Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.939.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Dota 2

pozz ekipa
igram i ja dote vec neko vrijeme
ako tko ima drustvo da bacimo 5v5, nekada pub game jednostavno

bude dosadan. Možete me dodat na steam-u bevason.

Pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Dota 2
Ravenclaw92 kaže...

tuzno, dota 2 drop system

12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
alscaul kaže...

Tomislaw Tomislaw... ponašaš se ko da imaš 5 godina... ovakve rasprave nisu za ovaj topic nego za vrtič 

ne nego je 4ucker jadan.. kada sam napisao da sam igrao sa dendijem, goblakom itd... odma sam dobio poruku u inbox " e mogli bi nekada odigrati koji game " a do prije 5 minuta sam mu bio najveći neprijatelj  HAHA

Zadnji put kad sam igrao vs Dendia u pabu i doso mi na mid sa sf-om pa sam mu morao objasnit tinkera   

http://i43.tinypic.com/dot6rp.jpg

I na kraju gamea pocne rageat i flejmat me na ruskom. Nema boljeg osjecaja ! Jesam li sad najjaci igrac na ovom forumu :D ?

15 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Zadnji put kad sam igrao vs Dendia u pabu i doso mi na mid sa sf-om pa sam mu morao objasnit tinkera   

I na kraju gamea pocne rageat i flejmat me na ruskom. Nema boljeg osjecaja ! Jesam li sad najjaci igrac na ovom forumu :D ?

skoro, vidis da mu je cijeli team bio rejpan, pa naravno da ce i on biti :D

iako je vjerovatno igrao samo ljevom rukom,  i opcenito kada gledas dendijeve streamove, cijeli enemy team ga fokusira i pokusavaju samo njega ubiti...

12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
FarmWithMeee kaže...

skoro, vidis da mu je cijeli team bio rejpan, pa naravno da ce i on biti :D

iako je vjerovatno igrao samo ljevom rukom,  i opcenito kada gledas dendijeve streamove, cijeli enemy team ga fokusira i pokusavaju samo njega ubiti...

Kljucna rijec "pokusava" :D. Normalno da mu je cijeli team bio rejpan kad je on prvi fejla mid i nije mogao pomoc svom timu kad sam dobio bot u 7 minut...

16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

I on igra pod tim nickname-om?

15 godina
neaktivan

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
15 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 1:24 (Hrca24).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Da to mu je trenutno nick. Da sad tek vidim da je proslo godinu dana nemogu vjerovat, ali ipak je bio puno veca faca i nitko ga nije mogao dobit na midu, a danas ima vec na desetke igraca iz pro scene koji su bolji od njega po meni. Mushi, iceiceice, Super, s4, Cty, Ferari, kyxy i tako dalje. Prije godinu nitko od njih mu nije mogao nista.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 1:50 (FarmWithMeee).

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Da to mu je trenutno nick. Da sad tek vidim da je proslo godinu dana nemogu vjerovat, ali ipak je bio puno veca faca i nitko ga nije mogao dobit na midu, a danas ima vec na desetke igraca iz pro scene koji su bolji od njega po meni. Mushi, iceiceice, Super, s4, Cty, Ferari, kyxy i tako dalje. Prije godinu nitko od njih mu nije mogao nista.

cek ti pokusavas reci da si bolji od dendija zato sto si ga dobio na midu?

Pa lik igra Pub zajebaje se, svi ga fokusiraju, ubijaju, a vi koji igrate protiv njega se nabrijete kao da vam život ovisi o tome gejmu...

15 godina
FarmWithMeee kaže...
ToMisLaW kaže...
alscaul kaže...

Tomislaw Tomislaw... ponašaš se ko da imaš 5 godina... ovakve rasprave nisu za ovaj topic nego za vrtič 

ne nego je 4ucker jadan.. kada sam napisao da sam igrao sa dendijem, goblakom itd... odma sam dobio poruku u inbox " e mogli bi nekada odigrati koji game " a do prije 5 minuta sam mu bio najveći neprijatelj  HAHA

jesi, najjači si. obriši dotu sada više ništa nema smisla, dostigao si sve svoje ciljeve u životu.... ^^

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Dota 2

ma marko pusti ih vidi se da su nubare i da nikad nisu culi za slavnog FWM-ja i najbolji hrvatski klan BIP...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perceto kaže...

ma marko pusti ih vidi se da su nubare i da nikad nisu culi za slavnog FWM-ja i najbolji hrvatski klan BIP...

Dobro je pa si ti.

14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
FarmWithMeee kaže...

Pa lik igra Pub zajebaje se, svi ga fokusiraju, ubijaju, a vi koji igrate protiv njega se nabrijete kao da vam život ovisi o tome gejmu...

Nigdje nije rekao da je bolji od njega. Decko ima skilla sta ste sad ljubomorni. Cak iako je to samo jedan game i pub svejedno je dobio. Pravite se fini kao da vi prvi nebi stavljali SS da ste dobili game/lane protiv njega. 

16 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
ToMisLaW kaže...
FarmWithMeee kaže...

Nigdje nije rekao da je bolji od njega. Decko ima skilla sta ste sad ljubomorni. Cak iako je to samo jedan game i pub svejedno je dobio. Pravite se fini kao da vi prvi nebi stavljali SS da ste dobili game/lane protiv njega. 

Sad kad bismo okrenuli na šalu isprdao bih Dendija samo tako, imati skor 1:8 protiv Tinkera (koji je očito znao šta radi) je bahahaha.

13 godina
protjeran
Dota 2

evo slavni mec di je fwm pocepo dendija na midu 

http://dotabuff.com/matches/30817785

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Pogledao sam replay, i zaista, dendi je razvaljen cistim skillom. A ne izgleda kao da je igrao lijevom rukom. A ove gluposti tipa  'svi ga fokusiraju' nemaju veze sa vezom.

Rekao bih da je dendi izabrao SF-a ocekujuci lagan gejm i da zadovolji svoje gledaoce streama sa blind razeovima, ali mu je tinker pokazao kako se igra mid.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Pogledao sam replay, i zaista, dendi je razvaljen cistim skillom. A ne izgleda kao da je igrao lijevom rukom. A ove gluposti tipa  'svi ga fokusiraju' nemaju veze sa vezom.

Rekao bih da je dendi izabrao SF-a ocekujuci lagan gejm i da zadovolji svoje gledaoce streama sa blind razeovima, ali mu je tinker pokazao kako se igra mid.

to je pub game.. useless, svatko ima loš gejm... onda je i FWM razvaljen ovdje cistim skillom http://dotabuff.com/matches/121012368

ja sam htjeo pogledati replay piše replay expired...

btw. da sada naleti na dendija, nebi dobro prošao :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 19:34 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan

mulčino jedna najobičnija

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Arxi kaže...

to je pub game.. useless, svatko ima loš gejm... onda je i FWM razvaljen ovdje cistim skillom http://dotabuff.com/matches/121012368

Prije neko vrijeme si bio anti-Na'Vi, sad braniš Dendija, koji si ti fenomen. Možda je i FWM razvaljen "čistim skillom", ali on je istim tim razvalio Dendija - enough said, kapa dolje.

Ti bi prošao dobro. Umjesto da budeš hepi i našališ se malo, ti opravdavaš Dendija kao da si ti on (ne dao bog).

Sigurno je i tebe FWM razvalio nekad na midu pa si malo dželi. ololol

15 godina
neaktivan
4ucker kaže..

Prije neko vrijeme si bio anti-Na'Vi, sad braniš Dendija, koji si ti fenomen. Možda je i FWM razvaljen "čistim skillom", ali on je istim tim razvalio Dendija - enough said, kapa dolje.

Ti bi prošao dobro. Umjesto da budeš hepi i našališ se malo, ti opravdavaš Dendija kao da si ti on (ne dao bog).

Sigurno je i tebe FWM razvalio nekad na midu pa si malo dželi. ololol

vidim da nisi ni pratio šta sam pisao nego si samo citao Na'Vi...

Nisam anti-Na'Vi nego samo mrzim sve Na'Vi fanboye, a Dendi mi je jedan od najboljih igraca...

to što je igrao protiv dendija wp, btw. nikada nisam igrao sa FWM, ni gledao ga tako da ni neznam kako igra..

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 23:48 (ToMisLaW).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Da sam se ja dosao hvalit sad bi ti postao 5 replaya di sam gazio Dendia po pro ligama iz dote 1, ali nisam. Samo sam dao ss jer sam vidio da se Tomex voli svadat sa ljudima sa foruma koji igraju sa goblakom i navi fanboima i dicit se da je nesto postigao u doti a ne zna za BIP i mene :'(. Sta si tocno onda postigao u doti? I zasto mislis da netko normalan moze imat score 0 28 1 osim ako ne rusi rekorde po smrti? I u nasem matchmaking ratingu nitko ne drka na pro igrace jer igramo s njima skoro svaki game. I da, da sam bolji od Dendia zaradivao bi pare igrajuci dotu.

9 2 hvala 1
17 godina
neaktivan
Dota 2

Neki iz ove teme bi stvarno trebali povremeno isprcat nešto, ovo je katastrofa zadnjih 30 strana teme.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
10 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Arxi kaže...

Pogledao sam replay, i zaista, dendi je razvaljen cistim skillom. A ne izgleda kao da je igrao lijevom rukom. A ove gluposti tipa   'svi ga fokusiraju' nemaju veze sa vezom.

to je pub game.. useless, svatko ima loš gejm... onda je i FWM razvaljen ovdje cistim skillom  http://dotabuff.com/matches/121012368

LOL. Pogledaj malo ovog tipa sa kojim dendi igra u partyu. Smurf feed account sa 29% winrate. U prijevodu znači da dendi igra vs noobova sa 25 gejmova dote jer mu taj smurf snizi mm rating za 2 klase...

Tako da ovakvi gejmovi  su čisto besmislica i nemaju veze s vezom.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Tako si proeri i tryharderi dizu win rate. Stakovanje i jos u tom stacku 2 lika sa smurf accima. To rade debili kojima je dota zivot. I sve je popularnije si tako dizat win rate.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Da sam se ja dosao hvalit sad bi ti postao 5 replaya di sam gazio Dendia po pro ligama iz dote 1, ali nisam. Samo sam dao ss jer sam vidio da se Tomex voli svadat sa ljudima sa foruma koji igraju sa goblakom i navi fanboima i dicit se da je nesto postigao u doti a ne zna za BIP i mene :'(. Sta si tocno onda postigao u doti? I zasto mislis da netko normalan moze imat score 0 28 1 osim ako ne rusi rekorde po smrti? I u nasem matchmaking ratingu nitko ne drka na pro igrace jer igramo s njima skoro svaki game. I da, da sam bolji od Dendia zaradivao bi pare igrajuci dotu.

postaj slobodno replaye, a za BIP znam, obican "cro-pro" garena clan... nikad postigli nešto vrijedno u doti tako da ne treba gubiti vrijeme pricajuci o njima..

a to što kao rušiš rekorde po smrti, pricaj nekim lol playerima a ne nama.... tko još igra dotu da bih imao što više  deathova..

14 godina
neaktivan

Ajde vas dvoje ljubavnika 1v1 sf, pa da zakljucimo i ovu raspravu

15 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

opet trebamo objašnjavati...

Dota je 5v5 igra, tako da 1v1 ništa nedokazuje...

Kao što su navi fanboysi u Cro Channelu govorili: S4 stalno gubi mid, najlošiji je, a njegov team dobiva ... pa znaci sami pljuju u tanjur iz kojega jedu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 17:59 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Bolje ne, prevelik je zalogaj Tomiswaw za FWM-a. /sarcasm off

14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Ravenclaw92 kaže...

opet trebamo objašnjavati...

Dota je 5v5 igra, tako da 1v1 ništa nedokazuje...

Kao što su navi fanboysi u Cro Channelu govorili: S4 stalno gubi mid, najlošiji je, a njegov team dobiva ... pa znaci sami pljuju u tanjur iz kojega jedu...

Dokazuje.. dokazuje tko je bolji igrac. Ako naravno igrate istu poziciju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 18:34 (Ravenclaw92).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice