija disablera tipa slark na lane, 1st blood prelako uzeti. Rod of Atos kad idem support, a kad idem divlji build i vidim da mogu picim na mantu da se sprdam :))))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Novi skinovi za par likova, pogledajte ovdje zadnje uploade. Valve radi punom parom :)

https://www.youtube.com/user/DotaCinema?feature=g-subs-u

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SHODAN kaže...

blizzard je potegnul prava na windrunnericu pa je valve promjenil ime. pitanje je dal se bude to sad radilo sa svim ostalim herojima koji imaju direktno porijeklo u blizzardovom lore-u( skoro svi heroji), ili je to samo zato jer blizzard u svojim Heroes Of the Storm ima Windrunner lika.

Imaš neki izvor za to ili samo nagađanja? Čitao sam i ja nešto slično na redditu, ali nigdje potvrđeno. Što se tiče sd-a i ja ga kao support jako rijetko igram u zadnje vrijeme.. obicno ga pickam protiv batridera, ali inace su ostali supportovi dosta jači (cm,es,rubick,visage).

14 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
SHODAN kaže...

Imaš neki izvor za to ili samo nagađanja? Čitao sam i ja nešto slično na redditu, ali nigdje potvrđeno. Što se tiče sd-a i ja ga kao support jako rijetko igram u zadnje vrijeme.. obicno ga pickam protiv batridera, ali inace su ostali supportovi dosta jači (cm,es,rubick,visage).

ja sam isto čital samo, nisam još provjeril jer sam na poslu, ali je frend upalil dotu i veli da joj je ime promjenjeno već u windranger.

12 godina
protjeran
Dota 2

14 pobjeda zaredom na public :D moj osobni rekord, nije vrag da je Valve uveo bolji raspored ekipa, prije ubaci mene i 4 lika prvi lvl :S

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gadgeti kaže...

14 pobjeda zaredom na public :D moj osobni rekord, nije vrag da je Valve uveo bolji raspored ekipa, prije ubaci mene i 4 lika prvi lvl :S

Prije 10 dana sam i ja to imao, sad imam isto to samo s porazima.

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

mene s sd nije nikako islo i odtkada sam prestao uopce levelovat onaj poison preporodio sam se, arcane force i dalje si cisti ward bitch. 

Dirty dosen
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Onjegin kaže...
Gadgeti kaže...

Prije 10 dana sam i ja to imao, sad imam isto to samo s porazima.

Ista situacija i ovdje, samo što kod mene bude 4 poraza, pa 4 gubitka, neovisno o tome koliko ja wardo, supporto, kerijo, uvijek se nađe jedna budala.

Say hello to my little friend
12 godina
protjeran
Dota 2

Neznam meni zadnjih dana ide odlično :D rekoh inače sam veći LVL pa možda sad i dobijem sve veće lvl-e, većinom u timu su mi sad u zadnjih dana likovi između 50-100lvl-a, skoro ništa ispod nisam dobio, sad se nadam samo da to nije slučajnost nego da ima neki algoritam novi u search matchova, jer mislim da nije u uredu recimo staviti u tim od 5 likova na 100lvl-u, lika kojemu je ovo prvi game :S

0 0 hvala 0
16 godina
Gadgeti kaže...

Neznam meni zadnjih dana ide odlično :D rekoh inače sam veći LVL pa možda sad i dobijem sve veće lvl-e, većinom u timu su mi sad u zadnjih dana likovi između 50-100lvl-a, skoro ništa ispod nisam dobio, sad se nadam samo da to nije slučajnost nego da ima neki algoritam novi u search matchova, jer mislim da nije u uredu recimo staviti u tim od 5 likova na 100lvl-u, lika kojemu je ovo prvi game :S

Leveli ništa ne vrijede.

Matchmaking radi tako da te spaja sa ljudim koji imaju Elo slican kao i ti.

A elo ti raste samo od pobjeda, nista drugo

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
13 godina
Pislje kaže...

mene s sd nije nikako islo i odtkada sam prestao uopce levelovat onaj poison preporodio sam se, arcane force i dalje si cisti ward bitch. 

Poison ides jedan lvl cisto radi visiona, nista vise. Ides onu trecu sto povecava dmg taken i gg. Dodaj jos svoj purge i ne daj boze da napravis Rod of Attos ili Diffusal blade i cao mace

14 godina
neaktivan
Dota 2

Pocinje mlg columbus :D :D najjace host najavljuje [A] i kaze "tim za kojeg svaki poznavatelj dote zna.." ,a iz publike neko uleti Navi :D :D

1 1 hvala 0
15 godina
Dota 2

Evo danas sam imao trade s jednim tipom, i nakon trade-a stalno mi je nešta nudio za ovo.

Ne znam, jel sam bio samo dobre volje ili me jednostavno bilo briga, ali mi se taj item nije ni malo sviđao, jer su mi duhovi bili gotovo identični.

U zamjenu mi je ponudio ovo.

Sad, ako bi mi netko mogao reći, koliko jako sam se zeznuo, jer vidim da je razlika među tih itema neki dobrih 5$.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 0:13 (Krunoo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Krunoo7 kaže...

Evo danas sam imao trade s jednim tipom, i nakon trade-a stalno mi je nešta nudio za ovo.

Ne znam, jel sam bio samo dobre volje ili me jednostavno bilo briga, ali mi se taj item nije ni malo sviđao, jer su mi duhovi bili gotovo identični.

U zamjenu mi je ponudio ovo.

Sad, ako bi mi netko mogao reći, koliko jako sam se zeznuo, jer vidim da je razlika među tih itema neki dobrih 5$.

dota2lounge ti je trade site za iteme sa dote.

Ovako taj item sto si dao vrijedi dva treasure dota keya.
Item koji si dobio vrijedi recimo hm 1/50 od jednog keya.  Posto je inscribed sa dobrim gemom, track kills onda vrijedi malo vise nekih 2.5 rare itema. Zeznuo te lik za 1 key realno i 1 rare.

Itemi po cijeni i kvalitetu idu

Immortal>Legendary>Mythical>Rare>Uncommon>Common

Dodatak su Inscribed (imaju gem)  Cursed (druga boja ikone) i Strange (efekat)

Sad neki uncommon pa cak i common itemi vrijede po 1 rare item, a neki rare itemi su losi jako i vrijede manje.

Pitajte ovdje ako imate kakve jace iteme sta vrijedi itd da vas ne zeznu ubuduce ili na PM pa pricamo na steamu ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2016 1:42 (chaselol).
15 godina
Dota 2

Ma znao sam da duhovi puno više vrijede, ali mi je za prvi trejd dao merciless greevil s nekom critical striike essencom i tri abilitya (pokušavam ga naći, ali izgleda da ima mali milijon greevil-a) za Core of Stoneshard Majesty i common od Batridera, pa eto, mislim da sam ja ipak malo bolje prošao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

critical strike od kog heroja i to varira u cijeni, a grevil je smece realno nece ga niko, ja sam ih kupovao 6-8 za jedan key i to da ih koristim u recepte dok nisiu taj hotfix uradili nedavno :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ne piše za kog heroja, nego samo 32% Critical Strike Chance, a tri abilitya su mu Greevil rot, Degreevilfy i Greevilaguma Blade. Ako si u pravu u vezi toga, izgleda da sam spušio dva odlična itema. Edit: Ako te zanima dodaj me pa pogledaj u inventaru http://steamcommunity.com/profiles/76561198042452403
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 12:54 (Krunoo7).
13 godina
Krunoo7 kaže...
Ne piše za kog heroja, nego samo 32% Critical Strike Chance, a tri abilitya su mu Greevil rot, Degreevilfy i Greevilaguma Blade. Ako si u pravu u vezi toga, izgleda da sam spušio dva odlična itema. Edit: Ako te zanima dodaj me pa pogledaj u inventaru http://steamcommunity.com/profiles/76561198042452403

to sto za grevila pise to zaboravi, to je troll text :) ispusio si druze big time ;]

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice