Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.941.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2

Ako navi ne dobi game2 s ovim pickom nece nikad.

14 godina
Ravenclaw92 kaže...

Ako navi ne dobi game2 s ovim pickom nece nikad.

Zasto su im dali wispa i bata 2 naj broken heroja u igri {#}

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
Dota 2

Zbog ovoga što se upravo događa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

ovo je bilo 1-sided ko prvi game

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

JE LI ITKO ONLINE?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

JE LI ITKO ONLINE?

Ignoriraš me droljo muška.

15 godina
neaktivan
Dota 2

Kakvo uništenje, napokon netko uništava [A]. Nabijem i njih i jednolike strategije kroz cijeli turnir. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Kakvo uništenje, napokon netko uništava [A]. Nabijem i njih i jednolike strategije kroz cijeli turnir. 

Svejedno će (nažalost) osvojiti TI.

12 godina
neaktivan
6BoosteR9 kaže...
Slash 666 kaže...

Svejedno će (nažalost) osvojiti TI.

pudge game coming :) (nadam se)

nema nista bolje u ovoj igrici nego kad pudge hook pogodi (steta kaj sam tak los s njim :( )

12 godina
neaktivan
Dota 2

ajmo game 5

0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

NightCrawler ftw !!!

BRAVO [A]

Ljudi pogledajte zdanju partiju obavezno. Navi pusha middle, a alliance im razbija bazu :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 6:14 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Kako lagano Alliance igra, kao po oblacima...

Još jednom, dokaz tko je najbolji ;)

( Molim navi fanboye da ne dislajkaju post haha )

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
Dota 2

Kakvo finale, gejm 5 dostojan finala, ufff

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

"Lagano". Yeah right. Bojali su donji veš nijansama smeđe boje.

However, gg.

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...
ToMisLaW kaže...

However, gg.

realno lagano ;)

Onaj potez da ostave puck u bazi a oni split push, za to treba imati mozga i muda ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 6:21 (ToMisLaW).
17 godina
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...
ToMisLaW kaže...

However, gg.

realno lagano ;)

Onaj potez da ostave puck u bazi a oni split push, za to treba imati mozga i muda ;)

Cijeli turnir sam navijao za Aliance, ali ovo im je NaVi poklonio realno. Bez obzira na s4 i cudesne TP interrupteve...

15 godina
neaktivan
Ramo kaže...
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...
ToMisLaW kaže...

However, gg.

realno lagano ;)

Cijeli turnir sam navijao za Aliance, ali ovo im je NaVi poklonio realno. Bez obzira na s4 i cudesne TP interrupteve...

aaa opet rasprave.. sigurno ce pokloniti 1,4 mil dolara... kako im moze pokloniti... Alliance je znao šta radi, sa razlogom su ostavili pucka u bazi i oni ostali push, dok navi je išao pub all mid... 

bar jednom priznajte: ALLIANCE JE BOLJI

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 6:33 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Ramo kaže...
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...
ToMisLaW kaže...

However, gg.

realno lagano ;)

aaa opet rasprave.. sigurno ce pokloniti 1,4 mil dolara... kako im moze pokloniti... Alliance je znao šta radi, sa razlogom su ostavili pucka u bazi i oni ostali push, dok navi je išao pub all mid... 

bar jednom priznajte: ALLIANCE JE BOLJI

Ne možeš reći bolji baš samo tako. Kroz 5 matchev-a, više inovativnih stvari sam vidio od Na'Vi-a, od Alliance-a (osim tog megaultrainovativnogusebrain split push-a) i ne baš.

Imali su bolje inicijacije (Na'Vi), podjednaki su bili sve u svemu. Jedna me stvar jedino kod tog zadnjeg meča čudila uvjetno rečeno, a to je zašto nisu nastavili push-ati mid, bio je cijeli tim bio tamo i prije bi srušili ancient, Puck-a bi Dendi skinuo u 3 hit-a kroz možda chase od max. 5 sekundi. Vjerojatno i na ovo imaš neki nerealan komentar tipa: "Alliance je bolji, Alliance je ovo-ono.." no nebitno. Najprije su mislili da će se ovi prije vratiti što se eventualno, nije dogodilo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 6:39 (4ucker).
15 godina
neaktivan
Kao prvo zaboravio si još prva 2 matcha u UB...
Kao drugo ovaj puta je Alliance imao više novih pickova kao npr. NS, Ogre, Lina itd.. dok je navi forsirao batridera,pucka, rubicka i alchemista ..

Ako mislis na inicijacije alliance daleko bolji wisp + ck + furion... dok je navi forsiro team fight

Onaj NS je bila inovacija koja ih je rejpala...

Sve u svemu TI3 Navi - Alliance: 2-5 ... SLobodno reci... bolji su
17 godina
neaktivan
Ramo kaže...
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...
ToMisLaW kaže...

However, gg.

realno lagano ;)

Navi i tako nije trebao bit u finalu, Orange im je poklonio game3 zbog svojih grešaka tako da ono. Treba bit realan

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
17 godina
Pupo kaže...
Ramo kaže...
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...
ToMisLaW kaže...

However, gg.

realno lagano ;)

Navi i tako nije trebao bit u finalu, Orange im je poklonio game3 zbog svojih grešaka tako da ono. Treba bit realan

Opet kazem, ja sam navijao cijeli turnir za Aliance (imam i penant :-P), ali ipak su u zadnjem mecu dobili zbog zbunjenosti NaVi-a...

To da se NaVi provukao u finale je istina, ali ne prica se o tome.

Moze se sad tko hoce pravit pametan, ali kako se odvijao zadnji mec, ne vjerujem da je itko mislio da ce A dobiti. Pa ni najvatreniji navijac  ToMisLaW :)

Mada treba im priznati, ne znam da li bi ijedan drugi tim isao na split push u onakvoj situaciji, ali da je NaVI bio imalo odlucniji dobili bi mec bez problema.

16 godina
Dota 2

navi fanboyevi gdje ste sada????  ne pomaze sreca protiv alliance :D

1 5 hvala 0
15 godina
medozg366 kaže...

pudge game coming :) (nadam se)

nema nista bolje u ovoj igrici nego kad pudge hook pogodi (steta kaj sam tak los s njim :( )

Igrici? Da, inače jedna igrica može napraviti prize pool od skoro 3 milje dolara i napraviti tolio veliko natjecanje koje gleda hrpa ljudi oko svijeta.

DOTA 2 je IGRA, IGRETINA i molim te da je tako i oslovljavaš. :)

Nisam gledao finale, budem danas replayeve, ali gledma prvi gejm, lol 15min :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Dota 2

Nisam sinoc uspio pogledati nego zadnji mec orange i navi i tu se navi jos jednom pokazao kao zakon, ali onda alliance, momci koji su tako hladne glave da je to nevjerovatno.

Jutros sam gledao zadnji mec, navi je jedno vrijeme bio bolji, ali onda se igra okrenula. 

Svi govore za onaj push na mid, Navi se jednostavno morao vratiti u bazu. Razlog, uspjeli bi srusiti mid rax, ali bi za to vrijeme izgubili T3 i top i bot, a navi u meduvremenu nebi uspio uzeti t4 jer bi se ck i np vratili i branili bazu.

A navi bez towera gube igru, jer Alliance imaju wisp ck relocate i np teleport da napadaju rax kada uoce navi van baze. za mjenjanje 2 rax za jedan nije dobra racunica.

Odlicno razmisljanje i da su se uspjeli vratiti obraniti i top i bot mislim da bi igra drugcije zavrsila, ali eto, s4 je odradio odlican posao, pogotovo protiv dandi TA mid, stvarno mu svaka cast.

Da se razumijemo niti navijam za navi niti za alliance, na njih sam bio i zaboravio prije TI3, a bili su mi dragi kao nth, ja sam navijao za IG. Ali nemam pojma koji vrag se desava sa IG, jednostavno su na glupe nacine gubili. Ali eto proslo sve, ja sam prezadovoljan onime sto sam vidio, bilo je predobrih meceva, pogotovo onaj LGDvs Alliance gdje je bio throne rush pl vs alchemist.

Sve u svemu Alliance zasluzena pobjeda.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 11:00 (goodye).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Kako likovi ( vjerojatno na'vi fanboi ) kipaju opet u ovom topicu presmijesni ste.

Uopce nije bitno dali si navi,alliance ili w/e fan jednostavno Alliance zasluzuje ovo cijele godine pobjeduju sve zivo

i sad TI3 su u velikom stilu uzeli mislim da 23:2 score ako se ne varam bez izgubljenog game series.

Ove godine je to ovako izgledalo , statistika ne laze:

• pobjedili 99% online turnira
  • svaki LAN na kojem su bili su pobjedili
  • kao sto rekoh 23:2 pomeli TI3
  • na TI3 ukupno 5:2 protiv Na'Vi-a , vjeroatno bi bili 5:0 tj. 3:0 da u finalu im nisu dali wisp i bat-a zajedno {#}

I nakon toga svega jos uvijek ima ekipe koja pljuje po njima da ne zasluzuju ili bilo kaj drugo svidalo se to nekima ili

ne trenutno su najbolji team a i opcenito jedni od najboljih ikad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 11:38 (dad0r).
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
Dota 2

Ima tko linkove? Za pogledati replay...

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 11:37 (sirka666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sirka666 kaže...

Ima tko linkove? Za pogledati replay...

Pa skini si ingame ili eto imas tu http://www.twitch.tv/dota2ti

15 godina

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dota 2

So sad I was :(

Odličnih 5 nerve-wracking gejmova i drago mi je da se napokon pokazalo da se Aliiance može dobit i izdominirat. Iako ću vjerojatno cringeat sljedećih mjeseca dana zbog onih tp cancela. Ne možeš se metar ispod baze ić tp-at dok imaju živog pucka. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Nevjerovatan game 5, najnapetiji game po meni, odlicno odigrano s obe strane ali stvarno onaj TP cancel je mozda i dobia turnir za njih. Pratia sam kroz cijeli turnir Alliance-a i odusevili su me sa winning streakom i konacnin rezultaton ali Na'Vi mi jos uvijek ima najzabavniju dotu ipak (necu rec najbolju nisan fanboy).

Volim slike mrtvih ljudi.

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice