Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.939.773
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...

{#}  Jesi l' ih sve 1v? koliko ih je god već bilo pobjedio?

Poanta je ja sam nešto postigao sa dotom i znam šta pricam, dok si ti veliki navi fanboy najviše postigao to što si igrao sa 4 rusa u teamu...

Tvoja poruka: Fnatic je toliko loš govori o tome koliko znaš o doti... tako da molim te, spasi sve na bug.hr-r u nemoj više ništa pisati vezano uz dotu

Pokaži nam gejm, nevjerne smo Tome.

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Pokaži nam gejm, nevjerne smo Tome.

Sve po zaslugama, kada priznas da je Alliance bolji, dobit ces slike... A sada laku noć...

17 godina
neaktivan
Dota 2

Ja sam znao da ce navi dobit

5 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Panta_rei kaže...

I ja sam znao.

I ne igraš samo ti Tomice s pro igračima, ovu sam odigrao jučer. Mislim da smo izgubili zbog mene. Dosta sam loše igrao.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Panta_rei kaže...

I ja sam znao.

I ne igraš samo ti Tomice s pro igračima, ovu sam odigrao jučer. Mislim da smo izgubili zbog mene. Dosta sam loše igrao.

zbog tebe su i pobjedili 2 gamea, da je funniq bio bilo bi 3-0 za alliance, WP

17 godina
neaktivan
Dota 2

Dečki, de počnite više igrat a  manje se ovdje natjerivat tko ima većeg

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Uzas zivi , previs losi trollova i Na'Vi fanboi-a koji su unistili gotovo svaki site vezani uz dotu sad ga i tu seru.

twice the pride double the fall
Moj PC  
5 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad ovo sve citam mislim da nisu rusi koji kvare dota community vec ovako glupe prepirke. Mislim kad bi svaki od tih igraca/timova oko kojih se svađate vidio šta pišete tu nebi imao baš visoko mišljenje o vama. 

13 godina
neaktivan
Dota 2

Zadnjih para dana svaki put kad uđem u dotu mi javi connecting to dota 2 network i moram resetirat steam pa onda tek mogu uć, jel zna itko zašto je to? Što je najgore, nakon što odigram koji gejm i izađem iz dote, kad idem ponovno uć opet moram resetirat steam. To je toliko prokleto iritantno da je neopisivo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 18:31 (Lopoc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Zadnjih para dana svaki put kad uđem u dotu mi javi connecting to dota 2 network i moram resetirat steam pa onda tek mogu uć, jel zna itko zašto je to? Što je najgore, nakon što odigram koji gejm i izađem iz dote, kad idem ponovno uć opet moram resetirat steam. To je toliko prokleto iritantno da je neopisivo.

Da te utješim. Mene u pol game-a izbaci u main menu i kaže: disconnected by server. Nakon što se reconnectam, mogu igrati nekih 20 sekundi i desi se isto, tako jedno 5 do 10 puta i onda tek sve bude ok (i to ako).

16 godina

Da, meni se isto to dogada na pc-u.
Ali cudno, na laptopu nemam uopce problema s time.

Samo sto me danas usred jednog game-a izbacivalo dosta puta, ali i par drugih je, tako da je to do servera.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
12 godina
Dota 2

E ljdui,gdje mogu pogledati to natjecanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

E ljdui,gdje mogu pogledati to natjecanje?

http://www.dotacinema.com/vods

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
13 godina
neaktivan
Dota 2

smorise s ubacivanjem heroja u dotu 2, ponasaju se ko jbeni blizz kad izbacuje content 

nikad techiza docekati, back to garena old dota ftw

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

smorise s ubacivanjem heroja u dotu 2, ponasaju se ko jbeni blizz kad izbacuje content 

rofl

16 godina
neaktivan
Dota 2

Kontam da ce ToMisLaW igrati za na'vi nakon promjene tima uskoro.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Još jedan heroj za kojeg neće trebati imati pretjerano mozga nego samo pratiti mapu i to je to. Vjerojatno je nekima zabavno biti glup.

15 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Mentalist ide u NaVi, a Alliance trenutno ima u planu da me zamjene sa Lodom....

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 19:04 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...
chaselol kaže...

Još jedan heroj za kojeg neće trebati imati pretjerano mozga nego samo pratiti mapu i to je to. Vjerojatno je nekima zabavno biti glup.

Mali ne seri.

Da proste ljudi  na izrazu.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Arxi kaže...

Mentalist ide u NaVi, a Alliance trenutno ima u planu da me zamjene sa Lodom....

Daleko si ti i od Mentalista, a kamoli od Lode.

Na'Vi bi sigurno pobjedio u postavi sa njime protiv "tvog" Gaylliancea.

14 godina
neaktivan

And here we go again...

16 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

And here we go again...

Vajcnejk - Hir aj gou egejn

14 godina
neaktivan
Dota 2

ajde, Tomislav i 4ucker, uzmite si sobu pa riješite to osobno

dosta svađe i fanboyisma na ovom topicku, ajde malo zanimljivih topicka:

evo Dota 2 dobiva oko 700k novih igrača tjedno od releasa, mislite li da ce skinuti LoL što se tice dnevnih E-sports gledatelja i sveukupan broj aktivnih igrača?

(ja osobno mislim da ce proci po brojevima gledatelja, ali ne igrača jer ipak je ljudima to sve prekompleksno za početi bez ikakvog predznanja, cure i klinci bez problema se uključe u LoL za razliku s limitiranim Hero poolom i td...)

Svejedno, dota je po meni trenutno postigla nešto neviđeno, doslovno free2play a jedine stvari na koje se mogu trošiti pare nemaju direktan impakt na igru, j*beno optimizirani klijent, super art style, spectate mode i td... igra je daleko premašila Sc2 i LoL u svim točkama po mojem mišljenju kao izrađena za kompetitivnu E-sports scenu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja mislim da ce unutar godinu dvije se izjednačit. Ako valve izbaci uskoro neke editore (znaci mape TD, warlocks i sl. sranja) možda i prije (jer su prezabavni).

Btw. Dali je moguce skupit svu "pro" ekipu s ovog foruma jedan dan, pa bacimo 4v4, 5v5 jedan dan (ovisno o zainteresiranosti ekipe)? Naravno ako nisu svi zauzeti trenkanjem za TI4 ;)

14 godina
neaktivan
Dota 2

što se mene tice može :D 

Nick na steamu "bulogg"... samo dodajte

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 21:06 (alscaul).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...
ToMisLaW kaže...
Arxi kaže...

Daleko si ti i od Mentalista, a kamoli od Lode.

Na'Vi bi sigurno pobjedio u postavi sa njime protiv "tvog" Gaylliancea.

igrao sam par puta prije sa mentalistom, nedo bog nikom.....

I evo koliko sam ti idol da hoces igrati samnom...

14 godina
neaktivan
Dota 2

Tomislaw Tomislaw... ponašaš se ko da imaš 5 godina... ovakve rasprave nisu za ovaj topic nego za vrtič 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 21:07 (alscaul).

8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
alscaul kaže...

Tomislaw Tomislaw... ponašaš se ko da imaš 5 godina... ovakve rasprave nisu za ovaj topic nego za vrtič 

ne nego je 4ucker jadan.. kada sam napisao da sam igrao sa dendijem, goblakom itd... odma sam dobio poruku u inbox " e mogli bi nekada odigrati koji game " a do prije 5 minuta sam mu bio najveći neprijatelj  HAHA

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 21:10 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ja bih igrao, ali kad igram s ljudima s ovog foruma bude me sram i sav se izbezumim i onda igram gore već inače (a inače je loše).

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
alscaul kaže...

ne nego je 4ucker jadan.. kada sam napisao da sam igrao sa dendijem, goblakom itd... odma sam dobio poruku u inbox " e mogli bi nekada odigrati koji game " a do prije 5 minuta sam mu bio najveći neprijatelj  HAHA

pa što nas zamaraš ovjde s time... rještite to osobno preko PMa... a ti jadnik još radiš screenshotove poruka, režeš i uploadaš.... pogodi... boli nas k*** za vaše drame, ova tema je o doti

editit: i ne misliš ozbiljno da ti netko ovo vjeruje " kada sam napisao da sam igrao sa dendijem, goblakom itd.."... pa zato i velim da si dijete

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 21:22 (alscaul).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice