Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.963.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Dota 2

ja se mogu smatrat proem jer jesam pro igram pro gejmove sa pro igracima.... a ako neko od vas mi zeli dokazat suprotno nek skupi petoricu i odigrat cemo gejm pa cu im pokazat di im je misto kk? ja znam koji su ekipe na balkanu bolje od mene .... a igrac nema niti jedan bolji zzz

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 9:04 (Perceto).

0 12 hvala 0
14 godina
Re: Dota 2
Perceto kaže...

ja se mogu smatrat proem jer jesam pro igram pro gejmove sa pro igracima.... a ako neko od vas mi zeli dokazat suprotno nek skupi petoricu i odigrat cemo gejm pa cu im pokazat di im je misto kk? ja znam koji su ekipe na balkanu bolje od mene .... a igrac nema niti jedan bolji zzz

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aWZE49x_460sa.gif

You go girl!  {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 9:20 (Cakija_ST).
14 godina
neaktivan
Dota 2

kaj ne postoji način da se izbaci ovakvo debilno trollanje s foruma, da se debili koji s*** bzvz isključe iz teme, a ne da onda mi tu ostali moramo čitati proljeve frustriranih klinaca?

ontopic: kakvi su prvi dojmovi poslje patcha? ja nisam baš preveč stigel igrati, ali bacil par gejmova sa night stalkerom, i fora je 4min izmjena dana i noći. brže se kreče u akciju i dinamičnije mi se čini.

6 1 hvala 0
13 godina
SHODAN kaže...

ja nisam bašpreveč stigel igrati, ali bacil par gejmova sa night stalkerom, i fora je 4min izmjena dana i noći. brže se kreče u akciju i dinamičnije mi se čini.

Ti o sranju i offtopicu, ne znas ni pisati.

Anyway, jel normalno da Rapture od seekera radi dmg kad se blinkas ili je to doslo s patchom? :P 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Ti o sranju i offtopicu, ne znas ni pisati.

Anyway, jel normalno da Rapture od seekera radi dmg kad se blinkas ili je to doslo s patchom? :P 

Normalno

16 godina
Perceto kaže...

čakija st oces gejm samo da ti pokazem svoj skill eto tu taj tomislav je ko glavni pro na forumu a igro gejm protiv mene sanse nije imo xaxaaxaxaxxaaxxaax nubara sakata xaaxaxxaaxxaxa

Ajde pro, večeras u 9 idemo CW, nađi si ekipu i pokaži šta znaš {#} {#}

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Perceto kaže...

Po meni osobno, ako ne živiš od dote nisi pro :D 

16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
Perceto kaže...

čakija st oces gejm samo da ti pokazem svoj skill eto tu taj tomislav je ko glavni pro na forumu a igro gejm protiv mene sanse nije imo xaxaaxaxaxxaaxxaax nubara sakata xaaxaxxaaxxaxa

Ajde pro, večeras u 9 idemo CW, nađi si ekipu i pokaži šta znaš {#} {#}

Dame i gospodo, to je to!

http://i.imgur.com/vwMin.gif

Jos da neko streama...ufff, bolje nego liga prvaka {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 19:40 (Arxi).
13 godina
Dota 2

bump*

https://www.facebook.com/events/1427001837520813/

eSportsONLINE Winter Lan na kojem je dota2. sta na ovom forumu nema zainteresiranosti?:)

Ficolinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perceto kaže...

Vec sam ti rekao, moj Team je bio lošij, a tvoj TEAM bolji .

Drugo. Nismo uopce bili na istom laneu, i ti si cijeli game farmo dok nas je tvoj TEAM repjo.

tako da ti u tom gejmu nisi napravio nista,

Hvala na slušanju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 19:38 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Daleko, svjetlosnim godinama daleko najbolji DotA2 related video uradak ikad.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

http://dotabuff.com/matches/92018248 

evo i match iz tog videa

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Castam dva puta u team fight-u guardian angel (refreash orb) i izgubimo jer svi napadaju abaddona koji je casta ulti.. {#}

Isplati li se vise zivcirat zbog dote ?

play2much
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
fanaticni gejmer kaže...

Castam dva puta u team fight-u guardian angel (refreash orb) i izgubimo jer svi napadaju abaddona koji je casta ulti.. {#}

Isplati li se vise zivcirat zbog dote ?

Kad vidin tog abadona u gejmu odma mi padne mrak naoci cin ljudi vide da je zasvitlija udri po njemu :@

12 godina
neaktivan
Cakija_ST kaže...

Kad vidin tog abadona u gejmu odma mi padne mrak naoci cin ljudi vide da je zasvitlija udri po njemu :@

Ubuduce cu za tog madefakera bildat orchid melevolence ili jos bolje ako vidim da je vec pickan, samo uzem silincera.

play2much
13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Cakija_ST kaže...

Ubuduce cu za tog madefakera bildat orchid melevolence ili jos bolje ako vidim da je vec pickan, samo uzem silincera.

Pa on može ultati kad je silenced.

16 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Cakija_ST kaže...

Doombringer je protiv Abaddona mila majka.

13 godina
Dota 2

upalis ulti i uletis u fight, 7 sekundi si immortal (scepter)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Scepter na abbadonu nema smisla. Puno bolje tih 4k golda potrosit u AC, heart ili nesto sl. od cega ces zapravo profitirat, jer ionako kad ti padne ulta oni te ne napadaju...

LoL acc THCJoshi
16 godina
Jonja kaže...
chaselol kaže...

Scepter na abbadonu nema smisla. Puno bolje tih 4k golda potrosit u AC, heart ili nesto sl. od cega ces zapravo profitirat, jer ionako kad ti padne ulta oni te ne napadaju...

Ili mozda bolje na wardove, dust, smoke itd jer abbadon je bolji za support a ne carry

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
13 godina
Dota 2

ja idem basher madness i scepter, uletis medju njih upalis masku i nakon 2 sekunde ulti, taman da das timu vremena da uleti and shitstorm inc

a sto se tice hearta, radije bi mu sange yasha napravio, u fightu heart je beskoristan dok SnY+pasivna cao zdravo :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 16:37 (chaselol).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Pa on može ultati kad je silenced.

Ok, nisam znao

play2much
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

ja idem basher madness i scepter, uletis medju njih upalis masku i nakon 2 sekunde ulti, taman da das timu vremena da uleti and shitstorm inc

a sto se tice hearta, radije bi mu sange yasha napravio, u fightu heart je beskoristan dok SnY+pasivna cao zdravo :D

Sange yasha je po meni najgori item (najneisplativiji) a HoT najbolji, pogotovo za strenght heroje. 

play2much
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
Jonja kaže...
chaselol kaže...

Ili mozda bolje na wardove, dust, smoke itd jer abbadon je bolji za support a ne carry

protiv abadona uzmes samo Shadow demona ili OD-a i kad ulta bacis prison ili disruption, pa tvoj team i da hoce nemoze ga udarat i nece se nahilat 

15 godina
Ner0 kaže...
Marsel007 kaže...
Jonja kaže...
chaselol kaže...

protiv abadona uzmes samo Shadow demona ili OD-a i kad ulta bacis prison ili disruption, pa tvoj team i da hoce nemoze ga udarat i nece se nahilat 

Pod pretpostavkom da igra all-pick

Say hello to my little friend
12 godina
neaktivan
Dota 2

Moze mi netko objasnit zasto td? sto sam krivo reka?

play2much
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
fanaticni gejmer kaže...

Oh, evo opet taj TD rage, samo lupaj, nije bitno što je reko jelda?

Pa jel čovjek ne smije pitat nešta, pa da mu netko ozbiljno odgovori, a ne lupi TD ko neki bezumni iskompleskirani krelac lupi TD?

Jel ikog vrijeđao? Jel išta krivo rekao? Ne. Umjesto da mu netko pokuša objasnit, a ne zbunit ga do zla boga da se sad on opet pita šta je krivo rekao.

Stvarno mi je žao zbog velikog offtopica, ali jednostavno ne podnosim taj kretenluk.

Say hello to my little friend
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 20:13 (Krunoo7).
13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Zato što je SnY reworkan nedavno i nije toliko loš item (a pogotovo ne loš po isplativosti, zapravo, baš po tome je i donekle dobar), a HotD je item koji daje malo lifesteala, malo armoura, malo dmg-a i mogućnost stackanja i ne znam po čemu je isplativ jer košta 1900 (ako nisi heroj koji može iskoristiti stackove ancienta, nije toliko isplativ, a pogotovo ne na početku).

Lategame postaje samo dio Satanica kojeg opet ne radi mnogo heroja, prvi na pamet padaju Phantom Assassin, Morphling, Gyro i Dragon Knight.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Sange and yasha je dobio buff speed 16%, no i dalje mi se ne sviđa. ako imam dobar game onda nastojim grindat butterfly, pa kupim eaglesong . Ako zelim movent speed grindam manta style jer mi se vise svidja, pomaze kod prezivljavanja. Za bloodseekera yasha je preporucljiv, i dosta ga igraca grinda, no ja odem na manta style. Cesto me spasi.

Sto se tice Hearth of Tarrasque, neznam da ijedan drugi item moze od nekog agility ili inteligence heroja napravit tenk. 

To je sto se tice mene. Nastojac cu sad igrat sa yashom pa da vidim kakva je, hocu li slucajno promjenit misljenje.

Imam jedno pitanje: je li se ursin ulti stacka sa itemima ili samo daje dmg na racun "originalnih" statsa, mislim ako uzmem hot hocu li dobit dodatnih 75dmg? 

play2much
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Sange and yasha je dobio buff speed 16%, no i dalje mi se ne sviđa. ako imam dobar game onda nastojim grindat butterfly, pa kupim eaglesong . Ako zelim movent speed grindam manta style jer mi se vise svidja, pomaze kod prezivljavanja. Za bloodseekera yasha je preporucljiv, i dosta ga igraca grinda, no ja odem na manta style. Cesto me spasi.

Sto se tice Hearth of Tarrasque, neznam da ijedan drugi item moze od nekog agility ili inteligence heroja napravit tenk. 

To je sto se tice mene. Nastojac cu sad igrat sa yashom pa da vidim kakva je, hocu li slucajno promjenit misljenje.

Imam jedno pitanje: je li se ursin ulti stacka sa itemima ili samo daje dmg na racun "originalnih" statsa, mislim ako uzmem hot hocu li dobit dodatnih 75dmg? 

sange i yasha je jako dobar item za mid game a kasnije u late gameu ga zmajenis sa skadi

a ursin ulti se sigurno ne staka s heartom, jer heart ne daje ursi dmg posto je ursa agility heroj

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 21:36 (ton7).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice