Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.960.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Dota 2
chaselol kaže...

igram solo dotu 2, bez frendova cisto da vidim na sta lici, zadnjih 20 partija 18 izgubljenih 2 dobijene. Jednostavno niko ne prica engleski, svi igraju ko rambo i ja ko glavn keri kupujem wardove xD

tacno su rusi usrali dotu, relano

http://weknowgifs.com/wp-content/uploads/2013/05/audrey-hepburn-deal-with-it.gif 

13 godina
neaktivan
Jonja kaže...
chaselol kaže...

igram solo dotu 2, bez frendova cisto da vidim na sta lici, zadnjih 20 partija 18 izgubljenih 2 dobijene. Jednostavno niko ne prica engleski, svi igraju ko rambo i ja ko glavn keri kupujem wardove xD

Jak kad igram bez prijatelja, uglavnom pobjedujem jer nema zajebancije i igram ozbiljno, a rusi postoje u tvom i u protivnickom timu pa se tako izbalansira to, tako da to da gubis zbog rusa ne stoji. 

Neznam koliko onda tvoja ekipa ima godina ja kad igram s ekipom u 99% slucajeva dobivamo nije bitno full grupa ili 2 covika , a rusi su najgori igraci u svemu pa tako i u doti , reci mi u cemu je rus dobar? zato ni nemaju populaciju na svome teritoriju gdje se medusobno zajebavaju pa im je dojadilo pa malo dodu u eu zajebavat. 

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Evo ti par primjera,

lik ide jungle ko morph, gine 3-4 puta od neutralaca minuta sedma/osma

ok

evo prosli game idu centaur i tuskar offlane, dok 5te minute imaju 0-2 protiv phantom assasina i licha.

Aj sad ti meni objasni kako ne moze stunner (centaur) da uganka sa tuskarom bilo koga od te 2, jer je to realno najlaksi easy game nuke sa tuskom, neki stuner/slow i kilovi padaju ko blesavi.....

Moja prica ne drzi vodu, vazi. Ja kad igram s prijateljima, mi ne trollujemo mi igramo ne znam za tebe... 

long story short, ako ne uzmes kerija koji moze da sam pobjedi i da drzi lane, ne pobjedjujem ili jakog mid heroja Q_Q

A meni se to nikada ne dogadja, dodjite u vise brackete pa ce valjda prestat.. Ne sjecam se kad sam imao takvog kretena..

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Dota 2

It's just wrong.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 0:43 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Misliš da je to grozno? Jednom sam završio u low prio poolu. Ono šta se tamo dešava neželim nikome.

13 godina
Dota 2

ne znam smorili me rusi i dota2, vracam se na garenu da kuvam *pravu* dotu i da pwnam botove sa techies-om.

Techies {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chaselol kaže...

Ako si od 20 partija izgubio 18 mislim da  je do tebe, a ne do rusa....

17 godina
neaktivan
razbijac kaže...
Jonja kaže...
chaselol kaže...

Jak kad igram bez prijatelja, uglavnom pobjedujem jer nema zajebancije i igram ozbiljno, a rusi postoje u tvom i u protivnickom timu pa se tako izbalansira to, tako da to da gubis zbog rusa ne stoji. 

Neznam koliko onda tvoja ekipa ima godina ja kad igram s ekipom u 99% slucajeva dobivamo nije bitno full grupa ili 2 covika , a rusi su najgori igraci u svemu pa tako i u doti , reci mi u cemu je rus dobar? zato ni nemaju populaciju na svome teritoriju gdje se medusobno zajebavaju pa im je dojadilo pa malo dodu u eu zajebavat. 

Iako, opet, nemožeš tako generalizirat. Znali smo igrat 5man stack i upast protiv rusa da su nas rastavili na proste faktore u gameu. No ovako, kad igraš random to je nažalost većina tako. U biti, oni koji dobro igraju se ni nejavljaju u gameu, pa ni neznaš da su rusi.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
14 godina
neaktivan
zoka kaže...
chaselol kaže...

A gledaj ako netko pocinje i igra supporta (kao ja kad sam poceo), dok nemas ekipu jako je teško postić neki bolji winrate. ali veci bracket su super gameovi

13 godina
neaktivan
zoka kaže...
chaselol kaže...

Tako je slicno i kod mene cim vidim da igram s rusima odma znan unaprid da cemo izgubit jer jednostavno najgori su igraci po svemu ali bas po svemu.

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
13 godina
neaktivan
Dota 2

Rus na midu s deathProphet, 10 lvl nema ult ni silence, 0 gankova, ja s DS-o na offlane vs mortred, lina i lion, s 0 smrti. I naravno da sam ja kriv što u 10 min imamo score 1 - 13 i mort ima BF... a da ne govorima za fidačinu na našem easyu...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ekipa jeli neko za game dva bacit? PM ako hoće neko {#}{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zoka kaže...
chaselol kaže...

Moguce. Evo danas necu vise igrat jer bi moga njegovim stopama. Los tim a priznajem da sam ija danas los, zbog zivaca uglavnom ..

play2much
14 godina
Dota 2

Group up people it is easier to play {#}steam:Cakija_ST

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

nemojte krivit druge zbog svog neznanja...   meni svaku 20tu partiju dodje los igrač ... to vam zbog vaseg skila dolaze takvi igraci ako su toliko losi mozete solo rjesit partiju ja sam do 100 winova imo 70% win zato jer su igraci prelosi i mozes solo dobit gejm

2 3 hvala 0
14 godina
Dota 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

di su ti rusi =)

Dirty dosen
Moj PC  
3 4 hvala 1
16 godina
Pislje kaže...

di su ti rusi =)

Igrao si protiv njih {#}

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
14 godina
Dota 2

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=337793

Evo vodič za cfg ,konzolu i Autoexec.cfg koji se meni jako sviđa.Par stvari koje mi se najviše dopadaju su neki macro-i i console komande kao 

dota_player_multipler_orders "1" (Allows all units controlled by a player to be used by ctrl clicking)

dota_shop_force_hotkeys (dota_shop_force_hotkeys)

dota_minimap_hero_size "700" (sets the size of the heroes on the minimap  meni je to inače na 1100)

dota_disable_range_finder "0" (When spell is selected, a range finder is shown)

Ovo je komanda da fps i ping budu prikazani u gornjem desnom kutu ....

net_graphinsetbottom "418" // 100 to place below scoreboard

net_graphinsetright "-80" // 600 to place below scoreboard

net_graphproportionalfont "0" //Resize font

net_graph "1"

alias "showgraph" "showgraph_off"

alias "showgraph_on" "net_graph 1;alias showgraph showgraph_off"

alias "showgraph_off" "net_graph 0;alias showgraph showgraph_on"

bind "F10" "showgraph"

Autoexec.cfg mi je ping manji i igra mi ide smother.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 8:45 (Cakija_ST).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Dota 2

Nažalost vjerovali ili ne ali Rusi su jedni od najboljih :D ali naravno ne ovi koji s nama igraju na public :D trenutno sam na poslu pa ne mogu naći web, ali oni skoro na mjesečnoj bazi imaju milijunske turnire i sl. gdje su svi timovi iz Rusije i naravno rasturaju.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ja vas ljudi ne razumijem. Izgubio si 15+ puta zardom. Sta je zajednicki cinilac u toj silini poraza? Yep, ti (i mozda rusi u tvom timu). Ali isto kao sto ti imas rusi u timu tako i drugi tim ima. Vecina igraca ima 45-55% winrate. To znaci da Matchmaking radi i da je tvoj skill priblizan rusu u tvom timu.

Ako se planiras stackati, pogodi sta? Mnogo je veca sansa da naidjes na stack na taj nacin nego ako igras solo. 

Dendi igra SAMO SA RUSIMA kad igra public mm. Po tebi bi on trebao da bude poderan.

Manje pricajte a bolje igrajte. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 9:26 (Arxi).

2 3 hvala 0
14 godina
Dota 2

Gotta love them {#} P.S GIVE ME MANA {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 9:34 (Cakija_ST).
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Arxi kaže...

Ja vas ljudi ne razumijem. Izgubio si 15+ puta zardom. Sta je zajednicki cinilac u toj silini poraza? Yep, ti (i mozda rusi u tvom timu). Ali isto kao sto ti imas rusi u timu tako i drugi tim ima. Vecina igraca ima 45-55% winrate. To znaci da Matchmaking radi i da je tvoj skill priblizan rusu u tvom timu.

Ako se planiras stackati, pogodi sta? Mnogo je veca sansa da naidjes na stack na taj nacin nego ako igras solo. 

Dendi igra SAMO SA RUSIMA kad igra public mm. Po tebi bi on trebao da bude poderan.

Manje pricajte a bolje igrajte. 

Baš to, imam par tisuća gameova, i do sada mogu Vam reći da sam se susreo sa puno gorim srbima nego rusima :S

13 godina
Gadgeti kaže...

Baš to, imam par tisuća gameova, i do sada mogu Vam reći da sam se susreo sa puno gorim srbima nego rusima :S

Previse djece igra uopste sa ex-yu prostora i vecinom su idioti koji naprave sange yasha svakom heroju i tri bracera.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Gadgeti kaže...

Previse djece igra uopste sa ex-yu prostora i vecinom su idioti koji naprave sange yasha svakom heroju i tri bracera.

S&Y best item EU.

12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Igra jednostavno nije trebala bit f2p.. manje bi ih bilo 100 %

play2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 13:58 (fanaticni gejmer).
12 godina
protjeran
Dota 2

Ne nego treba uvesti bolji report sistem neki, jer ovo mislim da ih ne dira, i treba uvesti da ako sam s nekim igrao da mi da opciju da nekako DISABLE tog lika da više s njim ne mogu igrati uopće, jer 10ak puta sam naletio na iste debile :S a ono ignore na Steam ne djeluje :S

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Da mozda ubace j***ni ranking sve bi bilo jednostavnije, idioti bi propali u scrub tier a svi koji imaju bar pola mozga bi uspjeli popraviti svoj rank i igrati sa ljudima slicnog nivoa. Bez pretplate, bez kojekakvih mute sistema, volvo plox

5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
harell kaže...

Da mozda ubace j***ni ranking sve bi bilo jednostavnije, idioti bi propali u scrub tier a svi koji imaju bar pola mozga bi uspjeli popraviti svoj rank i igrati sa ljudima slicnog nivoa. Bez pretplate, bez kojekakvih mute sistema, volvo plox

Pa i sad igras s ljudima slicnog nivoa ne?

14 godina
neaktivan
Cobanac kaže...
harell kaže...

Pa i sad igras s ljudima slicnog nivoa ne?

Ako je slican nivo ovo, npr: riki koji ne zna da toweri daju true sight i kupi dvoje cizme i to je to od itema kroz citavu igru; druid koji umre 15 puta u dzungli jer ne zna da postoji nesto sto se zove ward pa ga protivnici vide; i pored njih imas 3 lika koji su manje vise upoznati sa svim herojima i znaju neke osnovne stvari o njima kao i denying pulling stacking, pravilan item build itd. onda da, igram sa ljudima "slicnog nivoa" koji su tek instalirali dotu a ja vec nakucao cetverocifren broj sati igrajuci

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice