Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.932.668
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Dota 2

Poslo sam ti mail.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Dota 2

Poslao sam ti na mail....

13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

kad ćemo bacit neki game? 5v5?

Da ti hranim ego tripove?

:(

13 godina
neaktivan
Dota 2

Sad sam naišao na tipa koji koristi nick Mentalist. 350 pobjeda, 0-1 do jedam commend u polju.

POGLEDAJTE SKILL BUILD. Čime sam zaslužio ovo?

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Sad sam naišao na tipa koji koristi nick Mentalist. 350 pobjeda, 0-1 do jedam commend u polju.

ni drugi mentalist nije ništa bolji :P

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Nick ti je toliki unikat, da nema na planeti Zemlji slicnog.

LoL acc THCJoshi
13 godina
odjavljen
Onjegin kaže...

Sta fali skill buildu ?

Darko
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Onjegin kaže...

Sta fali skill buildu ?

Rage??

Mogao je rage makar na lvl 1 uzeti...

13 godina
odjavljen
ToMisLaW kaže...
DarkoKwon kaže...
Onjegin kaže...

Sta fali skill buildu ?

Rage??

Aj mi ti reci sta fali da slowa mobove po sumici ?

Darko
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
ToMisLaW kaže...
DarkoKwon kaže...
Onjegin kaže...

Sta fali skill buildu ?

Rage??

pa nece slowat mobove po sumici u 22 min, i kada ga gankaju nece moci pobjeci, u team fight je beskoristan itd..

Trebas jos razloga?

15 godina
neaktivan
Dota 2

ako ima zainteresiranih:http://www.crohq.org/dota2/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

LVL1 BKB je jedan od najOP spellova u igri.

17 godina
Onjegin kaže...

rugaš se njemu a ti konstantno na Jugera rokaš scepter .. omfg..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
15 godina
toxic kaže...
Onjegin kaže...

Sta je tu lose?

13 godina
neaktivan
toxic kaže...

4 puta od 18 igara.

Sve više (ako sada ne i svi) igrača u profesionalnim mečevima pravi Aghanim's kao prvi item, a ako ne kao prvi onda poslije Drumsa...

Pogotovo zato što je potrebna mana da se održava healing ward (kao najjači Yurnerov spell u pushing lineupovima), a osim rushanja Mante ništa drugo neće dati manu (Diff 2 daje 130 mana pointsa).

17 godina
Hrca24 kaže...
toxic kaže...
Onjegin kaže...

Sta je tu lose?

ako si jedini Carry izrazito loše, možda u nekom late gejmu ako ti je dosadno ali... tu lovu je kao prvi item mogao iskoristiti za bolju svrhu.. Doduše ovo prolazi na pub matchovima kad si nabijaš statse.. Što on ima nakon ultija kojeg se vrlo lako da izbjec??

17 godina
Onjegin kaže...
toxic kaže...

4 puta od 18 igara.

Sve više (ako sada ne i svi) igrača u profesionalnim mečevima pravi Aghanim's kao prvi item, a ako ne kao prvi onda poslije Drumsa...

Pogotovo zato što je potrebna mana da se održava healing ward (kao najjači Yurnerov spell u pushing lineupovima), a osim rushanja Mante ništa drugo neće dati manu (Diff 2 daje 130 mana pointsa).

Po meni n1 item kojeg moraš prvo ubrat je battle fury daje ti puno više, jaca farma, jaci dmg 150% mana regen što ti daje dovoljno za tvoje potrebe. Early još dodaš ring of aquila i rock fest..

Probaj igrat sa difusal blejdom ako npr. igraš protiv omnija zabava :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 14:04 (toxic).
13 godina
neaktivan

Izbjeći se teoretski može lako sa force staffom. U praksi taj item često ne odgovara tvom heroju. A i kada koristiš force staff i imaš prijateljsku jedinicu u blizini, jugg bi mogao skočiti s tebe na prijateljsku jedinicu i opet na tebe. Nije baš lako za izbjeći i često neko bude mrtav bilo od omnislasha ili 1-2 udarca nakon omni-a.

17 godina
sweeth kaže...

Izbjeći se teoretski može lako sa force staffom. U praksi taj item često ne odgovara tvom heroju. A i kada koristiš force staff i imaš prijateljsku jedinicu u blizini, jugg bi mogao skočiti s tebe na prijateljsku jedinicu i opet na tebe. Nije baš lako za izbjeći i često neko bude mrtav bilo od omnislasha ili 1-2 udarca nakon omni-a.

ghost scepter - mislim na auto att? silence ? za ulti, imaš tonu toga kako ga eliminirat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 14:10 (toxic).
13 godina
neaktivan
toxic kaže...

Po meni n1 item kojeg moraš prvo ubrat je battle fury daje ti puno više, jaca farma, jaci dmg 150% mana regen što ti daje dovoljno za tvoje potrebe. Early još dodaš ring of aquila i rock fest..

Kad si se rugao mom Aghanim's buildu mislio sam da se razumiješ u heroja.

Najgori item na njemu je Battlefury, pickup za najgore noobove.

17 godina
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Kad si se rugao mom Aghanim's buildu mislio sam da se razumiješ u heroja.

Najgori item na njemu je Battlefury, pickup za najgore noobove.

baš obrnuto scepter za Jugera je noob pick.. naveo sam onako kako je.. Nemoš ti sa Scepterom odnjet prevagu u matchu. sa battlefury bar možeš farmat kao čovjek..

i sam Juger je noob pick 2 click hero i sa njime failat trebaš imat skilla za to

13 godina
neaktivan
toxic kaže...

baš obrnuto scepter za Jugera je noob pick.. naveo sam onako kako je.. Nemoš ti sa Scepterom odnjet prevagu u matchu. sa battlefury bar možeš farmat kao čovjek..

i sam Juger je noob pick 2 click hero i sa njime failat trebaš imat skilla za to

Ovako. Juggernaut nema vremena za farmanje baš zato što je njegova snaga u early game-u.

Juggernaut gubi bitku protiv svih carry heroja poslije 30-te minute zato se i ne igra kao pozicija broj 1 (možda u hard pushing lineupovima s 3 jaka heroja na svakom laneu). Ali opet ne uzimaš Battlefury, zašto? Battlefury usporava farm na Juggernautu. To je 5k golda koje si bacio u vjetar (Manta i Diff2 su toliko bolji da ti nećeš povjerovati).

Yurnero je jako osjetljiv heroj zato jer ne dobija farm pa mora paziti na poziciju i inicijaciju baš kao i svaki ostali support. 

Ok ult se lako da izbjeći, ali koliki retard moraš biti da ultaš tipa s Ghost Scepterom? Ult prolazi na svim low armour herojima i low HP herojima i jako je dobar za 2 stvari: za instantno uklanjanje jednog heroja s mape i za pravljenje velikog dmga u fightovima.

Zašto si to radiš? Bfury...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 14:52 (Onjegin).
17 godina
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Ovako. Juggernaut nema vremena za farmanje baš zato što je njegova snaga u early game-u.

Juggernaut gubi bitku protiv svih carry heroja poslije 30-te minute zato se i ne igra kao pozicija broj 1 (možda u hard pushing lineupovima s 3 jaka heroja na svakom laneu). Ali opet ne uzimaš Battlefury, zašto? Battlefury usporava farm na Juggernautu. To je 5k golda koje si bacio u vjetar (Manta i Diff2 su toliko bolji da ti nećeš povjerovati).

Yurnero je jako osjetljiv heroj zato jer ne dobija farm pa mora paziti na poziciju i inicijaciju baš kao i svaki ostali support. 

Sve ovo je jedna velika glupost ali sve što si naveo.. a i ja se čudim ko zadnji bedak, pogledavši tvoj stats i gluposti koje pričaš znao sam da nemaš ništa pametnog za reci.

Scepter = kolko golda?

BattleFury = kolko golda ?

kako to BattleFury osporava farm a Scepter ga podiže ili ne?

Poanta je da je Build gdje prvo radiš Scepter velika glupost.

13 godina
neaktivan
toxic kaže...

Scepter = kolko golda?

De mi reci, za šta će ti farm na Juggernautu? 

Ne mogu vjerovati...

Napraviš Scepter i to je to. Nećeš valjda krasti svoj jungle carryju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 14:59 (Onjegin).
14 godina
neaktivan
Dota 2

izgleda da lik igra samo pubove gdje 4-5 lika pickaju agilitije i samo farmaju in da wooodz

2 1 hvala 1
17 godina
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Scepter = kolko golda?

De mi reci, za šta će ti farm na Juggernautu? 

Ne mogu vjerovati...

Ja ne mogu vjerovati da si tako loš.. Veliš Scepter radi većeg Hp-a warda a onda krepaš najviše puta u teamu.

17 godina
alscaul kaže...

izgleda da lik igra samo pubove gdje 4-5 lika pickaju agilitije i samo farmaju in da wooodz

ne ja uopce ne igram Carry-e ili jako rijetko. Ali oni koji igraju znaju, i ja ih vrlo dobro Supportam zato i imam više od 51% winrate..

Ovakve tipove sa Scepterom nebih niti supporto useless.

48% pff...

13 godina
neaktivan
toxic kaže...
alscaul kaže...

ne ja uopce ne igram Carry-e ili jako rijetko. Ali oni koji igraju znaju, i ja ih vrlo dobro Supportam zato i imam više od 51% winrate..

Ovakve tipove sa Scepterom nebih niti supporto useless.

48% pff...

Lol supportaj ti carryja, ostavi Yurnera na miru.

17 godina
Onjegin kaže...

Lol supportaj ti carryja, ostavi Yurnera na miru.

Nemoj ti meni pričat Yurnero jer ti prvu dotu vidio nisi..  a to znam jer znam da sam igrao sa tobom i nisi znao igrat, a da si igrao dotu pravu dotu znao bi, nisi igrao niti jednu moba igru i sad odjednom imaš pro priče sa pro buildovima i ostalim glupostima.

Previše gledaš a premalo radiš.

14 godina
neaktivan
Dota 2

imaš win rate od 51% wau, pa ti si specijalni igrač, daleko iznad prosjeka

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice